15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#5696 Need for Russia -
#5695 loál, azt nem-e a magyarok csinálták? :D Legalábbis az Insane-t azt biztos, de szerintem ezt is. -
#5694 orosz játék, Oroszországban játszódik, hó, tajga miegymás -
#5693 4x4 screamer? -
#5692 nem -
#5691 Full drive 2?
#5689: azaz :) -
#5690 Üdv!
Nem pont ide, de máshova nem tudom:)
Régebben jelent meg egy orosz nyelvű és fejlesztésű terepjárós játék, amiben egy fix, hosszú útvonalat kellett teljesíteni. Élőben is volt vagy van ilyen verseny, az alapján készült a játék.
Nem az Uaz 4x4-re gondolok, de hasonló hozzá.
Ötletek?
Előre is köszi -
Miskolc88 #5689 a BATTLEFIELD:HEROES lesz ingyenes.
-
#5688 ööö, ez most az ingyenes? Csak mert úgy tudom, hogy annak ilyen rajzos grafikája lenne.
#5685: ellopta a Crysis -
Battlefield: Bad Company
-
#5686 Széép!
Milyen jók a textúrák jó magas felbontásúka! -
#5685 Jaja. Összhatást nézve nagyon szép. (mondjuk maga a game nem 1 nagy szám, nagyon nem)
Amúgy érdekes hogy pl a sűrű növényzet hova tűnt a játékból? :)))
Az első prezentációs képek közül az 1ik -
#5684 Ez pedig durva szép. Mér utálom ezt én ennyire? :O Még a végén felteszem újra, hátha beleszeretek. Mindenesetre a legelső, diszkós pálya késztetett az uninstallra. Bár ha nem ismerném a Max Payne-t, lehet, hogy kijátszottam volna már azóta. -
#5683 El matador part 2
-
#5682 Nekem tetszett a game kár hogy nem lesz folytatása :( -
#5681 Hát el lehet vele lenni (állítólag később jobb lesz sokkal) de nem 1 nagy durr sajnos. -
#5680 Legutóbb ezért vettem meg a PC Gurut... (szvsz nagy hiba volt) -
#5679 El matador
Elég agyatlan 1 valami, de nekem most pont ilyen kellett :D -
#5678 Utolsó képen levő épületnek, olyan Nyugati pályaudvar beütése van :) -
gyuri12 #5677 Fotós-e vagy? ezek az új képek nagyon olyanok,mintha a fejlesztő brigád állította volna be.:) -
#5676 Half-Life 2
-
#5675 Crysis
-
#5674 S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl
(A képek át lettek méretezve!) -
#5673 - asszem ezek a képek már valahol igazolják a gépigényt is :) -
#5672 Flatout Ultimate Carnage part 2
-
gyuri12 #5670 Akkor nagy trágya az egész,hogy csak na.:D
Commandos1 dá beszt. -
#5669 hát nekem már az elején unalmas volt, felénél meg abbahagytam, szóval nem tudom hogy jobb lett e volna :) -
Neoncsoves #5668 óóó ez rohadt jó game... :) -
#5667 Kung Fu Panda
-
#5666 Assassin's Creed
-
#5665 Commandos Strike Force
Így az elejéből ítélve, azt mondanám hogy messze a legjobb 2-dik VH-s game amivel valaha játszottam (grafikát leszámítva ofc.. de attól most tekintsünk el) de sajna máshol írták hogy csak az elején ilyen jó, utána átmegy sima piffpuff styleba :( -
#5664 grid nfs? több komolyságot:D
az a vicces hogy már totál kipörgettem a gamét és eddig nekem sem tűnt fel hogy nincs dinamikus árnyék:DDDD -
#5663 Nekem ez az apróság még úgy se tűnt fel a képeken, hogy előtte olvastam is a hsz-odat. :D -
#5662 Exluzív címek esetén ezzel kár foglalkozni hogy mi min menne, mert csak találgatás... egy a tény hogy ez a PGR4 lassan 1 éves lesz és még mindig magasan a legszebb, legjobb árkéd autós gém a piacon minden szempontból, ez a GRID vagy NFS nyomában sincs. -
gyuri12 #5661 Az UE3, a legkönnyebben skálázható/optimizálható motor! -
#5660 hát nekem egyáltalán nem esett le tőle az állam:D attól függetlenűl az egyik kedvenc autokázos játékom a sebesség a legkobb benne jöhetne egy új rész:S -
csgj #5659 Hát, öhm... Mass Effect? Rémlik vmi? -
#5658 Ez az egyetlen hibája a grafikában hogy nincs dinamikus árnyék az autón ( minden máson van ), bár ez inkább csak képeken látszik és zavaró picit. -
gyuri12 #5657 Hidd el,hogy élőben,mozgás közben nagyon jól néz ki, tipikus "áll leejtős". -
gyuri12 #5656 Vagy úgy,hogy nagyon nehéz lenne optimizálni PC-re?:)
Crysis szintű gépigénnyel lehetne csak megoldani,abban meg nincs pénz...