Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az lenne a kérdésem ki lehet e tenni ablakba a játékot,mert a háttérben egyéb dolgokat kell felügyelnem és nem szeretnék állandóan kilépni a játékból.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a másik fele hogy tényleg a Dahaka üldözéséig fogják elvinni az idõt, a U2b-on fennt vannak a WW-s CGI videók, és azokban láthatsz csata jeleneteket, na azokat az idõket mutatják most be :) 7 év annyit nem lehet letudni annyival hogy csak menekül :)
A Sands of Time és Warrior Within közötti idõkrõl pedig sokat lehet tudni, lényegében a Herceget az idõ manipulálása miatt elkezdi üldözni Dahaka és õ ezt a 7 évet arra szenteli, hogy csapatával megkeresse a menekülésének módját (ekkor beszél ugye az Öregemberrel és hall az Idõ Szigetérõl). Ezen a ponton kezdõdik a Warrior Within.
A játék 5.dik része a Forgotten Sand tényleg a SOT és a WW(Warrior Whitin) közötti idõkrõl fog szólni mert akk kíváncsi vagyok hogy mi történhetett közte.
Mert azért elég gyorsan vált a WW nincs bajom vele csak hogy az elsõ rész végén nagy Happy end azt a 2.dik meg úgy kezdõdik ,hogy a hercegnek már megkell hallni és hogy az idõ szigetére siet mert egy szörny meg akarja ölni
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
THX
Nekem segítségre lenne szükségem. Win7-em van, és minden jól megy viszont mentés kellene. Mentés van is de nem tudom megcsinálni h jó legyen.
A c:\ Doc. and Settings-be kéne lennie a profilomnak de nekem nincs Doc and S., és nem találom sehol a profilomat sem. vki segithetne hogy oldjam meg ezt.
ÜDV!!!:)
valami ötlet hogy milehet a gond ?
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
segitsetek pls pls pls
Nekemis ezt a hibát irja, és nem tudom mi lehet a baj, régen ment rendesen a játék.
The game ended unexpectedly.
Please see Readme.txt file for technical support.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem olyan gondom van hogy játszom elkezd szaggatni a kép majd fekete képernyõ és kiír egy Error report ot a videó kártya. Amim van verzió annál van egy ellenõrzés abban meg azt írja utánna hogy nincs meg a szükséges min memória(64).
ha valaki tud segíteni elõre is köszi!
Sajnos én is bugba akadtam, fel is vettem videóra...a legvégét nézzétek. ott van vmi gebasz:S
XP alatt egyáltalán nem votl bugos a gamma, de most Win7 alatt fut, magyarítással :S és nem tudok tovább haladni:((
Átrohanok a falon, rá a kötélre, kötélen himbálódzok és mikor ott vagyok, hogy futnék át, mintha nem tudna futni a falon, és leesik, visszafele viszont visszatudok jönni. Visszatöltöttem 2 korábbi mentést is, de sajnos ugyanúgy rossz. Mit lehet tenni, nincs semmiféle patch a játékhoz? Szörnyen bugos, míg a SoT tökéletesen bugmentes volt, itt százával akadnak :(
A játék végén vagyok, ölném meg a Dahakát, de csak 8 élet upgrade-em van a 9-bõl, így nincs meg a "vizikardom". Egy lájf ápgrédet hagytam a függõ kertes részen, de nem tudok visszamenni mert amerre menni kéne, ott zárva van az ajtó. Próbáltam hogy idõutazok egyet és akkor talán sikerül, az ajtó nyitva volt csak nem tudok eljutni oda, mert minden le van szakadva.
Alaphelyzetben a központi teremben vagyok, innen kéne egy út az élettõltõhõz.
élettõltõk
(itt az 5-nek írja, az kell nekem)
Elõre is köszönöm a segítségeket!
Egyébként úgy tudom hogy a ww-ben az Eagle swordot is meg lehet szerezni a parton valahol tudjátok amivel a hajón küzdünk Shadee-val még hozzá a múltba csak sehogyse tudok rájönni hogy a fenébe kell a partra lejutni ha egyszer feljöttünk onnan már<#buck>#buck>
http://suzannesophia.uw.hu/
sajnos nem megy...korábbi mentést is próbáltam már, úgy se volt jó. viszont megtaláltam, h hol vannak a mentések és vki más mentésével a követekezõ kúttól játszok. köszönöm az eddigi segítséged.
azt még meg tudnád mondani,h hol találom a mentéseimet? mert a játék mappájában a POPWWProfiles mappában csak egyetlen egy fájl van: a SafeProfile.dat. de ezen kívül semmi... szereztem mentéseket, amiben van egy Profile.dat és sok-sok .sav fájl. betettem a POPWWProfiles mappába, h lássa a játék. de nincs benne a játékban sem új profilként, se az enyém alatt mentett játékokként. hova kéne tennem, hgy egy késõbbi mentésrõl indulhassak, és ezt a lehetetlen csajos falról leverõs részt át tudjam ugorni??? köszönöm
nem volt rossz ötlet, de bármerre tartottam célra, a fegyver el se repült a csajig, úgyh megint meghaltam vagy 100szor... :( ezt már tényleg nem hiszem el... esetleg vmi ötleted van még, mert most már az jön, hogy nem fogom (mivel nem tudom) végigjátszani, hanem egyszerûen letörlöm... köszi még1x
köszönöm a tanácsot. de sajnos nem segít. már próbáltam a csapást a jobb kezes és aztán a bal kezes fegyverrel is, egyszer nyomva, többször nyomva, nyomva tartva, lassítással, mindenhogy. most is nekifutottam vagy 20-szor, de nem megy.... és megõrülök tõle. már 2 hete nem tudok továbbmenni a játékban. lehet vmi más megoldás? nem lehet vhogy átugrani ezt a részt, vagy valahogy a következõ mentési pontot megszerezni és onnan folytatni a játékot? köszönöm
a falhoz álsz elõre falfutás hangosan számolj
egy,kettõ és amikor kimondtad hogy kettõ nyomd meg a csapást
segítséget szeretnék kérni: már másodszorra fordul elõ a játékban, a falon kell leverni az ellenséget, de nem engedi a játék (mindig a csaj ver le). korábban csak elõrántottam a kardom, futottam és leverte a csajt a falról minden gond nélkül. viszont most hiába rántom elõ a kardom mindig a csaj ver le. és az a ciki, hogy egy rezgõ deszkáról kell indulni, tehát rögtön elõrántod a kardot és futsz is nehogy leszakadjon a deszka. de a csaj most már körülbelül 20-adjára ver le és nem tudom mi lehet a megoldás. nem tudok egyszerûen így továbbmenni.... kérdés még: ha csak az újrainstall a megoldás, akkor hogyan tudom megmenteni a mentéseimet, hogy ne kelljen az egész játékot elölrõl kezdeni? köszönöm szépen elõre is.