Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De kegyetlen vagy :'-( Én ilyen rágót is adok nekik utána, csak nem tudom miért van ráírva nagy betûkkel hogy CIÁN <#fejvakaras><#idiota>

Hmuda
Ööö...persze. A legújabb fogászati eljárás, hogy zongorahúrra kötözik a páciens szuvas fogát és a fogorvos egy rántással egyúttal megoldja a gyökérkezelés problémáját is. :-) A képen szegény beteg elalélt a fájdalomtól, mert nem adtam neki érzéstelenítõt. <#kuss>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A második képen ugye a fogorvos és a páciense látható? <#vigyor5>

Hmuda
Valahogy ez jutott eszembe a Blood Money alapján. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BBird
Bald Monkey... :-))
Hmuda
Hitman - Bald Monkey (<#kacsint>)

BBird
Kikapcsoltam ini-bõl. ;-)
Shongi
Szép kis egyveleg, wow-os képbõl nekem is van már vagy nem is tudom mennyi, de a wow mappám csak nõ és nõ már olyan 10gigánál tart😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Nem látszik a célkereszt. <#zavart1>

Atisz
Ne már... ez most komoly? <#vigyor3>
Milyen vidkari van benne?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

mila69en
öö izé kicsit szeglegletes meg mosottak a texturak meg latszik rajt hogy butitott DX7-es verzió<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Kmarha
<#banplz><#taps>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sanyix
Hát a kocsik sztem egész jók, bár csak a foswantedhez tudom hasonlítani, mert az a legújabb autós játék amivel játszottam(ha 2 órányi fanyalgást, meg röhögést annak lehet nevezni) ezen kívül de az sehol sincs ehhez képest sztem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BBird
Na itt az ideje, hogy az én P200mmx gépem teljesítményén bemutassam az Oblivion -t, maximális grafikai beállításokkal. ;-))

elmegy..

mohus
ááh nem...csak az útszéli festéket nem lehet ívben festeni😊)))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
elavult, low ploy 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MimaSKATE
komolyan rekordod?

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Sanyix
Sztem nem is szegletes.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mohus
hát eljárt felette az idõõõõõõõõ

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
Sony PlayStation 2....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
BATTLEFIELD 2 :MOHUS DIGIT VIDEO - MASHTUUR AGAIN

mohus
kicsit szegletes így 2006ban😊

Evolution.GT -> ebbõl van a kép?

arty
fizika van, bár csak ha 100% ra kijátszottad, akkor megy rendesen a kocsi 😊 ez ilyen autos RPG, fel kell fejlõdni! ... de van 100% os mentés 😊

driftelni simán lehet, kocsifüggõ 😊

Forza.

Két rekordom THPS 4-be 😊

ffxi
Ja, akkor ez a ONIMUSHA4!!

Fákjúal!

Seth
Én tudom, hogy ez az Onimusha 4-bõl van, de más is tudja vajon? Firkancsd oda legközelebb,mert itt van 1-2 akadéskoskodó emberke,aki harap ezért

PSN ID.: Beegabor

ffxi

Fákjúal!

ffxi
Bocsánatot kértem 😛...

Fákjúal!

Atisz
Azta...ez gyönyörû

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

SZilaJMaGGoT
Van benne valamiféle autómodifikáció?? Fizika hanyas?? Alkalmas driftre?? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Haladni kell a technikával. <#zavart2> Ez a mostani trend <#idiota>

arty
egyetértek 😞 állitolag a köv pályákon kevésbé sárga, még csak a harmadikon vagyok, majd ha tényleg javul, teszek be ujabb képeket

Forza.

Kis postás 😄

Csak nekem tûnik úgy hogy ennek a grafikájánál még a THPS 4-é is jobb?

Csuhai G
Vele nyomom a Tony Hawk American Wasteland-et! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Engem az elsõ kép sim city 2000-re emlékeztet 😛

Sanyix
LOL ez olyan kép mintha rajzfilm lenne, fõleg a fegyver.

SNAKE01
hát ja eléggé fos így az egész,semmi feeling nincsen benne és még a szemed is megfájdul a sok sárga színtõl!

ati2002
Ütõs képek, de mi az istenért ilyen sárga minden (ez csak költõi kérdés). Nekem sokkal jobban bejönne normál színekkel, zöld levelû pálmafákkal...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

arty
GhostRecon3

Forza.

arty
utolso két screen evoGTbõl:

Forza.

Ezzel a hapsival nyomom a THPS 4-et. 😊

arty

Forza.

Kmarha
Most ugyis Heroes 5 lázban ég a fél világ. Pár kép tõlem:

Szó szerint hõsi roham a nagy, hatalmas, félelmetes, erõs és brutális imp ellen:

Pillanatnyi csendélet, tájkép, mindennel amivel kell (hullák, katonák, fegyverek. meg egy kis vérpermet):

És a hõs utolsó pillanata, mikor eljõ érte a kaszás. Aztán persze kiderül hogy ez csak egy ellenség a sokból, de az ilyedelem azért megvolt:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Terminátor14
No íme még pár kép:

Bevonulás elõtt 😊

Az emlegetett fotósok 😊

Kaka

Egy kis sérülés

Ja igen, a fû csak közelrõl ronda 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Azokat nem igazán látod meccs közben, éppen ezért a konami nem fektetett rájuk nagy hangsúlyt 😊

De majd mutatok képet a bevonulásnál lévõ fotósokról. Õk is papírvékonyak, de azért szembõl ütõsek 😊

CSAK a Fradi

Akármilyen jók a játékosok, a fotósok és a szurkolók még mindig "papírból vannak"...

Istencsászár
Azér elég nájszos a háttérben levõ ember szerû képzõdmény😄 vagy az nem az? a kockákból nemtudom lekövetkeztetni hogy ember e😊)