Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csövi:
felraktam a játékot!
de amenü nagyon villog meg az egér szarakodik.
szereintem virus van a gépen .
szerintetek?
A wanadoo-ról töltöttem le
koosadam
A legvégén a rossz befejezésnél? A herceg azt hiszi, ha Kaileena meghal a homok nem létezik, de amint tudjuk téved. Kaileena ha meghal kiszabadul a homok. Tehát a jó befejezésnél Kaileena életben marad és a 3. részben egy merénylet folytán meghal így a homok elszabadul.

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

littleNorbi
k

littleNorbi
A végén miért kell megûzdenem Kaileena-val?

armageddon666
a 'sima.exe' az crack akarna lenni a mini-image pedig olyan képfálj cuccos ami csak néhány mega. azt bemountolod és megy. elevileg!. www.gamecopyworld.com -n keresgélj

@

agyhalál
Szerinted ez érdekel valakit?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Mi az a sime.exe és mini-image-t honnan tudok szerezni?
Broafka
tanulság:
vedd meg eredetiben 😉

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Játék közben indul újra! A hang el kezd recsegni, utána meg kék halál vagy újraindul!!
na csõ! most szedem a pop 3. részét
armageddon666
mikor indul ujra? játék közben vagy az elején? nekem nem volt ilyen problémám. ill talán (ha jol emléxem) crackelni kell. mini-image vagy sime .exe crack

@

Valaki tudna nekem segíteni? A WW mindig újraindul a gépemen! Volt valakinek hasonló problémája? Ha volt akkor mondja el hogyan kell megcsinálni hogy ne induljon újra. PLS!
Rash87
Nah végre megjelent a gém 😄
2 óra múlva: play

Glory, Glory Man. United!

Jó, émse úgy értettem a szarságokat <#vigyor3>
Egyépként a meg ha kellenek pop ttt -s videók, akkor a gamestar.hu -ról, vagypedig a prince-of-persia.com rol töltsetek le, nagyon királyak! 😊)
armageddon666
😊 és az MSNes megoldás? felveszlek majd partnernek aztán megprobálom átküldeni. vagy: egy ingyenes ftp-re vag vhova felteszem és onnan letöltheted.

@

Hömm... Asszem 15 megát lehet küldeni.. Csak az a gáz, hogy a hotmail csak 2 megát enged fogadni... Majd akkor regelek egy Freemailt is 😊

armageddon666
még 9 szám van hátra utána elküldöm--- mondjuk e-mailben 😊 freemaillel mennyit lehet küldeni? (hány Megát?) összesen 85MB majd részenként s tömörítve küldöm

@

Kösz a bíztatást! 😊 Hogyan küldöd? 😉 Jöhet MSN-en, E-mailben... Ahogy akarod... (egyébként thx a zenéket)

armageddon666
Dzsiti! MEgprobálom majd elküldeni neked és feltehetnéd dahakateamre a többi SZARSÁG közé <#banplz>... vicc volt <#vigyor> mármint a szarság volt vicc. dahakateam az eddigi legjobb Prince of Persia-s honlap (meg ezen lehet legtöbbet megtudni TTTrõl)

@

armageddon666
ne mondj ilyet Skyll! dahakateamen nincsenek szarságok... 😄 ugye Dzsiti? 😄

belinkelni nemtom zenéket (DC++) de majd ha lejöttek eltom küldeni.

@

armageddon666
LOOOOOOOOOOOOL

@

Most mázlid van, hogy jó kedvemben vagyok. De mi az, hogy SZARSÁGOK?

Hali srácoK!

PoP szarságok kellenek???
Katt here --> http://dahakateam.uw.hu/letoltesek.html
Broafka
jah honnan, linkeld be!
vagy valahogyan... juttasd el...

tomi989
Honnan ?

A számítógép azé van hogy tönkretegyük POP FOREVER

armageddon666
MEGVANNAK PoP:WW ZENÉI!!! ÉS NEM TÖRDELVE!!!

