Újpest FC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ott tóth balázs egy fasz volt mert eldobta magát...ez tény
3. nem volt les, azt énis tudom
4. nem volt következetes
Tóth Norbi kiállításáról meg annyit, hogy azért van egy csapatkapitány, hogy õ elvileg megvitathatja a bíróval a dolgokat. Erre kapásból leküldte. Amikor meg Lipcsei végigpofázza a meccset akkor érdekes módon még sárgát se kap.
Szóval eléggé elfújta a meccset. és itt nem a gólokról meg lesekrõl beszélek hanem hogy alapvetõen a kiállításaival eldöntötte a meccset
Elég gyenge az orra akkor😊
A másik, hogy kb a 23percben, támadott a Fehérvár.
A jobb oldalon viszi a labdát, az egyik falábú, mikor valamelyik odalép neki, és minden szabálytalanság nélkül próbálja elvenni a labdát. Nemsikerül neki, a fehérvári játékos viszi tovább a labdát. Erre kb hármat lép még a játékos, hátranéz, látja, hogy a védõ lemaradt, és elbotlik.
Erre a játékvezetõ szabadrúgást ítélt.
Ezért volt ilyen a játékvezetés, mint amilyett említett a "kolléga"
de leírom én elõször is(gondolom ezek miatt volt szar a játékvezetés)
1; Rajczi úgy megütötte Kollert, hogy ELTÖRT az orra. de persze véletlenül... sõt még azt is nyilatkozta Rajczi, hogy ha akkor õ kezd el színészkedni, akkor még a liláknak jár szabadrúgás. azért Koller tud valamit, hogy teljesen élethûen eljátssza, hogy eltörik az orra. Rajczi jó focista, de emberileg egy nagy nulla.
2; Kuttor az egyenlítõ gólnál lerántotta Tóth Balázst? hát nem éppen... tényleg gyanús eset volt, de ma visszanéztem nem is egyszer, még Tóth Balázs volt az aki, rángatta a fehérváriakat.
3; a fehérvár 2. gólja nagyon nem volt les.teljesen érvényes találat volt.
4; egy hibát tudok felróni a játékvezetõ mellet. azt, hogy Erõsnek tényleg vérzett a szája, gondolom Horváth Feri ütötte meg, mert neki szövegelt nagyon. de viszont paraszt volt Erõs nagyon a bíróval, szal õt is ki lehetett volna állítani, ha már Tóth Norbit is kiállította. de akkor már Horváth is mehetett volna zuhanyozni…
3-4 olyan 100%-os helyzete volt az újpestnek, amivel simán 2 akár 3 nullra is vezethettek volna. kihagyták, elkúrták, a fehérvárnak sikerült. az a baj, hogy 1-2 újpesti játékosnak nagyon nagy arca van, és nagyon elbízták ebben a szezonban magukat. és nagy koppanás lett a vége.
a cigány játékvezetés pedig egész évben mellettetek volt. mikor ellenünk Mészöly mondta meg mennyi legyen a hosszabbítás, mert úgyis fordítotok, stb... be kéne látni ezeket a dolgokat, veszteni tudni kell.
Azt kérdeztem hogy mi volt a kiállításnál, azt mondták hogy elõször sárgát mutatott fel, aztán utána megnézte a kollert hogy mivan vele és utána lett piros. Az a legviccesebb, hogy az a román g... kapus meg a kuttor ott pampogott és erre felmutatja a pirosat. röhej...
Ehez képest bíróverésért egy szinte semmi büntetés, sõõt, még többen lehetettetek...nC
A játékosok sem különbek semmivel mint a szurkolóik...
Ha ROSZZUL ÁLL A HELYZET EGYBÖL SZARRÁ KELL RUGNI MINDENKIT!
Miért van az hogy minket is megrugdostatok a kupában, MTK t is, nem tom a tegnapi Fehérvár hogy ovlt de ottis 2 v 3 kiállítás? SZÉGYEN.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Az újpest szinte végig vezette a bajnokságot egy lényegesen gyengébb játékoskerettel mint a Debrecené... ez alapján jobban megérdemelték volna a végsõ gyõzelmet!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jövõre mi leszünk a bajnokok! 😄
CSAK FERENCVÁROS KÛZDENI KELL!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
BUDA > miskolc.
\"Never say never!\" W Churchill
\"Never say never!\" W Churchill
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
LÁTTÁTOK, AZ EGYIK FEHÉRVÁRI, HÁLMAT LÉPETT, ÉS ELESETT, ERRE A JÁTÉKVEZETÕ, ADOTT EGY SZABADOT.
UTÁNA MEG SEMMIÉRT KIÁLLÍTOTTÁK RAJCZIT
FÉLTEK, HOGY ADAGOLNÁ NEKIK A GÓLOKAT
Össze lehet hasonlítani, ezt, és a fradti topikot...
kár...