10262
-
#7702 ne ugorj hanem csak menj a szélére. hátha... -
#7701 megnéztem még párszor és úgy néz ki hogy én átugorok és jön egy video de ebben a herceg hátra ugrik majd megáll a levegőbe kardod ránt megmutatja az ellenfeleket majd a videó végén leesik. Ez miért van? Bénna lennék? -
itt van róla egy kép
-
#7699 az első golem legyőzése után van ez -
blur55 #7698 ezt szerintem igy senki sem érti...
-
#7697 Ha valaki segitene megköszönném itt tartok: az golemet legyőztem és felmentem menteni itt van egy nagy valami a mi pörög és van benne egy üres rész de ha azon átugrok nagy nehezen akkor a herceg hátra ugrik és megáll a levegőben és akkor jön egy videó majd leesik és meghal. Mit csinálok rosszul? -
gabor00 #7696 normalon nyomtam de a csajszi joval nehezebb volt, Dahaka-t csak utottem amig a lassito volt :D érdekes megfiegyelésem hogy piros gyorsutésnél a csajszira nem hat semmi mert nem sebzi meg viszont Dahaka-nál joval könnyebb vele.
egyszer esett e perem szélére és onnan már nem is jott vissza :D
köszönöm a segitséget mindenkinek! -
#7695 Easyben nekem Kaileena könnyebben ment. De elvileg Dahaka a könnyebb. TIPP: mikor dahaka kapaszkodik a peremen akkor lassits és üsd! (vagy sima időlassítás, vagy olyan piros gyorsas lassitás.) -
gabor00 #7694 nah megvolt ez is sikerult most megnézem a vizkardos dolgot arra is kivi vok. :D -
gabor00 #7693 ja és van vmi tipped hogy probáljam megolni a csajszit mert most nem igazán akad fenn a horgon :) az a poén hogy ut vagy 3at és oda a fél élete hiába van fullon a homok. -
gabor00 #7692 az hogy érted hogy választhatok hogy kit olok meg?
gondolom ugy érted hogy elotte mentettél hogy megnézd milyen a vizkard nélkul a normál befejezés, és utánna viszamégy érte és most azzal.
mert mar en is hasonlo mentésen vagyok :D -
#7691 ha megvan az összes life up. akkor a homokórás teremben lesz a vizkard. én ugy csináltam hogy nem vettem fel csak a legvégén és előtte mentettem. igy választhatok hogy kit ölök meg :D -
gabor00 #7690 elkezdtem egy régebbi mentésemet bár nem volt meg pár perc alatt de sikerult megcsinálni most ott vagyok hogy az uccso life up hiányzik ami el van rejtve(elvileg ez a 2.befejezése a jateknak ha megvan mind a 9?)
na most azt kérdezném hogy mikor kapom meg a vizkardot?
most járok 8life-nál ilyenkor már ugy olvastam hogy megadja vagy mikor kapom meg pontosan? (ha megvan az osszes life?) -
#7689 itt is re mint TTT topicban. ezt sem olvasom el ugyhogy itt kimarad 30 hsz az életemből :D de amennyit megnéztem nem sok érdekes volt... -
#7688 dehogy is, az másfele megy, a WW-ben több út megy el, arra is kéne tudnia menni... elméletileg -
#7687 bakker ez nem bug:)
itt azt kell csinálni hogy nem a fal felé kell ugrani hanem az oszlopra onnan mászola léc vmin ott lesz a másik oszlop akkot ott nyomsz egy spacet fel ugrik a prince akkor elugrassz az oszloprólmert ott egy ág az ágról tovább ugrassz arra a vmire s úgy az erkély s onnan sztem már tudni fogod -
#7686 Nekem az volt a kedvencem mikor a herceg teste eltűnt csak a feje maradt meg a fegyverek :D -
#7685 hmm, nekem is volt ilyen, kicsit ideges voltam, de egyszer csak elkapta asszem, próbáld meg hogy visszatöltesz egy régebbi mentést, sajnos a WW-től egyre több bug lett a PoP sorozatban... -
gabor00 #7684 ja azt kihagytam hogy nem kapja el a fal szélét sehogysem pedig az lenne az értelemszeru. és e miatt nem tudok tovább menni.
valaki help pm-ben vagy itt.
köszi -
gabor00 #7683 hello!
volna egy olyan kérdésem hogy ilyen bugot láttatok e már?
