Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
DX11 szerintem sehogy nem fest, lévén a box dx9-es tudtommal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KG21

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Köszike.
Játék milyen?
És a második részhez képest?
Játékmenet, Grafikai feljõdés, optimalizáció?
A box bírja még szusszal?
Illetve a Dx11 effektek miképp festenek, illetve melyik feature-t sikerült implantálni sejtésed szerint?

Írták hogy az arcmimika, szájmozgás lekörözi az L.A Noire-ban látottakat.
Ebbõl mi valósult meg?

Egyelõre ennyi kérdésem lenne😊

grebber
Akkor ennek utánanézek és ha sikerül jönnek a képek!

Next PC upgrade: 2022

KG21
jtag/rgh-s boxra létezik képmentõ progi

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grebber
Hát ha elmondod a menetét hogy van-e beépített képkészítõ és hogy a képet boxról hogy tegyem fel gépre hol tárolja rakok fel neked!

De a telefonnal készült képnek sok értelme nincsen !

Next PC upgrade: 2022

Aki Konzolon tolja a Crysis 3-at, az néhány shotot lõhetne.

The Elder Scrolls V: Skyrim

zorrobomber
Igen, egy angol idézetet nem lehet lelõni, így megértem hogy nehezen látod meg az értelmét.

Shep
Leírtam, hogy mi a gondom, nem az ,hogy nem tetszett neki, hanem... de tök mindegy. Kansasost meg értettem csak nem nagyon látom értelmét egy magyar fórumon angol idézetekkel elõállni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

n000rbi
Mobilverzió is van? <#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mass Effect <#vigyor>

zorrobomber
Hmm, asszem én még mindig a Vanilla Skyrim pártján állok ENB téren. Pedig a te képeid még lehet közelebb is állnak a "realitáshoz", de mégis nekem a szürkeség hozzátartozik Skyrim-hez. Rakok is még pár képet 😛 😄

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn

k0trapali
Én is én is! Sok benne a szövegelés és nem vagyok perfekt angol. Kell a magyarítás mert érteni szeretném!
bakkerman
na az már elég jó,nem sok kell és én is nekiállok a gémnek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Engem nem érint a kérdés, de megnéztem: 83%-on áll.

k0trapali
Skyrim -hez van már magyarítás?
zorrobomber
Skyrim

Sid Meier's Railroads

zorrobomber
Eredetileg Dorothy mondja az Oz-ban, de elhangzik az Avatar-ban is pl. Akkor mondják amikor kikerülsz a komfortzónádból, vagy nem érted ami körülötted zajlik. Most például amikor fikázzák a játékot ami tudod hogy neked valamennyire tetszik (mivel nem látsz tovább a szemedbe tolt grafikánál), és nem vagy hajlandó elfogadni hogy másnak esetleg egyéb igényei is vannak.

Shep
Sajnálom nem érteni francia.

zorrobomber
You’re not in Kansas any more.

Én már kipróbáltam.
Shep
Akkor meg játsszál vele, nem kell a lehúzókra hallgatni, akinek bejön játszik vele akinek nem az meg nem és kész. De azért mert nekik nem tetszik még nem kellene mindenhol a lehúzást terjeszteni.

Egyén dönti el mivel játszik, hagyjátok egymásra szerintem a picsába.
Tudjuk milyen, aztán kész. Én perpill a régi teszem fel és magyarul végigtolom az egyszemélyeset a sztori miatt, bár ennek a résznek és érdekelne a sztorija.
Shep
Leírtam mi van, nem az a baj hogy nem tetszik hanem (olvass vissza)

Myselor
nem igazán érdekel mit gondolsz,én többet hozzád nem szólok,de elég gáz a gondolatmeneted.csak fogadd el hogy másnak nem tetszik valami az még nem rossz neked
Shep
Nem úgy tûnik, mert akkor most sem jöttél volna ide beleszólni másik két ember diskurálásába. 😊

Myselor
nem értem te mi a fenérõl beszélsz,majd azért csinálok 2+ accot,jaj shep mert nem tetszik egy játék,és te leszolsz miatta,meg mindenki mást,nem kéne még ilyen baromságokat gondolnod.engem totál nem érdekel egy fórumon senki,nem hogy majd még kötekedõset játszak,több eszem van annál.
Myselor
majd eldöntöm mivel játszom de azért köszi az ötletet😊
Shep
Ja amúgy meg nem kell azért 2+ acc, hogy kötekedjél, a keményeknek elég 1 is.

