747
-
PLATINO #387 mi a neve annak a kis fájlnak a neve? -
#386 Nem kell kiirni DVD-re.Van egy kis fájl lentebb belinkelve azt szedd le és akkor a Daemon Tools betudja mountolni a fájlokat,feltelepíted majd leszeded a cracket és crackeled! -
PLATINO #385 aha de nem muszáj ki írni cd-re hanem egyből beteszem a damonba és telepíti nem?
vagy pontosan mit kell csinálnom valaki help légyszike
-
#384 Picit ha visszaolvasol le van irva minden. -
PLATINO #383 leszedtem az EL MATADORT ÉS KITÖMÖRÍTETTEM ÉS OLYAN FÁJLOKAT KAPTAM
EL_MATADOR.B6I
EL_MATADOR.B6I
EL_MATADOR.B00
MELYIKET KELL BETENNI A DAMONBA?
-
#382 ez a játék már megjelent?? -
#381 Benne van minden nemkell parázni!
Csak tolja már aki leszedte megutdjuk hogy a game hibája e ami Gae 18-nál történik :D -
joenumberone #380 De ezt a játékot nem vágta meg a német cenzura remélem az az uncut azt jelenti? -
#379 Ez nem azt jelenti hanem csak azt hogy fos a graf motor :( -
joenumberone #378 Aki eddig nem szedte le annak érdemes leszedni vagy várjon kb 2 hetet amig megjön a rendes verzió. -
#377 Hihetetlen, hogy néhányan nem bírják már azt az 1-2 hetet kivárni, amíg a normális, retail release-t kidobják. Én is hihetetlenül várom a játékot, már az első képek óta, ami nem tegnap volt, kb 2004-ben. Én legalábbis nem tartom ezt olyan tucatjátéknak, hogy azonnal, akár német hanggal, bugosan, megvágva végigszaladjak rajta. -
joenumberone #376 tehát ez azt jelenti hogy nem végleges verzió? -
#375 Senki nem tolja a gamet??
Van másnak is olyan gondja mint Gabe18-nak?? -
#374 konzol log..
Úgy néz ki a dolog, hogy mikor éppen fordulsz a manussal, vagy mész, akkor tölti be az épp aktuális textúrákat. (ezért akad)
A legjobb az egészbe hogy nem jegyzi, és ha visszafordulsz az előző poziciódba, újra töltögeti őket..
-
joenumberone #373 Ez mi a f@sz? -
#372 pff.. képet meg nem szúrta be.
Mind1 akkor linkelem.. -
#371 Lehet ezért swappel a játék mint az őrült még másfél giga rammal is?
Tudnám eltörni a kezét aki ezt a motort így írta meg..
-
joenumberone #370 Amúgy ha az egyik wanadoora elöfizetsz az nem jó a másikra is tudom hogy két külömbözö szolgáltató de mégis valaki nem fizetett elő a netiparosra? -
miki90 #369 El.Matador.EMUDVD-Unleashed ilyen még nincs is !
én azt mondtam ha láttok ilyet egyböl irjátok be! -
joenumberone #368 Torrenten talán fent van de azt mondják hogy mind a 3 teljes. -
#367 ja énse találom. -
#366 helo valaki leírná pontosan hogy hogyan kell elindítani a gamet mert itt láttam nagyonsok fajtát? ezt azé kérdem mert a faq-ba le akarom írni de nem tudom most
melyik a biztos.köszi. egyébként még ezt leirom aztán meg mutatom hogy milyen lett. -
#365 El.Matador.EMUDVD-Unleashed ezt nem találom egyenlőre sehol sem! -
joenumberone #364 OK nyertél.Még 1 kérdés a német verzió ami a wanadoon van fent az teljes mivel még két verzióról tudok az egyik a silentgate a másik az emuDVD melyik a teljes vagy esetleg mind a 3 teljes?
-
miki90 #363 Akkor ez mi? -
joenumberone #362 Én csak 1 wanadooról tudok de ott nincs fent a call of juarez. -
joenumberone #361 Melyik az a két cim?
-
csoola #360 nem értem... most két wanadoo van??? az egyiken ujak közül call of juarez van fent a másikon meg az el matador... nem vágom én a régi atw-s honlapon regeltem és most nemtom leszedni a juarez-t, de ez is csak németül van, az meg szar... -
joenumberone #359 most akkor a német az teljes vagy sem? -
csoola #358 az engem is érdekel ha nem kamu, mert német szinkron az szar, de angollal szivesen végigjátszom... -
#357 mármint végleges + angol -
#356 szerintem már az a teljes. hol találtad? -
miki90 #355 sztem ez még nem a végleges verzio de ha iet láttok h:
El.Matador.EMUDVD-Unleashed <---- ez már full verzio crack nélkül! -
miki90 #354 szivesen -
Gabe18 #353 Na most másodszor is megfagyott mentés közben.A hang beakad,aztán ilyen őrült kerepelés közben nem csinál semmit.Csak a reset segit.
lehet persze az én gépem nem szereti ezt valamiért,de mindkét demót gond nélkül végigjátszottam... -
#352 Másnak is van ilyen gondja?? -
Gabe18 #351 Hát nem tudom ez a végleges verzió-e.Egyszer mentés közben lefagyott,hogy csak a gép ujrainditás volt a megoldás.Most meg mentek,meghalok,de ahol az előbb tovább lehetett menni,ott most a mentést visszatöltve nem nyilik ki az ajtó... -
#350 Köszi! -
#349 El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE - Ez most 1 jó verzió? Vagy csak valami béta? -
miki90 #348 DirectX Update