747
-
Kain3 #587 Szerintem erős közepes a játék.
A grafika ingadozik a közepes és a jó színvonal között, a játék előnyére válik hogy realisztikus színeket használ (HL2 ilyen még például.)
A játékmenet erősen a Max Payne-re hajaz, csak kevesebb a story és több az akció, ami nem is baj mert kétlem hogy tudtak volna olyan jó történetet írni mint amilyen a Payne-be volt. A tűzharcok nekem tetszettek, bullet time, fedezéket kell használni állandóan, van egy rakat fegyver. Még olyan apróságra is odafigyeltek hogy úgy is el lehet találni az ellent hogy gellert kap a golyó.
Már alap normal fokozaton is van benne bőven kihívás, úgyhogy szerintem nem is érdemes feljebb rakni a difficulty-t mert frusztráló lesz.(Más játékokat mindig hardon vagy very hardon tolok, de ez nehezebb) Ha az ember nem rambozik és gyakran használja a bullet time-t akkor nincs gond.
-
Most nemrég értesültem róla, hogy a játék nemsokára magyarul is meg fog jelenni.
Ennek tudatában nem fogok vele kínlódni. -
A játék kikapcsoása után szerintem mindenkinél restoringot ír ki, ilyenkor pakolja ki a memóriát. -
newc22 #584 Megy a game!!! Csak állandóan a játék végén Restoringot ír ki!!! Meg mintha az én beállításaimat nem használná automatikusan 1024x768 pedig én a 800x600 használom mivel pici a monitorom :((( Meg a gyorsmentést sem értem!!! :(((( Talán akinek nem megy az Uninstall ACE MEGA CODEC az nekem is segített a menünél a videóknál!!!! -
Nem tudom mitől jöhet elő ez a Restoring hiba...
Egy dologra gondolok, ez a memória-használat miatt. (Reméljük patch-el majd javítják.) Azt meg akkor használja a legjobban, ha textúrák magas minőségen vannak. Akinek nem indul a game, próbálja minimumra levenni a textúrákat, hátha. Nekem is mediumon van, pedig 1 GB memóriám van. -
Sok sikert a munkához, ha végképp nem megy másképp, akkor inkább ékezet nélküli magánhangzókat kellene használni? -
newc22 #581 Szasztok!! Szerintem nem annyira nehéz a game.... Igaz elején szívtam vele elég sokat mire rájöttem hogy annak semmi értelme hogy Rambót játszak........ Nem olyan rossz de én a Just Causet jobban várom!!!
Lenne pár kérdésem a gameval kapcsolatban:
1. miért nem tudom használni a quick save/quick load funkciót?
2. állandóan azt írja ki hogy restoring? ez micsoda? Tök olyan mintha 1024x768ba játszanám a gamet.... pedig 800x600 ba nyomom!!!!
JA és Reloades verzió van meg!!! -
bocs a hogy a faq ilyen lett de nem mindennap csinálok. átjavítottam kivettem a fölösleges szövegeket.lehet hogy lessz még hiba benne.jelezzétek a hibákat és javítom. -
Ha valakit érdekel...
Mivel "beszereztem" az El Matador-t, megnéztem a magyaríthatóságát.
Mint ahogy a mellékelt képen is szemléltettem (minden létező magánhangzót beírtam a szövegfájlba), megoldható, viszont a magyar magánhangzók problémát jelentenek. Sajnos a karakterkészlettel sem tudok mit kezdeni - egyenlőre -, mert az azt tartalmazó TGA fájlokban egy nagy fehér semmi van, nincs mit átszerkeszteni (vagy nagyon fifkásan lehet megoldva a dolog, de nem jöttem rá, hogy hogyan...)
-
nekem azóta nincs ilyen gondom.
Tegnap este nyomultam vele 1-2 órát, és azt kelle mondjam, nagyon tetszik. Szerintem a végéig meg sem állok. Vannak hibái, de attól függetlenül lehet élvezni a játékot. Csak a zene hangerejét kell 0-ra állítani. :) -
Tényleg nem leszólni akarlak, de ez a "faq" a legbénább, amit valaha láttam, nem kellene égetni a játékot ezzel. Szerintem amúgysincs szükség erre. 2 verzió van:
1. megveszed boltban, játszol (Mo-on kicsit később jön, mert magyar nyelven fogják kiadni.
2. beszerzed Reloaded backup-ot, és játszol.
Nem kell túlbonyolítani.
Hivatalos gépigény:
Minimum requirements (minimum graphical detail)
* 1.5 GHz Pentium 3 \ AMD Athlon class processor
* 128 MB DirectX 9 compatible AGP graphics card with HW pixel & vertex shaders support (nVidia GeForce 4, ATI Radeon 8500,...)
* 512 MB RAM
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* Sound Blaster compatible sound card
* DirectX 9
Recommended requirements (medium graphical detail)
* ~3 GHz Pentium 4 \ AMD Athlon class processor
* 256 MB DirectX 9 class AGP graphics card with pixel and vertex shaders v2.0 support (GeForce6,Radeon 9800 Pro,...)
* 1024 MB RAM
* EAX enabled sound card
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* DirectX 9
-
A hivatalos gépigény fent van a hivatalos oldalon, és szerintem a játék readme-jében is. -
#575 Nem tudom mi lehet a gépemmel ,de nekem ez sem segített. -
helo frissítettem a faq-ot.tessék -
strebacom #573 Nem rossz game, de lehet hogy FPS stilusban még jobb lett volna??? 
