747
-
#507 LOL hát éppen ez az lehet olyan mint Gabe 18-nak nem nyilik egy bizonyos ajtó aminek kéne! -
Kaszni #506 Nem vágom :( Én már túljutottam, a 2. vok, aszem
Ott nincs hiba, még csak okoskodni sem kell, szval nem tudom min akadhattál el :/ -
#505 Első :D Kapital 1 vagy mi a neve! -
Kaszni #504 ez hanyadik chapter? -
#503 Elakadtam lehet hogy ez is egy hiba?
A hotelben vagyok mindenkit kinyirtam és semerre sem lehet menni.
Én nem vettem észre valamit vagy ez egy bug? -
Kaszni #502 Ezek szerint igen :(
Nekem is így sikerült, gond nélkül ment utána :) -
#501 Kösz remélem müködik a majd a havernak.
Amúgy ez miért lehetséges ez a hiba van akinek simán megy pl nekem is pedig nem egyezik a két frissitési érték van akinek meg nem ? -
Kaszni #500 Hali!
Nekem is ilyen hibám volt :(
Én úgy oldottam meg, hogy bementem a "profiles" mappába, ott a saját profilodba, és van ott egy "core.ini" nevű fájl, azt megynitod, (total cmd-ben, F4) és megkeresed a következő sort ""refresh rate" 75 -2147483647 2147483647" ! Mivel nekem 19" moncsim van, és 1280*1024-ben használom, nekem 85 hz a képfrissítés, és ha ezt a "75"-öt átírod "85"-re, akkor mikor indítanád a gamet, akkor alapból 85 hz-en fog menni!
Nekem így működött :) -
miki90 #499 mikor jön ki az angol verzio? -
#498 #98 -
Patesz7 #497 Igen igen, ezt szerettem volna én is...... -
#496 Na erről a hibáról lenne szó találkozott vele valaki??
-
Patesz7 #495 Helló mindeki!
Volt már valakinek ilyen problémája a játék indításámál?
[[IMG][/IMG] -
#494 Nekem egyszer volt ilyen. Progiból ki, majd vissza, és nem volt gond. -
#493 Na nekem elindult szerencsére de havernál nem megy az ővé az a hiba a képen ami béka lett :(
Már a 2. pályán olyan hiba van hogy beragad a célkereszt és nem mozdul de az emberem mozog de a kép nem követi :( -
#492 Ez sem segített. -
#491 Csak a békát látom. -
#490 Ilyen problémája nem volt senkinek? -
#489 Beállítások,vezérlőpult, és ott területi és nyelvi beállitások. -
#488 Köszi,de azt hol kell?
Már mindent elhiszek csak tudjak játszani . -
PLATINO #487 találtam egy jó torrentet amit isoban van lassan jön de megéri és még crack is van benne és persze angol akinek kell szóljon!!! -
#486 Lehet baromság de valahol azt olvastam ha a területi beálitásokat vagy mi a rákot beállítod NÉMETre akkor nem fogja kiirni! -
#485 Köszi! -
#484 Én is csak a driver frissítést támogatom, én ilyen problémával nem találkoztam lazán elindult. -
#483 Az ATI minden hónapban ad ki új drivert. Most a 6.8asnál tart: link. -
#482 Hm.Az segített Neked?
Ati radeon kártyám van,és májusban telepítettem hozzá drivert.
Azóta jött ki frissités?
Egyébként amit itt olvastam ,hogy a refresh force-ban át kell írni 75 hertzre a 85-öt,azt is kipórbáltam,de nem segített.A monitorom is visszavettem 75hz-re,de semmi.
-
#481 Cserélj VGA drivert. -
#480 Akkor abban segíts ,hogy mit kell csinálni ha restoring please wait-et ír ki ,mikor bejönne az első pálya. -
mac83 #479 sztem marha jó játék, én nagyon élvezem, csak kurv@ nehéz
graf meg sztem marha szép, csak az a baj, h swappel...de mediumon nem vészes -
#478 Beérem a ballal is, de ha gondolod megadom a számomat priviben. -
#477 Persze, ezek már akkor megvoltak. Csak próbálok könnyíteni a többiek helyzetén.. -
#476 "Megcsókolhatjátok a bal herémet"
És ezt hogyan csak simán ,vagy pl a jobboldali ne mozduljon vagy egyéb kivánság ?
Amúgy ja már régóta vannak hozzá! -
#475 Őőő, ezek már első nap is voltak, én is angolul játszotam végig. -
#474 Megcsókolhatjátok a bal herémet ;DDD van crack + english subtitles.
El.Matador.GERMAN.ENGLISH.SUBBED-HOMEMADE
Ez a verzió Németországban jelent meg,
de van hozzá jól működő crack és angol nyelv is.
Cenzúrázatlan full játék!
1.Írd ki Alcohollal vagy mountold be Daemon Tools-al.
2.Crackeld meg (írd felül az eredeti pc_matador.exe-t
a crack mappában lévővel!)
3.Futtasd a El[1].Matador.Text.English.exe-t, telepítsd
az angol nyelvet a játék gyökérkönyvtárába.
4.Játsz!
Ezzel kapsz egy teljesen angol nyelvű El Matador játékot.
A párbeszédek,dialógusok ugyan német nyelvűek,de a felirat,
menü angol.
crack:
english subtitles: linklink -
#473 Sziasztok Geforce Fx 5200-assal megy a játék valakinek, mert nekem szürke foltok vannak csak , vagy az nem a graf. kártya hibája. Segítsetek köszi.
HAJRÁ MAGYARORSZáG !!! -
PLATINO #472 van már ISO-ban is EL mati? -
#471 Hát ezt azért nem irnám. Max első kalandja volt a legjobb hangulatú, de ez is nagyon ottvan még németül is tetszik! -
#470 Végignyomtam, sztem kúvajó a játék!
Jobban élveztem mint Payne kalandjait. -
Buscemi #469 Hát senki nem vette a fáradtságot, hogy beírjon valamit a kérdésemre.... Újra kezdtem azt a pályát és alig egy óra alatt ismét ott voltam a problémás résznél. Sikerült úgy likvidálni az ellenséget, hogy megmaradtak az embereim és egyikük nyitotta nekem a kaput. Hát ez volt, beírtam hogyha valakinek lenne ilyen gondja akkor tudja. -
#468 Nekem ezt a restoring please wait szöveget(szürke képernyőn)kilépéskor hozta be a demo. A teljessel nem játszottam.