747

FAQ
  • PLATINO
    mi a neve annak a kis fájlnak a neve?
  • grebber
    Nem kell kiirni DVD-re.Van egy kis fájl lentebb belinkelve azt szedd le és akkor a Daemon Tools betudja mountolni a fájlokat,feltelepíted majd leszeded a cracket és crackeled!
  • PLATINO
    aha de nem muszáj ki írni cd-re hanem egyből beteszem a damonba és telepíti nem?
    vagy pontosan mit kell csinálnom valaki help légyszike
  • grebber
    Picit ha visszaolvasol le van irva minden.
  • PLATINO
    leszedtem az EL MATADORT ÉS KITÖMÖRÍTETTEM ÉS OLYAN FÁJLOKAT KAPTAM
    EL_MATADOR.B6I
    EL_MATADOR.B6I
    EL_MATADOR.B00
    MELYIKET KELL BETENNI A DAMONBA?

• Pheaper
    ez a játék már megjelent??
  • grebber
    Benne van minden nemkell parázni!

Csak tolja már aki leszedte megutdjuk hogy a game hibája e ami Gae 18-nál történik :D
  • joenumberone
    De ezt a játékot nem vágta meg a német cenzura remélem az az uncut azt jelenti?
  • grebber
    Ez nem azt jelenti hanem csak azt hogy fos a graf motor :(
  • joenumberone
    Aki eddig nem szedte le annak érdemes leszedni vagy várjon kb 2 hetet amig megjön a rendes verzió.
  • ati2002
    Hihetetlen, hogy néhányan nem bírják már azt az 1-2 hetet kivárni, amíg a normális, retail release-t kidobják. Én is hihetetlenül várom a játékot, már az első képek óta, ami nem tegnap volt, kb 2004-ben. Én legalábbis nem tartom ezt olyan tucatjátéknak, hogy azonnal, akár német hanggal, bugosan, megvágva végigszaladjak rajta.
  • joenumberone
    tehát ez azt jelenti hogy nem végleges verzió?
  • grebber
    Senki nem tolja a gamet??

Van másnak is olyan gondja mint Gabe18-nak??
  • Maxtreme
    konzol log..
    Úgy néz ki a dolog, hogy mikor éppen fordulsz a manussal, vagy mész, akkor tölti be az épp aktuális textúrákat. (ezért akad)
    A legjobb az egészbe hogy nem jegyzi, és ha visszafordulsz az előző poziciódba, újra töltögeti őket..
  • joenumberone
    Ez mi a f@sz?
  • Maxtreme
    pff.. képet meg nem szúrta be.

Mind1 akkor linkelem..
  • Maxtreme
    Lehet ezért swappel a játék mint az őrült még másfél giga rammal is?

Tudnám eltörni a kezét aki ezt a motort így írta meg..
  • joenumberone
    Amúgy ha az egyik wanadoora elöfizetsz az nem jó a másikra is tudom hogy két külömbözö szolgáltató de mégis valaki nem fizetett elő a netiparosra?
  • miki90
    El.Matador.EMUDVD-Unleashed ilyen még nincs is !
    én azt mondtam ha láttok ilyet egyböl irjátok be!
  • joenumberone
    Torrenten talán fent van de azt mondják hogy mind a 3 teljes.
  • Bence94
    ja énse találom.
  • Bence94
    helo valaki leírná pontosan hogy hogyan kell elindítani a gamet mert itt láttam nagyonsok fajtát? ezt azé kérdem mert a faq-ba le akarom írni de nem tudom most
    melyik a biztos.köszi. egyébként még ezt leirom aztán meg mutatom hogy milyen lett.
  • grebber
    El.Matador.EMUDVD-Unleashed ezt nem találom egyenlőre sehol sem!
  • joenumberone
    OK nyertél.Még 1 kérdés a német verzió ami a wanadoon van fent az teljes mivel még két verzióról tudok az egyik a silentgate a másik az emuDVD melyik a teljes vagy esetleg mind a 3 teljes?
  • miki90
    Akkor ez mi?
  • joenumberone
    Én csak 1 wanadooról tudok de ott nincs fent a call of juarez.
  • joenumberone
    Melyik az a két cim?
  • csoola
    nem értem... most két wanadoo van??? az egyiken ujak közül call of juarez van fent a másikon meg az el matador... nem vágom én a régi atw-s honlapon regeltem és most nemtom leszedni a juarez-t, de ez is csak németül van, az meg szar...
  • joenumberone
    most akkor a német az teljes vagy sem?
  • csoola
    az engem is érdekel ha nem kamu, mert német szinkron az szar, de angollal szivesen végigjátszom...
  • Bence94
    mármint végleges + angol
  • Bence94
    szerintem már az a teljes. hol találtad?
  • miki90
    sztem ez még nem a végleges verzio de ha iet láttok h:
    El.Matador.EMUDVD-Unleashed <---- ez már full verzio crack nélkül!
  • miki90
    szivesen
  • Gabe18
    Na most másodszor is megfagyott mentés közben.A hang beakad,aztán ilyen őrült kerepelés közben nem csinál semmit.Csak a reset segit.
    lehet persze az én gépem nem szereti ezt valamiért,de mindkét demót gond nélkül végigjátszottam...
  • grebber
    Másnak is van ilyen gondja??
  • Gabe18
    Hát nem tudom ez a végleges verzió-e.Egyszer mentés közben lefagyott,hogy csak a gép ujrainditás volt a megoldás.Most meg mentek,meghalok,de ahol az előbb tovább lehetett menni,ott most a mentést visszatöltve nem nyilik ki az ajtó...
    Köszi!
  • Csuhai G
    El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE - Ez most 1 jó verzió? Vagy csak valami béta?
  • miki90
    DirectX Update