Újpest FC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
azt nem tudom, a bíró hiábzott (szerintük)
de nem csak ebben
legalább négy (vagy öt) helyzetet lesnek fújt, amit 100%osan értékesíteni lehetett volna😛

R10
miért nem?

!!!Hajrá Brazília!!!

The FlashBack
a NS, és másik NS szerint (😄) az UTE büöntetõje jogtalan volt

The FlashBack
😄 na mondom én😄

R10
ez igaz <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

jah. lehetett volna jóval több is...

9csöves9
ettõl függetlenül teljesen megérdemelten nyertek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

R10
alibi tizivel

!!!Hajrá Brazília!!!

Kaposvár - Újpest 1-2 😊

igen igen szép volt igy tovább <#taps>

The FlashBack
Szép volt fiúk

5-1

nem, csak velük szimpatizálok az elsõ osztályból. Amúgy Siófok 😊

gabber_saviola
újpest fan is vagy? 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nah 30 perc után 3-0 😊 Sssssima meccs...

The FlashBack
elfogadom, ennyi

mukika
egy szóval nem mondtam, hogy tehetnek róla... olvasd már el mit írtam és, hogy mire válaszoltam.

idézek tõled: Szerintem büntetni kellene az olyan csapatokat akiknek ehhez hasonlóan xar a pályájuk, mert ez nem foci... - és a pápa miért tehet róla, hogy ekkora esõ esett? ezt írtam le, a #162ben is. szöveg értelmezés rulz.

báhhh

szerk: a pápa sem szeret vízilabdázni, ha nem vetted volna észre õk is focicsapat. mégis jobbak voltak tegnap, jobban alkalmazkodtak, ezt el kéne fogadni.

The FlashBack
Az UTE nem tehet róla, hogy a Pápának ilyen xar a pályája, már neis haragudj...

Idéznék:

A mérkõzés elõtt:

A kezdés elõtt ötven perccel özönvízszerû esõ zúdult a pápai stadionra, szinte folyamatosan dörgött, és villámlott. A helyi rendezõkben ekkor az is felvetõdött, hogy elmarad a mérkõzés...

Az esõ azóta is kitartóan esik. A mérkõzés elõtt fél órával már állt a víz a pályán, a bemelegítés közben a labda 5-6 méter után megállt a vízben.

A hivatalos kezdési idõpont elõtt 20 perccel a csapatok félbehagyták a bemelegítést, és visszatértek az öltözõbe.

18:50-re jelentõsen csendesedett az esõ, már csak szemerkél, a pápaiak újra kijöttek, hogy folytassák a bemelegítést, de a játékosok futása közben látványosan csobog a víz.

Bede Ferenc éppen a játéktér állapotát vizsgálja, miközben a vendégszektor már szinte megtelt.

Nem az UTE tehetett arról sem, hogy nem szeret vizilabdázni:S

mukika
hagyjadmármagad… tehetnek róla, hogy hirtelen ekkora felhõszakadás lett? NEM! akkor mirõl is beszélünk? képzeld ezt is focinak nevezik, és a tegnapi meccs, a körülmények miatt kiélezettebb volt. a pápa tudott alkalmazkodni a szar körülményekhez ti nem. ennyi. a nagy isteni újpest leszerepelt.

ha „véletlenül” elcsalnak idén még 1-2 meccset nektek, és bajnokok lesztek, akkor a nemzetközi porondról repülni fogtok mint a sicc. 8-10 évente 1-1 bajnoki cím belefér… de nem ilyen módon. gusztustalan.

#161: szép komment, csak gratulálni tudok.

The FlashBack
Hajrá UTE

The FlashBack
Mondjuk ebben van valami...
De sejtettem, hogy ez lesz, a múltkori Fradi csoda után. Szerintem büntetni kellene az olyan csapatokat akiknek ehhez hasonlóan xar a pályájuk, mert ez nem foci...

mukika
ehhez a szar pályához nagyon hozzá lehet szokni... egy évben kb. egyszer néz ki így a pálya. szal nem lehet ezt a zakót a pályára fogni.

szarok vagytok és kész. nagyon remélem, hogy nem ti lesztek a bajnokok, mert ez a hullámzó teljesítmény nagyon nem lenne elég nemzetközi porondra. plusz ott nincsen saskõy, és kisteleki keze sem ér el már olyan messzire.

