El Matador

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen igen, ezt szerettem volna én is......

grebber
Na errõl a hibáról lenne szó találkozott vele valaki??

Next PC upgrade: 2022

Helló mindeki!
Volt már valakinek ilyen problémája a játék indításámál?
[[/img]

NeoMaN
Nekem egyszer volt ilyen. Progiból ki, majd vissza, és nem volt gond.

grebber
Na nekem elindult szerencsére de havernál nem megy az õvé az a hiba a képen ami béka lett 😞

Már a 2. pályán olyan hiba van hogy beragad a célkereszt és nem mozdul de az emberem mozog de a kép nem követi 😞

Törölt felhasználó
Ez sem segített.
Törölt felhasználó
Csak a békát látom.
grebber
Ilyen problémája nem volt senkinek?

grebber
Beállítások,vezérlõpult, és ott területi és nyelvi beállitások.

Törölt felhasználó
Köszi,de azt hol kell?
Már mindent elhiszek csak tudjak játszani .
találtam egy jó torrentet amit isoban van lassan jön de megéri és még crack is van benne és persze angol akinek kell szóljon!!!
grebber
Lehet baromság de valahol azt olvastam ha a területi beálitásokat vagy mi a rákot beállítod NÉMETre akkor nem fogja kiirni!

Törölt felhasználó
Köszi!
B@dsector
Én is csak a driver frissítést támogatom, én ilyen problémával nem találkoztam lazán elindult.
czky
Az ATI minden hónapban ad ki új drivert. Most a 6.8asnál tart: link.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Törölt felhasználó
Hm.Az segített Neked?
Ati radeon kártyám van,és májusban telepítettem hozzá drivert.
Azóta jött ki frissités?

Egyébként amit itt olvastam ,hogy a refresh force-ban át kell írni 75 hertzre a 85-öt,azt is kipórbáltam,de nem segített.A monitorom is visszavettem 75hz-re,de semmi.
NeoMaN
Cserélj VGA drivert.

Törölt felhasználó
Akkor abban segíts ,hogy mit kell csinálni ha restoring please wait-et ír ki ,mikor bejönne az elsõ pálya.
sztem marha jó játék, én nagyon élvezem, csak kurv@ nehéz <#mf2>

graf meg sztem marha szép, csak az a baj, h swappel...de mediumon nem vészes <#ejnye1><#beka2>

B@dsector
Beérem a ballal is, de ha gondolod megadom a számomat priviben. <#law><#love11><#idiota>
B@dsector
Persze, ezek már akkor megvoltak. Csak próbálok könnyíteni a többiek helyzetén..
grebber
"Megcsókolhatjátok a bal herémet"

És ezt hogyan csak simán ,vagy pl a jobboldali ne mozduljon vagy egyéb kivánság ?<#idiota>

Amúgy ja már régóta vannak hozzá!

NeoMaN
Õõõ, ezek már elsõ nap is voltak, én is angolul játszotam végig.

B@dsector
Megcsókolhatjátok a bal herémet ;DDD van crack + english subtitles.

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>El.Matador.GERMAN.ENGLISH.SUBBED-HOMEMADE<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Ez a verzió Németországban jelent meg,
de van hozzá jól mûködõ crack és angol nyelv is.
Cenzúrázatlan full játék!

1.Írd ki Alcohollal vagy mountold be Daemon Tools-al.
2.Crackeld meg (írd felül az eredeti pc_matador.exe-t
a crack mappában lévõvel!)
3.Futtasd a El<1>.Matador.Text.English.exe-t, telepítsd
az angol nyelvet a játék gyökérkönyvtárába.
4.Játsz!

Ezzel kapsz egy teljesen angol nyelvû El Matador játékot.
A párbeszédek,dialógusok ugyan német nyelvûek,de a felirat,
menü angol.

crack:

english subtitles: linklink
Don Csiccsi 13
Sziasztok Geforce Fx 5200-assal megy a játék valakinek, mert nekem szürke foltok vannak csak , vagy az nem a graf. kártya hibája. Segítsetek köszi.
HAJRÁ MAGYARORSZáG !!!

