Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egyszer újra kéne játszani a trilógiát, de erre konkrétan emlékszem a 3-nál, hogy kiborított. Az elsõ 2 résznek meg nincs kontrollertámogatása pc-n <#wilting>#wilting>
Dark Souls

Még egy kis esti termés.

Ha meg már Fallout 3
utolsó adag egyenlõre
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
#13327 - Igen, a mostanság kötelezõ eyecandy-sítés nélkül elég rusnya lenne... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
- Flora Overhaul Dead Edition
- Marts Mutant Mod
- NMCs Texture Pack Large pack
- Realistic Inteiror Lighting
- EVE Energy Visuals Enhanced
Ennyi, meg még pár mod van fent de azok nem befolyásolják a látványt.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Most se a történet miatt tolom õket hanem a játékhossz miatt,meg már megkoptak az emlékek.A többit nem tolom már le újból.
Next PC upgrade: 2022

Dawn over the Waste
Vault Secure!
Paradise Lost
Most hogy említed Borderlands 2-ben is mintha lenne egy kis AF hiány. Rádobok, meglesem úgy milyen. Van már 43 órám benne annyira nem zavaró (hisz rajzfilmszerû a graf) de azért hozzuk ki belõle a maximumot.
És ha már BL2, akkor:
Hello Kitty Gun 😊
Nice Parking!
Sebességveszteség a mai kártyáknál már szinte semmi, viszont legalább nem lett mosott fos minden.
A minap akartam meglesni, de sajnos nem kompatibilis még a GeDoSaTo-val 😞
Next PC upgrade: 2022
A sebességveszteség kb 3-4% ha lesz.

Nem. Az 1 addon. Ugyan úgy addon az élet jelzõ is, meg a Quest jelzõ is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Alapból ilyen?
V has come to!