@

armageddon666
PLS írjatok be minél több címet elõadóval a WW zenéi közül! kellenének zenéi de nincsenek meg gy mint SoTnak (egybe) csak xarul tördelve... elõre is thx

Ui.: szorri un-hungar írásomé' 😄

@

baker
elhatároztam hogy most ugy viszem végig a ww-t hogy a végén dahakával küzdjek
sima 2 nap alatt eljutottam a végéig
aztán nem om legyözni
grrrrrr

Stark
olvasgass itt
demo nem lesz
és a hivatalos oldalon lehet elörendelni, nemtudom menniyé

hópihe

csövi!
A neten láttam,hogy már megjelent a 3.rész 29 euróért.
Ez igaz vagy elõrendelés.
Demó mikor lesz?
Stark
a Total/Windows Commanderben bemész a beállitásba baszakocc 1 kicsit (nincs kedvem megnézni mer más Oprendszerben vok)
és láthatóvá teszed a rejtett fájlokat.
ilyesmi lenne😄
ha érted😊

érteem??

hópihe

Thadius
??
ezt nem értem😊

sk8 4 fun

Stark
nem is tudsz!
rakd láthatóvá a rejtett fájlokat

hópihe

Thadius
hol vannak a ww-ben a savegamek?mert a popwwprofilsba ha be akarok rakni akkor nem ismeri fel vagy nemtom

sk8 4 fun

Sajanállak, én eézrt nem szeretek ilyneket felteszegetni a gépemre...
Karácsonykor jön az unokatesóm, õ egy gépzseni, majd nálla utánajárok... 😊)
armageddon666
kiprobáltam... xar.. illetve nem xar csak ahhoz hogy gémbõl szedjek ki vidit... ÉS MÉG LE SE LEHET TÖRÖLNI!!! ez van... nincs pop vidi... vki aki jóban van ubis csákókkal szerezze már meg videjókat 1024*768as felbontasban 😄.

@

armageddon666
találtam! SnagIt. Keresek itt hozzá 1 forumot és megkérdezem milyen minoségu. ha jo akkor szedem is le és jönnek PoP: WW videjók 😄

@

szólj ha találsz egyet, szmintem rohadt jó videói vannak!
armageddon666
keresek de sajna nem találtam olyat ami jo minõséget vesz fel

@

keress a google -n!
armageddon666
:\ és nincs jobb a frapsnál? 1024*768as videjót csinálnék jo minõségben

@

Broafka
Fraps-sal kilehetne szedni, csak akkor ronda lesz a videó, és akadozik, és mivel a Fraps csak 30 másodpercet tud felvenni, ezért még nagy vágások is lehetnek benne...

armageddon666
akkor mondj egy pénzes rippert. megoldom 😊. könnyû egy ilyen rippert használni? és mit csinál az? mert én még nem hallottam rolna. warez oldalon láttam hogy game ISO meg game RIP. de ennyi. na. mondj egy nevet 😊

@

Vmi ripper -rel kell, de nékem ez bonyi... vagyis nem, csaka nem, találtam olyan ingyen leszedhetõ rippert amivel kiszedhetném õket...
Ez naon jó ötlet! 😊
armageddon666
Valaki kapja má' ki a videókat PoP:WW-bõl! Nem szeressem csak azé' indítani gémet hogy megnézzem a veideókat. Meg akkor má' SoT-ból is ki lehetne szedni 😊

Ha valaki rájön hogy hogyan lehet (ha lehet) akkor szójjon nekem vagy szedje ki és rakja föl netre valahova. 😊

@

Végigvittem a PoP -ot a 2. féle képpen, naon állat!<#vigyor2>
<#vigyor4>
rorr
Ez biza szopás Én is ott szívtam meg......

Mázlisták! Én el vok tíltva a gépezés elõl... 😞
Akko' a vízkard az ott lesz a "homokórás" teremben a földön? + nekem van egy leírásom ezekrõl a life upgrade -krõl, de ha kell, majd írsz ided, + egy kicsit bonyin van leírva, de én újraklezdtem, és most én is firkálgatom le ezeket a helyeket... mertha egy 1/2 év múlva elõveszem a játékot, és nem fogok rá emlékszni... brrrr!...