Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs a gépén vkinek?
www.dahakateam.uw.hu / letöltések / mentések
<#pardon1>#pardon1>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
tudsz ilyenrõl?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
szar vagy, szar vagy <#vigyor>#vigyor><#rolleyes>#rolleyes> (csak hülyülök ám)
mivel ez a... *** sg nem engedi hogy felrakjunk képeket a képfeltöltés.hu-ról ezért csak szóban tudom elmondani, bár nem magyarázom majd túl magam 😊
szal az elsõ képen, pont amerre nézel!
fuss a falon, majd amikor a két fal közé érsz akkor ugráljál felfelé, tudod? a szokásos módon: jobbra, balr, jobbra, balra
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
nem tudna küldeni nekem valaki egy elmentést kb onnan hogy elkezd üldözni a a Dahaka vagy kicsoda! szól a zene elmegy a szín a játékból és csak szaladni kell ezerrel, valami ilyen helyen jártam, csak most meg már nincsenek meg az elmentéseim!
nagyon megköszönném ha tudna valaki küldeni nekem egy elmentést
[email protected]
Írj a [email protected] ra <#wow1>#wow1>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Le Parkour
és szerintem észre lehet venni ha összeszedted mindet 😊
elvesztette azt a törökös, lágy hangulatát
és pont ezért jó a TTT mert az a WW és a SoT keveréke, szal a TTT-ben lehet érezni egy kis odaillõ érzést
és Pixi akárhogy is nézed, azért jó, meg hangulatos ez a játék (SoT meg talán a TTT is) mert ilyen ezeregy éjszaka mesés, és ez alapjába véve egy békésebb ölõs játék, ha kemény darkos játékot akarsz akkor csatlakozz az ilyen Doom, meg Soldier of Fortune féle játékhoz ahol véres végtagok repülnek, meg agyvelõk ploccsannak szét az üvegen
@
Ha fel akarsz futni a falon, akkor állja af lahoz képest 90fokban ha egy szakadék felett akarsz átfutni, akkor állja a falhoz képest egy 30fokos szögben.
nem tévedtél el? 😊
a Two Thronesban van aréna, ez itt a Warrior Within topic
de ha a The Two Thronesban beírod hogy Klompa, akkor kiad majd egy videót (én csináltam) és ott megnézheted hogy kell megölni
Nagyon leakadtam az arénában, nem bírok ezzel a nagy monstrummal. Tud valaki segíteni? Tegyetek fel egy easy mentést, ha van valakinek. Köszi elõre is.
Egy amatõr mûkedvelõ😊