15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
mester1987 #12909 Elsőre ilyen Alone In The Dark-os, képileg... -
mester1987 #12908 Kaland/horror keverék. -
#12907 DE ez amúgy kaland, akció, vagy micsoda? -
#12906 Kezdetben elnyújtják már-már fájóan sokáig, szinte alig halad a történet, aztán kezdenek kibontakozni a figyelemfelkeltőbb részletek, majd a végefelé összeáll a kép, tudni véled hogy már mindenen túl vagy, aztán még egyszer kétszer összezavarnak rendesen, nagyon fordulatos lesz és mire eljön valójában a vége, akkor üt. Szvsz az utóbbi évek egyik leglebilincselőbb sztorija számomra...és sok más tekintetben sajnos az egyik legsz4rabb játéka egyben. :D -
mester1987 #12905 Ilyennek jó lehet a sztorija? -
#12904 Megküzdöttem vele rendesen! :DDD
Deadly Premonition - Amennyire retek a külcsín és a gameplay, annyira nagyszerű a sztori...
-
mester1987 #12903 ELSŐ KÉP: Na elmész a ****** xDDD -
#12902 (ráadásul olcsó is, hiszen 25$ és kapsz steam kulcsot megjelenéskor... előrendelem! ) -
#12901 ***
-
#12900 Next Car Game - Mert három a magyar igazság Hogyha valami, akkor ez megérdemli az előrendelést...publikus demót a népnek Bugmaci!
...és még ment!
-
mester1987 #12899 Next Car Game - szerényebb kiadás
.
.
.
VÉGSZÓ:
-
#12898 Terep 2 2013
Beszarás milyen fizika lesz ebbe :) -
#12897 Assassins Creed - Black Flag
Iszonyat jó ez a játék, és mondom ezt úgy hogy igazából egyik AC-el sem töltöttem 1 óránál többet, mert nem tetszettek. -
Anonymusx #12896 two worlds 2
-
#12895 AC4
-
mester1987 #12894 New Sweet FX-et raktál alá?! -
#12893 Nem tehetek róla, hogy a sivatagban játszódik, és az nem kék. -
#12892 na jó, de míg itt a kurva sok homok miatt teljesen helyén van, addig ott csak el van cseszve a színkezelés -
#12891 Dirt sárgasága ehhez képest semmi -
#12890 Spec Ops - The Line
+ pár durvább ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#12889 Spec Ops - The Line
-
#12888 Injustice Gods Among Us
-
Anonymusx #12887 Two Worlds 2
-
#12886 Az igen kérem! -
#12885 Skyrim
-
#12884 Jól néznek ki a DA képek! -
#12883 Az van azóta is, ha változik egyből módosítva lesz! -
#12882 Az a konfigod, ami az aláírásodban van, vagy az már régi infó? -
#12881 milyen a játék amugy? A kritikákban amiket olvastam nagyon lehúzták,érdemes elkezdeni? -
#12880 Deadfall Adventures
-
xido #12879 korlátozták,de nem az volt,hogy nvidián full feature? -
#12878 Deadfall Adventures (PC)
-
mester1987 #12877 Jön ez is next-genre már vagy mifasz? -
#12876 Bármit is korlátoztak (szándékosan!), én 2560x1440-es natívban tolhatom, több RAM-mal, jobb VGA-val és SSD-ről. Ennyi kb. Az hogy direkt kihagynak, meg elkúrnak effekteket PC-n, hogy érezzük mennyire nem "nextgen", az inkább szánalmas és vicc kategória, semmint meggyőző. -
mester1987 #12875 Látom itt is műveszies a Corporation :D -
#12874 BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 1 - Hangulatos volt Columbia az alapjátékban, de a DLC-s Rapture eredetisége szerintem csúnyán elveri, hiába lerágott csont lehetne két teljes játék után...én bevállalnék egy harmadik részt is vele a jövőben, esetleg Unreal 4 motorral, tekintettel arra, hogy az öregecske hármassal is mennyire szép... :)
-
#12873 Kínában már megjelent PC-re! ;) PC-s képek, 720p max, HBAO+, 4x MSAA stb. Álló- és mozgóképeket nem feltétlen célszerű összehasonlítani, de az általam látott nem kevés YT-os PS4 gameplay és a saját PC-s élmény alapján szvsz nem rohanok PS4-et venni, mivel nem észlelem a "mérföldköves" különbséget...elvileg nem is lenne miért, mivel a PC-s verzió nem valami csúnya butítás, nem hagytak ki semmit, csupán bizonyos effektek minőségét valamilyen szinten korlátozták a next-gen konzolos verziókhoz képest. PH! cikk alapján legalábbis... :) -
#12872 Akkor biztos nem láttad az összehasonlító videot :) -
#12871 A warez nem igen szokott dátumhoz köttetni -
#12870 vagy ezek konzolos képek?