FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
Na most akkor mi is van? Nem minden esetben lehet gamepadot használni? Vmi oasmit olvastam itt, hogy multinál nem lehet a gamepadot használni. Mer akkor lehet, hogy inkább nem is veszek hozzá gamepadot, pedig már tervbe volt véve

don't give a fuck

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ja és RUdee undorító volt a REal sötét meze.
A nyaka hibás stb.
Nem tudsz egy jót kilinkelni?
Beraknám
Ja és bannerok is jöhetnek
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de lehet hogy a bin-ed megvan csak a cue-d sora nem arra hivatkozik
bele tudsz nézni
de két binnek kell lennie
figy szeirntme inkább ne irj már semmit mert csak magadat égeted de nagyon...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
viszont a gólom szép volt P
De nem engedte a gamepadot kiválasztani 😞
*tényleg
*ilyen
*pár
*byte-os
*kbyte-os
*ilyennek

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
szerinted egy pr bytoos vagy kilobytos file kell csak és a 700 megás nem? hát lol, az iylennek nem nagyon szabadna netet adni... :/
reménykedtem,hogy nem
Eddig mé tudtam mindig a cue fájlt betenni?Vagy kell hozzá a bin is és úgy?Légyszi help!
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Nagyon király lett ez a FIFA 2005!
Én karrier módban a modenaval megyek, sztem ez a legjobb csapat a másodosztályban.
Közel cél :feljutni a seria a-ba
Fõ cél :A Juve edzõje lenni.
Csá mindenkinek és további jó játékot.
FORZA JUVE!!!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem ugyanez a nyûgöm már tavaly óta, de kizárólag csak ennél az egy programnál. De legalább így mûködik.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Rudee elleni meccsem eléggé szaggatott remélem a következõ meccsen már szaggatás nélkül tudunk majd játszani...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Itt egy kis statisztika a jAsOn VoOrHeEs (alias .:Raúl:.) elleni meccsrõl

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.