8347
  • Breki33
    Hát a Milán mez nem annyira tetszik viszont a számozások nagyon jók.

Légysz küld már el nekem P

Ezt a mezütközés megoldását leírhatnád bővebben vagy felrakhatnád a te fsh-id, hogy mindenki szabadon pakolhasson bele.

Je egy kis segítség:

Ne bigguival rakd be nagyon macerás.

Ha nem akarod keresni melyik zdata-ban van használd a big raptort az automatikusan tudja, hogy melyik zdataba kell rakni.

Tehát ha megvan az fsh-d onnantól tök könnyi nem kell annyi macera.
    Én valamikor vele nézem meg mi melyik zdata-ban van.

Biggui-t egyáltalán nem használom.
  • fitutufi
    csá breki !
    megmérkőzünk most ? én vok a host privát ba küldöm ha ok
  • Breki33
    szerintem túl sokáig nyomod

próbáld meg egyszer, hogy épphogy megnyomod
    sőt kapásnál elég egy pillanatra akkor is megküldi.
  • Breki33
    ugye mondtam, hogyha ilyesmi kell akkor direkt abba a fórumba pakolom a dolgokat P
  • The Hedgehog
    Nos kipróbáltam pár dolgot. Többek között elkezdtem nagyüzemben mezeket berakni. Én úgy csinálom, hogy van egy FSH-m a hazai és vendég mezekre illetve a kapusmezekre egy (mert a kapusmezek FSH felépítése egy kicsit eltér). No ezekbe pakolom az új textúrákat, átnevezem az ID-t a csapatnak megfelelőre, majd WinHEX-el egyedivé teszem a fájlok végén található offsetet (erre kitaláltam egy saját számozást, bár van olyan haver aki ezt a hexes dolgot kihagyja). Ezt azért kell, hogy ne legyen a "mezütközés" amiről olyan sok szó esett. Ezután a kész mezeket bepakolom a megfelelő zdata-kba BigGUI-val (persze a compress-et nem szabad elfelejteni miután benyomtad) - nehéz mert mindegyik más-más big fájlban van és kicsit sokáig tart megtalálni. Ezután nyomok egy GenBH-t, majd egy FatGUI-t. Kész is! A mezek bent vannak....Egy kicsit komplikált igaz, de a látvány kárpótol. Íme néhány kép:

Aztán! Játszottatok már esti pályán? Nem? Akkor azonnal próbáljátok ki! Miért? Először majd összeszartam magam a röhögéstől, hogy hogyan tudott az EA ilyen ocsmányságot összehozni. Ugyanis visszahozták a FIFA 2002-ben használt fénytörést az embereken!!! Igen a palik fénylenek. Olyan mintha viaszból lennének! Marha randa közelről, viszont távolabbról hihetetlenül jól néz ki és marha élethűvé teszi a látványt. Sajnos azonban sok a hiba. Az effekt nem fedi az egész textúrát és egyes helyeken "kilyukad". Ettől eltekintve pöpec, bár mondom közelről marha nevetséges. Erről is itt van pár kép:

• polak
    sziasztok!
    lehet most bénának vagy hülyénekl néztek de azért hátha tudtok segiteni:)
    valamiért a játék során sehogy se tudom eltalálni a kaput, de nem egyszerűen hanem még 3 méterről is mellé guritja a játékos:)
    edzésen nincs gond ott simán megy viszont meccseken egyáltalán nem találja el:) tuti én vagyok a béna nade nemtom mi a hiba:) ha valakinek van ötlete azon kivűl hogy a gombokkal irányitsam kapu felé akkor ossza meg velem:) 97-es fifa ota játszok a sorozattal és eddig ilyen gond nem volt:)
  • examinee
    Ohh köszi szépen!
    Ha valaki játákos listát is tud akkor plz jelezzen!!!:))
    Köszi Marcell a segítséged!
  • Marcell
    ITT van a csapatlista, kb. a 10. hozzaszolasban.
  • examinee
    Sziasztok!! Nagyon fontos lenne nekem egy link!!!!!!!!!
    A fifa 2005 clubcsapatokat és a nemzeti csapatok listáját akarom megtudni az összeset!! EZ LENNE a legfontosabb!
    Az még szebb lenne ha valahol le lenne írva a csapatok és az azokhoz tartozó játékosok!
    Hp-ra szeretném feltölteni.... nagyon sok munkát és időt spórolnék vele ha valaki SEGÍTENE!!
    ELŐRE is KÖSZÖNÖM!!!
  • Breki33
    Na ittvan a fekete bírómez