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

van már ISO-ban is EL mati?
Alwares
Hát ezt azért nem irnám. Max elsõ kalandja volt a legjobb hangulatú, de ez is nagyon ottvan még németül is tetszik!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

NeoMaN
Végignyomtam, sztem kúvajó a játék!
Jobban élveztem mint Payne kalandjait.

Hát senki nem vette a fáradtságot, hogy beírjon valamit a kérdésemre.... Újra kezdtem azt a pályát és alig egy óra alatt ismét ott voltam a problémás résznél. Sikerült úgy likvidálni az ellenséget, hogy megmaradtak az embereim és egyikük nyitotta nekem a kaput. Hát ez volt, beírtam hogyha valakinek lenne ilyen gondja akkor tudja.

Gerbill
Nekem ezt a restoring please wait szöveget(szürke képernyõn)kilépéskor hozta be a demo. A teljessel nem játszottam.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Aaaa erre ennyi töltési idõt pazarolni😞
Hát elég... egy játék.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

fenegyerek1

fenegyerek1
Ez mi lehet?

Alwares
Szedd le a cureromot és azzal csinálj neki parancsikont és azzal indisd el és akkor müködni fog, eleinte nekem is ezt irta ki..

sharpwrz
Nekem ezt irja ki!
van daemonban all emulation on meg securom loader is!
nem tom

...

Alwares
Az angolositást törölték a rapidról. Ha megvan valakinek feltenné ujóból vagy vettebbe egy másik linket?

Törölt felhasználó
Ez a refresh force alapból benne van az xp-ben?
Törölt felhasználó
Azt nem lehet sehogy megnézni ,hogy mi zavarja be a játékot?
Törölt felhasználó
Pedig semmi ilyen nincs fent.
Az igaz ,hogy a képernyõ tele van ikonokkal,de csak nem az zavar be.
Shodan
Nekem mûködik <#integet2>szerintem akkor nálad is valami hasonló gond lesz!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

nekem is kéne egy kis segitség a játék felinstallálásához...
kiirtam már blindwrite-val is:setup exet inditanám:file nem találhato,pedig ott van a lemezen a 2.5gb...???
Törölt felhasználó
Ezt már mondták sokan,de semmi ilyesmi nincs fent nekem,a hátterem is egy sima jpg.Az csak nem gáz?
Shodan
De én, és lehet hogy tudom is mi a probléma. Csak most szedem újra a demot. Van fennt neked windowblinds, vagy valami hasonló visual teheme??, mert lehet hogy az okozza. Nálam 30perc múlva kiderül...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ati2002
kb 10 nap múlva

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mikorra várható Reloaded-verzió?
a securom loader-es verzióval nálam nem okés egyik játék sem, szívesen tolnám már!
köszönöm.

Törölt felhasználó
A Restoring please wait-tel nem találkozott senki?
hello!
köszi:#318-letöltötte:bw5mount zip-winrar-kicsomagolás:hibás vagy nem csomagolt file
?
Hello all!

Akkor megkérdem újra! Kéne 1 kis segítség a gameban, aki végigvitte az egy kicsit segítsen! Szóval van egy olyan rész amikor le kell lõni egy helikoptert a tetõrõl. Aztán a faszi akit üldözünk leugrik egy kocsira... Utánna megyünk és amikor leérünk a tûzlépcsõn akkor csatlakozik hozzánk 3 másik emberünk és rögtön betámadnak egy páran. Azokat kinyírtam és 2 emberem is meghalt... Most ott állok az udvaron és nem tudok tovább menni sehogy😞
Van kapu meg ajtó stb de sehogy sem nyílnak...
Segítsetek légyszi!!!!
Köszi

buldozer99

Forca Barca

nem a szedésekkel van a gond,hanem:MIT KELL CSINÁLNOM???
B.00
B.6I
B.6T
EZEK A FÁJLOK VANNAK MEG VALAMELYIK 2 GB EGYIK MEG 500MB PONTOSAN HOGYAN CSINÁLJAM MERT SEHOL NINCSEN LEÍRVA NORMÁLISAN
:erre kék/vagy piros/már böffenteni valamit!!?????....?