Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újratelepítettem és így se megy.
angelslie
Nem neked válaszolt, nézd csak meg..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Hogyha a kérdés nekem szól nem karcos. Talán 1 hete vettem eredetibe.
De a POP3 fut szóval nem tudom mi lehet a baja.
Looooser
cd nem karcos???

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

OK. Megpróbálom.
nem volt

Looooser
há nem oom azóta volt hardver fejlesztésed?????
---
Szab reinstall megszokta nállam oldani

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Na akkor tud valaki segíteni nekem??????????<#help>
öööö. korábban ment , nem volt semmi baja
<#confused>

Looooser
nyugi nekem is tört, PC-re csak PS-re veszek eredetit, hmmm korábban ment a játék már?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

( igen ) sajnos , / és nem vagy rá büszke..... 😄 /

Helló.
Lenne egy hibaüzenet amivel nem tudok mit kezdeni.
Azt írja ki angolul hogy a játék lefagyott és hiába indítom újra a játékot a profilba belépek rámegyek a new gamera ott az easyra és utána elkezd tölteni majd magától bezárja és kiírja a fent említett hibaüzenetet.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Üdv: Szab77<#violent> <#gun>
Looooser
tört?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

már próbáltam de akkor sem megy..... 😞

Looooser
hmmm töröld, és installáld újra

Windows Xp SP3.

Looooser
milyen oprendszered van???

bocsi úgy látom nem sikerült beszúrni a képet nah még 1 szer
ha most sem sikerülne akkor a következõket írja :
The game ended unexpectedly.
Please see Readme.txt file for technical support.

Helló!
Elõvettem a játékot. De amikor feltelepítem és indítanám egy hibaüzenetet kapok. Esetleg valakik tudna segíteni, hogy mégis hogyan orvosolható?
Elõre is köszi!!!

[/img]

Looooser
gombokat nyomd be helyes sorrendbe...korábbi mentéstõl csináld meg újra... ha nem megy akkor uninstall és újra feltesz és újra végig játszik

Amikor Kaileenát átlököm a jövõbe nem tudok utána menni, nem mûködik a portal szóval ott ragadtam. Erre van valami megoldás?

angelslie
Na tegnap kijátszottam, hát a végefelé nagyon hangulatos lett 😛
Most telepítem épp a Two Thronest 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

na akkor meg is van miért volt olyan nehéz a dagadt óriásnál :

A final note--there is a known glitch in this battle, where one of the visual
cues will fail to appear. If you follow this specific pattern for the fight,
you should not get the glitch. If you do, however, you can still complete the
Speed Kill by recognizing exactly when the visual cue is *supposed* to be.
They are listed above, of course, for your convenience.

from gamefaqs - 😊

trainer ajánlott idegbaj ellen 😊 a végén már nagoyn nehéz lesz, és kicsit szar is lesz az irányítása. t2t is küzd ilyen problémákkal, én ott is traineltem. örök hp + örök homok alap.... nem érek rá végtelenségig jáccogatni ezzel, de a sztori miatt mindenképp javallott végigtolni mert nagyon 5letes

Looooser
rendben good luck 😉

angelslie
Igazából tegnap játszottam most vele elég sokat és már kicsit se zavar, csak az elején volt fura 😊
Two Thronest is kipróbálom amint végeztem ezzel 😊

Looooser
csak azért mert azóta jöttek ki jobb grafikájú játékok
én is így voltam a Max Payne-el

angelslie
Na megint újrakezdtem a játékot, most már tényleg ki kéne játszanom 😛
A grafika kicsit rosszabbnak tünik mint emlékeztem... de nem baj 😄

Aha. Na ezt nem tudtam😄 Íme egy ok, miért is kell a készítõk oldalát is megnézni magyarításnál. Kösz az infót, és a magyarítást persze.😊

A többi probléma még függõben. help.

