Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pako00
fegyvert a C bill.-el tudsz fel venni
pako00
Végigjátszást találsz a www.dahakateam.uw.hu oldalon
Inkább (nemtom fejbõl): C:\Documents And Settings\...

POPWWPROFILES a mappa neve, és REJTETT. Keresd meg keresõvel (pipáld be a rejtettek közötti keresést)

Looooser
akkor ---> F:\programfiles\ubisoft\Warrior Within\PoPWWprofilesben van a mentés és a profilod elmentve 1 file a Profilod nevét keresd és az a mentés!!!!!remélem érthetõ.....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
c

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

hogykell fölvenni a fegyvert

kitud a prince of persia2 höz végigjátszást és magyaritást

armageddon666
mindenképpen a C:-re teszi mentéseket.

@

Broafka
én nem értettem rá, csak féltem hogy csirke megint félreérti, mert ha jobban elolvasod a hsz-edet akkor félreérthetõ egy kicsit...

És ez akkor is ez, ha nem a "C"-re tettem, mert én az "F"-re raktam -> onnan kiszedtem az általad leírtat, de nem volt jó, mert tök ugyanaaz a file volt, mint a friss telepítésnél.
Létezik, hogy a progi mindenképpen a "C"-re men, még akkor is, ha nem az a játék fõkönyvtárának helye?
Csirke 013
NA jóvan nem mafamra értettem
most gyõztem le elöször azt a jetit vagy gólem vagy mi a faszom az<#mf2><#gun><#violent><#boxer>

In Flames and Star Wars forever!

koosadam
Jaj ezt csalk te értetted rá 😄

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Broafka
Csirke 013 az elõzõ hozzászólást (by koosadam) nehogy magadra vedd 😄
a játékban rontotta el a dolgokat a Herceg...

koosadam
Miután küzdöttél egy bizonyos Empress of the Time-mal (igyekeztem nem lelõni a poént) de rájöttél hogy mindent elrontottál ezért megkapod a...hogy is mondták?...jah igen!...Az Újrakezdés Lehetõségét.

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Broafka
idõvel...

Csirke 013
na MOST A KÉRDÉS ÚJRA: MIKOR LESZ A HERCEG OLYAN JÖVÕ MUTÁNS

Looooser
azaz maga a profilod a mentésed

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
c:\programfiles\ubisoft\Warrior Within\PoPWWprofilesben van a mentés és a profilod elmentve 1 file

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
no problem...

Csirke 013
Ja Jóvan most má leesett asztat hittem engem bvasztok
most akkor nincs harag remélem nincs

Broafka
te most mit háborodsz fel hülye gyerek? nem veszed észre hogy téged próbáltunk védeni... kapis?

Csirke 013
Jó van basszátok meg nem tudtam
külömben mikor lehet menni azzal a jövõbeli herceggel?
vagy az csak úgy van hogy bvetöltöd akárhol oszt mutáns lesz?
vagy mi a faszom van?

Akkor felteszem mégegyszer a kérdést:

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a WW-ben hova menti a játék magát!

Át akarom vinni egy haveromhoz az elmentésemet, de nem tudom, melyik file (mappa) a jó.

Help somebody!
Looooser
Hát igen ezt elbasztátok tudjátok mennyire teccet amikor elõször végg vittem a játékot...... na jó volt egy bug-om és az átalakult princcel mentem Lion sword életfogyás stb 😄

koosadam
Erre csak annyit, hogy FUCK amiért ilyen kretén állatok vagytok és most egyetértek Broafkával!! Mi a f@szért kell leõni a poént?! Nem érdekel, ha ezért büntetõ pontot kapok!!!

Broafka
gratulálok csesszétek meg, lelõttétek a poént...
az ilyeneket miért kell elmondani?

armageddon666
az te vagy egy ûber-homokos maszkkal az arcodon a jövõbõl 😄

@

tomee14
Az te vagy csak a jövõbe

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Csirke 013
Csátok!
az a zombi külsõ amibejön méha a prince helyett az valójában egy szörny külseje akkor találkoztam azzal a szörnyel amikor üldözött dahaka megmenekültem elõl vissza pörgettem az idõt és ott abba a nagy csarnokba felédhajítja a kardját a szörny(az elején)

Figyi Hodex!
A Kailinát osztogathatod, de a Farrah az enyém <#awink><#nevetes1>
Gyanítom nézd végig az összeset //bocs most nincs fenn a gépen, úgyhogy gõzöm sincs mennyi van. Gondolom jó sok <#vigyor1>//
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a WW-ben hova menti a játék magát!

Át akarom vinni egy haveromhoz az elmentésemet, de nem tudom, melyik file (mappa) a jó.

Help somebody!
ronihun
kösz de már megvan

...

tigeroo
átküldöm ha kell msn-en
ronihun
Nem tudjátok megmondani hogy Godsmack-I Stand Alone-t honnan tusnám letölteni?elõre is köszi

...

Csirke 013
Tudjátok ott ahol a kert közepén egy félmesztelen nõ szobor van
de most már mind1 tovább jutottam

koosadam
Hm...tudnál képet küldeni róla? Sajnos sok ajtó van de ha arra gondolsz, hogy van 3 kapcsoló és azokat kell forgatni, hogy a kõtömbök alattad forogjanak akkor értem...

Csirke 013
Császtok !
Most elõször írok a fórumba
szóval az lenne a kérdésem hogy hogy kell tóvább jutni a kertes részen
(még az elején vok és nem tom mit kell csinálni annyit tudok hogy kinyílt egy ajtó amikor el forgattam az öszzes izét de nemtom hol van aza ajtó

Broafka
a központi tekergetõs teremre gondolsz?
milyen kardod van?

valaki tudja hogy amikor egy olyan helyen vagy hogy a palota a régi alakú és ot van 1 olyan hely hogy ilyen fal van bal oldalt és minden hol van 1 ajto ami a falon van valaki segít???
sziasztok
Broafka
sztem nincsen, de mondd neki hogy nincsen, azt le van tudva... próbálkozzon...

ronihun
továbbjutottam a síron.nem is annyira nehéz.most ott tartok hogy a Fõbrute ot kell kinyírni.azt megöltem aztán mentem egy ideig kevés volt az életem és megöltek de mind1.

...

nekem normálon is betett. 😊 nem, a játékot nem lehet megunni, csak az h eljutottam a Vezír végéhez, és mindig "leköpött" a rúdról 😊
koosadam
Grat hozzá, de ha megint "megunnád" a T2T-t (márha lehet ilyet) aor próbárd meg hardon végigtolni a dolgot nah úgy Kaileena egy kicsit nehéz...

Hát végigtoltam, a Dahaka elég piskóta volt. Kaileena egyszer lökte meg én meg pár lassítás alatt leöltem elsõre. Azér a csajszi keményebb volt, vele szenvedtem eleget... Na megyek vissza a Nagy Vezírhez, tegnap meguntam a röpködõ kõdarabokat. 😊
Rád hagyom fél Babiloniát! A nõt másrid viheted! 😄
ne menj messzire hátha meghalok 😊
köszi, örök hála! 😊
Broafka
hallod!
az erkélyrõl lelehet mászni!!!
csak nem ugyanabban az irányba, szal a másik oldalt nézd meg és asszem leeséssel visszalehet jutni!
: én már visszajutottam onnan