El Matador

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
én nem szedek most semmit de 1 ébként ftp-ben használ és felhasz után 1 space!!!!
Engem is be enged pedig csomo haver tölt!!

Forca Barca

Alwares
Az nekem is megvan és akkor miattad nem tudtam szedni. De mindegy az már közkincs kár hogy nekem elöbb volt meg mindkinél és tudom is kitõl lopták el. Nah mindegy az enyém még jó 8 napig nekem ugyis csak ez kell...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

buldozer99
Nekem is bebe:D
2008 ig jooooooo<#mf1><#mf2>1 ébként egész jo játék!

Forca Barca

Alwares
Nem is kellet elõfizetni van ingyen kódom! hehehe <#mf2>

Csõ
Amikor lejövök hátul a tetõrõl miután lelõttem a helikoffert utánna kinyírom a manusokat és marad 1 segítõm de nem bírok tovább menni...Elbasztam valamit? Mit kell csinálni???????????????????????????????????????????
PLÍÍÍÍZ HELPPPPP

THXTHX

Alwares
Nah este asszem elöfizetek wanadoora és megszerzem a game-t...

Alwares
Figyu nekem is nagyjából ilyen gépem van mint neked csak a procim nagyobb annival hogy 2600 -os. Szóval nekem medium beállitásokkal 6-os AA-val és HDR effektel tök jól fut és gyönyörü szép! Közepes FPS számmal fut de egyáltalán nem érzõdik rajta szerintem a Fraps is rosszul számolja mert gördülékenyebben fut mint amennyit ir. Egyébként átlag 18 fps-t ir ki de mondom szerintem ez rossz...

Balumann
majd ha kijött a teljes

Balumann

Minimum requirements (minimum graphical detail)

* 1.5 GHz Pentium 3 \ AMD Athlon class processor
* 128 MB DirectX 9 compatible AGP graphics card with HW pixel & vertex shaders support (nVidia GeForce 4, ATI Radeon 8500,...)
* 512 MB RAM
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* Sound Blaster compatible sound card
* DirectX 9

Recommended requirements (medium graphical detail)

* ~3 GHz Pentium 4 \ AMD Athlon class processor
* 256 MB DirectX 9 class AGP graphics card with pixel and vertex shaders v2.0 support (GeForce6,Radeon 9800 Pro,...)
* 1024 MB RAM
* EAX enabled sound card
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* DirectX 9

Hát, megpróbálom azért :S

Balumann
az én gépemen eldöcög szerintetek ez a játék?

Gerisone
nekem elmegy fullon! de nem is tudom! a szkreenshotok alapján én jóval többet vártam! a környezet az szépen meg van csinálva de a karakterek.... a max payne 2 grafikája sztem igazán nagy áttörés volt! még ma is megállja a helyét! de ez az alkotás sztem felejtehetõ

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

én nem vagyok oda a resident evilért, de majd a 4.-et ha megjelenik PC-re megigérem h kiprobálom

na leszedte ma gamaet és a damonba beteszem és azt írja ki H:WIN32 SETAP valami
MIT KELL CSINÁLNOM???
B.00
B.6I
B.6T
EZEK A FÁJLOK VANNAK MEG VALAMELYIK 2 GB EGYIK MEG 500MB PONTOSAN HOGYAN CSINÁLJAM MERT SEHOL NINCSEN LEÍRVA NOTRMÁLISAN
NeoMaN
Nekem egy súterbe nem kell töri.
Lásd: Tyrian, Doom, Duke, Quake, SS, Painkillah és társai. :))

Shep
Akkor most ezzel a GC-s cuccal nyomultok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vagy esetleg vki meg tudná mondani hogy és hol lehet felhuzni a procit?
NAGYON OFF: elnézést mkitöl de azt szeretném kérdezni hogy lehet az hogy a gépem 1,91 GHz-rõl 1,14 GHz-re csökkent?
Maxtreme
Ott legalább van TÖRTÉNET!
Sztem a hangulata is jobb mint ennek:)(a 2-dik résznek is) Dehát kinek a pap, kinek a paplan ugye:)

NeoMaN
Sztem a Max Payne is sima 3rd p.shooter.
:)))))))))))

