10262
-
Dzsiti999 #7062 pl Játszd végig újra... -
#7061 végig vittem a warrior withintCsak sajnos vége van egy nagyon jó történetnek . Most mit csináljak mondjátok meg!
-
#7060 :D -
#7059 és ha elakarlak ilyeszteni csak be illesztem :D -
#7058 Majd Dahakaról is csinizek kis gifet :D:D:D -
#7057 jajh.... -
#7056 én is szeretm a dahakás üldiket, meg, amikor hirtelen felbukkan mindig megijedek:D -
#7055 én meg pont azt szeretem :D -
#7054 bocs sztem félre értettema dahkaát:D -
#7053 mi van vele, sztem azok a legkirályabbak:D sztem azok a játék legkönnyebb részei, meg hát a történet is olyan jó, hogy filmet lehetne belőle csinálni:D, a WW, ha értékelném 100%ot kapna. Meg valamikor olvastam a sands odf time fórumon, hogy hiányzik belőle (a WW-ből) a herceg mozgás kultúrája, ami sztem hazugság, mert egyszer úgy nyomagottam a gombokat és úgy csinált mint a sotban. -
#7052 és a Cloks and Gearworks teljesen (második torony) -
#7051 de nevelésünk vagy padavan....
dahaka elöli folytonos menekülés... -
#7050 és please ne tegyél kicsinyítő jelzőt a nevem elé, mert az olyan ciki -
#7049 gondoltam mert akkor nem jáccottad volna végig ez egészet, de mégis, melyik a legjobban? -
#7048 + felel? -
#7047 Szolika nekem az egész gém teccik :D:D:D, mert jó!!!!!!!
-
#7046 kösz, és please válaszoljon valaki a 7037 és 738ban leírt kérdésre:D köszike -
#7045 najj mé szoltál neki.... nekem sose szoltak és mégis megtanultam... és nézd meg :D de szoli is felnőtt itt... a minevelésünk -
#7044 Én nem szégyelem a koromat 15
de mért irtam volna be? de elhiszed hogy véletlen volt a nagybetű én akartam senkinek ártani.!!!!
föleg nem kiabálni! -
#7043 beállítások :)
fórum fülecskére rákattintasz, és kb ott ahol a privát üzeneteidbe bemész... -
#7042 az életkor hogyan lehet beírni az adatlapra? -
#7041 ha esetleg a #7039 számú hozzászólást nem írtad volna be, akkor még mondanám, hogy nem is volt olyan rossz
és még valami, ne szégyeld a korodat, mert ha nem írod be az adatlapon, akkor azért fognak szivatni, ha meg valami hülyeséget szólsz be, akkor akkor is azzal fognak piszkálni :P
(hidd el tapasztalat)
de jobban jársz ha beírod -
#7040 neztek bocsi -
#7039 De figyeljetek csak véletlen bekapcsolva hagytam a cl-z most ezt nem lehet megérteni.
Nem én voltam aki beszólt hanem ti 3-man na ezt most én mért hagytam volna??és nem kötözködök! -
#7038 plusz indoklás -
#7037 Figyi, nektek melyik rész tetszik a legjobban? -
#7036 God of War, tőlem csinálj amit akarsz, nem én fogok kapni bünti pontot mert ordibálok fórumon 1!
2, szerintem amíg újreg vagy ne nagyon kötözködjél, inkább mondd azt hogy bocsi, hozzá csapsz egy (smile-t) azt le van tudva
3, ékes példája ennek ronihun, aki bejött mint újreg, pofázott mindenkinek, hogy ő a kemény legény, de mostanra már egész normális lett, és megtanulta a fórumozás szabályait -
#7035 broafka... csak kezdő... :D
mellesleg ha érteném az utolsó hsz-ét... -
#7034 bekapcsolva hagytad a caps lockot mi? :D
lol
újreg! -
#7033 Jah megha sértegettem volna akkor nem ijen irok. -
#7032 Figy akkor én meg hagyam hogy beszologassanak.
Mert mikor irtam nagy betűvel nem kapcsoltam ki a caps locockot és akkor erre beszol Brofka.
Na ezt amit irtam armageddon666-nak az nem volt sértegetés!! -
#7031 God of War még egy sértegetés bármelyik haweronak itt sg... és elintézem hogy maximum figyelhesd az sg fórumot... -
#7030 DE VIces valaki csak bene sz**jak(4.) -
#7029 Én is ott járok:D Majd elküldöm ha végigvittem:D (talán) -
#7028 há vki most már naon kell egy mentés
össze szedtem az összes lifeugrapedet és újra telepítettük a windowst és elvesztek a mentésk lécca vki egy mentést ott ahol megkapom a waterswordot
please
msn:[email protected] -
#7027 ITt az egyik gyönyörű bugom!
-
#7026 ITt az egyik gyönyörű bugom!
-
#7025 na bocska csak kicsikét pörgök!!!!!!!!! -
#7024 Isten vagyok aki jól bánik a PoP sorozattal!!!! :D:D:D:D:D -
#7023 ?
írnék még hogy ne tűnjek újregnek de: MI?