-
neptum #572 lene egy kérdésem nekem betölti a Trininget és ki dob a játék azt nem mondjátok hogy kevés a game mert enél durván játékokis elindultak rajta na akor most mit csináljak -
Gabe18 #571 Ja olyanokról.Ott én is lőttem rá sniper-al vagy 4-et (szépen fröcskölt a fejéből a vér),aztán kifogyott... Az ember meg még talpon volt...
Na de igazából ezen túl kell lépni,ilyen aztán ilyen. -
csoola #570 most te az olyanokrol beszélsz mint a kopasz muki a demóban? egyszerü, volt nálam 1 sniper puska, és pár lövéssel szétosztottam, ugy, h pár másodpercre kikukkantottam a fedezék mögül... -
Gabe18 #569 Ez egy nagyszerü technika,egészen a "főellenségekig"... -
Lehet hogy van rajta golyóálló mellény. :PPP -
dscholtz #567 Hát, bárki bármit mondhat nekem, ez a játék egy nagy fos. Ízletes, színes cukormázba bújtatott fos.
Az ok, hogy nehéz, persze, ne legyen könnyű. De hogy ha letérdelek az ajtóban s AK47-essel osztom az öltönyös maffiózót (nem főellenséget), akkor vajon miért kell 5-öt, 6-ot belelőnöm, mire elhal? Közben persze a spanjai szétosztanak.
Nem ma kezdtem már a "szakmát", de ez szerintem minden csak nem jó játék. Ez egy idegesítő szar. :) -
semmi baj ezzel a '0 reakcioidovel'.
nem kell esz nelkul berohanni a szobakba, elotte leterdelsz az ajto szelen, bejartanal stb, lelovod a gonosz fickokat es kesz....a bullett timerol ne is beszeljunk.
lassan oda jutunk, ehhez is lesz egy 100 oldalas kezikonyv, mert gondolkodni egyre jobban nem megy egyeseknek... aki meg nem tudja levenni a kezet a W gombrol keressen mas jatekot... -
#565 Köszi ,ezt a megoldást még nem halottam, de kipróbálom. -
A játék ikonján jobb egérklikk, tulajdonságok, kompatibilitás, a képi témák tiltását pipáld be.
Nekem azóta 2x is elindult. -
#563 És hogy oldódott meg a restoring please wat ,mert én is azzal szopok. -
megoldódott- -
Leszedtem a Reloaded verziót, de nem megy a játék. Először restoring, please wait volt, majd másodszorra és azóta mindig eljut a főmenüig, de a menü elemei nem látszanak, csak a háttér. A demókkal soha nem volt bajom, azok pöccre mentek. -
Gabe18 #560 Ezt mondjuk nem mondanám,de mindegy.
A lényeg hogy ezt nem igy kellene megoldani szerintem.De ezt már leirtam régebben,ugyhogy mindegy.
Amúgy nálam megint szétfagyta magát a 2. (összessen 3.) küldetésben a quicksave-nél...(aztán eszembe jutott hogy valaki irta régebben hogy ESC után a menüben kell menteni,de ez már nem segit rajtam,mert megint törlődött az összes mentés-beállitás).Nem tudom mi baja van,biztos az én gépemen nem tetszik neki valami,na mindegy.Asszem egy darabig nem kezdem el előről megint... -
Valszeg ez az elsö ilyen tipusu játék amivel játszol mert a föellenségeket soha sem lehetett egy lövésel megölni.Az ilyen játékokban realitást keresni totál felesleges mert akkor minden tizedik lépésed után meghalnál a golyózáporban. -
Az amugy nemsemmi hogy normál szinten brutálnehéz.Bár lehet hogy csak én vagyok béne!
És mindez csak az első pálya mert ugye a német verzió tovább nem engedett :D -
a videk alapján erre számítottam.
egy Fearhez hasonló jobban teccene. -
naja.. az enemy 0 sec-es reakcióideje nagyon zavaró.. -
Gabe18 #555 Az elsö.Kb mint a Max Payne 2.Látványos pergős,de nem valami SWAT...
Illetve ész ott kell hozzá ahol tönkretették az egészet...
Mert ezekkel a lelőhetetlen "főellenségnek" kinevezett embereket már nem lehet csak szimplán lelőni.Ott már bujkálni meg ügyeskedni kell,csak nem tudom minek,mert ő ugyis előbb vesz észre,igy aztán ugyis ő fog eltalálni.Öt fejlövés,az semmi...Már sikerült vele felidegesiteni magam.
Ezzel a marhaságal sikerült egy alapjaiban jó,bár egyszerü játékot elbarmolni.
Most erre lehet irni hogy én se halok meg egy lövéstől,meg ilyenek,de ez engem nem érdekel.Ha egy egyszerü embert fejen sikerül lőnöm az méltoztasson meghalni ott abban a pillanatban,még ha ő az összes maffia-kartel mindenségnek a főnöke is. -
ez megyek azt zsigerből szétlővök mindenkit játék vagy agyi tevékenységet is lehet végezni? -
Gabe18 #553 Hát végülis a Sec.loader mellékelve van hozzá,és simán indul vele.Az egész angol,van vér alapból,és eddig (10 perc kipróbálás...) nem csinált semmi hülyeséget. -
1 linket kérhetnék a CRACK-hez? -
Menni fog: El.Matador.Crack.Only-RELOADED -
én most szedtem a : "CLONEDVD-PROCYON"-os verziót !! de nem akarok majd itt sec. loader-ezni! tehát kéne a crack hozzá!! vki betudná linkelni v. el tudná küldeni? -
hát erre nem vennék mérget,mostanában reloaded tím sok dolgot fákdáp,de reméljük -
Gabe18 #548 Remélem a klón szokás szerint müködik majd a RLD crack-el,mert még csak a klón verziót tudom tölteni...