Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jé! vki még játszik ezzel?!? Hurrá! Most nyomtam le újra az extrák miatt és baromi nagy problémám van: amikor elõször játszottam végig a játékot, és levettem a maszkot rögtön a központi teremben tett le a trónterem felé vezetõ út elé. Most összeszedtem az összes életerõt és képtelen vagyok visszatalálni, úgy hogy le is tudjak mászni. Az erkélyre már visszajutottam de onnan nem tudok visszafelé menni, mert falfutás+ugrással jutottam át. A másik irányba meg a teleporthoz jutok vissza. <#confused> Help, vki tud segíteni? (ha vki 9 életerõs mentésre(alternatív befejezésre) vágyik tudok küldeni, de sajnos pár fegyver és 2-3 kép megint kimarad.
Pedig ott vannak. Le is töltöttem

a dahakateam.uw.hu oldalon az elmentések nincsenek fent!
nincs a gépén vkinek?
bazs1
Nézétek meg ezt: www.spieleflut.de/files/71/
Katt a Jetzt herunterladen-re!

ronihun
igaza van dzsitinek.fõleg azért mert kaileena könnyû

...

Hiszen csak Kaileena-t kell levernie, aztán futhat 😄

armageddon666
nem nem 😄 ott csak bossok elõtti mentések vannak 😉

@

ronihun
Én is itt tartok.Te min akadtál el nemtudod mit kell csinálni vagy nemtod megcsinálni?

...

Broafka
ahogy dzsiti mondaná:
www.dahakateam.uw.hu / letöltések / mentések
<#pardon1>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
nekem vannak mentéseim csak picit össze vissza és nemtom melyik ez :S

@

és elmentést nem tudtok küldeni?
armageddon666
csak "hülyült" XD

@

Broafka
hol cikiztem? <#wilting>

nekem kb innen kellee egy elmentés mert nincsenek meg, és nincs kedvem elõrõl elkezdeni!
armageddon666
jujjjjj ott 4* uldoz majd egymás után 😄 mindig menj egy üres irányba és menekülj elõle! végén egy rudraugrassz onnan tovább és akkor nem kap el. ja és a szobor középen meg majd emelkedik miközben kõvalamiket kell felbol kihuznod. (ez szép magyarostalan volt XD)

@

Nem tudom de vmi barlang szerûségbe kell bemmenni és ott kezd el üldözni, így kezdõdik a pálya, vmi tengerparton azt hiszem! Utána meg egy nagyterembe üldöz és onnan lehet menni vagy 4 irányba meg azt hiszem vmi szobor van a közepénn!
tudsz ilyenrõl?
koosadam
Nyugi van! Én már rohadt régen PoP-ozok és akár hiszed akár nem a "Mester" (vagyis én) a WW demójában pontosan itt akadt el tehát nem kéne cikizni<#taps>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

bazs1
Sikerült!

Broafka
<#nemtudom>
szar vagy, szar vagy <#vigyor><#rolleyes> (csak hülyülök ám)

bazs1
Erre már rájöttem, de hiábba nyomogatom az ugrást 3 után leesik!

Broafka
de hát innen mi olyan nehéz? hát az elsõ képen már látszik is a megoldás!!!
mivel ez a... *** sg nem engedi hogy felrakjunk képeket a képfeltöltés.hu-ról ezért csak szóban tudom elmondani, bár nem magyarázom majd túl magam 😊
szal az elsõ képen, pont amerre nézel!
fuss a falon, majd amikor a két fal közé érsz akkor ugráljál felfelé, tudod? a szokásos módon: jobbra, balr, jobbra, balra

bazs1
Az alábbi helyen járok és nem tudok tovább jutni! help!<#help><#help>

koosadam
Jaja kb 2 milliószor 😛

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

ronihun
pontosabban nem tudnád leírni a dahaka nagyon sokszor üldz

...

hello!

nem tudna küldeni nekem valaki egy elmentést kb onnan hogy elkezd üldözni a a Dahaka vagy kicsoda! szól a zene elmegy a szín a játékból és csak szaladni kell ezerrel, valami ilyen helyen jártam, csak most meg már nincsenek meg az elmentéseim!

nagyon megköszönném ha tudna valaki küldeni nekem egy elmentést
[email protected]
koosadam
Õ kérlek szépen a Sötét Herceg "kezdeti" formája. Ez lett volna az alapmuksó még a Kindred Blades idején. Meg a tûzbelépéses-átváltozásos sztori. Ma már semmi nem az ami abban a videóban van (ott még az életünk sem fogy). Csak a Daggertail van ott is mint itt is.

koosadam
Ez így tökéletes lett semmi gáz nincs. Sztem ez így van rendjén és így lett eltervezve.

