15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13870 Nagyon baba! -
#13869 Bloodborne
-
#13868 Middle-earth: Shadow of Mordor (nem kifejezetten spoiler, csak méretes png képek)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#13867 Most nem azért de egy Alien játékba nem sok titok van, sötét nyálkás helyek elhagyatott laborok, és nem látnám hogy az átvezetőből lennének a képek. -
#13866 Érdekes neki volt annyi esze, hogy spoiler-tagbe tegye az olyan dolgot, amit a trailerekben nem láttunk eddig. -
#13865 screenshot topik!!! , ha spoiler zavar akkor eleve nem szabad ide benézni -
#13864 Bmeg spoiler??? -
#13863 Alien Isolation (Xbox 360)
-
#13862 "Ami igénytelen elavult az nem csak a grafban lesz hanem más területeken is"
Hogy bizonyítsam azon túl hogy 15 éve minden autós játékkal játszok?! , mert a kedvenc műfajom, és semmit nem hagytam ki a garázs PC, online fizetős és konzolos AAA játékokig. Leírtam példákat, ezügyben többet nem tudok. Nem kell velem egyetérteni... ennyi. -
#13861 Nem értem, hol írtam olyat hogy a szappanosdoboz mozgása elhanyagolható? Ezért nem szeretem ezeket a vitákat, mert elbeszélünk egymás mellett. A grafikáról volt szó, hogy aki abban szar, az minden mást elhanyagol... Totti maga írta, hogy rFactor-ban szar a graf, a fizika jó, azt hagyjuk hogy mi más rossz, már itt bukik az egész, mert hiába szar a graf, ettől még nem igénytelen minden más tényezőben. Ezt hívják csúsztatásnak... és erre mondtam hogy az ilyeneket el kellene engednem a fülem mellett. -
CamelX #13860 Ja hogy szerinted a "szappanos dolog" mozgása az csak úgy elhanyagolható? Akkor miért nem tudta a mai napig senki se tökéletesen lemodellezni az út és az abroncs fizikai kölcsönhatásait?
Nem véletlen hogy az AC gépigénye is olyan amilyen. Iszonyat számításokat kell elvégezni. Viszont ha a pályán csak a recéket látom, és nem látok tovább az orromnál, mert nem bírja a kártyám, vagy meg se próbáltak grafikailag elfogadható szintet elérni, akkor oda a teljes beleélésnek.
A fejlesztőknek épp ezért megadatik a fizikát leegyszerűsíteni inkább, úgy hogy még hozza az autók elvárható viselkedését, a többi meg mehet a BELEÉLÉS-re (grafika, hangok, ütközésmodell, karrier mód, stb.). Egy nem-HC-szimulátorosnak (mint mi itt legtöbben, gondolom én) szerintem ez az egyensúly lenne maga az álom, amit konzolokon el is értek, PC-n viszont vagy minden elterelődik valamely irányba (árkád-szimulátor) és túlzásokba esnek, vagy kudarcba fullad az egész. Példákat akkor nem hozok fel jó? Mert azt mondod minek :D -
#13859 Nincs értelme példákat felhozni, mert a példák nem bizonyítanak semmilyen általános kijelentést. Bizonyítsd az állításod példák nélkül :) -
#13858 Felhoztam példákat, te semmit. Ok. -
#13857 Attól még a csúsztatás csúsztatás. De mindegy, meg kéne tanulnom elengedni az ilyen egyoldalú kijelentéseket :)
The Stanley Parable:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.03. 12:01:06 -
#13856 PC only autó szimulátorokról beszéltem. -
#13855 Oké akkor legyen, aki a grafikára nem ad, az igénytelen és a vécét se húzza le maga után :) Ezek csak példák, én is mondhatnám, hogy aki a grafikára ad, az általában minden mást figyelmen kívül hagy és igénytelen, pl. utóbbi Need for Speed-ek, The Crew, stb. Na most ez nem csúsztatás? :) -
#13854 Pedig de. pl rfactor 2, nem hogy nem szép, még gépigényes is, sokat tölt, bugos. Gány munka a graftól kezdve, és hiába nagyon jó a vezetési élmény, a hányinger kerülget ha játszani kell vele.... inkább el sem indítom. Vagy ott az LFS, gyenge volt grafban mindig, s hangokban is, meg sok minden másban és hiába nagyon jó ott is a fizika meg más felemás az egész. e mondhatnám a Race játékokat vagy Simraceway.
Ezért írtam hogy szerencsére az Iracing, AC, Cars próbál és sikeresen ki is tör ebből az igénytelen szegmensből, még ha ott is vannak bőven gondok, de az irány jó! -
#13853 jelen! -
#13852 Ez csúsztatás hogy ami graf terén igénytelen az máshol is az lesz, még akkor is ha ezt csak az autós kategóriára értetted. Az hogy graf téren kitűnnek a többi kategória közül nem csoda, mindig is így volt, mert itt nem kell rohangáló ufókat meg embereket lemodellezni, csak egy szappanosdoboz mozog összevissza a képernyőn. -
#13851 Fontos a küllem, igényesség, kidolgozás. Ami igénytelen elavult az nem csak a grafban lesz hanem más területeken is... Mondjuk graf téren most korrektül hozzák a szintet a szimek. Iracing, Assetto Corsa, Cars elég jól néznek ki. -
El Gigante #13850 szépnek szép, de egy autós játéknál(simulator) ki nem szarja le? -
CamelX #13849 Most konkrétan Bone-ra gonoldtam, bár tény h PS4 is hasonló tészta ;) Crew+AC valamennyire kárpótol majd, főleg ha majd eljutok a medzsik kari (970es) vételig :D -
mester1987 #13848 De mi mindenre nem odafigyelnek...
arty: vagy a Project C.A.R.S. -
#13847 Vegyé konzolt és akkor nem kell sírni a pc-s után.
-
#13846 xbónra vagy ps4re célzol? ;) mert mindkettőre igaz, bár az tény h a forza az előbbire jött ki ;)
mester1987: crew _valamennyire_ talán kárpótolni tud majd...
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.01. 19:57:40 -
mester1987 #13845 PC-n ilyen játékunk sose lesz. -
#13844 oh pedig erre vartam... kiprobaltam.. ejj... okadek fos -
Galex1 #13843 Risen 3 : Titan Lords
A tájra azt mondom viszonylag szépen ki van dolgozva arra nem lehet panasz, de a karakterek kidolgozása mozgás hát nem tudom, az nem valami. Sőt így 2014-ben szerintem legalább arra figyelhettek volna hogy a szájmozgásnak legyen valami köze a beszédhez :/
-
CamelX #13842 Igazságtalan világ :/ a túlárazott, inkompetens kormányok platformjára ilyen ótós kincsek sorba. -
#13841 Remélem a DriveClub is legalább így fog kinézni... -
#13840 Na ez már valami! -
#13839 Forza Horizon 2
-
-
mester1987 #13837 Az a fegyver a 3. képen Ranger/Ranger Hardcore módban már benne van igaz (mert Hardcore nehézségnél nem láttam)? :) -
Galex1 #13836 Metro Last Light Redux
-
#13835 ezen neked mi ronda?:D -
#13834 Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Egy csöppet ronda lett pedig mintha a trailerekbe sokkal jobban nézett volna ki :(
-
Galex1 #13833 Metro 2033 Redux
-
Galex1 #13832 Max Payne 3
-
#13831 kár hogy nincs vitám hozzá:) nagyon érdekelne