8347
-
#3588 Hát a Milán mez nem annyira tetszik viszont a számozások nagyon jók.
Légysz küld már el nekem P
Ezt a mezütközés megoldását leírhatnád bővebben vagy felrakhatnád a te fsh-id, hogy mindenki szabadon pakolhasson bele.
Je egy kis segítség:
Ne bigguival rakd be nagyon macerás.
Ha nem akarod keresni melyik zdata-ban van használd a big raptort az automatikusan tudja, hogy melyik zdataba kell rakni.
Tehát ha megvan az fsh-d onnantól tök könnyi nem kell annyi macera.
Én valamikor vele nézem meg mi melyik zdata-ban van.
Biggui-t egyáltalán nem használom. -
#3587 csá breki !
megmérkőzünk most ? én vok a host privát ba küldöm ha ok -
#3586 szerintem túl sokáig nyomod
próbáld meg egyszer, hogy épphogy megnyomod
sőt kapásnál elég egy pillanatra akkor is megküldi. -
#3585 ugye mondtam, hogyha ilyesmi kell akkor direkt abba a fórumba pakolom a dolgokat P -
#3584 Nos kipróbáltam pár dolgot. Többek között elkezdtem nagyüzemben mezeket berakni. Én úgy csinálom, hogy van egy FSH-m a hazai és vendég mezekre illetve a kapusmezekre egy (mert a kapusmezek FSH felépítése egy kicsit eltér). No ezekbe pakolom az új textúrákat, átnevezem az ID-t a csapatnak megfelelőre, majd WinHEX-el egyedivé teszem a fájlok végén található offsetet (erre kitaláltam egy saját számozást, bár van olyan haver aki ezt a hexes dolgot kihagyja). Ezt azért kell, hogy ne legyen a "mezütközés" amiről olyan sok szó esett. Ezután a kész mezeket bepakolom a megfelelő zdata-kba BigGUI-val (persze a compress-et nem szabad elfelejteni miután benyomtad) - nehéz mert mindegyik más-más big fájlban van és kicsit sokáig tart megtalálni. Ezután nyomok egy GenBH-t, majd egy FatGUI-t. Kész is! A mezek bent vannak....Egy kicsit komplikált igaz, de a látvány kárpótol. Íme néhány kép:
Aztán! Játszottatok már esti pályán? Nem? Akkor azonnal próbáljátok ki! Miért? Először majd összeszartam magam a röhögéstől, hogy hogyan tudott az EA ilyen ocsmányságot összehozni. Ugyanis visszahozták a FIFA 2002-ben használt fénytörést az embereken!!! Igen a palik fénylenek. Olyan mintha viaszból lennének! Marha randa közelről, viszont távolabbról hihetetlenül jól néz ki és marha élethűvé teszi a látványt. Sajnos azonban sok a hiba. Az effekt nem fedi az egész textúrát és egyes helyeken "kilyukad". Ettől eltekintve pöpec, bár mondom közelről marha nevetséges. Erről is itt van pár kép:
-
#3583 sziasztok!
lehet most bénának vagy hülyénekl néztek de azért hátha tudtok segiteni:)
valamiért a játék során sehogy se tudom eltalálni a kaput, de nem egyszerűen hanem még 3 méterről is mellé guritja a játékos:)
edzésen nincs gond ott simán megy viszont meccseken egyáltalán nem találja el:) tuti én vagyok a béna nade nemtom mi a hiba:) ha valakinek van ötlete azon kivűl hogy a gombokkal irányitsam kapu felé akkor ossza meg velem:) 97-es fifa ota játszok a sorozattal és eddig ilyen gond nem volt:) -
#3582 Ohh köszi szépen!
Ha valaki játákos listát is tud akkor plz jelezzen!!!:))
Köszi Marcell a segítséged! -
#3581 ITT van a csapatlista, kb. a 10. hozzaszolasban. -
#3580 Sziasztok!! Nagyon fontos lenne nekem egy link!!!!!!!!!