az a lényeg hogy mikor visszamentem egy life up-ért amit otthagytam a trón kihuzása után a kisegitett csajszi kuldetés. nos utánna nem tudok visszamenni a főtoronyhoz. most lenne meg a vizkard azért mentem visza a life-ért főleg.
ezt a bugot már azon gondolkoztam megirom az ubisoft-nak hogy most akkor mi van ilyenkor.
mit lehet csinálni hogy végre a végéhez érjek?
egy pár kép hogy pontosan hol a hiba:
-
#7682 Hy.Kén egy kis élet a t2t topikba is.Nem? -
pekka2 #7681 Sziasztok, most értem haza Lengyelországból.
Lehet, hogy holnap megpróbálom csak a Klitetal a játékot, bár nem igazán bízo benne. Kezdek beletörődni, hogy soha (egy darabig) nem fogok velejátszani :(
Csao -
#7680 így a legkönnyebb a tudtára adni
-
#7679 :D -
#7678 Main menu/extrafeatures... ne törj egyet se fel és vidd úgy végig a játékot ha megvagy vele néz be a fen temlített helyre köszi -
#7677 hali
egy olyan kérdésem van h mire jók a kincsesládák? -
#7676 toom rájöttem én mondtam hirtelen hülyeséget
-
#7675 Nekem is ace megapack van és tökéletesen működik. -
#7674 A geeforce az nvidia!!Szerintam a két kodekpakk nem fér össze.Töröld le az Ace Mega pakkot mert az szar(nekem is olyan volt(tapasztalat)).A K-lite egész jó,nekem is az van.Ez csak egy lehetóség. -
#7673 jó kérdés.. lehet az a baj hogy GeForce-od van a játék az Nvidia-t támogatja
-
pekka2 #7672 az eszközkezelőben minden audioeszköz illesztőprogramját megpróbáltam frissíteni, de azt írta ki, hogy nincs ennél frissebb :( -
pekka2 #7671 sziasztok.
szerintem is a hanggal lehet baj, hiszen a videokártyám nemrég vettem újonnan, annak jó kell lennie, friss driver van feltéve. Egy olyan gépem van, amin szinte minden ki lett már cserélve, csak a hangkártya nem, vagy lehet hogy integrált? Annyira nem vágom a számtechet... :(
Egyébként most lett újratelepítve a gép. Az nem lehet, hogy két codec pack bezavarja egymást? konkrétan a Klite és az Ace Mega, mert mindkettő fenn van...
Kérlek segítsetek, mert beleőrülök, ha nem játszhatok a második résszel, a fergeteges első után :) -
#7670 Pekka, én meg azt mondom neked, hogy inkább a hanggal lesz a gond.. Nem szokott néha recsegni? Milyen driver van fent hozzá? Tedd fel a legújabbat, és tegyél egy próbát úgy is... -
pekka2 #7669 megnézem, kösz, majd beszámolok -
#7668 a kártya officiális oldalán bizti van codec
-
Dzsiti999 #7667 Kodek.
(Nemtom milyen kell hozzá) -
pekka2 #7666 Kipróbáltam, hogy lejjebb vettem 800 x 600 -ra, de probléma nem szűnt meg :(
Egyébként GeForce 6600 Inno 3D videókártyám van. Esetleg vegyem még lentebb a felbontást?
Skyer, még valami 5let? -
Skyer247 #7665 A VIDEÓKÁRTYÁVAL VAN GOND SZERINTEM HA KICSIT LEJJEBB VESZED A GRAFIKÁT AKKOR JOBB LESZ TUTI -
pekka2 #7664 Sziasztok,
Egy probléma megoldásához keresek segítséget.
A WW feltelepítése után minden rendben van a játékkal, kivéve az összekötő videókat. Nagyon szaggat a videó, főleg akkor, amikor beszélnek si vele. Maga a játék nagyon jól megy, csak a videók nem. Van ötletetek, hogy ez miért van?
Videokártya? Memória? Kodekek? ??? -
#7663 gondolom a legszokatlanabb hogy a herceg át van alakulva... pontodsabban nem ugy nez ki mint eredetileg... ha igen akkor ugyan az a bug od ami nekem volt :D csináld azt amit GT mondott...
-----
Constantin.... hát nem toom szerintem bekéne perelni a szüleidet hogy veled szennyezték a környezetet...
-----
Brofi az aposztróf csak véletlen került oda