Újpest FC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. láthattad te is, hogy semmi nem volt. minden fejelésnél ez történik egy meccsen. Az meg egy másik dolog hogy kollernak minden kis ütlözéstõl eltörik az orra (már párszor el volt törve) Sztem 10-bõl 9 ember azt mondja, hogy max sárga (ha feltételezhetünk valami szándékosságot, de még csak oda se nézett). és elég nagy merészség íly mértékben befolyásolni egy ilyen nagy tétû meccset. Max olyanér lehetne ami bl döntõbe volt, de még ott is lehetett volna inkább elõnyszabály)
2. Ott tóth balázs egy fasz volt mert eldobta magát...ez tény
3. nem volt les, azt énis tudom
4. nem volt következetes

Tóth Norbi kiállításáról meg annyit, hogy azért van egy csapatkapitány, hogy õ elvileg megvitathatja a bíróval a dolgokat. Erre kapásból leküldte. Amikor meg Lipcsei végigpofázza a meccset akkor érdekes módon még sárgát se kap.
Szóval eléggé elfújta a meccset. és itt nem a gólokról meg lesekrõl beszélek hanem hogy alapvetõen a kiállításaival eldöntötte a meccset

The FlashBack
Eltört az orra?
Elég gyenge az orra akkor😊
A másik, hogy kb a 23percben, támadott a Fehérvár.
A jobb oldalon viszi a labdát, az egyik falábú, mikor valamelyik odalép neki, és minden szabálytalanság nélkül próbálja elvenni a labdát. Nemsikerül neki, a fehérvári játékos viszi tovább a labdát. Erre kb hármat lép még a játékos, hátranéz, látja, hogy a védõ lemaradt, és elbotlik.
Erre a játékvezetõ szabadrúgást ítélt.

Ezért volt ilyen a játékvezetés, mint amilyett említett a "kolléga"

mukika
most nem kötekedésbõl, de leírnád, hogy szerinted miért volt cigány a játékvezetés? rtl meg újpest párti ezt mindenki tudja....

de leírom én elõször is(gondolom ezek miatt volt szar a játékvezetés)

1; Rajczi úgy megütötte Kollert, hogy ELTÖRT az orra. de persze véletlenül... sõt még azt is nyilatkozta Rajczi, hogy ha akkor õ kezd el színészkedni, akkor még a liláknak jár szabadrúgás. azért Koller tud valamit, hogy teljesen élethûen eljátssza, hogy eltörik az orra. Rajczi jó focista, de emberileg egy nagy nulla.

2; Kuttor az egyenlítõ gólnál lerántotta Tóth Balázst? hát nem éppen... tényleg gyanús eset volt, de ma visszanéztem nem is egyszer, még Tóth Balázs volt az aki, rángatta a fehérváriakat.

3; a fehérvár 2. gólja nagyon nem volt les.teljesen érvényes találat volt.

4; egy hibát tudok felróni a játékvezetõ mellet. azt, hogy Erõsnek tényleg vérzett a szája, gondolom Horváth Feri ütötte meg, mert neki szövegelt nagyon. de viszont paraszt volt Erõs nagyon a bíróval, szal õt is ki lehetett volna állítani, ha már Tóth Norbit is kiállította. de akkor már Horváth is mehetett volna zuhanyozni…

3-4 olyan 100%-os helyzete volt az újpestnek, amivel simán 2 akár 3 nullra is vezethettek volna. kihagyták, elkúrták, a fehérvárnak sikerült. az a baj, hogy 1-2 újpesti játékosnak nagyon nagy arca van, és nagyon elbízták ebben a szezonban magukat. és nagy koppanás lett a vége.

a cigány játékvezetés pedig egész évben mellettetek volt. mikor ellenünk Mészöly mondta meg mennyi legyen a hosszabbítás, mert úgyis fordítotok, stb... be kéne látni ezeket a dolgokat, veszteni tudni kell.

Jah wc-re siettek 😄DDD
Azt kérdeztem hogy mi volt a kiállításnál, azt mondták hogy elõször sárgát mutatott fel, aztán utána megnézte a kollert hogy mivan vele és utána lett piros. Az a legviccesebb, hogy az a román g... kapus meg a kuttor ott pampogott és erre felmutatja a pirosat. röhej...