azért arra kíváncsi leszek, hogyha bajnok lesz véletlenül az újpest, akkor hány ember lesz itt hirtelen nagy drukker az sg-n. <#gonosz1><#eplus2>

Láma!
persze, meg ha öreganyémnak farka lett volna, ö lett volna öregapám.
tanuld meg, a sportban nincs ha

sajnos kikaptunk skacok, de sebaj még mindig elsõk vagyunk, a lombard hozzá szokott a szar pályájukhoz.. 😄 az ute nyert volna ha nem esett volna az esõ..

zico87
Ujpest gyászban van hajrá Pápa !! Poén volt az egész szégyen hogy ti álltok az élen ! (vakok között félszemû a Király ) <#eplus2><#wave><#vigyor3><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Ujpest- Kispest Honvéd 7-0....
Azt hiszem ehhez nem kell semmit sem hozzáfûzni!

The FlashBack
még csak azt nem értem, hogy miért Kovács Z-t állították ki...
Lehet hogy a lestémában neked lesz igazad

De biz' a 19 gólós Rajczitok volt lesen:
A labdarúgás szabálya szerint a leshatár (ami mögött nincs les):
- a felezõvonal
- a labda vonala
- az utolsó elõtti védõjátékos vonala.
Kovács Zoltán lövésénél az utolsó elõtti védõjátékos (Sorín Botis) messzebb volt az alapvonaltól, mint a Rajczi Péter, így az újpesti csatár lesen állt a rúgás pillanatában. - Nemzeti Sport

Lehet hogy mégsem láttam azt oly' rosszul....

HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

The FlashBack
lesen?
vegyél szemüveget ember, nehogy már Rajczinál keresd a problémát wazze
(mellesleg halkan megjegyzem: a 19. gólos Rajczinál)

Ha a lesen lévõ Rajczit befújják, akkor nem kellett volna beleútnie kézzel Botisnak!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

The FlashBack
tudom, hogy hogy hívják...

Szándékos kezezés....
Ha nem lenne súlyos szabálytalanság, akkor ki sem állították volna
De mivel kiállítottál, így még egyéb eljárásokat fog vonni maga után

Botis a neve és milyen fél évrõl beszélsz?

omg..

football without ultras is nothing

The FlashBack
aki a végén a gólvonalról kiütötte a labdát...
ezért "kézilasztis"

milyen kézilasztis srácot?

football without ultras is nothing

The FlashBack
hát ebben igazad van, de de ha ér bele kézzel akkor is gól, mert Rajczi belefejel. Így csak megkönnyítették a helyzetünket....
mellesleg már az is szép volt, hogy Kovács Z. belõtte oda a labdát a sorfal mellett..

Launcher
Nem annyira érdemelték meg a gyõzelmet az újpestiek...
Ahhoz pl. nem kell nagy tudás hogy egy kezezésért ítélt tizenegyest elõjenek...

The FlashBack
nem semmi volt a mai meccs....
Hát igen, ez a fradi és ez az Újpest...
Én a 15 perctõl hittem a gyõzelembe, csak azt nem értem, hogy miért Kovács Z. lett kiállítva, mikor õ neki mentek neki a fradisták...
Remélem a kézilasztis srácot legalább fél évre eltiltják.... Vagy többre (!?)

The FlashBack
:'(

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

The FlashBack
így van😊 bár azért csalódtam, azé az 1:1-é😊
HAJRÁ UTE😊

Õszi elsõ a csapat<#hawaii>

egypszichonauta
mint mondottam volt hajrá újpest,csak a kispest,éljen a diósgyõr!di-ós-gyõr,DIÓSGYÕR!

Ha valakinek kellene egy Feyenoord mez + ajandekcsomag az latogasson el erre az oldalra : http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=4342651
itt egy kep roluk

The FlashBack
lehet:-)

Rudee
Lehet, hogy 0-5 után azzal szépítettek 😉

Szar Bayern, szar Bayern :)

Szerintem csak szeretél volna lõ egy gólt
Ballban üveg jobban kés. Mi van ÚJPESTI meccsre mész
The FlashBack

The FlashBack
{HTB}3.14159{p69}{HTB}3.14159 üzenete:

The FlashBack