747
-
#427 Mér szerinted a Resident Evilnek nincs storija amúgy meg annál nincs job játék főleg a 4. része. -
#426 Na végigvittem de ennyi volt az biztos hogy nem veszem elő egy jódarabig.
Az meg hogy veri a Max Payne-t na ne viccelj meg se közelíti, ez csak egy sima Third-Person Shooter inkább a Kill Switch-hez áll közel de a grafikán kívűl még azt se veri. -
#425 hehe megis néztem a tothegame-en azt írják 2001-es,pedig olyan mintha legalább 10 éve lett volna
biztos azért van,mert ömlenek kifelé a játékok néha szarabbak, néha jobbak:) -
#424 én megmondom az őszintét,hogy még amikor a floppys gémek voltak nem érdekelt úgy ahogy van az egész pc dolog,így aztán én pont a max payne-nél kapcsolódtam be ebbe a fasza kis mókába,úgyhogy azt mondom nálam is a max volt addig az űber favorit, mig egyszercsak nem jelentkezett be egy sam fisher nevű pali:)
-
csoola #423 sry:P, nem figyeltem:P -
csoola #422 az egész könnyeb vagy nehezebb mint a demó? a max payne-t nálam semmi sem veri, a legtöbbször elövett és kijátszott játékom, a legnagyobb favorit:P kár h filmet csak ilyen resident evil-ekböl csinálnak, mert a max payne nek még sztorija is van, és nekem az kéne:P -
csoola #421 az egész könnyeb vagy nehezebb mint a demó? a max payne-t nálam semmi sem veri, a legtöbbször elövett és kijátszott játékom, a legnagyobb favorit:P kár h filmet csak ilyen resident evil-ekböl csinálnak, mert a max payne nek még sztorija is van, és nekem az kéne:P -
#420 Nagyon jó ez a játék, simán veri minden tekintetben a Max Payne-t. Legalábbis nálam. -
csoola #419 én szedem és megnéztem a fájlokat és ott dumálnak angolul -
#418 az fasza,akkor aszem még kibírok két hetet -
#417 Nálam ennyit csinált: nemhogy angol lett a beszédhang, hanem semmilyen, ugyanis elnémult az egész. :PPP
Ráadásul krixkraxok lettek a feliratok is. -
#416 ja nekem is kéne a válasz:) -
csoola #415 ez a beszéd akar lenni? és mindent átir, az összes dumát angolosit??? kéne a válasz mert akkor leszedem a game-t! -
#414 arcok:
ez az "angolosítás" mennyire teljes?
persze nemtom,hogy vki a végére ért már ezzel -
miki90 #413 http://rapidshare.de/files/31342255/localized.dat -
miki90 #412 még annyit h nem csak angol feliratokat lehet beletenni hanem angol beszédet is! -
6600GT #411 EDDIG JÓ!!! IGY TOVÁBB -
#410 na kész van valamennyire a faq be is linkelem.ne várjatok valami profi munkát még egy csomó mindent hozzá írok javítok stb..ja és ez az első faq amit csináltam.a hibákat kijavítom mindet oké?na elég a dumából itt a link.:Faq -
PLATINO #409 ott az angol hozzá csak keresd meg!!! -
csoola #408 még mindig nem látok angol verziót:( -
joenumberone #407 Lefagyott a gépem a játék alatt és elálitodtak a beállitások most olyan képernyő frissitési sebességet ad meg amivel nem indul el a játék.Most mit tudok vele csinálni,mert amikor átakarom állitani nem hagyja? -
6600GT #406 nektek mennyi FPs-el fut, nekem olyan 40 de ha nagy a tér aor 20-30 között -
pheaton #405 Nem tudom minek ez a sok nyavajgás. Nálam minden gond nélkük szépen fut. Akinek meg nem tetszik az vegye meg majd. Minek kell nyavajogni? Ez mégsem korrekt azért.... -
Gabe18 #404 Na nagyszerü.Az utolsó lefagyás után az összes beállitás visszaállt alapra,és egy mentésem sincs meg.
Asszem ebből ennyi elég volt,majd ha lesz angol,biztossan full verzió akkor talán beszerzem... -
6600GT #403 a patchet igen -
PLATINO #402 leszedtem z a progit és azt a oda kell bemásolni ahova a DAMON TOOLS VAN TELEPÍTVE? -
#401 nemkapcsolom, anélkül nem játszok:) 1ébként az 2-3% speedcsökkenést jelent max.. (tapasztalat) -
#400 és akkor nálam van a gond mi? :-)
Meg mondom én mi a gáz..
A programozókkal van a gond, hogy ilyen trehány fos szar hanyag módon írták meg a játék engine-át. -
#399 Kapcsold ki az AF-et. :) -
#398 Af nálam alapértelmezett 4x. AA alkalmazásvezérelt. A játéknál nem használtam (havernál sem)
1ébként elmondanám ha az Übesoldierrel nem csak nálam volt gond. Majd olvasgasd kicsit az official forumát :-) -
#397 Tessék mediumra tenni, AA off, stbstb.
Driverben nincs véletlen AA és AF beállítva? Azt tedd aplication controlled-re. -
#396 akkor a vram kevés neki gondolom.. Havernál is ugyanezt csinálja 6800-on (az is 128-as) -
#395 Nincs. F5-el mentek, F9-el töltök... -
6600GT #394 ha F5-el mentek és ezt töltöm vissza!!!!kb 20 játszottam ebböl egyszer fagyot! -
#393 Neked nincsenek fagyások? -
6600GT #392 ha vkinek!F5-el menti el akor kilép vagy megáll! egyszerü ne F5-el ments hanem menüböl!! egy kicsit akadt ha fordulok! nektek???? -
6600GT #391 HY! JÓ A JÁTÉK -
#390 Nálam semmi gond vele, fut folyamatossan 50-80 fps-el, amd3800+/gef7600gt/1 giga ram. Első blikkre szebb mint Payne, és sokkal-sokkal gyorsabb, hentelősebb a game. Zene is kúvajó.
Max, nálad megint az lehet, mint anno az Übersoldiernél...
Valami nem kóser a gépeddel. -
pheaton #389 És milyen rosszul tudod.... -
#388 Err szokták azt mondani hogy szarás után a seggedet ne töröljem ki?
Olvass vissza vagy használd alul a keresőt!!!!!
#318-as hozzászolásnál van a fájl!