Evin
Az 1.1-es magyarítással próbálkozol? Mert az 1.0 csak a DVD kiadáshoz jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Üdv. Feltettem laptopra a játékot. Át lehet állítani vhogy a felbontást 1280x800-ra? Játékból nem tudtam, de manuálisan, vmelyik fájl módosításával lehet?
Az egér két gombját át lehet állítani? Mert a menüben jól mûködik, de a játékban megfordul(alapból fordítva használom, mert szar a gombja, és menüben jó, játékban rossz->normál állapot)
Magyarítást nem engedi teljesen feltenni(magyaritasok.hu-ról), nem tudja átírni azt írja, de az írásvédettséget lekapcsoltam.
HELP!!!

Looooser
hát igen van ilyen velem is megtörtén 1-2szer 😊

közben megoldódott a baj az volt véletlen átmentem a jövõbe
Looooser
képet és súgok

sziasztok tudna valaki segíteni nem tudok mit csinálni ezzel a pályával.mikor visszamegyek a jövõbe kimegyek a vízesésbõl akkor már nincsenek akadályok átfutok 1 árkon aztán felkapaszkodok szembe a falon átaraszolok a túloldalra aztán vége a tudománynak.felmászok valami emelvényre ahol 1 zászló is van ha ráugrok lecsúszok rajta és nagyon beleng a következõre mikor feljutok ráugrok akkor feldob aztán vagy feljutok vagy programhiba miatt kidob.
segítsetek létszi merre kéne menni
Szia ! megoldódott most mûködik
Looooser
újra installálással már próbálkoztál? szerintem hibás az egyik fájlod

Sziasztok!
Bocs ,ha már valaki írt róla,de nem nagyon van idõm végigolvasni a topikot.Szóval az elején amikor már a hajón van kilép a játékból.Segítség kellene.Duplamagos procim van.
elõre is köszi a segítséget
Looooser
nincs prince of persia 4, egy teljesen új sorozatot kezdtek el a PoP néven

Looooser
az nem dark prince, az a sand wraith... a dark prince az a T2T-ben van

Looooser
nos belegabajodtál a játék egyetlen hatalmas bugjába ami mind eredetin mind copy játéknál elõ fordul, a jó hír az, hogy megoldható a bibi
2 rossz hírem van
1 le lett lõve a poén a játékban,
2 uninstalálnod kell és elõlrõl kell kezdened a játékot sry

szerintem az az alak lehetek aki egy intróban volt abban amikor egy piros ruhás csaj meg egy fekete ruhás csaj verekszik
persze a fekete ruhás elmenkül<#confused><#confused><#confused><#boxer><#confused><#szomoru1><#falbav><#help><#szomoru2><#sniffles>
valaki segítene? HELP!!!!!!!!
anál a résznél vagyok ahol a dahaka egy intróban kiüti a valat én meg a sötét princel vagyok és nem jön intró
a testem sötét van az arcomon egy maszk a szemem kék a testemen mozognak sötét ruhadarabok a hátamon meg felfelé lebegnek és ha megállok akor fáj neki. és a rácsos ablak nincs kitörve mikor sötét vagyok és a mentésnél a sötét alakal kezdem
egy tokban 3db játék
az egyik képen 4db játék van az egyik netán a princ of persa 4
én a pop TTT ben az arénánál tartok xboxone on leszedtem az orjás fél életét
Prince of Persia Warrior Within én is igy nézek ki
sziasztok lenne egy kis probléma pop ww ot vagyok ahol egy teremben egy homok örvény van eljutottam a normáris princel de meghaltam aztán ot keztem a teremben de már egész más valakivel a kard ugyan az spider sword eljutottam oda ahol az ajtó gyorsan lezárul lasitás át a kapun kiirtottam az öröket aztán lemásztam és nem volt intro ahol a normális prince elbulyik és dahaka kitöri a rácsos falat és a mentés maár a sötét princel van és az élete fogy egy bizonyos ideig
ha valki tud segíteni esetleg mentést az elköldheti a cakke15@ hotmail.com as cimre thx
Looooser
nem, mind a 9 élet feltöltõt meg kell szerezned a játék során

Mit kell felvenni hogy harcolhassak Dahaka ellen a végén???????
Talán a ládákat kell széttörni????
Evin
Ezt a játék topikjában kellene megkérdezni, nem? (Nem, ez nem az.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

he valaki tud segiteni meg van a pop prodigy és nem megy meg krekelem akor mig ugy sem tudjátok miért?😄