klikk
  • Breki33
    elöl két gomb van négy helyett
  • csum666
    nah megcsináltam át kellet irni
  • csum666
    mért szar nekem a zsinor nélküli nem tecett ezért ezt vettem de meglehet csinálni?
  • Breki33
    a sima?

az elég xar már bocsi
  • csum666
    wingman rumblepad
  • Breki33
    logitech
  • Breki33
    Ez melyok ligitech?

nekem a hatoson van
  • csum666
    NAH az a probléma a konfigurációnál a 6os gombot nem veszi be helyette 10 es gomb van amit nem tok át állítani és használni se ezért knée 1 progi vagy vmi fálj átirás ha tucc segíteni jó lenne!
  • Breki33
    na most ezt újraaaaa
  • csum666
    Az érdekelne nincs e vmi beállító progi emrt a logitech gamepadot rosszul csinálja meg csinál 10 es gombot ami nincs és 6osat nem csinál ezt át kéne irnom tudto segíteni????
  • Breki33
    olvass vissza
  • Breki33
    hát keresd meg az audioban az ugyanolyan nevüt és írd felül vele
  • Maxi
    Breki ! leszedtem a sound patch - et ! Csak be kell másolni valahova? ( írd le mit kell cyinálni pontosan kössz szépen).
  • usa911
    OK. Kösz. És hol?
  • Breki33
    melyikre a tucatból?

a mienkére szerintem lehet
  • usa911
    Helló!
    Lehet még jelentkezni valahol bajnokságra??
  • Breki33
    Elvileg lehet de elég könnyű elrontani.

Most kiadok egyet ami nálam megy más meg nem tudja berakni.......
  • jAsOn VoOrHeEs
    Breki lesz majd Breki's pack 2 is??
    Gondolok ezekre az egyénileg készített Arsenalos meg Barcás meg egyéb mezekre ...
  • I.C.ram
    Career mód egyébként tök nehéz szerintem, legalábbis nekem. Nem vagyok szokva az újfajta "későn reagálós" kezeléshez. Viszont lőttem egy olyan bomba gólt szabadrugásból a negyedpályáról, hogy csak na. Tetszett nagyon :)

Belga csapatom van, és nagyon pancserkednek. Passzok 65%-a sikerül csak. Beadások szinte mindig mellé mennek. Szóval lesz mit gyakorolni ezzel a csapattal.

Azon nem lehet valahogy változtatni, hogy a védőkre ne váltson át mindig? Tehát, ha a védő közelébe kerül a labda, akkor csak akkor váltson rá, hamár nála van. Utálom, hogy átvált, aztán nem birok lecselezni senkit, mert megáll egy pillanatra, és utána már nem érem el.

Régi Fifaknak sokkal jobb/egyszerübb volt az irányításuk.
  • antijedi
    mert a menü egy nagy kalap SZAR!!! :P
  • Rudee
    Fraps-szal felveszed avi-ba, abból csinálsz gif-et, azt meg feltöltöd valahova.
  • Rudee
    Én nem.
  • I.C.ram
    Erre senki nem tudja a választ?
  • red6t6
    Ah, so...
  • balint08
    ja és ide hogy tudom majd felrakni???
  • balint08
    thx
  • Rudee
    www.fraps.com
  • balint08
    ezt a progit honnan szedhetem le?
  • Rudee
    Ez csak az fsh, itt van egy csomagba telepítővel együtt.
  • Rudee
    Fekete BL labda.