Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mass Effect 3

The Elder Scrolls V: Skyrim

Viszont a Spec Ops: The Line már elfogadható. Nem látszanak az élsimítás hiányosságai, ami nagyon el kellett volna!
Köszi a linket. Ezt írtam neki lejjebb. Élsimítást nem veri oda. Gyönyörödni lehet benne xD
báttyó02
Alan Wake

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maxtreme
Még Crysis 3

broman191
Tessék, sokszor oda van írva a hozzászólásoknál hogy downsampled, de ha nincs, akkor a feltûnõen szépek 99% azok. 😄 Az utobbi x oldal szinte csak Crysis 3, sok-sok downsampled képpel... 😊 Elég sok az utómunkált kép a neogaf topikban, nem csoda hogy irreálisan szépek, írták is páran hogy a felbontást csak a screenelésre veszik fel direkt, de játszhatatlan úgy a játék, így ne csodálkozzon senki hogyha nem néz ki hasonlóan a játéka menet közben élvezhetõ sebességgel... <#buck> Egyébként a sokszoros MSAA-t esélyesen nem veri oda a downsample, mivel hasonló elven mûködik, azért is tud kifejezetten teljesítménygyilkos lenni. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mutass már egy összehasonlítást.
grebber
Sajnos nem!

A legbrutálabb AA-t is odaveri a downsample.Neogaf forumban nézegesd a képeket. amiket Maxtreme belinkelt pl a fû nagyon szar ahhoz képest.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
..is lehetne akár..
vagy:
..lett volna 6 éve

<#vigyor3>

Az összkép azért szép.
KG21
Crysis 3 XBOX360. Csak a flém kedvéért <#idiota>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Azért sok különbséget nem veszel észre. Kb. egy alap élsimítással felér azt csók.
Maxtreme
Igen, meg adj mellé még egy 660Ti-t is.

grebber
Ráférne egy kõ kemény downsample a cuccra!

Maxtreme
aha 😊

Shep
Csatornában a real time falon tükrözõdõ vizet figyelted? Nagyon durva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze távolról más de láttunk konzolos képeket, hát csúnya na.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
C3 folytatás:

Azon meg tök mindegy vitatkozni hogy a konzolos rondább vagy szebb (és tök mindegy hány méterrõl nézzük a monitort vagy épp a TV-t) a Cössze sem érdemes hasonlítani.
A konzol évekkel le van maradva HW ügyileg a Pc mögött, ennyi.

Másképp tûnik, amikor másfél méterrõl egy 22"-os monitor elõtt játszol és más, amikor 5 méterre egy HD tv-n. Konzoloknál sokat jelent, hogy nem ülsz elõtte pár centire, nem látod annyira a részleteket, ettõl viszont az összkép még ugyanolyan szép és jól szórakozol.

Tudja mindenki, hogy a PC jóval erõsebb, de ahogy Totti is mondja, azért nem kell ennyire leszólni a konzolokat. Amennyire le vannak maradva, csoda, hogy ennyire tartják magukat.

Nekem egyébként még mindig szebbnek tûnik az elsõ Crysis. 😄

Shep
Igen csak egy olcsó PC-n minden low-n is szebb mint konzolon.

Totti5
Túlzás. DX11hez teljes hiányával kell küzdenie a konzolos verziónak a PCssel szemben, ami viszont maximálisan kihasználja azt. DX11 pedig 2009ben jelent meg, 360 meg 2005ben.

De ahogy nézem kell az erõmû a PChez is, szóval vagy drága PC játszod maxon, vagy olcsó PCn butítva, vagy olcsó konzolon úgy ahogy a fejlesztõk kihozták belõle a legtöbbet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Nem ronda(ezt nagyon sok mindenre rá lehet mondani, és nem is láttam hogy elõtted írt volna bárki ilyet), de arányaiban olyan a különbség, mint amikor az xboxos játékokat portolják telefonra 😊

Totti5
Miért az "ronda"?

7 éves hardwertõl igen szép teljesítmény hogy ilyet tud produkálni még ma is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fery02
Ezek után az xbox-os képek kicsit megmosolyogtatóak. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme
Crysis 3:

Ezt inkább videóban linkelem, képeken nem látszanának annyira a részletek 😊

Brutal Doom
Fordulatos vagy inkább egy langyos menet? 😄
Maxtreme
KonvikSÜN 😊

zorrobomber
Ha már szóba került, Freelancer

Igen, sandbox-os, oda mész ahova akarsz, lehet kereskedni, stb.

fery02
Bejárni a gáláxist!

zorrobomber
Nem tudom mennyire komoly a kérdés, de a Freelancer-t tudom ajánlani.

Free ride?

fery02
Az ilyenekbe szokott lenni Free ride? 😄

Viszont a te idõd lejárt Zorro!
zorrobomber
Ilyen nyitott topikokkal inkább kussolnék a helyedben.

Viszlát.
Galaxy On Fire 2

zorrobomber
2004-ben nekem ez álleejtõs hangulatos grafika volt 😊 És még most is simán vállalható szerintem.

zorrobomber
Elnézést, véletlenül maradt le, KotOR. Canderous elsõ mondata 😊

Maxtreme
Én sem 😊

Shep
Én még a letöltésre sem pazaroltam az idõt 😊

Maxtreme
Igazad van, lehet. A modell miatt emlékeztetett a halo2-re (ami kb 25 percet töltött anno a gépemen)

Shep
Ez nem a KOTOR?

arty
bezzeg a többi 2004-5ös cím!

Forza.

Maxtreme
Köszönjük, kellet is ez így ide, fõleg hogy még a címet sem írtad le (mondjuk felismerem, szvsz Halo2, csak az tud ilyen kritikán alulian ocsmány lenni <#idiota>

zorrobomber

zorrobomber
Ezt olyan szempontból buktad hogy csak ezen az oldalon két játékból is raktam képet.

grebber
Crysis 3

arty
Úgyérted neked nem tetszett. Vagy méginkább: "csak elköszönni jöttem, képet ugyse teszek soha".

Forza.