The FlashBack
LoL
beszélgetéll velük vagy mi?😄

Hát én kinnvoltam a meccsen, de ilyen cigány játékvezetést még életemben nem láttam. Félidõben találkoztam a lédererrel + kovács kálmánnal, és õkis mondták hogy vicc az ami itt folyik. Fehérvár meg jól járt azzal a kis mellékes jövedelemmel amit a debreceniektõl kaptak

Nálunk egy berepülõ szotyis zacskó miatt pontokat vontak le...
Ehez képest bíróverésért egy szinte semmi büntetés, sõõt, még többen lehetettetek...nC

Jézeusom ATYA világ.
A játékosok sem különbek semmivel mint a szurkolóik...
Ha ROSZZUL ÁLL A HELYZET EGYBÖL SZARRÁ KELL RUGNI MINDENKIT!
Miért van az hogy minket is megrugdostatok a kupában, MTK t is, nem tom a tegnapi Fehérvár hogy ovlt de ottis 2 v 3 kiállítás? SZÉGYEN.

bmffm856
hopp...egy valamit elfelejtesz...az ute hazai pályáját bezárták, de a szurkolókat nem tiltották ki...és erre jön még rá, hogy kaptak helyette egy 30 ezres (45 ezres) stadiont...tehát ez kurvára csak egy látszatbüntetés volt...de Kistelekitõl (Kisteleki **** meg az anyád!!! 😛😛) mit várunk...MLL = magyar Lila Liga...tehát igaza van teljesen Gábornak...ezt az ute magának köszönheti...ez van...én örülök neki...😛

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

DjDano
Ez igy csak félig igaz, hazai pályán simán nyertek volna... nem értem miért a csapatot büntették 1-2 balfasz szurkoló miatt, vagy legalább várták volna meg a bajokság végét...

Az újpest szinte végig vezette a bajnokságot egy lényegesen gyengébb játékoskerettel mint a Debrecené... ez alapján jobban megérdemelték volna a végsõ gyõzelmet!

gabber_saviola
Ez így igaz, mivel az elsõ perctõl kezdve a saját kezükben volt a sorsuk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

banok
hát ezt az Újpest veszitette el....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1149348628.gif

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

faxom nem hiszem elllllllllllllllllllllllllllllllllll <#wow1><#boxer><#duma><#guluszem1><#rinya>

DjDano
A Fradisták verik a farkukat, csak tudnám mire, talán irigyelik, hogy újpesten van foci<#eplus2>

mukika
nincsmit fotel barátom. <#nevetes2>

#212: részemrõl ennyi, sorry. 😊

Sok értelem szorult beléd<#ejnye1><#ejnye1>

gabber_saviola
flém off

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The FlashBack
köszönjük, az értelmes hozzászólást😊

Bajnok a láki. Csoda nincs még verekedés?
Jövõre mi leszünk a bajnokok! 😄
CSAK FERENCVÁROS KÛZDENI KELL!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

mukika
120 év csoda, az isteni újpest!!! ennyik vagytok...<#gonosz1> ha nem lett volna ekkora arcotok az egész évben, nem égtetek volna le ennyire.... de így nagyon sikerült! <#gonosz1>

😄DDDDD

BUDA > miskolc.

The FlashBack
.

The FlashBack
látjuk😞

zaki
3-1.

1-3 😄DDDDDDDDdd

JackDaniels
Egészségedre.😊) Az ezüst is szépen csillog.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
A meccsen lehet, de itt a bajnokságról van szó, ami nem egy meccsból áll.😊

The FlashBack
HAJRÁ UTE

Ramox
Hiába nem elsz bajnok az Újpest, azthiszem mindannyian tudjuk melyik csapat volt a jobb a mérkõzésen...

gabber_saviola
flém off

JackDaniels
Szerencsére megint a vidék a bajnok.😊)) Ennyit rólatok.😊))<#wave>

zaki
Hát ebbõl nem lesz arany... <#mf2>

DONGUBA
jeeeeeeeeeeeeeeee lilakutyak nem lesznek bajnokok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

The FlashBack
igen
és megint egy
😞

DONGUBA
1-1 jeeeeeeeeeeeeeeeee

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

GÓÓÓÓÓÓLLLLLLL!!!!!

The FlashBack
NEM VOLT KIÁLLÍTÁS

LÁTTÁTOK, AZ EGYIK FEHÉRVÁRI, HÁLMAT LÉPETT, ÉS ELESETT, ERRE A JÁTÉKVEZETÕ, ADOTT EGY SZABADOT.
UTÁNA MEG SEMMIÉRT KIÁLLÍTOTTÁK RAJCZIT
FÉLTEK, HOGY ADAGOLNÁ NEKIK A GÓLOKAT

The FlashBack
Szép volt fiúk<#eljen>

hát picivel igényesebb

The FlashBack
Ilyenkor sajnálom, hogy kecés az Újpesti drukker!
Össze lehet hasonlítani, ezt, és a fradti topikot...
kár...

banok
hát izgalmas lesz az biztos...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

érdekes lesz a bajnokság vége 😊

The FlashBack
bajban vagyunk...

The FlashBack
<#ejnye1>

<#eljen>

jól elbaszták a végét

The FlashBack
pics*ba pics*ba pics*ba

REALista
Ujpest-MTK 1:2
36'Rajczi
88'Kanta
90'Lambulic

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!