Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Én nem láttam fönt, csak az 1.7-et. Na mindegy.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Myselor
azt mondják XO-n is hasonló,ekkora különbséget én se hiszem el hogy lenne,csodát nem vártam de ilyen egy igénytelen szart nem.😊 na jó pont ezt vártam.az autózást azért figyeljétek saints row szintû xd
AnuluWork
XBox360. Csodát vártál? Next gennek szánt játék, régi gépen? Ez nem GTA5, amit eleve prevgenre készítettek. Itt egy opció a prevgen, a minél több pénz miatt, nem a végcél. PS4en és fõleg PCn biztos szebb lesz.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

benőmenő
Nem sokat játszottam vele, mivel csak "demoztam", de a nehézség itt is olyan mint a Rage-ben. A legfelsõben kell gondolkodni, ha valaki játszott már elõtte fps-t, mert normalon w+bal klikk => instant steamroller mód, sose halsz meg.
Maxtreme
1.8

AnarchoiD
vanhelsing 2 -bol es tropico 5 bolt ha vki raer tolhatna screenshotokat, nagyon kacsingatok rajuk 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Hasonlo XO -n de, tenleg nagy volt a szajuk, meg nemszabad gyorsan lecsapni ra majd nyitott szemmel kell jarni megjeleneskor es inkabb kivarni... mint fejest ugrani bele...

Akartam Wolfenstein kepeket cisnalni, de olyan szinten magaval ragado a jatek hogy meg egy sima hotkeyt sem tudok megnyomni, mert annyira lekot (legkemenyebb fokozat) uristen, ha lenne benne vmi multi megvevos jatek lenne , igy viszont csak hasznaltan kell majd 6-8k-ert premier utan 1-2 hettel ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Kongy
Azért remélem PS4-en egy fokkal szebb lesz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát ez ocsmány.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
úristen hogy néz ez ki?xd vicces a gta v után,pedig nagyon járt a szájuk 😊
Ryder62
Az a tökig érõ fû a 2. képen nem rémlik. Pedig pont ma gémeltem vele és ott a környéken bóklásztam.

1.7?
Bár nekem vér nincs benne.(bug??)

De szerintem írtó jó lett. Szebb textúrák, szép növényzet szóval épp elég arra hogy újra végig vigyem. Az eredeti már eléggé elavult.

Örülök hogy magyar nyelv is van benne.
grebber
Watch Dogs (Xbox 360)

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
vice cry mod? 😊
Valamelyik nap én is szórakoztam vele, mondom feldobom a tabletemre, de akkor már legyen szebb.

Hogy jobb lett e, a fene se tudja. Túl steril lett az egész vagy nemtom. 😊

otisz111
Egyik régi kedvenc játék. Mindig is el akartam jutni Miamiba. <#smile> Idén nyáron az álmom teljesül is.
Ryder62
GTA Vice City

zorrobomber
<#taps>

CalebJoe
Wolfenstein The New Order (nem merem csak spoiler-be nehogy valaki besípoljon hogy lelõttem valamit a játékból)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a shoti faszán néz ki de a többi fegyver is jó design-t kapott
Kicsit szar ügy (fõleg ilyen méret mellett) 😞
AnarchoiD
kicsit off wolfenstein

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

toltik paran (egy open trackeren)

a.carkey
Pedig régen a sima dobozosok is zseniálisan néztek ki, szimulátorokhoz 100+ oldalas kézikönyvekkel. 😞

A medve nem játék.

benőmenő
Tényleg megmosolyogja elõször az ember. Aztán eszébe jut, hogy ma már ennyit sem tesznek a kiadók.
Helyette vannak a csodálatos angol+lengyel/cseh feliratos förmedvény dobozok, semmi kézikönyv, papírfecnin odavetett aktivációs kódok. 😞
Sírtam amikor elõször megláttam magyarul a HP-t. <#idiota> "Fejpénz" OMG

grebber
DreadOut (telefonnal világítós horror)

benőmenő
Semmi sem lehetetlen,csak legyen powa! (fú ez most nagyon SQJ-s lett 😄)

NFS HP (2010)

samsung123
InFamuos: SS (PS4-képek szintén közvetlenül a géprõl, ala nézzük, mit tud !most! a gép grafikában)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

zorrobomber
Hja már régen is igénytelen volt az NFS

arty
valami van ám itt is:

máshol persze recézik, de ilyenek a mai motorok - nem mindenhol müxik rajtuk az AA 😞

Forza.

benőmenő
Semelyikben de ez nagyon durva.
Legalább vmi postprocess cuccot raktak volna rá. Az szinte mindegyikben van.
arty
manapság melyik játékban van perfekt AA?

Forza.

AnarchoiD
cONTESTED SPACE

benőmenő
Erre egy szép idézetet találtam 😄
"Zimmezum, zimmezum,
Rece fice bum-bum-bum."
samsung123
NFS: Rivals (PS4-képek közvetlenül a gépbõl kinyerve)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

AnarchoiD
azbezony, egy ester egg 😉

Törölt felhasználó
Egyik kedvenc játékom, de az a lábnyom nem ismerõs. Random encounter?
AnarchoiD
Fallout 2

AnarchoiD
ott a pont 😉 es hogy ne csak offoljak

Torchlight

Seth
Konzolon nincs fraps 😉

PSN ID.: Beegabor

AnarchoiD
perverz megoldas, ezert jo a fraps mindmaig 😉

Seth
Pedig az, beépített screenshot funkció van a játékban és odabiggyeszti a logókat.

PSN ID.: Beegabor

AnarchoiD
ez nemtunik screenshotnak 😉

arty
NFS Hot Pursuit 2010

Forza.

roolandsan
Dragon's Dogma

V has come to!

AnarchoiD
egy kis nosztalgia

Homefornt

grebber
Én nem ócsárlom, nekem nincs vele bajom (azon kívül,hogy béna vagyok benne mert nekem nehéz,de ez az én bajom)

disorder14
Nem tudom miért ócsároljátok ennyire, nekem nagyon bejött. A skyrim után az elmúlt idõszak legjobbja szerintem. Jó a harcrendszer, tetszik a skill tree, és a crafting is, + a sztori is éredekes.
Aki szereti ezt a mûfajt az mindenképp próbálja ki, én nagyon pozitívan csalódtam benne.
A rondaságot sem értem, egyáltalán nem csúnya, + egy egy 4 gigás játéktól senki ne várjon BF4/Skyrim grafot.

Myselor
engem legkevésbé a rondasága zavart,egyszerûen a zenék a menüben az átvezetõben annyira idegeesítõek és mire elkezdödik meghülyülsz tõle 😄 aztán kapod a béna irányítást és a többi bénaságot.nagyon gagyi az egész midnen benne :|
grebber
Szerintem nem szar! Van benne kihívás (skyrim, oblivion,gothic összes, Two worlds-ökhöz képest) a harc milyensége okán.
A grafika sem olyan hüde rossz bár érdekes rámondható a Colin szerû (nem sárgaság) barnaság. Az egésznek olyan barnás jellege van.

Kis cég ,próbálkozik nem kell megváltást várni.CI-hoz hasonlítanám õket!

Tatyla
olyan szar is mint amilyen ronda?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ryder62
A rucira utaltam.