El Matador

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a bizonyos(7000)-es hiba mitõl adódik?
securom védelem, okés, de nem használok semmit sem "ellene", szal nem értem...

már ahol....anti-blaxx-om nincs is, daemon-t kilõttem teljesen, mégis védelmezik, ilyesmik...szal szívás.

buldozer99
Hy all!
Akinek a Securomos hülyesgé szarkodik:#135 lásd:El matador,Call of Juarez és miegymás!!
Annak nincs más dolga mint anti-blaxx-bol kilépni-e és a daemon tools-ban ne legyen egyetlen egy virtuálsi meghajto se és abbol is kilépni és minden fut igy!!😄

Forca Barca

Ez is olyan mint a gta,hogy akárhova lehet menni,és a küldetéseket is akkor fohadjuk el amikor akarjuk?

Nekem jól ment a demó és eléggé bejött a gém. Vártam már egy ilyen játékot.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

SötétBarom
Nekem ugyan ez a difi, viszont ha én alt-tabolok, akkor látom a menüt, csak hiába kattintgatok, nem mûködik... =(

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Na akkor most jó a game, a refresh force egy olyan progi, amely lock-ol egy adott felbontáshoz egy adott képernyöfrissítést, ez csak akkor van a gépeden ha feltetted igazából nem is települ fel csak egy exe fájl, ez elég sok game-be bekavar, lásd Battlefield.....

nem meglepo hogy bugos. nem sok demot toltottem le mostanaban, de mindegyiknek volt valami kinja. ugy nez ki a demo az manapsag mar nyilvanos beta tesztet jelent
ati2002
Próbáljátok ki a másik demót is, jobb mint a 2.számú, nekem legalábbis a helyszín jobban bejött.
Átméretezve 800x600-ba:

-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

CalebJoe
Jóvan megoldotta az augusztusi directx frissítés az újraindulást. THX!
Ok.
Gerbill
Próbáld meg SecureRom Loaderrel

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ezt a hibát írja ki...

CalebJoe
A refresh force-t hol találom?
Ja és a refresh force ne legyen bekapcsolva , löjétek ki hogy ne induljon az xp-vel.....Lásd: #98 .

Próbáljátok meg még a hardvergyorsítást visszavenni, vagy kikapcsolni....
Esetleg direcx update...(ez fontos):DirectX

Shodan
Nekem azt írja ki restoring please wait, aztán semmi, de ha nyomok egy alt+tabot akkor látom hogy egy pillanatra beugrika menu.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

CalebJoe
Hihetetlen hogy hogy adhatnak ki 2006-ban ilyen szar bugos demót a felhasználók felének el se indul.
Dynamic
Nekem sem indul, ezt írja ki.Már mindenféle szar állítgatást végigpróbálgattam.

Úgy látszik én is feleslegesen töltöttem le 1 gigát, mert látom másoknak is problémás az indítás.Köszi Plastic Reality<#levele>
matyi08
amelyikben a 6-dik pálya van.

Nincs fennt az anti blaxx,se az alcohol.Más vmi?
CalebJoe
Próbáltam már kodekkel és kodek nélkül is a legújabb nvidia driver van fent a hangkártyából is a legutóbbi van fent sajnos januári az utolsó kiadás.
Na tényleg, nem látok már vagy mi van velem....
Akkor nem hang, mert nekem is ilyen van, és nekem jól fut a game...
Kodecpack milyen van venn, az ACE sok game-el összeakad, tegyél fel mindenböl uj drivereket, a hangkarira is!!!!<#fejvakaras><#fejvakaras>

gamerboy91
Melyik demo?

matyi08
nekem egy AMD Sempron 2600+, 768Mb ram, geforce 6600 256Mb-os gépem van, és mediumon elég gyéren megy, 11-20 fps között. ez normális, gyenge hozzá a gépem, vagy valami hiba?

anti blax van a gépeden? ha van lépjél ki belöle nekem is ugy megy
Hi kiakarom én is próbálni de bejön az a szar secorum-os védelem.Letiltottam a Daemond tools-t,nincs fennt se a clone cd/dvd,letiltottam mindent és mégse megy.Mi a baj?
mikor jön ki a teljes verzió?
CalebJoe
oda van írva
Jó kis játék ez.
Grafika nekem tetszik,fizika jó,bullet time,stb...
Ami nem tetszett hogy kijön az erkélyre az a minigun-os csávó,erre sniper-al fejenlövöm,semmi... Még lövök rá párat,összesik.Miért kell bele 3x annyi töltény mint egy átlagemberbe csak mert õ "fõellenség" vagy micsoda.Ezzel a realitásnak lõttek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Milyen hangkártyád van???

