El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék mediumra tenni, AA off, stbstb.
Driverben nincs véletlen AA és AF beállítva? Azt tedd aplication controlled-re.
Driverben nincs véletlen AA és AF beállítva? Azt tedd aplication controlled-re.
ha F5-el mentek és ezt töltöm vissza!!!!kb 20 játszottam ebböl egyszer fagyot!
ha vkinek!F5-el menti el akor kilép vagy megáll! egyszerü ne F5-el ments hanem menüböl!! egy kicsit akadt ha fordulok! nektek????<#falbav>#falbav>
HY! JÓ A JÁTÉK
Nálam semmi gond vele, fut folyamatossan 50-80 fps-el, amd3800+/gef7600gt/1 giga ram. Elsõ blikkre szebb mint Payne, és sokkal-sokkal gyorsabb, hentelõsebb a game. Zene is kúvajó.
Max, nálad megint az lehet, mint anno az Übersoldiernél...
Valami nem kóser a gépeddel.
Max, nálad megint az lehet, mint anno az Übersoldiernél...
Valami nem kóser a gépeddel.
És milyen rosszul tudod....
kölcsönkért idõbõl élek....
Err szokták azt mondani hogy szarás után a seggedet ne töröljem ki?
Olvass vissza vagy használd alul a keresõt!!!!!
#318-as hozzászolásnál van a fájl!
Olvass vissza vagy használd alul a keresõt!!!!!
#318-as hozzászolásnál van a fájl!
Next PC upgrade: 2022
mi a neve annak a kis fájlnak a neve?
Nem kell kiirni DVD-re.Van egy kis fájl lentebb belinkelve azt szedd le és akkor a Daemon Tools betudja mountolni a fájlokat,feltelepíted majd leszeded a cracket és crackeled!
aha de nem muszáj ki írni cd-re hanem egybõl beteszem a damonba és telepíti nem?
vagy pontosan mit kell csinálnom valaki help légyszike
vagy pontosan mit kell csinálnom valaki help légyszike
leszedtem az EL MATADORT ÉS KITÖMÖRÍTETTEM ÉS OLYAN FÁJLOKAT KAPTAM
EL_MATADOR.B6I
EL_MATADOR.B6I
EL_MATADOR.B00
MELYIKET KELL BETENNI A DAMONBA?
EL_MATADOR.B6I
EL_MATADOR.B6I
EL_MATADOR.B00
MELYIKET KELL BETENNI A DAMONBA?
ez a játék már megjelent??
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Benne van minden nemkell parázni!
Csak tolja már aki leszedte megutdjuk hogy a game hibája e ami Gae 18-nál történik :D
Csak tolja már aki leszedte megutdjuk hogy a game hibája e ami Gae 18-nál történik :D
De ezt a játékot nem vágta meg a német cenzura remélem az az uncut azt jelenti?
Aki eddig nem szedte le annak érdemes leszedni vagy várjon kb 2 hetet amig megjön a rendes verzió.
Hihetetlen, hogy néhányan nem bírják már azt az 1-2 hetet kivárni, amíg a normális, retail release-t kidobják. Én is hihetetlenül várom a játékot, már az elsõ képek óta, ami nem tegnap volt, kb 2004-ben. Én legalábbis nem tartom ezt olyan tucatjátéknak, hogy azonnal, akár német hanggal, bugosan, megvágva végigszaladjak rajta.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
tehát ez azt jelenti hogy nem végleges verzió?
Senki nem tolja a gamet??
Van másnak is olyan gondja mint Gabe18-nak??
Van másnak is olyan gondja mint Gabe18-nak??
konzol log..
Úgy néz ki a dolog, hogy mikor éppen fordulsz a manussal, vagy mész, akkor tölti be az épp aktuális textúrákat. (ezért akad)
A legjobb az egészbe hogy nem jegyzi, és ha visszafordulsz az elõzõ poziciódba, újra töltögeti õket..
Úgy néz ki a dolog, hogy mikor éppen fordulsz a manussal, vagy mész, akkor tölti be az épp aktuális textúrákat. (ezért akad)
A legjobb az egészbe hogy nem jegyzi, és ha visszafordulsz az elõzõ poziciódba, újra töltögeti õket..
Ez mi a f@sz?
Lehet ezért swappel a játék mint az õrült még másfél giga rammal is? <#fejvakaras>#fejvakaras><#levele>#levele>
Tudnám eltörni a kezét aki ezt a motort így írta meg..
Tudnám eltörni a kezét aki ezt a motort így írta meg..
Amúgy ha az egyik wanadoora elöfizetsz az nem jó a másikra is tudom hogy két külömbözö szolgáltató de mégis valaki nem fizetett elõ a netiparosra?
El.Matador.EMUDVD-Unleashed ilyen még nincs is !
én azt mondtam ha láttok ilyet egyböl irjátok be!
én azt mondtam ha láttok ilyet egyböl irjátok be!
Torrenten talán fent van de azt mondják hogy mind a 3 teljes.
helo valaki leírná pontosan hogy hogyan kell elindítani a gamet mert itt láttam nagyonsok fajtát? ezt azé kérdem mert a faq-ba le akarom írni de nem tudom most
melyik a biztos.köszi. egyébként még ezt leirom aztán meg mutatom hogy milyen lett.
melyik a biztos.köszi. egyébként még ezt leirom aztán meg mutatom hogy milyen lett.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
OK nyertél.Még 1 kérdés a német verzió ami a wanadoon van fent az teljes mivel még két verzióról tudok az egyik a silentgate a másik az emuDVD melyik a teljes vagy esetleg mind a 3 teljes?
Én csak 1 wanadooról tudok de ott nincs fent a call of juarez.
Melyik az a két cim?
nem értem... most két wanadoo van??? az egyiken ujak közül call of juarez van fent a másikon meg az el matador... nem vágom én a régi atw-s honlapon regeltem és most nemtom leszedni a juarez-t, de ez is csak németül van, az meg szar...
most akkor a német az teljes vagy sem?
az engem is érdekel ha nem kamu, mert német szinkron az szar, de angollal szivesen végigjátszom...
szerintem már az a teljes. hol találtad?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
sztem ez még nem a végleges verzio de ha iet láttok h:
El.Matador.EMUDVD-Unleashed <---- ez már full verzio crack nélkül!
El.Matador.EMUDVD-Unleashed <---- ez már full verzio crack nélkül!
szivesen
Na most másodszor is megfagyott mentés közben.A hang beakad,aztán ilyen õrült kerepelés közben nem csinál semmit.Csak a reset segit.
lehet persze az én gépem nem szereti ezt valamiért,de mindkét demót gond nélkül végigjátszottam...
lehet persze az én gépem nem szereti ezt valamiért,de mindkét demót gond nélkül végigjátszottam...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát nem tudom ez a végleges verzió-e.Egyszer mentés közben lefagyott,hogy csak a gép ujrainditás volt a megoldás.Most meg mentek,meghalok,de ahol az elõbb tovább lehetett menni,ott most a mentést visszatöltve nem nyilik ki az ajtó...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Törölt felhasználó
Köszi!
El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE - Ez most 1 jó verzió? Vagy csak valami béta? <#nemtudom>#nemtudom>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"