Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Crysis 3 (PC)

Next PC upgrade: 2022

Jók az ötletek meg a sztori is fõleg a Dredd Bíró c. film világa meg-megmutatkozik.
zorrobomber
Nameg annyi még a bibi vele hogy egy szar lövöldözõs játék. <#szomoru2>

Emlékszem anno a F.E.A.R. elsõ részével együtt jött volna ki, és az akkori egyik vezetõ fejlesztõ szállt ki a fearbõl, csakhogy a timeshiftet megcsinálják.
dicsekedett is a fazon hogy ebben sokkal jobban mûkösik az idõ manipulálása, és nemcsak megállíthatod hanem visszatekerheted stb-

De persze késett majd egy évet a fearhez képest, és nem is lett nagy durranás.
Nekem tetszett.
Kurvajól nézett ki és elfutott szépen az akkori gépemen, a fear picit akadt-
De sztoriban sehol sem volt Almához képest.

Még egy szelet TimeShift.
Meglátszik, hogy innen-onnan összelopkodott játék (fõleg a Half-Life beütések)

A mátrixos megoldások tetszenek, kár, hogy Windows 7-en szaggat valami miatt, szerintem az engine miatt lehet.
JethroHUN
Railroads? <#zavart1> az nagyon szeretni való kis game... csak kár h játszhatatlan annyit crashel...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Na, ezek már jobb képek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jaja, hát tele van effektekkel alapból ami megdobja.

Shep
Kicsit szebbre emlékeztem, ez a max?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TimeShift

Pill 😊
Shep
Tegyél már!

Errõl nem dobok képet, mert ezzel játszani kell. Csak ajánlom. A grafika sok mai játékot megüt, pedig 2007-es.

Megnézem. Köszi.
Szedd le a complete mentést is onnan a linkelt moddb-s oldalról, mert sajna bár a Classic 2000 verzió már kompatibilis a legújabb windows-al is, valami miatt mégis ki szokott lépkedni elég sûrûn a pályák végén új pályára lépésnél, és akkor újra kell csinálni a pályát.
Már müxik <#alien2>
Laza 3 GB, komoly lehet, csak nincs honnan letöltenem, mert elavult 😞
Sejtem mire gondolsz 😊
Melyikhez jött ki amelyik javítja a textúrákat?
Shep
Ez a graf modos verzó?

Hát van benne de ezeknek nem a sztori az erõsségük, inkább a para faktor. Az 1. 2. rész adja vissza a legjobban a hangulatot
Shep
Persze de azért komoly dologra ne számíts.

Nekem kimaradt az elsõ 2 rész. Ugye mindkettõben van sztori alapú kampány?
Alien Versus Predator Classic 2000

Kellett valami ami jobban visszaadja a para hangulatot az Aliens: Colonial Marines után 😄

Kongy
hát gyönyörû basszus 😄 generációváltásnak már piszkosul itt van az ideje.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hearts of Iron 3 - Fall Weiß

Maxtreme
Team Dragon (Android)

50 megához képest egész ütõs😊

Shep
Az a fõ baj szerintem ezekkel a boxos képekkel (1-2 kivétel), hogy egyszerûen nincsen mélység érzet

Hát, bõven elérte a box a korlátait.
Táncikálós, hadonászós programokra-családi hétvégi mókázásra még bõven elég, de a 2013. évi játékokra már nagyon karcsú.

Ideje is már nagyon a következõ generációnak, 20.-án kiderül a Sony mit fõzött ki.

Shep
Na végre valaki 😊

Maxtreme
Am a második kép pl szvsz iszonyatosan ronda.

Ez a 2. adag kép elég rondán fest...

Maxtreme
Na ige. Amiket leírtál azok erõsen dx8-9 effektek 😄

Cool képek, nekem vhogy a Cod-Black Ops része ugrik be róla.
Úgylátom túlzásba nem vitték a dx11 effekteket azért.
-Hdr Post Processing
- lens flare és némi árnyék.

Shep
2. képen az a talajtextúra mindent üt 😄

grebber
Crysis 3 (Xbox 360) (Többet nem rakok fel)

Myselor
akkor jólvan😊 ha a játék jó akkor megbocsátható
grebber
1-2 helyen éreztem belassulást nem vészes!

Myselor
jólnézki de ez így 20fpsel megy mint a 2?😊olyan zavaró a szemnek
Shep
Ne vedd magadra mert nem ellened szól de ez a grafika elég gyenge és most már az sem lehet érv, hogy mert a yt rontott a minõségen. Ez egy mosottas vacak. Egy sweet FX-et elbírna 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jön majd DS meg a másik úriember ,hogy de tv-n nem ilyen, meg nem is mosott meg stb.

grebber
Crysis 3 (Xbox 360)

KG21
jaj lemaradt a kedvenc képem 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
jó ez a képmentõ progi x360-ra. Ez a kevés 1080p s játékok egyike amúgy 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

arty
képeket!

Forza.

Shep
Ja, az más de akkor meg igazából nem is dx11-es effekt ha megy 9 alatt is 😊

Shep
Warhead nem is volt rövid, legalábbis nekem nem.

Ez egész szépen hangzik, akkor várjuk majd a képeket😊

"A Crytek már korábban is bejelentette hogy sikerült néhány olyan DX11-es effektet átültetniük konzolokra, ami eddig csak PC-n volt látható. Hogy miként, és legfõkébb miket, azt a megjelenéskor azaz február 22-én meglátjuk."

http://www.eurogamer.net/articles/2012-04-24-crytek-has-dx11-graphics-running-on-crysis-3-on-ps3-xbox-360

grebber
A játék jó ,csak baromi rövid (Warhead hosszúságú)
Nekem jobban tetszett mint a 2. rész!
Játékmenet jó a nyilas lopakodás egész jó lett. Grafika szerintem szebb lett mint a 2. Optimalizáció hát xboxon nem tudom 😄 van pár rész ahol érezhetõen akad de ilyen nem sok volt.

LA. Noire-al nem játszottam csak videókat láttam róla de szerintem gyengébb mint az bár itt se ronda!