CalebJoe
Hiper Power 525W HPU-4S525 a tápom az alaplap meg a proci kb 30-35 fokon van a videókártya meg 50 fokon.
Nagyon jó az asztal megjelenitésed(#98), meg a tálca meg minden, melyik progival csináltad??????Nekem ez kell!!!!<#wow3><#wow3>

dante3
milyen tápod van?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

sziaztok
Szerintem nem lesz olyan rossz a játék csak egy kicsit gépigényes.
A másik demoval játszik valaki? az hol játszodik?
CalebJoe
Ez nem lehet igaz végre valami játék ami érdekelne erre nem idul.
Ugyanazt csinálja mint az Outrun 2006 amikor elindítanám egyszerüen újraindítja a gépet nem jövök rá hogy mitõl lehet.
HELP!!!
Hmm én felraktam very high-ra a játékot a soft shadows-t kikapcsoltam meg trilinear-on van és nem is akad nekem: Amd Athlon XP 2700+ 1Gb ram GF6600Gt 256Mb van szal elég egy erõs videokártya meg 1gb ram hozzá 😊 Amúgy meg szerintem állati jó mindent szanaszét lehet lõni 😄

PS4 ID: Vordengo

Köszi.
Sajna csak este tudom kiprobálni,mert dolgozom,2 giga talán elég lesz neki😊
scorpeeon
Vki tudna mondani vmi t errõl a játékról? Merthogy eddig semmit nem hallottam róla most meg itt a demó... Aki kipróbálta, kérdeném h jó-e avagy nem-e illetve jól elfutna e ezen: P4 2,8GHz, 2x512MB RAM, 9600XT 128MB

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

grebber
Majd jõvõre!

Next PC upgrade: 2022

McW
Jófajta kis játék lesz ez! 😊 Kicsit a mozgás lehetne életszerûbb (vagy súlyosabb, valahogy nincs tömegérzetem, MP2-ben volt), meg nagyon hiányzik a kihajolás fedezék mögül. Teljesen jó az összkép!

Mess with the best, and die like the rest...

Panzerfaust
Hát nem tudom. Max Paynes stílus bejövõs, de hát azért nem egy a két minõség. Van sok fegyver, lehet lõni, meg Max barátunk még célozni se tudott, csak mesterlövésszel, de az jobban tetszett. Itt szerintem ninsc eltalálva a bulet tájm, csak próbaképpen használtam 1x. Szerintem, még a Punisher is veri eddig, mûfajon belûl. Ott tényleg volt fílingje a megyek oszt ölöknek. Teljest azért megpróbálom, de eddig totál semmilyen az összkép.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

ati2002
Vegyél még 512 ramot, mert már nem az elsõ eset, hogy valami nagyon akad nálad. 😊

N3v3rland
Nekem is ugyan ez a hibaüzenet jött ki, de nekem nem segítettek az alábbi megoldások, erre kipróbáltam még egy ötletet, ami a dark messiah-nál bejött <#idiota>
Az ikonnál beállítottam, hogy "diasable visual themes", és elindult! 😊
Szal ha valkinek még mindig nem megy, ez is egy megoldás

Unleash Your Inner Monkey

grebber
Nekem játszhatatlanúl akad High-on 😞

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Ez a pálya amolyan MAx-Payne stílusú lövöldözésbõl áll, viszont elég élvezetes, pörgõs. Ki lehet használni a terep adottságait, viszont elég könnyen szétlövik a fedezéket, hacsak nem betonfal mögött lapulsz.
A teljes játékban lesznek nagy, nyílt terepek, sok-sok vízzel, pálmafával, lesz lopakodós rész, én nagyon várom.
A demó nem mutat sokat ezekbõl, de ami benne van, az jól van megcsinálva.
A gépigény nem vészes, nekem maxon 30-50-el megy, csak a very-high minõségü textúrák miatt az 1 GB memó kevés. Ahogy lejjebb írták, a másfél is.

ati2002
Ezt driverbõl én alapba beszoktam állítani, nem kell hozzá segédprogram.

Maxtreme
mész/lõsz, mész/lõsz.. ja és még közbe menni is kell meg lõni.
Kb ennyi.
Ráadásul a chapter 6-os demo qrva rövid (gondolom a másik is)

Valaki mondjon már valamit!
Milyen a game?
Maxtreme
Ja még annyit ha akinek nem indul el, és elszáll olyan hibával mint nálam, az ezért van. 😊:

2 megoldás létezik (legalábbis én józan paraszti ésszel ezeket filóztam ki.. de nehéz vót 😄)

- Kilövöd a refresh force-ot.
- Az inibe átírod a 75-öt 85Hz-re.