El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ezt hol tudom kilönni?
2006. aug. 22. 20:46 | Privát | Válasz | #133
Ja és a refresh force ne legyen bekapcsolva , löjétek ki hogy ne induljon az xp-vel.....Lásd: #98 .
2006. aug. 22. 20:36 | Privát | Válasz | #132
Próbáljátok meg még a hardvergyorsítást visszavenni, vagy kikapcsolni....
Esetleg direcx update...(ez fontos)😄irectX
^ Ezeket is próbáltad?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
😛
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
-nincs telepítve anti-blaxx, vagy micsoda, sosem volt
-daemon meghajtók letiltva, daemonból kilépve
-beállítva parancsikonon a képi témák tiltása + a kompatibilitás win2000-rel is
-ennek ellenére ....7000-es hibakóddal továbbra sem indul.
asszem hagyom, egy demó miatt win-t nem telepítek újra...://
mellesleg gratula a cenega-nak a demóban lévõ securom-ért.
remélem a fullost a "Reloaded" jól megalázza majd...
na most itt is ez a helyzet...még hír is volt róla, hogy a németek miatt csúszik szeptemberre az egész játék...
ergo ez teljes game, vérrel és brutalitással, minden ugyanaz, mint egy amcsi verzióban pl, csak hát ugye a nyelv az eltérõ...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
El Matador
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Alig várom hazaérjek 😊
nekem lent van,de a faszom munka miatt épp csak a kicsomagolásra volt idõm 😞
Hogyan indul?Kell valami segédprogram,valami fikciózás?
Ha nem, akkor próbáld Win98/2K kompatibilis módban elindítani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez a verzio most olyan verzio mint a Bad Day L.A.-SiLENTGATE??
szal müködöképes??
és angol?
Csak beraktam beraktam mit tudom én mér,hogy van ilyen is.<#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
16:38 El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE-iND PC-Game 1 DVD
Gondolom ugyanaz ami a #151-ben van.
visszaolvastam a 155-ös kommentem elõtt, minden említett megoldást próbáltam, nem jött be, ezért írtam. magyarán hiába olvasgatok vissza, ha említettek nem jöttek be....
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
#155: olvass vissza... és: KERESÕ!
már 2x leszedtem mindkét pályát külön-külön, de az Égiekre sem indul....<#nemtudom>#nemtudom>
Csak rettentõ rövid a demo.
Az configommal 70-90 FPS-el szakít minden maxon van😊
El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.torrent
nfo:
lang : ONLY GERMAN
Colombia, South America
All agents at DEA South-American headquarters get killed in a brutal assault. The new drug gang called La Valedora stick to their aim - become the most powerful drug mafia in the area - and everybody who gets in their way is eliminated with no grace.
When standard procedures fail, the DEA send their best man.
Victor Corbet is a special mission agent, whose task is to eliminate the boss of La Valedora and destroy this drug cartel. His fellow fighters are members of Bogota Anti-drug Department - captain Carlos Enterador and lieutenant Mia Rodriguez.
Together, they need to face the drug mafia in a bloody single-winner fight.
1.Burn the image with Blindwrite 6.0 to dvd-rw
2.Play the game