Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
hát nekem ez már nem jön be, vmiért az 1942tetszik a legjobban😊

The only speedometer is in your head.

magus
hát egy giga rammal nehezen

Istencsászár
Buckafíldkettõezerszáznegyvenkettõ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
dehogy 😊

Hmuda
Egyelõre ezekkel csinálom a kampányt, majd lesz másik faj is. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

12346
ezek ugyanolyanok, mint az elõzõek😄 egyet látunk, mindet láttuk😊)

Hmuda
Dark Crusade vol.2

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Atisz
Hmm, az elsõ rész jobban nézett ki o.O

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maxtreme
Nem kell ehhez ilyen gép. Még nálam is ment maxon szûrõkkel, 1024-be. (40-70 fps)

Tigristank
Jó géped lesz, nekem is ilyen videókártyám van. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Sland
Lesz új gépem is karácsonykor, szal szerintem MAX grafon nagyon fogom élvezni 😛

ASUS P5B i965 LGA775 4xDDR2 PCI-E 1xIDE 5xSATA2 GbLAN 7.1
INTEL CORE2 DUO 1866 MHz LGA775 (E6300)
1GB DDR2 667MHz KINGMAX
GAINWARD GEFORCE PCX 7900GT GS 256MB

Jó lesz ez 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maxtreme
Nem fox csalódni 😊

Serpa
Medieval II Total War demo (Overview movie)

Sland
Töltöm 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maxtreme
Az beza 😊

Sland
Ez mi?
A 3. képen a logó fazon úgy néz ki mint Vin Diesel.
Chronicles of Riddick?

BBird
Ez nem bot, hanem valami új diszkós õrület lehet... :-)
Hmuda
WH40k - Dark Crusade

Kis necron nagy bottal jár...

Nagy necron még nagyobbal...

Bloody Mary necron módra.

Térdig állunk a káoszban.

Csendélet. v1

Csendélet. v2

Kaszi46
köszi!

a vér mennyiségébõl ítélve, azthiszem nekem való!<#eplus2>

*Posse*T.W.D*

Maxtreme
Suffering 2...

Kaszi46
Nehéz odaírni a játék címét a képeknél, vagy élvezed hogy kérdezgetik tõled?

Mi ennek a játéknak a címe?

*Posse*T.W.D*

Maxtreme
Elmebeteg játék on 😄

Serpa
hát adj nekik egy kis zöldhasút 😊

Maxtreme
hát azok nem jöttek velem 😊

Serpa
és hol vannak a vonagló lotyók??
😄D

Maxtreme
hámajd' ha továbbmész akkor... na majd meglátod :-)

arty
de nemtom kicsinálni, csak bénitofegyverem van... 😊 ember ellen jo, mert ha földrekerülnek széttaposom a fejüket, de robot ellen nem ...

Forza.

arty
Battlefront2 (mellesleg szvsz az 1 szebb)

Forza.

Maxtreme
😄 Jah igen. Ha oda bemászol, akkor buktad 😄
Kis segítség: Ha majd kicsinálsz 1 robotot, elveheted tõle a fegyverét 😊

arty
ugy, h bemásztam a robothoz és nem tudtam kijönni 😄

monjuk patthelyzet volt, mert kimászni nem tudtam és õ sem ölt meg mert lebénitottam állandóan 😉

Forza.

Aha, okés.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Maxtreme
Ezt nem ismerni.. 😊 SZÉGYEN, GYALÁZAT! 😊
Duke nukem 3D (igaz "kicsit" felturbóztam a graft 😊 )

Van topikja sg-n, de írd be, hogy Scarface és kidob róla cikket tutti.... mármint a google.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mi ez?:S

Maxtreme
Mint azokban a régi szép idõkben.. 😄 😄

Maxtreme
1ébként szívesen😊)

Maxtreme
Hogy lehet ott elakadni? 😄 😄

arty
kösziii!! a 3. képen ami látszik, ott nem jutottam eddig túl... honapok óta ott tartok 😄 (riddick)

Forza.

mila69en
bár inkabb az IGN a barátom😄 ha gammáról van szó de azért gondóltam megkérdezem<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
tényleg az.... szoktam is használni<#fogmosas>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nekem bejön, szerintem a GTA részek se voltak fosok.

Google a barátod.

12346
ez van ugyanolyan fozs, mint a gta-k?

mila69en
miféle gamma ez? nem is hallottam még róla<#kerdes>

Maxtreme
Végül, de nem utolsós sorban 1kis br2 😊)

Maxtreme
A driv3rt hülyére fikázták a grafikája miatt, de dögöljek meg az szebb vót 😊)

Maxtreme
Kedvenc gamem 😊

Már 3x véginyomtam (hardon) Jobb vagyok mint Chuck Norris<#idiota>

Maxtreme
Némi EP1 + 1kis újratextúrázás 😊 (Alyx-on látszik a legjobban 😊 )

1ébként ez a textúrapack (bár még nagyon kezdetleges) tartalmaz 1 soundtracket is. Így tiszta filmes hangulata van a játéknak 😊

Na akkor pár Scarface kép<#eljen><#hehe>.

Scarface:

<#eljen><#hawaii><#hehe>...nem is tudtam, de jó ez így akkor.