15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13910 Nem értem a logikát.
Hiába ment 6k-ban az enslaved, ha az assetek (pl. textúrák) gyengék. Azokból pedig a jobbak jelentős méretnövekedést okoznak.
Mondjuk a FF 13-nál konkrétan az eleve a blu-ray korongot kitöltő videók vacak tömörítése a nagy méret oka. -
#13909 a képernyő-felbontáshoz semmi köze a méretnek ... 64kbyte-os játékot is tudsz 4k-ban játszani és egy 50 gigás is futhat csak 720p-ben (final fantasy 13 :D ) -
mester1987 #13908 Mi a frásznak még 4K - nem tudom.
Hamár úgyis minden játék steames akkor meg lehetne oldani ezt opcionálisként is, hogy kell-e vagy sem.
Lásd pl. The Evil Within vagy társa Wolfenstein (40 GB), Battlefield 4 (30+ GB) vagy Call of Duty: Ghosts (30 GB) -> ha kihasználod ha nem: le kell töltened a 30-40 GB-ot, de még olyanoknak is akik esetleg még kocka monitorral játszanak (persze ilyen jóval kevesebb mostmár).
Most jönne az, hogy bezzeg egy PS3 vagy egy XBOX360 átlag 8-9 GB és még ezek a Full HD-t is támogatják már. Csak laza 20 GB eltérés. -
#13907 Nem csoda hogy az SSAA megesz minden mai videokarit, ugye 2x-es beállítással 1080p-ben gyakorlatilag 4K-t kell számolnia...azt pedig tudjuk hogy bárki bármit mond, egy igazán korszerű, mindenféle számításigényes grafikus gizmóval televágott játéknál 1080p felé menni játszható sebesség mellett biza embertelen hardverparkot igényel, egyetlen GPU a 'tegnap jelent meg-féle' csúcsból sem elég...és még akár kettővel is csak álom stabil 60 FPS 4K-ban. Ez van, ha az ember azt erőltetni, amihez még nem nőtt fel a technika. Egyébként a Temporal AA-val is szép volt a képminőség számomra, szinte csak akkor láttam alig észrevehető élhibákat, ha nagyon elmerengtem itt-ott álldogálva...gameplay közben aligha tűnt fel...és nem gyilkolta embertelenül a futásteljesítményt mint ahogyan az SSAA teszi... :) -
#13906 #DRIVECLUB (PS4)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.11. 15:53:40 -
#13905 engem is baromira idegesít mindig ez a belassulás,klausztrofóbiát okoz -
#13904 nem nehez.. idegesito :\ -
#13903 Ilyen a low, de mozgásban elég randa az az igazság.... Ez mindent maxra húzva néz ki úgy, ahogy ki kell néznie.
A harcrendszer szerintem baromi jó, semmi gond nincs vele, egyszerű, látványos. Tuti, ha lesz One-om megveszem rá.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.11. 11:13:38 -
#13902 Felbasz ez a gyerekjáték?
Olyan mint a tánc... -
#13901 Durva ha ez a low. -
#13900 Ryse - Son of Rome
na igen meg csak az elejen vagyok, de a harc rendszer mar most felbasz.. amugy ja :D
-
#13899 Pont ezen agyaltam én is hogy mit csinálnak manapság.
Régen az volt hogy valamit csutka lowra butitott az ember akkor kb egy full másik ocsmány játékot kapott, most meg a low és az ultra között az fps esésen kivül nem sokminden làtszik.
Az a supersample opció meg megeszi még a GTX 970eket is. -
#13898 Ezalapján egyet lehet érteni az egyik CryTek fejes küzelmúltban kifejtett gondolataival - "Generally though, as opposed to the times of the original Crysis, we as an industry have reached a quality level now where it is getting increasingly more difficult to really wow people."...ez a mai korszerű 'low' szinte megfelel a pár évvel ezelőtti 'high' színvonalnak, szvsz több mint vállalható. Aki nem ismeri a különböző grafikus gizmókat, azok működését és még a megjelenítőtől viszonylag távol ülve is játszik, esélyesen fel sem tűnik az észrevehető különbségek többsége... :) -
#13897 Lowon in minden áll-leejtős... brutál lehet egy durva PC-n... -
#13896 #DRIVECLUB (PS4)
(nem capture card shotok, mert hibás a felbontás jelenleg a játékban :\)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.10. 20:30:16 -
#13895 Na akkor én is a Ryse topikból pár sajátot (minden VHn):
-
#13894 Ryse Son of Rome (minden beállítás LOW-on)
-
#13893 Nem egy olyan cím, amelyet a külcsíne miatt szerettem volna tolni, de azért ennél többet vártam... mindenesetre nálam még szebb, mivel csak villog a képernyő fekete-fehéren váltogatva ha elindítom a játékot és csak újraindítással tér a gép magához, így nem is tudom tolni...vigasztal legalább hogy más is tapasztalt hasonlót, yay... -
#13892 Enslaved különkiadás: avagy
Desktop
Klikk az eredeti megtekintésére, de csak óvatosan, mert nem leskálázva lett lementve :D
vs.
laptop
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.10.08. 11:16:00 -
#13891 Én erről lecsúsztam francba pedig kellett volna :( -
#13890 Planetary Annihilation
-
Madi92 #13889 Képek alapján hangulatos, emlékeztet egy régi kedvencre: Arx Fatalis -
#13888 Styx Master of Shadows (félelmetesen gyenge a grafika)
-
#13887 jaja mintha be lennenek nyugtatozva olyan a szajmozgasuk ingame -
#13886 Nem tudom miért de ebben a játékban mindenkinek olyan debil feje van. -
#13885 AvP 2000 Classic
Ha már alien
-
#13884 Alien Isolation
-
#13883 Alien Isolation
-
#13882 5 euró? Tudtam, hogy hiba volt megvenni 1 hónappal ezelőtt 4000 Ft-ért.
Elég gyorsan meglett az a Ferrari hallode!
Nem rossz kis játék, 5 euróért kötelező vétel. Persze vannak hibái bőven, de hát ugye EA játék... -
#13881 Az előzeteseknek eleve nem hittem, annyira irreálisan szépnek tűntették fel, mindenesetre a rondától szvsz nagyon távol áll az összkép...az arcok főleg. Persze nem fog a CryTek elsápadva irigykedni a Frogwares munkájára, a Ryse arcai azért lényegesen ütősebbek, viszont ez sem kutya...egy pár évvel ezelőtti techdemóban simán elfértek volna... :)
Sherlock - Crimes and Punishments - Szokás szerint spoiler mert png... ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: broman191, 2014.10.05. 19:54:14 -
#13880 3. kép helyszínét nem lehet megunni, annyira NFS! Kár hogy a játék nem az :(((
Forza Horizon 2
-
#13879 Shadow of Mordor
-
#13878 Jó játék, annyit bőven megér -
#13877 NFS Rivals - még kép:
-
#13876 NFS Rivals (most épp 5 EUR originen, a kliensből véve!)
-
El Gigante #13875 Gran Turismo
-
#13874 Kicsit furák a szinek itt ott nem? :D -
#13873 A külcsín dizájnja nagyon tetszik, bár a Dark Souls játékmenetét sem bírtam soha, így annyira nem fáj hogy nem lesz PC-re. Mindenesetre a kromatikus aberráció ellensúlyozására kitalálhatnának már valami épkézláb megoldást, itt is elég feltűnően zavaró, mint több mai játékban... -
#13872 80 Days Around the World iOS, ezek is nagy png képek, viszont magyar vonatkozás :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.03. 20:58:55 -
#13871 na nyald meg én is akarom ezt