NeoMaN
CalebJoe
Mér szerinted a Resident Evilnek nincs storija amúgy meg annál nincs job játék fõleg a 4. része.
CalebJoe
Na végigvittem de ennyi volt az biztos hogy nem veszem elõ egy jódarabig.
Az meg hogy veri a Max Payne-t na ne viccelj meg se közelíti, ez csak egy sima Third-Person Shooter inkább a Kill Switch-hez áll közel de a grafikán kívûl még azt se veri.
ThugEdge
hehe megis néztem a tothegame-en azt írják 2001-es,pedig olyan mintha legalább 10 éve lett volna
biztos azért van,mert ömlenek kifelé a játékok néha szarabbak, néha jobbak:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
én megmondom az õszintét,hogy még amikor a floppys gémek voltak nem érdekelt úgy ahogy van az egész pc dolog,így aztán én pont a max payne-nél kapcsolódtam be ebbe a fasza kis mókába,úgyhogy azt mondom nálam is a max volt addig az ûber favorit, mig egyszercsak nem jelentkezett be egy sam fisher nevû pali:)

sry:P, nem figyeltem:P<#banplz>

az egész könnyeb vagy nehezebb mint a demó? a max payne-t nálam semmi sem veri, a legtöbbször elövett és kijátszott játékom, a legnagyobb favorit:P kár h filmet csak ilyen resident evil-ekböl csinálnak, mert a max payne nek még sztorija is van, és nekem az kéne:P

az egész könnyeb vagy nehezebb mint a demó? a max payne-t nálam semmi sem veri, a legtöbbször elövett és kijátszott játékom, a legnagyobb favorit:P kár h filmet csak ilyen resident evil-ekböl csinálnak, mert a max payne nek még sztorija is van, és nekem az kéne:P

NeoMaN
Nagyon jó ez a játék, simán veri minden tekintetben a Max Payne-t. Legalábbis nálam.

én szedem és megnéztem a fájlokat és ott dumálnak angolul

ThugEdge
az fasza,akkor aszem még kibírok két hetet

NeoMaN
Nálam ennyit csinált: nemhogy angol lett a beszédhang, hanem semmilyen, ugyanis elnémult az egész. :PPP
Ráadásul krixkraxok lettek a feliratok is.

ThugEdge
ja nekem is kéne a válasz:)

ez a beszéd akar lenni? és mindent átir, az összes dumát angolosit??? kéne a válasz mert akkor leszedem a game-t!

ThugEdge
arcok:
ez az "angolosítás" mennyire teljes?
persze nemtom,hogy vki a végére ért már ezzel

http://rapidshare.de/files/31342255/localized.dat
még annyit h nem csak angol feliratokat lehet beletenni hanem angol beszédet is!
EDDIG JÓ!!! IGY TOVÁBB<#eljen><#eljen><#nyes>

Bence94
na kész van valamennyire a faq be is linkelem.ne várjatok valami profi munkát még egy csomó mindent hozzá írok javítok stb..ja és ez az elsõ faq amit csináltam.a hibákat kijavítom mindet oké?na elég a dumából itt a link.:Faq

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ott az angol hozzá csak keresd meg!!!
még mindig nem látok angol verziót:(

Lefagyott a gépem a játék alatt és elálitodtak a beállitások most olyan képernyõ frissitési sebességet ad meg amivel nem indul el a játék.Most mit tudok vele csinálni,mert amikor átakarom állitani nem hagyja?
nektek mennyi FPs-el fut, nekem olyan 40 de ha nagy a tér aor 20-30 között<#gun>

Nem tudom minek ez a sok nyavajgás. Nálam minden gond nélkük szépen fut. Akinek meg nem tetszik az vegye meg majd. Minek kell nyavajogni? Ez mégsem korrekt azért....

kölcsönkért idõbõl élek....

Na nagyszerü.Az utolsó lefagyás után az összes beállitás visszaállt alapra,és egy mentésem sincs meg.
Asszem ebbõl ennyi elég volt,majd ha lesz angol,biztossan full verzió akkor talán beszerzem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a patchet igen

leszedtem z a progit és azt a oda kell bemásolni ahova a DAMON TOOLS VAN TELEPÍTVE?
Maxtreme
nemkapcsolom, anélkül nem játszok:) 1ébként az 2-3% speedcsökkenést jelent max.. (tapasztalat)

Maxtreme
és akkor nálam van a gond mi? :-)
Meg mondom én mi a gáz..
A programozókkal van a gond, hogy ilyen trehány fos szar hanyag módon írták meg a játék engine-át.

NeoMaN
Kapcsold ki az AF-et. :)

Maxtreme
Af nálam alapértelmezett 4x. AA alkalmazásvezérelt. A játéknál nem használtam (havernál sem)
1ébként elmondanám ha az Übesoldierrel nem csak nálam volt gond. Majd olvasgasd kicsit az official forumát :-)