747
-
joenumberone #307 weben nekem el se indul flashgettel rápróbál 3-szor az összesre majd vége -
pheaton #306 De mert onnan szedtem le .Ma. És most is ott van fent.
-
pheaton #305 A 421 az akkor van ha többen akartok használni egy reget mint ahányan lehet. -
#304 Próbáltam flashgettel de azzal sem fogadja el a nevet meg a jelszót. -
joenumberone #303 Nekem 421-es hibát ir ki most nem tudok felmeni ftp-re webről pedig nem elérhető. -
#302 Nem mert az új szerverük működik. -
pheaton #301 A szerver 1-en a saját mappájában.. -
pheaton #300 Azt nem tudom de az 530 az tutira az. Nem irtad el? -
#299 Ezt nem értem ,hogy járt le amikor vagy 20perce reggeltem. -
joenumberone #298 Hi all!
FTP-én melyik mappában van az El Matador mert nem találom. -
pheaton #297 Most nézem az 530 -as kod az lejárt reg nálad. -
pheaton #296 Nálam müködik rendesen. Mondjuk szokott olyat csinálni , hog yaz explorer-el nem tudok fellépni de a firefoxal igen. Az ftp is müködik nálam épp használom is. Szoval nem értem. -
#295 Csakhogy nem működik a faq valami hibát ír ki de az ftp-re se tudok belépni.
[IMG]http://[/IMG] -
pheaton #294 de van ftp cime ha elovasod a faq-t a wanadoon ott van :ftp://wanadoo.smsweb.atw.hu:1000 -
strebacom #293 Hát egyszer a netiparos Wanadoo irta hogy az atw-s Wanadoo már csak kamu Wanadoo vagy most hogy is van ez!! Az "ŐÖ" dolguk, nekünk csak a game kell, és gyorsan ! -
#292 Ftp címe nincs mert amit megadtál ott nem fogadja el a nevem meg a jelszót. -
pheaton #291 Azt hogy érted , hogy tabu?
-
strebacom #290 A netipar-oson nincs, az atw-sen van, ez nekem is tabu valahogy, de igy van!! -
pheaton #289 Itt :http://wanadoo.smsweb.atw.hu/wnd.php?dir=smsdata/El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE-iND -
pheaton #288 Mésik szerveren nézd. -
#287 Én is regelve vagyok van 3games könyvtár de ott nincs El Matador. -
strebacom #286 Torrent, de az nagyon lassu!! -
pheaton #285 Tutira fent van. Lesd csak meg. -
csoola #284 hidd el fent van, regelve vok, 5 perce végzett egy letöltéssel és mikor végignéztem ott volt... -
#283 Nincs is fent a wanadoo-m már nem is atw-sek hanem netiparos lett a szerver. -
#282 A wanadoo-n kivül honna lehet leszedi?
-
strebacom #281 Köszi, cim ment!! -
pheaton #280 Elküldöm neked szivesen ha adsz egy cimet. -
strebacom #279 Ez egyértelmü, de honnan veszed a daemot patch-et, mert nekem nem volt a kicsomagolt állományban??? -
pheaton #278 Daemon 4.03,megkeresed ezt a fáljt: C:/Program Files/DAEMON Tools/Plugins/Images/bw5mount.dll és felülirod a d-tools patch-el. -
strebacom #277 És hogyan ird már le, és segits légyszi!!! -
pheaton #276 Nekem müködött a d-tools patch. -
strebacom #275 Na nem megér egy 80Ft-os lemezt.... -
#274 Igazad volt a kiírással kapcsolatban. Ez a d-tools patch figyfenét sem ér -
strebacom #273 Az elöbbi két link egy olyan progit takar amely tudja kiirni a B6T tipusu image fájlt, a progi magyar,használjátok, amig meg nem jelenik valamilyen más verzió(iso,vagy más..)
:El Matador -
#272 1000Thx azt használtam de nem akadtam rá -
strebacom #271 BlindWrite:Link-1
Crack:Link-2
Amugy a Google segit, de most én voltam a Google!! -
#270 -
strebacom #269 Igen!!! -
#268 Vissza olvastam nincs vele gond és köszi hogy leirtad csak olyan BW clone-s progit nem találok sehol