A fifa 2005 clubcsapatokat és a nemzeti csapatok listáját akarom megtudni az összeset!! EZ LENNE a legfontosabb!
Az még szebb lenne ha valahol le lenne írva a csapatok és az azokhoz tartozó játékosok!
Hp-ra szeretném feltölteni.... nagyon sok munkát és időt spórolnék vele ha valaki SEGÍTENE!!
ELŐRE is KÖSZÖNÖM!!! -
#3579 Na ittvan a fekete bírómez
klikk -
#3578 elöl két gomb van négy helyett
-
#3577 nah megcsináltam át kellet irni -
#3576 mért szar nekem a zsinor nélküli nem tecett ezért ezt vettem de meglehet csinálni? -
#3575 a sima?
az elég xar már bocsi -
#3574 wingman rumblepad -
#3573 logitech -
#3572 Ez melyok ligitech?
nekem a hatoson van -
#3571 NAH az a probléma a konfigurációnál a 6os gombot nem veszi be helyette 10 es gomb van amit nem tok át állítani és használni se ezért knée 1 progi vagy vmi fálj átirás ha tucc segíteni jó lenne! -
#3570 na most ezt újraaaaa -
#3569 Az érdekelne nincs e vmi beállító progi emrt a logitech gamepadot rosszul csinálja meg csinál 10 es gombot ami nincs és 6osat nem csinál ezt át kéne irnom tudto segíteni???? -
#3568 olvass vissza -
#3567 hát keresd meg az audioban az ugyanolyan nevüt és írd felül vele -
#3566 Breki ! leszedtem a sound patch - et ! Csak be kell másolni valahova? ( írd le mit kell cyinálni pontosan kössz szépen). -
usa911 #3565 OK. Kösz. És hol?
-
#3564 melyikre a tucatból?
a mienkére szerintem lehet -
usa911 #3563 Helló!
Lehet még jelentkezni valahol bajnokságra?? -
#3562 Elvileg lehet de elég könnyű elrontani.
Most kiadok egyet ami nálam megy más meg nem tudja berakni....... -
#3561 Breki lesz majd Breki's pack 2 is??
Gondolok ezekre az egyénileg készített Arsenalos meg Barcás meg egyéb mezekre ... -
#3560 Career mód egyébként tök nehéz szerintem, legalábbis nekem. Nem vagyok szokva az újfajta "későn reagálós" kezeléshez. Viszont lőttem egy olyan bomba gólt szabadrugásból a negyedpályáról, hogy csak na. Tetszett nagyon :)
Belga csapatom van, és nagyon pancserkednek. Passzok 65%-a sikerül csak. Beadások szinte mindig mellé mennek. Szóval lesz mit gyakorolni ezzel a csapattal.
Azon nem lehet valahogy változtatni, hogy a védőkre ne váltson át mindig? Tehát, ha a védő közelébe kerül a labda, akkor csak akkor váltson rá, hamár nála van. Utálom, hogy átvált, aztán nem birok lecselezni senkit, mert megáll egy pillanatra, és utána már nem érem el.
Régi Fifaknak sokkal jobb/egyszerübb volt az irányításuk. -
antijedi #3559 mert a menü egy nagy kalap SZAR!!! :P -
Rudee #3558 Fraps-szal felveszed avi-ba, abból csinálsz gif-et, azt meg feltöltöd valahova. -
Rudee #3557 Én nem. -
#3556 Erre senki nem tudja a választ? -
red6t6 #3555 Ah, so... -
balint08 #3554 ja és ide hogy tudom majd felrakni???
-
balint08 #3553 thx -
Rudee #3552 www.fraps.com -
balint08 #3551 ezt a progit honnan szedhetem le?
-
Rudee #3550 Ez csak az fsh, itt van egy csomagba telepítővel együtt. -
Rudee #3549 Fekete BL labda.