Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Akartam Wolfenstein kepeket cisnalni, de olyan szinten magaval ragado a jatek hogy meg egy sima hotkeyt sem tudok megnyomni, mert annyira lekot (legkemenyebb fokozat) uristen, ha lenne benne vmi multi megvevos jatek lenne , igy viszont csak hasznaltan kell majd 6-8k-ert premier utan 1-2 hettel ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1.7?
Bár nekem vér nincs benne.(bug??)
De szerintem írtó jó lett. Szebb textúrák, szép növényzet szóval épp elég arra hogy újra végig vigyem. Az eredeti már eléggé elavult.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Valamelyik nap én is szórakoztam vele, mondom feldobom a tabletemre, de akkor már legyen szebb.
Hogy jobb lett e, a fene se tudja. Túl steril lett az egész vagy nemtom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
toltik paran (egy open trackeren)
A medve nem játék.
Helyette vannak a csodálatos angol+lengyel/cseh feliratos förmedvény dobozok, semmi kézikönyv, papírfecnin odavetett aktivációs kódok. 😞
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
máshol persze recézik, de ilyenek a mai motorok - nem mindenhol müxik rajtuk az AA 😞
Forza.
Legalább vmi postprocess cuccot raktak volna rá. Az szinte mindegyikben van.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Torchlight

PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Aki szereti ezt a mûfajt az mindenképp próbálja ki, én nagyon pozitívan csalódtam benne.
A rondaságot sem értem, egyáltalán nem csúnya, + egy egy 4 gigás játéktól senki ne várjon BF4/Skyrim grafot.
A grafika sem olyan hüde rossz bár érdekes rámondható a Colin szerû (nem sárgaság) barnaság. Az egésznek olyan barnás jellege van.
Kis cég ,próbálkozik nem kell megváltást várni.CI-hoz hasonlítanám õket!
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA