15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
gyuri12 #4927 valami modot raktál fel,vagy mitől van ez az effekt? -
#4926 S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl
-
gyuri12 #4925 akkor,amikor ott tartottam,mint te,én is ezt mondtam:)
-
#4924 Company of Heroes (szűmomra eddigi legjobb RTS)
-
#4923 4 db Double Agent kép a végéről, hamár nemcsak az imageshuckra töltötem fel:
-
#4922 kifelejtetted, h szélesvásznu modban széthuzott, 5:4 monitoron pedig függőlegesen nyujtott a kép :D motogp07 a tavalyi év legszánalmasabb pc portja -
#4921 Assassins Creed
-
gyuri12 #4920 lekjopp motor:) -
csgj #4919 Hát, hülyeség source motort szidni...! -
gyuri12 #4918 maximum grafika ugye?elég szép,pedig több helyen szidták a grafikát... -
#4917 Dark Messiah
-
#4916 fizika pocsék benne,emiatt nekem felejtős,pedig jó lenne 1 jó mocis gém -
#4915 Moto GP 07
Hang darabos,szaggat.Játék is akad de ilyen ütemesen nem közönséges akadás!Pár kép mutatóba:
-
#4914 (szép, de megvan a tipikus HDR-es hiba: túl sötét, én emiatt be sem kapcsolom) -
#4913 Test Drive Unlimited:
-
(NFs-PS,WoW) -
#4911 Molotov Garage (wr2 mods)
WR2 kép (nem enyém, nincs meg a volga még)
-
#4910 Szeva!
A múltkor írtam neked privit WR2-vel kapcsolatban, a Ladát meg sok más kocsi megtaláltam, de láttam trabis videót róla! Nem tudod véletlenül, hogy honnan lehet leszedni azt az addont?
Köszi -
#4909 ez kimaradt az előbb:
-
#4908 ráadásul a játék fele, kétharmada után fps=fps/2 vagy fps/3 :(
Cobra11: Crash Time
-
#4907 Satabil 30 fps még mindig csak ábrádSatabil 30 fps még mindig csak ábránd -
#4906 Crysis:
1.2 Patch felrakása után.Érzékelhető FPS növekedés!
Windows XP, High minden, 0xAA, 1440x900-as felbontáson, íme:
-
#4905 Engem nem zavar az elavult grafika ha hozzászokik a szemem, pl. a HL1-et és kiegészítőit is 2007 végén pótoltam be amikor már 9 éves volt az alapjáték.Nemsokkal az Ep2 után toltam.
Kíváncsi voltam a HL2 előzményeire és a "xar" grafika ellenére nagy játékélményt tudott nyújtani, jó volt látni a sokat emlegetett XEN-t stb. -
#4904 addigra lesz 5. rész is, a régiek grafikája pedig nagyon elavul :) sztem állj neki hamar, most még teljesen élvezhető a 3. és a 4. rész (nekem az 1-2 már csunyácska - ha nem lenne sok játék, akkor nekiállnék, de igy...) -
Cod4
(persze ha jol linkeltem :S ) -
#4902 Én valamikor tervezem bepótolni. :)
Talán a 2009-es nyári uborkaszezonban egy teljes hónapot a Hitmaneknek szentelek.Annál előbbi dátumot nem igen tudna kapni asszem. -
gyuri12 #4901 én is így vagyok ezzel. pedig nagyon szimpi. -
#4900 detto -
#4899 De kár, hogy kimaradt az életemből majdnem az egész Hitman sorozat. :(
Csak az első részbe kóstoltam bele anno... -
#4898 Hitman4
-
#4897 uccso képen rögtön kilehet szúrni a fotosopp napot
bár a többin is-.- -
#4896 lehet hogy valamien MoD bár ki tudja :D -
#4895 sztem a "screenshotok játékokbol" topikot nem kéne összekeverned a "kezdő fotosoppos probálkozik" topikkal ... ezek inkább odavalók, mivel a játék nem igy néz ki, az fix -
Nwis86 #4894
-
Nwis86 #4893 Hello ha megkérhetnélek el tudnád küldeni mailba a beállitásokat tartalmazó fájlokat? megköszönném:)1mb kb
-
#4892 Fotóbolt -.- -
#4891 hát ez elég pöpec :D nem semmi konfigod lehet -
-
-
#4888 Meg ez az izzó középkori lovagpáncél... :-D Erősebb a fénye, mint az otthoni lámpámé. :-D