10262
-
#7102 miért nem bírtok figyelni a videókra? mind a két befejezés jó, és elméletben meg is történt, de gyakorlatban csak a jó vége történt meg -
#7101 nem kell felszedni az utolsót... és a mivel a játékból idéztem ezért jó a mindkét vég -
#7100 de t2t-ben benne van kaileena úgyhogy, akkor csak a vízkardos a jó. na, akkor most végigjáccom a másikmódon is. és a másik végét (nem a vízkardos), hogy vittétek végig? megvolt az összes életnövelő és nem vettétek fel a kardot, vagy nem volt meg az összes? -
#7099 mind kettő jó
mivel a T2T úgy kezddődik hogy: "Van aki úgy tudja hogy a herceg egyedül érkezett haz de valaki máshogy tudja" -
#7098 na, most melyik a jó vége a játéknak? a vízkardos vagy a másik? mert láttam egy honlapot, ahol az van írva, hogy a nem vírkardos befejezés a jó. -
#7097 mind 1 az a jényeg hogy a legnehezebb az a brute fönök utáni :D azon felül mindegyik könnyű
-
#7096 nekem az volt írva, hogy a közponi teremben lévőt -
#7095 azt eccerű megszerezni :D -
#7094 a vízkardosat -
#7093 nem találta meg a központi teremben lévő életnövelőt, de már megvan neki -
#7092 nem láma, csak kezdő :D mesély mit barmoltál? -
#7091 biztos
-
csento #7090 Köszi szépen a segítséget sikerült megcsinálnom csak úgy néz ki,hogy láma voltam! -
#7089 LoL! Bugos :) -
#7088 vagy küldjem az egészet?:D -
#7087 melyik mentést? amikor megvan a vízkard? -
#7086 nálam azt írja ki hogy válasz Broafka üzenetére -
#7085 szoli nem akarod átküldeni a mentést?
unkron92hotmail.com -
#7084 Nem igaz hogy ezt ide kell beírni!!!
Ott a TTT topikja ha valaki tudja a megoldást majd válaszol. -
#7083 Valaki tudja mi az a kiírásos módszer.Állítólag ezzel el lehet tüntetni starforce védelmet.Kössz -
#7082 ha a 0-ás az eagle sword, akkor a mappában való fájlokat bemásolom az összes többibe:D és akkor mindig csak eagle sword lesz elméletileg:D Mert nekem az a kedvenc kardom, meg az a legszebb is. -
#7081 hát igen:D -
#7080 szolinak válaszolt XD (#7073) mert szoli vmi fájlokat nézeget amik számozva vannak és arrol beszélnek hogy melyik az eagle sword :) de miért képtelen a sulyelosztása? attol függ milyen anyagbol van. nem? amugy még szép hogy az a legdiszesebb, legszebb fegyver, hiszen azt egy hercegnek készítették. -
#7079 nem precíz amit leírtál mert nem az ujregek miatt nem kell mondani hanem azok miatt akik még nem vitték végig. én pl mikor ujreg voltam (igen az okosabb fajtábol! rám 1szer sem szoltak!) már végigvittem mind a 2 véggel... -
#7078 bocsi csirke, de nekem válaszoltál, és gőzöm sincsen hogy mire -
#7077 bocs broafka devissza olvashatnál hogy kinek válaszoltam és mire -
#7076 csirke 013 mondta:
"sztem a nulla az a fegyver amivel a hajón vagyunk a 6 pedig a watersword"
hát így jön ez ide... -
#7075 szal most ez hogy jön ide?? -
#7074 én kinézetre szeretem, szerintem gyönyörű, a mintázata, az alakja, csak kár hogy képtelen a súlyelosztása, így gyakorlatilag lehetetlen egy fegyver, de nagyon szép -
#7073 szal én a rosszat vittem végig amásiknál mondom újra telepítettük a windowst
sztem a nulla az a fegyver amivel a hajón vagyunk a 6 pedig a watersword
de csak sztem -
#7072 és nem tudja valaki, hogy a D:\Prince of Persia Warrior Within\Video\WEAPONS\MAINS\ mappában melyik az a mappa ami az eagle swordnak felel meg? mert ott nullától hatig van. -
#7071 már csak két hsz-t kell visszaolvasnia:D, és csirke melyik végét vitted végig ? a jót vagy a rosszat? de ne mondd konkréten az újregek miatt -
#7070 olvass vissza
kb csak húsz milliószor írtuk le -
#7069 na úgy tudsz lemennni a life upgrade-hoz, hogy addig forgatod a középen lévő kart, amíg nem képződi kegy híd a homokóra terem bejáratával. és nem tudom melyik oldalon de cikcakban majd le tudsz ugrani, majd amikor leérkesztél jobboldalra fordulsz, falon futsz, cikcakban megint felugrasz, és utána egy jó nagy ugrással ugorj át az ajtóhoz, ezek után pedig kerüldd el a csapdákat -
#7068 Csá.Valaki tudja esstetleg hogy hogyan a picsba lehet megszerezni a főteremben levő life upgradet -
#7067 THX :D :D :D XD XD XD -
#7066 loál=lol talán egy kicsit enyhébb nevetés, vagy nagyobb... -
#7065 Loál <--- he???? -
#7064 off
Loál
on -
#7063 Kösz a tippet:D Asszem én a jó végét vittem végig. Azt bírom, hogy Farah benne van 1 másodpercre. Majd neki vágok a Two Thronesnak