Looooser
Na várjunk a Zanzarah portálon a nyitó oldalon a a legfelsõ sor középsõ vidije <#wow1>az mi hol ki hogyan mit hová help!
Írj a [email protected] ra <#wow1>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
hát nem tom, igazuk volt sztem :-/

Egyébként a TTT még darkosabb, kegyetlenebb lett volna (nézzétek meg a régebbi képeket, videókat), mint a WW. De a SoT fanok közbeszóltak, és ezért lett a kettõ keveréke...

Sheke
igaz bár dahaka jól áll a végzet beteljesítõjéhez egy sötét démon pl de nekem mindeggyik teccet bár a ww be igaz a klausztrofóbia dark semmi fény bár a ww ngy erénye a mellbe van uyge értitek😄😄😄

Le Parkour

Broafka
hát, ha körbe ér neki, akkor nem hagyott ki egyet sem
és szerintem észre lehet venni ha összeszedted mindet 😊

koosadam
Biztosan kihagytál egyet ez az egyetlen magyarázat.

Doki17
Halljáték én hiába szereztem meg a 9. életerösítõt akkor sincs ott a water sword amivel Dahakát lehetne kinyirni valyon mit rontottam el?

Broafka
túl darkos lett talán a WW
elvesztette azt a törökös, lágy hangulatát
és pont ezért jó a TTT mert az a WW és a SoT keveréke, szal a TTT-ben lehet érezni egy kis odaillõ érzést
és Pixi akárhogy is nézed, azért jó, meg hangulatos ez a játék (SoT meg talán a TTT is) mert ilyen ezeregy éjszaka mesés, és ez alapjába véve egy békésebb ölõs játék, ha kemény darkos játékot akarsz akkor csatlakozz az ilyen Doom, meg Soldier of Fortune féle játékhoz ahol véres végtagok repülnek, meg agyvelõk ploccsannak szét az üvegen

armageddon666
WW nekem Dahaka miatt nem jött be annyira... (persze a story az naon naon jo volt!) ujdonságnak jo volt benne az uj graf megg a FFFS. szal végülis azt is szerettem csak vhogy nem annyira mint másik 2t. ezt nemtom kifejteni. van vmi érzés belül. és ez WWnél csak mint klausztrofobia volt meg. 1* végigvittem akkor még hajtott a történet. 2* viszont már nincs kedvem hozzá... SoT az végülis 'történelmet' csinált! maga az egész játék ujdonság volt. meg az hangulatos volt. WW az tul darkos volt. bár nem is tudnám máshogy elképzelni...

@

De miért gondolod hogy a WW a leggyengébb???? Fejtsd ki légyszives!!! Szerintem megvolt mindene ami kellett a siokerhez!!! Ha azért gondolod hogy az a legjobb mert olyan 1001 éjszakás a feelingje akkor aki azt szereti azt meg is értem!!! De nem tudom hogy te miért gondolod a legjobb nak?
armageddon666
sztem WW a leggyengébbre sikerült :S TTT a best aztán meg Sot

@

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de szerintem ez a rész alegjobb a 3 közül!!!Sok benne a cspdás rész, jó benne az ellenfeleket gyilkolászni, és kellõen hosszú!!! Meg azért van némi keresgetés is a játékban a titkos tárgyak meg az Lifeupgrade miat!!! toljátok 1000 el!!! Ja és becsüljétek meg mert szerintem a TTT után vissza fogjátok még sírni ezt a részt!!! Na csáó (ne ércsetek félre a TTT se rossz de a WW a legjobb!!!)
armageddon666
😊 még mindig láccik a VIP csillag 😄 ja ezt nem ide kellett volna...

@

koosadam
Odaállsz a falhoz és jobb egér klikk hosszan amíg lehet nyomni.
Ha fel akarsz futni a falon, akkor állja af lahoz képest 90fokban ha egy szakadék felett akarsz átfutni, akkor állja a falhoz képest egy 30fokos szögben.

Még nem. Egérrel?
Sheke
nem jáccottál a sandsal

Le Parkour

armageddon666
jobbklikk

@

Prince of Persia : Warrior Withinben járok még nagyon az elején.
Srácok hogyan lehet a falon futni? Nagyon örülnék ha segitene valaki.
Broafka
az arénában?
nem tévedtél el? 😊
a Two Thronesban van aréna, ez itt a Warrior Within topic
de ha a The Two Thronesban beírod hogy Klompa, akkor kiad majd egy videót (én csináltam) és ott megnézheted hogy kell megölni

Kelemen73
Sziasztok!
Nagyon leakadtam az arénában, nem bírok ezzel a nagy monstrummal. Tud valaki segíteni? Tegyetek fel egy easy mentést, ha van valakinek. Köszi elõre is.
Egy amatõr mûkedvelõ😊

tigeroo
nemm az már megvolt, az kelett amikor shashdee üldözött...de tegnap ilyenkor vittem végig :o)
koosadam
A könyvtár? Hm...Annál van két kerek "ágyleret" vagy mi a szösz nah azok közül a JOBB oldalira kell átugrani. Tehát, ahol Dahaka kitöri a falat onnantól hátra a második...Nah ez értelmes volt de én tutira megérteném😊