El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt már valakinek ilyen problémája a játék indításámál?
[[/img]
Már a 2. pályán olyan hiba van hogy beragad a célkereszt és nem mozdul de az emberem mozog de a kép nem követi 😞
Next PC upgrade: 2022
Már mindent elhiszek csak tudjak játszani .
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ati radeon kártyám van,és májusban telepítettem hozzá drivert.
Azóta jött ki frissités?
Egyébként amit itt olvastam ,hogy a refresh force-ban át kell írni 75 hertzre a 85-öt,azt is kipórbáltam,de nem segített.A monitorom is visszavettem 75hz-re,de semmi.
graf meg sztem marha szép, csak az a baj, h swappel...de mediumon nem vészes <#ejnye1>#ejnye1><#beka2>#beka2>
És ezt hogyan csak simán ,vagy pl a jobboldali ne mozduljon vagy egyéb kivánság ?<#idiota>#idiota>
Amúgy ja már régóta vannak hozzá!
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>El.Matador.GERMAN.ENGLISH.SUBBED-HOMEMADE<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Ez a verzió Németországban jelent meg,
de van hozzá jól mûködõ crack és angol nyelv is.
Cenzúrázatlan full játék!
1.Írd ki Alcohollal vagy mountold be Daemon Tools-al.
2.Crackeld meg (írd felül az eredeti pc_matador.exe-t
a crack mappában lévõvel!)
3.Futtasd a El<1>1>.Matador.Text.English.exe-t, telepítsd
az angol nyelvet a játék gyökérkönyvtárába.
4.Játsz!
Ezzel kapsz egy teljesen angol nyelvû El Matador játékot.
A párbeszédek,dialógusok ugyan német nyelvûek,de a felirat,
menü angol.
crack:
english subtitles: linklink
HAJRÁ MAGYARORSZáG !!!
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hát elég... egy játék.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Az igaz ,hogy a képernyõ tele van ikonokkal,de csak nem az zavar be.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
kiirtam már blindwrite-val is:setup exet inditanám:file nem találhato,pedig ott van a lemezen a 2.5gb...???
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
a securom loader-es verzióval nálam nem okés egyik játék sem, szívesen tolnám már!
köszönöm.
köszi:#318-letöltötte:bw5mount zip-winrar-kicsomagolás:hibás vagy nem csomagolt file
?
Akkor megkérdem újra! Kéne 1 kis segítség a gameban, aki végigvitte az egy kicsit segítsen! Szóval van egy olyan rész amikor le kell lõni egy helikoptert a tetõrõl. Aztán a faszi akit üldözünk leugrik egy kocsira... Utánna megyünk és amikor leérünk a tûzlépcsõn akkor csatlakozik hozzánk 3 másik emberünk és rögtön betámadnak egy páran. Azokat kinyírtam és 2 emberem is meghalt... Most ott állok az udvaron és nem tudok tovább menni sehogy😞
Van kapu meg ajtó stb de sehogy sem nyílnak...
Segítsetek légyszi!!!!
Köszi
B.00
B.6I
B.6T
EZEK A FÁJLOK VANNAK MEG VALAMELYIK 2 GB EGYIK MEG 500MB PONTOSAN HOGYAN CSINÁLJAM MERT SEHOL NINCSEN LEÍRVA NORMÁLISAN
:erre kék/vagy piros/már böffenteni valamit!!?????....?