El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
securom védelem, okés, de nem használok semmit sem "ellene", szal nem értem...
Akinek a Securomos hülyesgé szarkodik:#135 lásd:El matador,Call of Juarez és miegymás!!
Annak nincs más dolga mint anti-blaxx-bol kilépni-e és a daemon tools-ban ne legyen egyetlen egy virtuálsi meghajto se és abbol is kilépni és minden fut igy!!😄
Forca Barca
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Átméretezve 800x600-ba:
-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Esetleg direcx update...(ez fontos):DirectX
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Úgy látszik én is feleslegesen töltöttem le 1 gigát, mert látom másoknak is problémás az indítás.Köszi Plastic Reality<#levele>#levele>
Akkor nem hang, mert nekem is ilyen van, és nekem jól fut a game...
Kodecpack milyen van venn, az ACE sok game-el összeakad, tegyél fel mindenböl uj drivereket, a hangkarira is!!!!<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Grafika nekem tetszik,fizika jó,bullet time,stb...
Ami nem tetszett hogy kijön az erkélyre az a minigun-os csávó,erre sniper-al fejenlövöm,semmi... Még lövök rá párat,összesik.Miért kell bele 3x annyi töltény mint egy átlagemberbe csak mert õ "fõellenség" vagy micsoda.Ezzel a realitásnak lõttek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szerintem nem lesz olyan rossz a játék csak egy kicsit gépigényes.
A másik demoval játszik valaki? az hol játszodik?
Ugyanazt csinálja mint az Outrun 2006 amikor elindítanám egyszerüen újraindítja a gépet nem jövök rá hogy mitõl lehet.
HELP!!!
PS4 ID: Vordengo
Sajna csak este tudom kiprobálni,mert dolgozom,2 giga talán elég lesz neki😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mess with the best, and die like the rest...
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Az ikonnál beállítottam, hogy "diasable visual themes", és elindult! 😊
Szal ha valkinek még mindig nem megy, ez is egy megoldás
Unleash Your Inner Monkey
A teljes játékban lesznek nagy, nyílt terepek, sok-sok vízzel, pálmafával, lesz lopakodós rész, én nagyon várom.
A demó nem mutat sokat ezekbõl, de ami benne van, az jól van megcsinálva.
A gépigény nem vészes, nekem maxon 30-50-el megy, csak a very-high minõségü textúrák miatt az 1 GB memó kevés. Ahogy lejjebb írták, a másfél is.
Kb ennyi.
Ráadásul a chapter 6-os demo qrva rövid (gondolom a másik is)
Milyen a game?