747
-
#267 Ez a crack nocd-crack? -
strebacom #266 Cafu,heliosz007 kicsit olvassatok más vissza, légyszi, légyszike....... -
strebacom #265 Ja!! -
#264 THX!!!!!!! -
#263 helo láttam kéne faq.lehet hogy összeállítok eggyet.oké? -
#262 szerintem és is leszedem a németet(+angolosítás), de azért megkérdezném ,h :mikor lesz kint az angol cuccos?? -
#261 Hali!
valaki írna egy útmutatót a játék használatba vételéhez???
Vagy esetleg F.A.Q? -
strebacom #260 Hát ennél már lehetnek gondok!! -
strebacom #259 Szerintem simán megy sok embernek nincs ilyen konfigja, és mégis mennek a gamek valamilyen LOW verzióban, de nem az a lényeg, hanem az hogy élvezzük a játékot én a mai napig elöveszek réges régi gameket és nyomom(pl: The Thing)..... -
csoola #258 hm... nem a legjobb... erre az a válaszom h a lábamnál 1 celeron 1.7-es, 512 mega ram és 6600 GT áll... erre varrjál gombot... -
Gabe18 #257 Hasonló gépemen simán ment a demó... -
#256 őő nekem meg 1 olyan kérdésem lenne hogy az én konfigonnal elmegy-e a game? (Intel Celeron 2,6 ghz ; 6600gt; 1gb ram) háát tudom nem vmi jó de most ez van (((1ébként lassan úgy is tuningolnom kell me a crysisre kell összedobnom 1 nagyon zsír gépet!!))) -
strebacom #255 Nekem a demo sokat töltött, és sokat meg-meg akadt játék közben ez meg megy mint állat VeryHigh-ban, na modjuk látod lenn a konfigom.....
De azért mostanában elég sok game nem tökéletes.....dehát ez csak PC....
Próbáltad volna konzolon a Blacket szemem-szám ámult........ -
strebacom #254 Hát hidd el eddig én se vágtam,de muszály volt rájönnöm, ha játszani akarok,amugy magyar nyelvü, de ahogy szokták mondani a Google a te barátod!!! -
csoola #253 akkor azt áruld el h mennyit javitottak a demohoz képest, az nekem nehéz volt, sokat töltött (és ez feltünt mert gyakran nyiffantam ki)és kicsit szaggatott néhol gyenge beállitással 1024-ben. ha jo akkor várok 1 angol releasere és leszedem. -
#252 #227 itt vannak a lényeges lépések :) -
Gabe18 #251 Kösz.
Hát nem tudom,nekem a demó tetszett nagyon egy-két hibától eltekintve,ez a BWClone-os kiírást nem vágom... -
strebacom #250 Na tisztázzunk valamit a linket nem azért adtam, hogy onnan kell tölteni, én csak mondtam, kijelentettem valamit, segiteni akartam,nekem jól fut a game(mások segitségével természetesen), hát próbálja ki mindenki,maga a lent leirtak alapján"|#231"!!!!!!!
-
PLATINO #249 kurva szádat -
#248 ne itt könyörögjél máááá !! -
PLATINO #247 mért?légyszike nagyon légyszike -
strebacom #246 Azt sajnos nem adhatom meg!!! -
strebacom #245 Ja, én mindent kipróbáltam,ugyanis a daemon és alcohol csak a B5T-t ismeri,a B6T-t nem, ezért muszály kiirni a BWClone 6.0.017-el!!! -
#244 pff... szerintem ez nem ide tartozik ! vagy küldj te sms-t vagy legalább privizz!!! -
PLATINO #243 a regisztrációs kódot ha jó még amivel leszedted a gamet -
Gabe18 #242 Mindenképpen ki kell írni? -
PLATINO #241 jó én is tévedhetek -
strebacom #240 Nem értem mit küldjek el????? -
miki90 #239 PLATINO 2 szer leirtad az e-mail címedet és mindkétszer elrontottad
[email protected] -
strebacom #238 Az összes szöveg angol a duma viszont német, de miért zavar ez olvass és játssz......
Qrvára megéri letölteni iszonyat jó a game , optimalizálták a demóhoz képest!!!! -
PLATINO #237 komoly mert az én gamaem meghalt kilép és a játék a hbás mert másnaki kilép ott légyszi akkor küld el az email címemre [email protected] -
strebacom #236 He,he -
PLATINO #235 nincsen hozzá kódod ahonnan leszedted? -
strebacom #234 Persze német, de a te linkjeid segitettek köszi......... -
#233 de minden angol?? me én csak akkor szedem le! tehát a beszéd , a feliratok ... minden?: az angolosítás fullos? ja... : és ez akkor má a full azaz semmi különbség a 15-én megjelenő game és e közt?? -
miki90 #232 angolul vagy hogy?? -
strebacom #231 No letöltöttem és megy minden frankón, iszonyat jó a game:
El Mati......
Meg ez is:http://rapidshare.de/files/31404373/El.Matador.Text.English.exe
Na ez is:Crack: http://dump.tvn.hu/El.Matador.GERMAN.Crack-SiLENTGATE.zip
és BWClone 6.0.017 a kiiráshoz és megy, próbáljátok és játszatok!!! -
PLATINO #230 Szeptember 15 mi lesz benne a különbség ????mert nekem megvan és minde király benne!!!! -
#229 Megjelenés: Szeptember 15! -
PLATINO #228 lehet szedni máshonnan is nem csak torrentől!!!akinek kell az írjon az [email protected]!!!