El Matador

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mért?légyszike nagyon légyszike<#rinya>
Azt sajnos nem adhatom meg!!!<#szomoru1>

Ja, én mindent kipróbáltam,ugyanis a daemon és alcohol csak a B5T-t ismeri,a B6T-t nem, ezért muszály kiirni a BWClone 6.0.017-el!!!<#nezze>

heliosz007
pff... szerintem ez nem ide tartozik ! vagy küldj te sms-t vagy legalább privizz!!!

a regisztrációs kódot ha jó még amivel leszedted a gamet
Mindenképpen ki kell írni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jó én is tévedhetek
Nem értem mit küldjek el?????<#nemtudom><#nemtudom>

PLATINO 2 szer leirtad az e-mail címedet és mindkétszer elrontottad<#nyes><#nyes>
[email protected]
Az összes szöveg angol a duma viszont német, de miért zavar ez olvass és játssz.....<#zavart1><#zavart1><#violent><#violent>.

Qrvára megéri letölteni iszonyat jó a game , optimalizálták a demóhoz képest!!!!<#taps><#taps>

komoly mert az én gamaem meghalt kilép és a játék a hbás mert másnaki kilép ott légyszi akkor küld el az email címemre [email protected]<#rinya>
He,he<#hehe><#hehe>

nincsen hozzá kódod ahonnan leszedted?
Persze német, de a te linkjeid segitettek köszi.........<#worship><#worship>

heliosz007
de minden angol?? me én csak akkor szedem le! tehát a beszéd , a feliratok ... minden?: az angolosítás fullos? ja... : és ez akkor má a full azaz semmi különbség a 15-én megjelenõ game és e közt??

angolul vagy hogy??
No letöltöttem és megy minden frankón, iszonyat jó a game:
El Mati......<#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2>
Meg ez is:http://rapidshare.de/files/31404373/El.Matador.Text.English.exe
Na ez is:Crack: http://dump.tvn.hu/El.Matador.GERMAN.Crack-SiLENTGATE.zip
és BWClone 6.0.017 a kiiráshoz és megy, próbáljátok és játszatok!!!<#banplz><#banplz><#banplz>

Szeptember 15 mi lesz benne a különbség ????mert nekem megvan és minde király benne!!!!
Alwares
Megjelenés: Szeptember 15! <#taps><#taps><#taps>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

lehet szedni máshonnan is nem csak torrentõl!!!akinek kell az írjon az [email protected]!!!
Felteszed a gamet, meg patcheled a daemont, aztán a crack , az angol txt és már megy is frankón!

kölcsönkért időből élek....

Törölt felhasználó
Nekem olyan nincs fent asszem.
A windowblinds xp csinositgato olyan mint a stylexp
Törölt felhasználó
Mi az a Windows blind?
És megy is frankón a játék?
Törölt felhasználó
Mibõl?
Rájöttem ha kiléptek a windowblindsbol elindul nemirja tobbre restoring please wait
Restoring please wait erre nemtudtok megoldást
Persze hogy lesz. EU-ban Szept. 8.-án jeleneik meg eleve,USA meg 19.
Nem tudom most ez a német hivatalosan kijött (ha igen miértpont ott elõször),vagy csak éppen ezt sikerült valahogy beszerezni a "feltörõ" bandának.

gondolom csak lessz angol release<#szomoru1>
Hát mert azért vannak fokozatok.
Én is pl angolul többet megértek,beállitások,egyszerübb szövegek,éppen mi a feladat a pályán stb...Nem értem meg full az egészet de annyit igen hogy el tudjak játszani egy átlag játékal.
Na most németül már a menû is bonyolult...<#idiota>

jo valamennyit tok angolul de pl hogy mit irnak nforcon azt nem értem csak pár mondtadttot
azé mer az összes játékom angol és legalább akkor ez se legyen német😄😄
A programfiles mappában levö directx az internetröl letöltött autoupdateknek lenne, amugy a:Windows/System32/Directx-be települ be amit te manuálisan updateltél,és hogy mért nem indul a game, háát nem tudom.....

Arra kérnék valakit, aki esetleg letöltötte torrentröl, és van ideje tegye már fel valahová (rapidshare, stb...), hogy ne kelljen a torrentre várni( nekem max. 2kb/s jött)...Elöre is köszi......<#worship><#worship>

ööö...de miért akarod angolosítani, ha nem tudsz angolul???
és hogyan csináljam
vkit megkérek hogy irja le magyarul lépésröl lépésre hogy akkor mit is kéne leszedni h angolositsam a játékot!!!
http://www.rapidshare.de/files/31342255/localized.dat <------- ez mi???
nforce forumán találtam de sajna nem tok angolul😞
http://rapidshare.de/files/31404373/El.Matador.Text.English.exe

ENGLISH!!!!!!

Még nem probáltam d vki probálja ki
errõl is írnak nforce-fórumon...

Shodan
Én ezket már mind próbáltam de még mindig nem megy <#szomoru1>
Restoring please wait, aztán semmi.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

honnan szeded? torrentröl?? az sztem kaki, mindig olyan lassuak mint a szar...

R0sc0
na milyen a game?
érdemes leszedni?

grebber
Valaki leszedte már van benne vér meg minden ami kell?

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Amúgy hova települ a direct x?
Nekem a program filesban az a könyvtár totál üres.
még csak torrenten van fent a game?
grebber
Aki leszedte a német verziót mert nembirt várni,de nem szereti a német nyelvet az látogasson el Nforce-ra az El Matador topicba 8.oldal végefele és 9.oldalon leirják hogy lesz angol a hang benne!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Sorry a lámaságért ,de leszedtem amit linkeltél, elindítottam az exe-t,és kaptam 40 fájlt.Elindítottam a setup-exe-t ,de semmi,a játék ugyanúgy szar.
Törölt felhasználó
Köszi!
Már mindenkinek a directx 9c van fenn hiszen akkor a mostani gamek 99%-a nem menne, csak updatelni kell, pláne az új gamekhez:
DirectX Update!!

Törölt felhasználó
Melyik a legújabb direct x?
Nekem asszem 9c van fent.Hol találok újabbat?