Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jah jóvan kösz, csak attól féltem hogyha bemegyek a központi terembe akkor jön valami buzi átvezetõ anim és a végsõ helyszínre kerülök..(Y)
Cream78
sound blaster live Hangkártya 2.4 pentium 768ddr asus alaplapon, GF 5600 vga
CSak ennél a programnál csinálja!

Broafka
milyen hangkártyád van? vagy kérdezhetem úgy hogy milyen a géped? eredeti vagy másolt? és + még ellenõrizd a hagnfalaidat lehet hogy csak kicsúszott egy dugó, vagy lehet hogy érintkezési hiba van benne

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Cream78
Hi nekem recseg a hang a játék alatt! Tud valaki megoldást? Patch,vagy valami....

Broafka
simán, menjél végig rendesen Sandwraithként addig amíg le nem esik majd a maszk, akkor a központi teremben leszel, forgasd el a kart hogy feltudjál mászni a fenti erkélyre és ott lesz az "utolsó" élettöltõ

tigeroo
csáztok Kúrvanagy gondban vagyok:=
szal a könyvtárban járok sandwraith ként de nincs meg a 9. élettöltõ (de tom hogy hol van..szal ahol sashdee-t kelett üldözni, a dobozt el kell húzni, és felmászni vele egy magasabb pontra) szal ha jól emléxem ezután jön a barlang, be lehet még pótólni? (= visszajutok-e még a központi terembe úgy, hogy forgathatom a fõkart)
tigeroo
voó, most vagyok a "kohós" résznél..kikészített az a K.rva logikai rész:o)

a harangba kell az öntöttvasat belenyomni..meg az is idegesít hogy még 1 élettöltõ hiányzik (amikor ki kell ütni egy rácsozot, és kihuzni egy dobozt, arra ráállni és feljebb ugorni) nemtudom hogy el fogok-e még érni oda valaha:p
Broafka
hát én meg így vok vele
SoT: baromi hangulatos zene, hangulatos tájak, minden csudi hangulatos, a harccal volt nekem is a bajom de csak az hogy túlzottan is sok szörny jött állandóan és az már uncsi volt
WW: Dahaka üldözés a legjobb az egészben, meg a kombó mozgások
TTT: rövid és baromi könnyû (Hardon is) és a zene nem olyan nagy durranások benne :-/ viszont ennek is van egy sajátos darkos hangulata + Dark Prince a legjobb mind közül... meg a szövegek benne, vicces párbeszédek vannak benne

és a csajokat ne úgy öld hogy csak az egyiket akard megölni, hanem törekedj arra hogy mindet megsebzed, tppek: guruljál többet, fuss a falra, használd a homokot

armageddon666
zenérõl jut eszembe: nézz TTT topicra mit találtam 😊 és már beszéltem Dzsitivel is.

@

armageddon666
nálam mindenben TTT viszi pálmát. lehet azért mert csak ezért adtam ki pénzt de nemtom. amugy SoTban a harcot nem szerettem... oda is elkéne egy FFFS...
Számomra ezek okoztak nehézséget:
SoT: a harc néha gáz a tõrözés miatt. nem leszurná azt ki a földön van. inkább másik 3at megfagyaszt... ez a liftes résznél gáz volt...
WW: Dahakas üldözések... nem mondom hogy nagyon nehezek. igazán az volt a baj hogy megszökött tõle vérnymásom... ereim majdnem elpattantak.
TTT: na itt nemtok nehézséget mondani. negativumnak annyit hogy rövid és tul konnyu (easyben)

WWhez még annyit hogy mikor ujra elkezdtem a vámpír (nemtom miért hivja oket mindenki igy) csajok nagyon idegesitettek... mikor 1 van az nem gond de mikor mondjuk 3 akkor ahogy egyiket megcsapnám hátulrol rámugrik.....

@

tigeroo
lol nekemis igy jönnek be a részek.
a T2T nagyon pörgõs, olyan mintha az egész rész egy nagy zárócsata lenne:-D (monnyuk azis)
zene, harc stb😊
Hova kell másolni a mentéseket?

Broafka
nálam is, de hangulatilag a Sands of Time veri az összes részt

armageddon666
jaja... én megpusztulok tõlük... abba is hagytam nemrég ezért WW-t 😄 már csak videok miatt van fenn 😊
The Two Thrones
The Sands of Time
Warrior Within

nálam igy van teccési sorrendben 😊

@

tigeroo
gáhh, megvan mind a 7 élettöltõ, asszem most jön kaileena könyvtára..eddig egyszer sem ment az "alsó" csíkból élet😊
mindig a felsõt szedik le, aztis vagy félig (jajj azok a vámpírribancok de idegesítõek)
www.dahakateam.uw.hu -> Letöltések -> Mentések

Fölrakna valaki a WW-böl mentéseket?

tigeroo
lol:o)
armageddon666
én ott ahgytam abba 😄 gamepaddal nem megy 😞((( billel meg már... WW uncsi... fujom kivulrol 😄

