Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a végigjátszás szerint még elöttze van ez a párkány v. twetõ ahova fel kell jutnom. "Kint ne fussunk még be az ajtón, hanem jussunk fel a fenti tetõre."
Igen, szoba, kapcsoló, zászlón lecsuszás, ajton kimenés. Ezek után jutsz a lent emlitett nyitottabb részre.

ÉÉrtem mirõl beszélsz Ren. De ezt biztos nem jo, mert az egész egy fedett szobában van, nmem kinti téren. Ez az ahol a portáltõól jössz vissza, és a falon vaan egy kapcsolo, ami egy ajtot nyit ki.
Én nemrég játszottam végig a SoT es WW-t is (készültem a T2T-re 😊 ) és asszem képben vagyok. Szóval ahogy jössz visszafelé a portáltól, bejutsz egy szobába, ahonnan némi ugrálás árán ki lehet jutni (elvileg azt a szobad többször megjárod mind a múltban mind a jelenben). Ahova kijutsz, az az a hely, ahol elõször találkoztál olyan fekete madaras ellenféllel. Itt nem mész tovább a szemközti kijáraton (ahol egyébként a fõbejárathoz jutsz ki asszem), hanem ha szembeállsz a kijárattal, akkor balra felfutva a falra fel tudsz ugrani egy fentebbi szintre. Szerintem innen menni fog a leírás alapján.

Broafka
teleport?
már nem is azért de a teleport álltalában térben visz el másik helyre
kicsit hülyén van írva
inkább portál, az már lehet idõben is 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ha holnap nem segít neked senki, akkor majd megpróbálkozom most megyek alukálni 😊
a herceg nyugovóra tér 😊

Háát, ez tényleg elég bonyin lett elmagyarázva!... 😊)
A mentés neve: A bhelping hand Fortress Entrance - Past
Broafka
legalább mondj egy mentés nevet, mert így nem nagyon tudunk segíteni, vagy legalábbis én nem tudok :-/
nem emlékszem így konkréta nerre a helyre

Hi all. A WW-vel játszok (még- sajnos) És elakadtam. Van egy hely ahol a második titkos helyet kéne megtalálnom, végigjátszás szeint. Idézem: "Álljunk bele a teleportba, és menjünk vissza a múltba. Jussunk át a megismert termen. Kint ne fussunk még be az ajtón, hanem jussunk fel a fenti tetõre. Fussunk át a falon. Itt végezzünk az ellenfeleinkkel. Menjünk a lépcsõhöz. A bal oldali hordókat verjük szét. Álljunk rá a kapcsolóra, és lassítsuk le az idõt. Egy rövid ideig nyomjuk be a L1 gombot. Most fussunk fel a lépcsõn, és be a rácson. Itt kerüljük el a csapdákat. Végül egy piros körhöz érünk. A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnõ. Megtaláltuk a második titkos helyet." Ezt nmem értem. Melyik tetõre? és hogíy? HELP!!!
beleiszol a kútakba
szökökutak

Hogyan lehet menteni.....?
aham! 😊)
<#nevetes1>
armageddon666
igen és ha mindet megtalálod akkor alternatív befejezés.

@

Rash87
Ebben a részben is vannak amolyan titkos helyek?
Tehát megtalálod,és akkor plusz életerõd lesz?

Glory, Glory Man. United!

Hááát bazd!
Írd be a keresõbe hogy PoP 3 pictures...!
Broafka
most erre inkább nem mondanék semmit!
fõoldal legteteje ott van a cikk róla, ott van pár kép

kéepet mutizzatok már róla léci

armageddon666
azt tudom de én arra gondolt am hogy eredetiben veszem meg karácsonykor... mert warez az most nem köll.

@

ha szeretsz kábelt lehuzogatni cd/dvd romodról már kijött, ha érted mire célzok😉
armageddon666
azért ideirtam mert nemakarok spoilereket olvasni... és ide hál' isten nem irnak...

@

armageddon666
Nem tudja valaki mikor jön ki szegény hazákban PCre a PoP:T2T? remélem még Karácsony elõtt!

@

Köszi megtaláltam😄 bemásoltam és kb az én részemtõl nem messzire van egy mentésem, és nem maradtam le sok mindenrõl mert megnéztem végigjáccást, hogy mit hagyok ki,.
Thadius
bemész a doc settingsbe ott all usersbe aztán application data és ott van asszem😊

sk8 4 fun

nemaz, hanem hogy vissza emeltem a platformot középen, és nemtudok a legalso szinten kimenni😞 vannak mentéseim, csak nem találom a popwwprofilest, ami állítolag c documents and settings/csabsz ban nincs ien mappa😞 se rejtve se sehogy😞😞😞😞😞 pls help mert sokkot kapok
koosadam
Naja azt a rész nehéz elmagyarázni..csak menj és kilukadsz oda ahova kell. Utána ha jól emléxem a jelenben elmész oda ahol Kinyírod Dahaka-t+Kaileena-t+Griffet és onnan tovább és ott lesz a maszk...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

