FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy benne van a játékban alapból?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
soccergaming fórum!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
ezt mondták, nekem viszont még nincs meg a full 😞
Ingyen akarod,gyorsan,és azonnal.Hát ilyen még a mesében sincs szerintem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mert nekem még mindig nincs meg , meg szerintem még sok embernek nincs meg
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Felállást meccs közben is lehet és multiban is az egyik gombbal nekem alapból 5-ös gomb.
és a csapatbeállísra is van 30 seced meccs közben, 3 alkalommal!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

volt valami trükk rá
Én viszont most láttam meg a teljesben a mezeket és hát ez a demo után ultraronda
Úgyhogy megyek Juve mezt keresni P
A gyakorlásnál nekem a controller-re nem csinál semmit.Mert mig a meccs elõtt ugye ad választást hogy melyik csapatal játszol,melyik eszközzel /ugye oldalra kell huzni a bill-t vagy a controller ikont/ addig ilyen a gyakorlás elõtt nincs,és õ alapból a bill-es irányitást használja.Van megoldás esetleg?
A 11-esek ugy nézem alapossan el lettek cseszve.Ha a kapus az irányt eltalálja akkor az már tökmindegy hogy lapos,közép vagy magas a lövés ugyis kivédi.És ez a saját kapusra is igaz,ha jó irányba ugrunk vele,már jó.Legalábbis néhány 11-es párbaj után nekem ez az érzésem.
Az már csak kis apróság hogy a háló tetejére fejelt labda nem tud a hálóról hátul leesni,mert mintha a kapu tetjén egy láthatatlan falba ütközne.
És csak nekem nincs csere animáció,vagy be kell állitani,vagy azt is megvásárolni?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Anno beszéltétek, hogy valahogyan állítottátok a zoom-ot. A kérdésem az lenne, hogy mivel? Valami külön tool-t használtatok hozzá, vagy van erre valami bill. kombináció?
A FIFA sorozat mellett újabb futball-szériát indít útnak az Electronic Arts FIFA Street címmel, amely mint neve is tükrözi az utcai labdarúgás bájait hivatott bemutatni. A kispálykon két négyfõs csapat között zajló küzdelmek kevésbé lesznek realisztikusak a sajtóközlemény szerint, ám annál élvezetesebb és szórakoztatóbb kikapcsolódást nyújtanak majd. A sokkal szabadabb játékstílus természetesen teljesen új mozdulatokat és mentalitást hoz magával, melyeket lesz idõnk alaposan kiismerni az Electronic Arts Canada által fejlesztett produktumban. Megjelenése a következõ esztendõben esedékes PS2-re, Xbox-ra és GameCube-ra.
forrás: 576.hu