Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Azt nem tudom mibõl van, de JPG létére a majdnem 1Mb –os méret azért elég vicces.

Aquir
még várok 😊

Ha ott is legalább ilyen nagy és kidolgozottabb, akkor majd rakj róla képet, megnézném 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hmuda
Hm, tuti nem az Orbiterbõl mert abban sokkal szebb...Honnan van?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aquir
Lehet hogy már volt, nem nagyon néztem eddig a topikot, de cép =)

Glóbusz, bizonyára sokan tudják, honnan 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Esrohnoil
Télleg nem tudod honnan lehetne megszerezni?
(...és akkor még kíntat ezzel az animmal vazze. 😄DD )

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sanyix
Mer sok zombi játékosnak csak ez kell, nem realizmus meg játékélmény.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

a háber habár akar lenni <#circling>
sztem meg naon jól néz ki egy game ilyen effektekkel. Háber a quake 2-nek azért nem túlzottan áll jól.
BBird
Pont az a lényege, hogy minél jobban csillogjon, semmi realizmus? :-) hogy még a perzsaszõnyeg is úgy visszaverje a fényeket, mint egy tükör? Doom3, Quake4, ezek a modok...
Nem mondom, hogy visszataszító... mert látványosak az effektek, de valahogy túlzásnak érzem mindenre ráilleszteni ezeket. :-)
Más játékokban is, az egyszerû kõfalak is visszaverik a fényt. Miért? :-))
Maxtreme
Zizlések meg pofonok :-)

Maxtreme
Sajna mióta lehalt a serverem, így ebben a formában sehol.
Elég nehéz összerakni + megszerezni hozzá a textúrákat. Anno én feltöltöttem 1 teljes álltalam készített installt, de mint mondtam server down 😞

Csináltam 1 rövidke ingame múvit, hogy milyen is mozgás közben a cucc 😊

Letöltés (13mb)

Istencsászár
pont ez a lényege😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Esrohnoil
Éss... hol lehet ilyen textúrát v. modot letölteni hozzá? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

BBird
Nem tudom ki csinálja ezeket a textúrákat, s nem akarom megbántani, de iszonyatosan rondán néz ki, hogy minden apróságon 20 kiló glowing effekt van.
A 3. képen az parketta? Rákentek pár centi vastagságban vazelint, vagy mi? ;-)
Hol marad az ütött-kopottság, a kosz? Minden tükrözõdik, minden fénylik... boáá. :-))
Maxtreme
Kvék 2 😊

Bocsi, de lusta voltam kicsiníteni 😄

eZo
Rainbow Six - Lockdown

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hiba
de ilyen volt csak bika gep kell neki nagyfelbontasban maxon...

de ez már valami moddal nem? alapból nem volt ennyire látványos 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
jaja az

kúúl a logod:xD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

UnknownAsshole
tuti hogy az !
"Boiling Point" ha jól látom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

I.C.ram
50x leírtuk, hogy írjátok már oda a játék nevét? Ilyen baromi nehéz feladat??
chicco
Szia ez melyik játék???.Nem rossz

Maxtreme

BBird
Ez a szimpla, a képlopó eredményezte eme fícsõrt. ;-)
Eszeveszett harc mód. :-)
Hmuda
City of Villains MMORPG. :-)

BBird: ez valami mod? 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ez meik game? Lehet hogy hülye kérdés... De teccik 😊))

BBird

A Star Wars - Knights of the Old Republic egyik jelenetében jól kivehetõ, hogy a fõszereplõ és sith ellensége is fejüket vesztve küzdöttek meg egymással. Szomorúan vettük tudomásul, hogy a sith lovag nem bánt velünk kesztyûs kézzel. ;-)
Glpetyus
ja,onnan nem lehet linkelni :I

Glpetyus
köszi

Atisz
kepfeltoltes.hu

és onnan az elsö feltöltési mód.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Glpetyus

Srácok,azt hogy lehet megcsinálni,hogy ilyen kis képre kattintva jöjjön be a nagy ? 😊

Hmuda
Tycoon City - New York

Kaszi46
a multiplayer is hasonloan brutális, korábban már tettem be róla képeket, most akkor megismétlem😊 amugy én mai napig minden este játszom vele<#violent><#gun><#violent>

*Posse*T.W.D*

Seth
na ki lettem moderálva?? valami csúnyát mondtam???<#zavart2>

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Õ volt kéznél <#vigyor>

EmThor
te is csak ilyen lorenzo lamas-t találtál boncolni? 😛

Seth
"Ezt mondta haver is.."
azóta nem él...<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Ezt mondta haver is... lehet hogy van bent igazság <#szomoru1><#vigyor>

te beteg vagy! 😄
Maxtreme
Itt 1 saját gyártmányú vid a sof2-bõl (18+ 😊 )
download (wmv, 15mb, 60sec, faxa minõség 😊 )

fernando torres
Crashday

streeter
Ez milyen játékból van??????

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ati2002
sof2

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

chicco
és mi ez a gyerekmese??:-)

Maxtreme
Kedvem támadt 1et írtani 😄

A mai napig a legélethûbb és legbrutálisabb sebzési model ebben a játékban van.. 😊

amiert szeretem ezt a jatekot

BUDA > miskolc.

Hmuda
No megint CoV.

Asszem erre mondják, hogy "szikrákat szór a tekintete".

De végülis megmaradtam a szolidabb kéz efekteknél (amit persze késõbb újra lecseréltem).

Erre most nem jut eszembe semmi frapáns. Kilõttem egy nukleáris rakétát az ûrbe, ami a parancsomra egy adott helyre becsapódik. Aranyos...
û

Ici-pici pókocska...

...meg a kicsit humanoidabb alkatú tesója.

Carlos
Én kis gyönyörûségem:

Þór vígi þessi rúnar