8347
-
Elmenne Szabicsnak P -
#3627 Ja kell valakinek Babos face mellékelva a Feyenoord többi tagjának fejével? P -
#3626 Arra gondolok, hogy ez csak egy kép jpg. De gondolom nem abba kell lenni vagy tévedek ? -
#3625 Hát nem egy brazil inkább szabálytalanságoknál szokott jajongani :-)
deha góóóóóóóóól-t vársz nem ez a te kommentárod -
#3624 legegyszerűbb ha a footbalmatch-os lebda helyére bemásolod majd azt telepíted -
#3623 Na ha már fejezünk
-
#3622 asszem sietnem kell azzal az FH Iskolával az oldalon :) -
#3621 A góloknál ordít vagy csak egyszerűen közli, hogy a labda áthaladt a gólvonalon? -
#3620 És hogy kell majd ezt Fifába berakni ? (most sajna nem otthon vagyok ezért nemtudom megnézni. ) -
#3619 Nem küldöm el P
Kattints a képre csak -
#3618 nekem tetszik
de nem egy pergő nyelvű az biztos :-) -
#3617 Ezt elküldöd nekem ? ( [email protected]) Kösszi. -
#3616 Skacok, milyen a holland kommentár? Érdemes letölteni vagy még várjak valami más nyelvűre? Nekem valami hangulatos kellene -
#3615 Ezt tegnap elmondtam. -
#3614 It's Great -
#3613 Kell valakinek ez a labda?
-
#3612 akiknek hiányzott Kaka arca a játékból. már készül:
-
#3611 Hi! A home és away auto switchingnek mi a funkciója? -
#3610 szórakozik velem ez a fifapolonia :D egyszer lejön a kép egyszer meg nem :D -
#3609 upsz... Ibrahimovic és Vicente
-
#3608 na két új arc a FIFAPOLONIA-n:
-
#3607 igen! reggel van! később kapcsolok :D meg te okosabb vagy ilyen téren :D -
#3606 dehát ezt teis tudod :-) -
zizzzzencs #3605 Hedge volt az elkövető. Köszi a helpet, majd kipróbálom otton. -
#3604 khm...jelen! -
#3603 érdekelne ki azok a hozzáértő személyek P
azért lehet amit tegnap is elmondtam
a directx-ben vedd vissza a hardveres gyorsítást full-ról -
#3602 nem valami élethű közelről :D -
zizzzzencs #3601 Üdv mindenkinek! Van egy kis problémám, hozzáértő személyek azt javasolták hogy ide forduljak. Nos, a gondom:
elinstalom a játékot, faszán elindul, de megnémul. semmi hang nincs rajta, se zene se szurkolók, se hangefektek
mitől lehet?
tegnap legyaktam minden codeket a gépről, újraraktam a hangkártyadrivert, és úgy sem volt jó.
Aki tud segítsen. -
#3600 Az nekem őszinténszólva nem tetszik -
#3599 oké de én a kapusmezeket a patcekből vettem, de úgysem jó
este illetve délután tudom átküldeni
most csak olyanokat tudnék ami nincs tesztelve -
#3598 az esti meccsekhez nem reagáltok? senki sem látta még a játékot esti megvilágításban?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084172872#3584 -
#3597 mondtam! a kapusmezekre külön felépítésű FSH fájl van... azokra nem lehet azt az FSH-t használni amit a hazai ill vendég mezekre használsz...
küldd át! ide: [email protected] -
#3596 Valaki kérdezett jó csukát
-
#3595 hát mivel én még a demo-hoz raktam fel nekem először oda volt telepitve és azt gondolam lehet neki adni később útvonalat
amúgy nagyon jó kis program
Akkor este
átküldjem az én saját kis tuningolt mezeim?
Ja viszont nekem a kapusmezekkel gondjaim vannak, ha azt berakok elszáll a program erre van megoldás szerinted? -
#3594 "jó de a legjobb csapatok számozási fsh-at átküldhetnéd emailba
Megigérem, hogy nem publikálom de nagyon zavar."
most nem tudom! melóban ugye! itt nincs! majd otthon! ma úgy sincs edzésem! de nyugodtan lehet publikálni...
"Ja a big raptort ne a demo könyvtárba telepítsed !"
Hülyének nézel?! -
#3593 jó de a legjobb csapatok számozási fsh-at átküldhetnéd emailba
Megigérem, hogy nem publikálom de nagyon zavar.
Ja a big raptort ne a demo könyvtárba telepítsed ! -
#3592 aha kösz a tippet...
a számokat meg egyebeket felteszem majd... meg akkor pakolok fel majd FSH-kat is. A mezütközést igazán képekkel tudnám illusztrálni. Majd megpróbálok most kis időt szakítani rá és csinálok egy kis leírást az észrevételeim alapján.
-
#3591 hát énis de én nem otthon vagyok -
#3590 beteg vok azé nem vok
BREKI ! ::P -
#3589 1. Breki
2. Ilyenkor???
Nem érek rá most
neked is suliban lenne a helyed