az már megvan. mármint a kard, legyõztem a gólemet aminek életcsíkja van, aztán eljutottam kaileena könyvtárába, azt megcsináltam, kivertem a falat, és visszajutottam a második toronyhoz, amelyik az, aminek a közepén vannak a felemelkedõ platformok, és ahol pörög gyorsan a két malomkerék szerûség egy rúdon vagy mi😄 szóval megnéztem már leírást, hogy mégis mit kell és azt irja vissza kell menni az Idõ Homokjához, de nemtudom már hogy jutottam el oda vissza :S
koosadam
Nem a trónterembe kell menni. Ha Dahaka 3x üldözött és felmásztál arra a kõtömbre ami kiemelkedett onnantól az út adja magát a scorpion swordhöz...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

hali, én sokkot kapok😄 most jutottam vissza, a második toronyhoz, mennék vmi maszkhoz, de a második toronynál meghuzigáltam véletlen a karokat és a platformok felemelkedtek, és így nem tudok kiugrani lent, hogy vissza jussak az idõ homokjához. vagy nem is arra kell menni? pls mondjátok meg kérlek mer nem szeretném ien hülyeség miatt ujrakezdeni😊 ja amugy ez a rész kaileena könyvtára után van, esetleg ha van vkinek onnantol mentése, az is jó lenne
xy21
Na most akasztottam ki a kettõt!(nem alternatív befejezéssel)
De alternatívval is ki akarom pörgetni.
Naggyon jóóóóóó!Volt.

xy21
Na és ezeken a honlapokon hol van leírva vagy netalántán képek az élettöltõrõl?

koosadam
www.dahakateam.uw.hu

(végsõ esetben a www.zanzarah.hu/popww)

xy21
Nem tudjátok hogy hol van leírva az összes élettöltõ megtalálási helye?
mert végig akarom nyomni az alternatív befejezéssel.
Ja és olyan helyet mondjatok ahol magyarul és képekkel van.
KÖSZI!

Broafka
menjél vissza egészen addig a teremig ahol az a szobor önti a vizet egy köcsögbõl, ott jussál fel a középsõ szintre (asszem a bejárattól balra felfutás falon a létrára variációval lehet, de így most nem tom melyik idõben van ez)és a középsõ szint, közepén, ahol a kötéllel átcsimpazkodsz a túloldalra, majd létra lefelé, és végén ott a portal. Bemész a portalon át a másik idõbe visszafutsz, aztán onnan tovább...

Szükségem lenne egy kis segítségre.Amikor megölöm a szép kis madárkát és látom a két nõt bezsélgetni,hogy kell továbbjutni?Vagy vissza kell menni megint jócskán?CSak azért mert a kapcsoló pont úgy van benyomva,hogy nem allattam van a talaj,hanem a frankó üresség és nem tudok sehova kapaszkodni vagy ugrani.Elõre is köszönöm a segítséget
armageddon666
WW zenék félúton! My PC --> FTP --> dahakateam.uw.hu

@

armageddon666
Akinek kellenek Prince of Persia Warrior Within zenéi, az látogassa meg a dahakateam.uw.hu -t. HAMAROSAN fenlesznek egész számok (nem tördelve mint a legtöbb helyen)

@

soulhunter
a t2t-hez tökéletes összehasonlitási alapot szolgál a WW 😛
namost a t2t-ben leirtam,h a legujabb nem biztos,h jobb 😛 (legjobb pl: winFOS) 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Köszi szépen,de én akárhányszor egy csapdával teli részhez mentem,mindig csak egy láda lett a vége.De szerintem végig nyomom így,max szenvedek kicsit😊
koosadam
Nincsmit és ne akard, hogy más is ki legyen tüntetve...Te különleges egyéniség vagy. Az a TTT topic oda azt írnak OFF-nak amit akarnak. Itt azért más a helyzet...

Stark
nekem annyiban teccet jobban a WW, hogy az Go and Kill játék volt
ez meg olyan mint a TTT meg olyan mint a TSoT, szal menni kell ellenség azt menni kell
a WW ben lehalább volt elszórva meg iesmi

hópihe

Broafka
a játék folyamán találhatsz csapdákkal teli folyosókat, a folyosók végén ott az élettöltõ, szükségesek a jobb befejezéshez...
de ha egy pár oldalt visszaolvasol akkor részletesebb leírást találsz

armageddon666
SoulHunter! Igazad volt!!! 😄 Már amennyit igy visszaolvasva még láttam régebben 😄

@

Sziasztok!

Létszike áruljátok el,hogy lehet nõvelni az energiát a WWben.Persze lehet végig játszom mire válaszoltok😊De azért örülnék egy kis segítségnek.
Broafka
hát aztán, nekünk tetszik, és az a lényeg 😊

Sziasztok! Nekem nagyon bejött ajáték és már meg is van a folytatás is az is jó ,csak egyidõ után kidob a gép. 😞 Ha valaki esetleg ugyanebbe sorsra jutott és tudja amegoldást is akkor írjon. Elõre is köszönöm.
soulhunter
csak szeretném közölni ti NAAAGY WW-sek,h a T2T topicban jopár embernek nem jön be a WW,és huzzák le,mint állat, "AHOGY MEGMONDTAM A FIKÁZZUK SOULHUNTERT,MERT NEM TETSZIK NEKI A WW" idõszakotokban 😊

köszönöm 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Broafka
www.dahakateam.uw.hu

hi
honnan lehet leszedni végigjátszást?

\\__/) (O.o) ( } { )

armageddon666
Szerintem: Original gém... Szerintem!...

@