Shep
És ha esetleg leesett volna nekem sem tetszik igazán de mivel csak 1 pályát játszottam még ezért nem alázom le porig, olyan mintha egy könyvet az elsõ fejezet alapján húznék le.

Shep
Én elviselem csak azt nem mikor minden topicba beírja a lehúzását ezzel azok kedvét is elveszi aki esetleg adna neki egy esélyt. Menjél inkább DMC-zni! 😄

Myselor
nem bírod elvilseni hogyha valakinek nem tetszik egy játék mi?😊attol hogy nehezebbre rakja ugyanez a szarság lesz,többen jönnek és max nagyobbat ütnek,ennyi
Shep
Játszál nehezebb fokozaton és össze fogod szarni magad, ennyire egyszerû, vagy rakd fel valamelyik régi részt.

Totti5
A lényeget nem írtad le. Az hogy neked tetszik egy dolog, élvezd, játsz vele. Miért nem tudod elviselni azt hogy másnak meg nem tetszik, bár nem tetszés kérdése van itt mert én játszanám, ha nem lenne bugos és nem lenne rohangáló buta Alien pumpálás. Ez rontja el a játékot. Nem hiszem hogy te ilyet vártál. Én olyat vártam hogy izzad a kezem, a hangrendszer felnyomva és már a pittyegés hallatán kiver a víz, s az Alienek levadásznak, vagyis le akarnak és nem pedig futnak ki az ajtón velem szembe mint valami agyatlan zombik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Nem errõl van szó, csak valaki leírt egy kevésbé negatív véleményt és te egybõl ott teremtél és jól lealáztad. A személyeskedés mánia meg már már spoileri magasságokba ért ezen a fórumon. Ez az adu ászotok, a jocker lap ami mindenre kijátszható. 😄

Totti5
Már megint személyeskedés? ez azon nem változtat amilyen a játék lett. Metacritic 49%. Nyilván mindenki tévedett. Nyilván nem bugos. Nyilván nem gyenge eresztés. Nyilván én vagyok a hülye.

Shep
Nagy szerencséje ennek a fórumnak ,hogy vannak ilyen okos emberek, mint pl te is akik mindenkinél mindent jobban tudnak és eme tudásukat meg is osztják az egyszeri pórnéppel.

Totti5
Van topik ahol nem világítottam e rá, arra amit írtál és ami mögötte van valójában? nincs😊

Shep
Van még topic ahol nem írtad le ugyanezt? 😊

Totti5
Nem a grafikával van a baj. Az 5-6 éves szint, nevetséges és szánalmas, ahogy az animációk is, de azon túl lehet lépni egy nahy sóhajtással.... A gameplay borzalmas. AI egyszerûen nem létezõ fogalom. Alienek viselkedése nevetséges, az egész egy gruppen party, jönnek te meg pumpálod õket shotival. Nincs parafaktor, nincs levadászás feeling. Jönnek rohannak feléd és pumpálod õket, már a játék 5. percében percében ez van. A story rövid, drámafaktor erõltetett.

Shep
Topicjában leírtam, hogy annyira nem rossz, mint amennyire lehúzták de sajnos a gagyi mozgás animációk nagyon rontják az összképet és azok ölik meg leginkább a hangulatot, viszont ha ettõl sikerül elvonatkoztatni akkor egész jó. De tényleg nem 13-as színvonal sajnos.

Sir Quno Jedi
no és hogy tetszik maga a játék?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
A CM

broman191
Aliens: Colonial Marines

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

zorrobomber
Skyrim

arty
nem néz rosszl ki a Dead Trigger se, de azért doom3hoz hasonlítani és kihozni gyõztesnek igen nagy marhaság 😊

kz-t meg hiszem, ha látom (bárcsak megvenné a kollega, de úgyse fogja :/ )

Forza.

Maxtreme
Itt kezdõdik..
Nyilván jó összehasonlítási alap egy kifejezetten játékra kifejlesztett kézi konzol, , még egy meg sem jelent játékkal ami 10e forint felett lesz (és kb ez az egy cím ami így néz ki), illetve esetenként egy androidos telefon, egy ingyenes játékkal összevetve.

Grat neked. <#worship>