10262
-
#7742 én a TTT-t próbáltam meg sand gate-k nélkül végig vinni... nem lehet -
#7741 nem tom, én utáltam ha lassítok, hangulatromboló, csak akkor lassítottam amikor Kaileena is belassított, de máskor nem, igyekeztem minnél kevesebb időerővel végigvinni... -
#7740 Köszi. Fent van az oldalon csak szar a linkje. -
#7739 az jó kérdés szerintem a dahakán fent van a teljes sountrackkal eggyüt passz azért link:
dahaka -
#7738 Honnan tudom leszedni azt a zenét ami a menüben szól? -
#7737 Brofi minek túl reagálni... amikor először vittem végig a játékot akkor gyaktam lassítással ezt a két ellent ez csak segítség a kezdőknek azért -
#7736 #7735
ez leginkább neked ment! -
#7735 jézusom, mi a szarnak kell időlassítást használni?
jah, igazad van, végezd ki úgy mint a hollós embert, szépen ugorjál rá és üssed, amikor meg kivédi, akkor védekezzél míg lezúzza a támadássorozatát -
#7734 megsúgom hogy ugyanaz csak az elsőnél enemyket idéz a másodiknál forgó szelet kezdőknek az enemyt könnyítés ként ídő lassítással végezd ki könnyebb... (úgy mint a hollló harcost) a forgó ellen meg gurulj ahogy brofi mondta jah igen ha lejött Kaileena a homok hegyről még az első harcnál az enemyt ha megölted vedd fel a kardját és amikor kaileena lejön dobd bele a kardot jó sebzés
és a másik kardot is veddfel de azzal már harcolj.... -
#7733 Köszi amúgy az elsőt -
#7732 ennél szebben én sem mondhattam volna :D -
#7731 melyiket? elsőt vagy a másodikat, amúgy annyi hogy néha elkezd eszeveszettűl támadni, egy ilyen sorozatot, várd meg míg le támadja, addig hátrálj (ne védekezz, mert a végén kiveri a lábad asszem, védekezés inkább a tapasztaltabbaknak) amikor letámadta a sorozatát üssed, ugorj rá meg ilyenek, a tornádói elől meg gurulj el... -
#7730 Hogy lehet Kailinát könnyen legyőzni? Van valami gyenge pontja? -
#7729 szép... csúnya :) -
#7728 hát mit ne mondjak eléggé kockás a herceg... -
#7727 Itt az ékes bizonyíték hogy az ubi tud játékot készíteni és optimizálni.
És a játék így néz ki:
Ezért az összes eredeti játékom ubisoft:XIII,Rainbow Six,Stb....... -
#7726 jo oké de akkoör nekem küldene vki msn-en egy torrentet az US verzió leszedéséhez???? tényleg ahhoz lekell húzni a kábeleket? -
#7725 oh my god, tulajdonképpen ugyanarról beszélünk... -
#7724 nem arra kiváncsi hanem arra hogy van e olyan hogy pl. DVDsen nem hullanak szét a hullák mig CDsen igen... -
#7723 tulajdonképpen az egész SG-n nem szeretik a torrent vagy warez témát, de van egy olyan hogy wanadoo, ez asszem egy warez site... -
Belliar #7722 Ide nincs kiírva hogy a warez témákat kerülendő úgyhogy megpróbálkozom:P!Szóval a PoP:WW-t honnan tudnám leszedni?Torrent fájl is jó csak seedeljék vagy webhely, csak lécci valaki segítsen mer nagyon kéne a game, azért nem a TT kel mert annál meg lekell huzogatni a kábelt! -
#7721 azért mert EU-ban DVD-sen adták ki, Amerikában meg CD-sen, na nehogy már ez legyen a nagy változás, mert a falra mászom, mármint nem hiszem hogy ezt a különbséget kereste volna blur... bár a fene se tudja -
#7720 akkor eredeti EUs az nem DVD hanem CD és nincs különbség? -
#7719 nem tom melyikre gondolsz pontosan, de próbáld meg azt (lehet hogy az fog ki sülni belőle) hogy ha kettő kardod van, akkor nyomjad folyamatosan az 'E'-t és akkor kitör a két karddal
ehez nem szükséges hogy ellenségek legyenek a közelben, simán ki lehet próbálni a terepen is... -
#7718 nem hiszem hogy Blur arra gondolt amire te armageddon, azért van a TTT-nek másik verziója, mert egyes balfaszok szerint milyen morbid hogy szétesnek a hullák, meg minden, ezért az ki lett véve... ergo nem esnek szét a hullák
mások szerint viszont úgy a jobb (és valóban) hogyha szétesnek a hullák, ez volt az amerikai változat
ezért volt 2 különb, de a WW-ben még nem voltak ilyen problemák... -
#7717 pfff. nekem CD-s van nemtom hogy DVDs van-e... -
blur55 #7716 ja és még valami: a ww-nek nincs egy másik változata?
úgy értem, hogy a TTT-nek van az az amerikai változata, amiben egyes dolgok mások, ilyen a warrior withinben nem létezik? -
blur55 #7715 most visszanéztem a videókat, a mozdulatokat, de egyet soha nem sikerült megcsinálnom. amikor a herceget körülveszik, szinte térden van, a két kardot felszegi és ugrik egyet - rémlik ez valakinek?
ezt hogyan kell megcsinálni? -
#7714 újra kezdtem az elejétől a játékot és most van ott padló így egyből más:D -
#7713 nagyon kár hogy igy nem tok tovább menni -
#7712 állj ki a pallóra nyomd az előre gombot és amikor a fogas kerék elötted van nyomj egy space-t pont úgy fog elugrani hogy átér viszont télleg nincs túl palló... ez flash...
-
#7711 sajnos nem oldotta meg a dolgot úgyhogy előlről kezdem normalon -
#7710 oké megprobálom
-
#7709 húhúú sztem vmi komoly buggal állunk szemben
az utolsó képen neki nincs ott a palló vagy mi amire rá kell ugrani
szal sztem rakd újra a játékot jobbat nem tok:S -
#7708 már úgy is probáltam de egyszerüen átugrik és utána magátol dob egy hátast -
#7707 akkkor lassitsd be az időt és ugy probáld. -
amúgy ideugrik le és kezdődik a videó -
#7705 azt kiprobáltam de akkor nem történik semmi egy helyben áll és nézelődik meg az időlassitásról dumál -
#7704 most figy. én annyit mondtam hogy probáld meg igy. hátha sikerül. megér egy probát nem?
-
#7703 de már megnéztem több végigjátszást és mindegyik azt irja hogy menjek ki a kis rúd szélére és onnan ugorjak át mikor szabad az út