Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PS: ALWAYS Fasten Your Seatbelt!!!
Vki itt nem játszik az Anarchy Online-nal?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mivel amíg nem jön be addíg elsem tudja olvasni, hogy ne jöjjön be😊 és elsem tudja dönteni hogy miaz ami nem tetszik neki és miért is nem kéne bejönni<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha nem tetszik ne gyere be, ennyi!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Had én döntsem már el hogy milyen képeket teszek be oks? Ezért van a topik vagy mi.. Nekem tetszik, ha neked nem, nem kell nézegeti. Meg pláne nem szükséges iylen hangnemben kommentálni.
A jövõben kímélj az ilyen kioktató, okoskodó hozzászólásaidtól.
kösz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Eredeti Nalu:
Kicsit módosítottam a beállításokon, és íme Nalu ikertesója <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>

Igaz a Condemned kilóg a sorból mivel az konzolátirat és mint tudjuk ezek betonstabilak...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Lehetséges hogy a vga memóriái sülnek meg, nálam az volt a gond, amióta van plussz hûtés ez nem történik meg.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
bitosan nálad volt a gond...
egyébként az FC képek hihetetlen szépek, jólenne ha az ATI jobb ár értékü kártyával jönne ki, akkor hdr+AA-val szivesen végigtolnám ujra 😊
Forza.
Na még kép 😄

Ugyanis én elõször sima 9600-al vittem végig, mindneféle probléma/kilépés nélkül.
Örök kedvencem, farcry. (megen 😄)<#eljen>#eljen> Már vagy 3x végigtoltam, most kicsit csittelgettem, próbálkoztam miket lehet alkotni 😄 (ezért is feltünõen sok a lõszer 1-2 képen 😄) Bár szigorúan cheat ellenes vagyok, igaz csak addig még végig nem viszem anélkül a gamet 😊
Ez pedig a screensaverem 😊
(mozgás közben valami eszmélelten) <#worship>#worship>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"