FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek nincs olyan gondotok hogy esti meccseken a mezek meg az arcok is úgy fénylenek mint állat az animációknál? És ráadásul ilyen furcsány látszanak a mezen a "határok" a részek közt. Az egyik jobban fénylik, a másik nem annyira.
Maxi
Télleg nem lenne rossz, Breki hogy lehet berakni ?

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

jAsOn VoOrHeEs
Ezt a piros BL lasztit, hogy tudom berakni a játékba? 😄
Vagy benne van a játékban alapból?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Maxi
A demot azt pl. www.fifahungary.com. De leszedhetedinnen.

hi!Vki mondja már meg honnan lehet lekapni a demót!MEg esetleg olyan oldalt,ahonnan ingyen lelehet tölteni az egész gamet!Thanks
fhsasa
nem
soccergaming fórum!

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Zolcsi01
Van a demóhoz olyan patch amiben benne van az Arsenal és a Bayern München is?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

examinee
Nagyszabású Bajnokság indul -> onlinegames

Mirc: #multiplayer.hu

Breki33
nemtom de szerintem meg a labda nagyobb P
igaz az, hogy a fullban lassabb a játékmenet, mint a demoban ??

ezt mondták, nekem viszont még nincs meg a full 😞

Breki33
rajta van a CD-n
examinee
Valaki tud olyan oldalt vagy valamit ahol az összes játékos fel van sorolva és esteleg +infok is vannak róluk?????

Fifa 2005 VB. indul: http://highscore.uw.hu

Hát nem tudom,de szerintem nem...
Ingyen akarod,gyorsan,és azonnal.Hát ilyen még a mesében sincs szerintem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Valaki megmondaná a telepítõ kódot ill. a cracket valaki meg tudná mondani honnan szedte le? Elõre is nagyon köszönöm!Üdv:
fitutufi
feltettétek má egy serverre ?
mert nekem még mindig nincs meg , meg szerintem még sok embernek nincs meg

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Magic Boy! küldtem mélt

hali
koszi, kozbem mar megtalaltam. ezzel a modszerrel tenyleg joval egyszerubb.

www.napisajto.hu

védekezési módszer: 1235

Analóggal lévõk figyelem !
Felállást meccs közben is lehet és multiban is az egyik gombbal nekem alapból 5-ös gomb.
Breki33
ja ha valakinek nem világos rá lehet kattanni P
Breki33
Nyugi ugyanez volt a 2004-ben is

a 2003-ban lehetett.
Breki33
Ja csak megint nincs feltüntetve a forrás

Fifamánia-s?
fhsasa
sõt, multiban eddig lehetett chatelni! most már azt sem lehet!
és a csapatbeállísra is van 30 seced meccs közben, 3 alkalommal!

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
FIFAHUNGARY 😊

Breki33
Nah a labda már jobb

The Hedgehog
jah tapasztaltam én is! szomorú! most már arra sem telik, hogy ki se írja a játék kire cseréltünk kit! nevetséges én mondom!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Maxi
CSere animáció nekem sincs még ki se írja. Elvégzem a cserét ki megy a labda és már benn van a csere.

nekem is ez volt. kileptem, kerestem a valasztast, nem talaltam, visszaleptem es jo lett.
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
ez a szokásos így volt a 2004-ben is

volt valami trükk rá

Én viszont most láttam meg a teljesben a mezeket és hát ez a demo után ultraronda

Úgyhogy megyek Juve mezt keresni P
Breki33
Én jobban örülnék egy BL patch-nak P
Hát azért vannak érdekességek.
A gyakorlásnál nekem a controller-re nem csinál semmit.Mert mig a meccs elõtt ugye ad választást hogy melyik csapatal játszol,melyik eszközzel /ugye oldalra kell huzni a bill-t vagy a controller ikont/ addig ilyen a gyakorlás elõtt nincs,és õ alapból a bill-es irányitást használja.Van megoldás esetleg?
A 11-esek ugy nézem alapossan el lettek cseszve.Ha a kapus az irányt eltalálja akkor az már tökmindegy hogy lapos,közép vagy magas a lövés ugyis kivédi.És ez a saját kapusra is igaz,ha jó irányba ugrunk vele,már jó.Legalábbis néhány 11-es párbaj után nekem ez az érzésem.
Az már csak kis apróság hogy a háló tetejére fejelt labda nem tud a hálóról hátul leesni,mert mintha a kapu tetjén egy láthatatlan falba ütközne.
És csak nekem nincs csere animáció,vagy be kell állitani,vagy azt is megvásárolni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Hedgehog
A stadionra senkisem reagál semmit! Mert azért az nem semmi, hogy magyar pálya készül a FIFA-hoz...

Breki33
Felállást a sub-ban állítasz

multiban még nem prószáltam
examinee
Multiban nem tudom ezeket állítani! mindent tudok de a felállst nem...😞((

Breki33
benne van a programban a kameráknál
Breki33
nyaaaaaaaaaaaaaa

The Hedgehog
állítólag 1 hónap és befejezi...

sammy
Ez nagyon cool

sammy
Breki!

Anno beszéltétek, hogy valahogyan állítottátok a zoom-ot. A kérdésem az lenne, hogy mivel? Valami külön tool-t használtatok hozzá, vagy van erre valami bill. kombináció?

Breki33
hát még a nagy beruházás elõtt P

legalább 12 sztem
hali
nemtod kb hanyadik hozzaszolas fele volt?

www.napisajto.hu

The Hedgehog
Totatta készíti az Üllõi utat 😄

hali
hopp, akkor az en nem olvastam 😊

www.napisajto.hu

The Hedgehog
meccs közben?

Breki33
A 2.

tök jó a védekezés azzal a módszerrel amit asszem bang írt le
The Hedgehog
FIFA Street - utcai labdarúgás az EA-tõl

A FIFA sorozat mellett újabb futball-szériát indít útnak az Electronic Arts FIFA Street címmel, amely mint neve is tükrözi az utcai labdarúgás bájait hivatott bemutatni. A kispálykon két négyfõs csapat között zajló küzdelmek kevésbé lesznek realisztikusak a sajtóközlemény szerint, ám annál élvezetesebb és szórakoztatóbb kikapcsolódást nyújtanak majd. A sokkal szabadabb játékstílus természetesen teljesen új mozdulatokat és mentalitást hoz magával, melyeket lesz idõnk alaposan kiismerni az Electronic Arts Canada által fejlesztett produktumban. Megjelenése a következõ esztendõben esedékes PS2-re, Xbox-ra és GameCube-ra.

forrás: 576.hu