@

tigeroo
a mentéseim elbaszódtak tegnap...savegame corrupted..semmi editor/trainer nem volt használva

ma reggel ujrakezdtem (upt: szörnyû ujra átvinni ugyanazokat a részeket)

most járok a water towernél..dahakás üldözés (amikor a csókaembert elkapja)
tigeroo
#2017. hsz😄DD ma jártam ugyanitt a WW-ben (holnapra kivégzem a játékot.. végülis jóvolt, csak tul darkos a SoT után)
_Atti_
nah valami bug lehetett..mert nem tudtam továbbjutni..elegem lett visszatöltöttem egy még réggebbi állást..nah ott jöttem rá a bajra..valami miatt amikor aztmondta hogy nem müködik a portál(csodálkoztam is miért mondja) akkor is mûködött..de viszont ha igy átmentem akkor nem jött a dahaka..nem törte ki a falat

amikor ujrakezdtem visszábbról akkor nekem kellett benyomkodni a gombokat a falon és utána már ment rendesen..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
már használat elõtt igy tölt be😊

Broafka
hallod, ezt amúgy úgy kell csinálni hogy asszem annál a portálnál 2 kombináció van, és elõszõr biztos a normálisat használtad, másodszorra meg a másodikat és azért változtál át, én így olvastam

_Atti_
másodszorra lépek át homokkapun a játékban..amikor átlépek akkor kerülök ujra a romos helyre..de szerintem bug mert átmentem már azon a kapun és akkor rendes testem maradt..most meg betöltöttem az állást(ez ráadásul a kapu elõtt van) és már ott ilyen vagyok..a cutscenekben is igy nézek ki..ráadásul most haltam és visszatöltéskor is megmaradt..remélem azért gém ujrainditáskor visszaáll😄 (most csak alt-tabolva van)

Semmilyen elõnnyel nem jár amugy csak a kinézet változott..

Broafka
basszus, ezt mondták hogy van ilyen
egyesek szerint bug, mások szerint meg direkt van ez így, pls mondd el hogy melyik portálnál van ez és hogy hogy csináltad? 😊

_Atti_
belépek a játékba azt ez fogadott..herceg picit megváltozott reboot után😄

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

PAYNE
ó bocsi nem ide akartam írni sry!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
na katt ide

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

....

Lvl 60 orc Shaman | Neptulon Lvl 60 troll mage | Neptulon

tigeroo
C:\Program Files\UBISOFT\Prince of Persia Warrior Within
Broafka
abba a mappába ahová telepítetted a játékot

hm... tudom, hülye kérdés, de azkat a képeket hova teszi??? (... amit a print screen billentûvel készítek.)
Broafka
print screen billentyû 😊

Looooser
Hi sztok!!!!!! még egy help kéne! hogy took a játékban snapshotot nyomni?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ronihun
nem én de én is elkezdtem gyártani párat.azok nem ilyen jók de majd beletanulok

...

Broafka
te csináltad?

koosadam
aha aranyos😊

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Broafka
no comment, lefogadom hogy a gyerek biztos nem tud angolul!!!
de még ha nem is tud angolul azért ennyire senki se lehet zakkant hogy nekiront, de még ha neki is ront és meghal, akkor nem gondolja hogy inkább menekülnije kell?
barom!

Black Hawk
az sem tudta mi az tõlem kérdezte ma reggel hogy hogy kell megölni meg hogy milyen rövid.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ReaL KiLLeR
XDDDDDDDDDDDDDD
jajmár 😄

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

tigeroo
omg
Black Hawk
Haveromnak odadtam a WW-t.
a gyerek enyhén rambónak képzelte magát.
mikor elõször kellet volna menekülni dahaka elõl futás helyett a kemény gyerek nekirontott Dahakának a többit meg selytitek.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ReaL KiLLeR
léccike help 😊
lejebb irtam hol vok h mit kaptam stb 😊
1ébként nekem ez a rész teccik a legjobban az uj is jo meg a sot de ez a ww bazze..annyira jo darkos

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ronihun
szerintetek jó a logóm?

...

tigeroo
well már emléxem, majd "köré fog tekeredni" a többi😊

csak a T2t bezavart, mert ott fél élettkapacitással kezdtél srya...lammi vaok
tigeroo
skacok, baj van😊

vagyis nemt'om..

..és megvan az összes "élettöltõ" szal 200%-os életem van...nemtom hogy így volt-e
mer rég toltam a WW-t 😛 de sztem tuti nem + a szörnyek homokot is dobnak..

képz
tigeroo
most telepitem ^^,
ReaL KiLLeR
ö nem tom de vmi lion sword képességet kaptam..abban a teremben atta a csaj a kardot ahol van az a forgathato cucc és ha forgattuk akkor a sziklák emelkedtek ki a földböl

Black Hawk
Azt mindig ott voltak ugyanazok az ellenségek engem ez idegesített a legjobban.
De haragom a hokiütõvel utolérte õket is 😊