El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézem az 530 -as kod az lejárt reg nálad.
kölcsönkért időből élek....
Nálam müködik rendesen. Mondjuk szokott olyat csinálni , hog yaz explorer-el nem tudok fellépni de a firefoxal igen. Az ftp is müködik nálam épp használom is. Szoval nem értem.
de van ftp cime ha elovasod a faq-t a wanadoon ott van :ftp://wanadoo.smsweb.atw.hu:1000
Hát egyszer a netiparos Wanadoo irta hogy az atw-s Wanadoo már csak kamu Wanadoo vagy most hogy is van ez!! Az "ÕÖ" dolguk, nekünk csak a game kell, és gyorsan !<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt hogy érted , hogy tabu?
A netipar-oson nincs, az atw-sen van, ez nekem is tabu valahogy, de igy van!!
Itt :http://wanadoo.smsweb.atw.hu/wnd.php?dir=smsdata/El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE-iND
Mésik szerveren nézd.
Torrent, de az nagyon lassu!!
Tutira fent van. Lesd csak meg.
hidd el fent van, regelve vok, 5 perce végzett egy letöltéssel és mikor végignéztem ott volt...
A wanadoo-n kivül honna lehet leszedi?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Köszi, cim ment!!<#worship>#worship>
Elküldöm neked szivesen ha adsz egy cimet.
Ez egyértelmü, de honnan veszed a daemot patch-et, mert nekem nem volt a kicsomagolt állományban???<#nemtudom>#nemtudom>
Daemon 4.03,megkeresed ezt a fáljt: C:/Program Files/DAEMON Tools/Plugins/Images/bw5mount.dll és felülirod a d-tools patch-el.
És hogyan ird már le, és segits légyszi!!!<#confused>#confused>
Nekem müködött a d-tools patch.
Na nem megér egy 80Ft-os lemezt....<#nevetes1>#nevetes1>
Az elöbbi két link egy olyan progit takar amely tudja kiirni a B6T tipusu image fájlt, a progi magyar,használjátok, amig meg nem jelenik valamilyen más verzió(iso,vagy más..)
:El Matador
:El Matador
Igen!!!
Vissza olvastam nincs vele gond és köszi hogy leirtad csak olyan BW clone-s progit nem találok sehol<#gonosz3>#gonosz3>
Cafu,heliosz007 kicsit olvassatok más vissza, légyszi, légyszike.......<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Ja!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
helo láttam kéne faq.lehet hogy összeállítok eggyet.oké?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
szerintem és is leszedem a németet(+angolosítás), de azért megkérdezném ,h :mikor lesz kint az angol cuccos??
Hát ennél már lehetnek gondok!!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Szerintem simán megy sok embernek nincs ilyen konfigja, és mégis mennek a gamek valamilyen LOW verzióban, de nem az a lényeg, hanem az hogy élvezzük a játékot én a mai napig elöveszek réges régi gameket és nyomom(pl: The Thing).....
hm... nem a legjobb... erre az a válaszom h a lábamnál 1 celeron 1.7-es, 512 mega ram és 6600 GT áll... erre varrjál gombot...
Hasonló gépemen simán ment a demó...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
õõ nekem meg 1 olyan kérdésem lenne hogy az én konfigonnal elmegy-e a game? (Intel Celeron 2,6 ghz ; 6600gt; 1gb ram) háát tudom nem vmi jó de most ez van<#rolleyes>#rolleyes> (((1ébként lassan úgy is tuningolnom kell me a crysisre kell összedobnom 1 nagyon zsír gépet!!)))
Nekem a demo sokat töltött, és sokat meg-meg akadt játék közben ez meg megy mint állat VeryHigh-ban, na modjuk látod lenn a konfigom.....
De azért mostanában elég sok game nem tökéletes.....dehát ez csak PC....<#nemtudom>#nemtudom>
Próbáltad volna konzolon a Blacket szemem-szám ámult........
De azért mostanában elég sok game nem tökéletes.....dehát ez csak PC....<#nemtudom>#nemtudom>
Próbáltad volna konzolon a Blacket szemem-szám ámult........
Hát hidd el eddig én se vágtam,de muszály volt rájönnöm, ha játszani akarok,amugy magyar nyelvü, de ahogy szokták mondani a Google a te barátod!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
akkor azt áruld el h mennyit javitottak a demohoz képest, az nekem nehéz volt, sokat töltött (és ez feltünt mert gyakran nyiffantam ki)és kicsit szaggatott néhol gyenge beállitással 1024-ben. ha jo akkor várok 1 angol releasere és leszedem.
Kösz.
Hát nem tudom,nekem a demó tetszett nagyon egy-két hibától eltekintve,ez a BWClone-os kiírást nem vágom...
Hát nem tudom,nekem a demó tetszett nagyon egy-két hibától eltekintve,ez a BWClone-os kiírást nem vágom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na tisztázzunk valamit a linket nem azért adtam, hogy onnan kell tölteni, én csak mondtam, kijelentettem valamit, segiteni akartam,nekem jól fut a game(mások segitségével természetesen), hát próbálja ki mindenki,maga a lent leirtak alapján"|#231"!!!!!!!
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
kurva szádat