Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, jó<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem a második jobban bejön.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmuda
Kösz, lehet megnézem magamnak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Istencsászár
Cinema módba ha visszajátszás van akkor ott a logo ( RTL a játék hivatalos szponzora ). Sajna a demo túl rövid és túl korlátolt. Autopályán való száguldás, üldözés, forgalom, balesetek stb... összességében jó, de hogy a teljesbe milyen ötletek kerülnek bele, a karrier mód milyen lesz az majd kiderül. Én még igyis többre értékelem mint az újkori NFS-eket, van benne fizika, az autók törnek, nem a mosott képet kell bámulni, graf szép, irányítás kellõen árkéd és kellõen feelinges ( érzed hogy ez egy autó ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hmuda
Az RTL logó ott a sarokban nem kicsit gáz. <#idiota>

Amúgy milyen a játék?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mila69en
loller hogy micsoda?😄 ilyen is van?<#wow2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
Cobra 11

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kmarha
Nos, ennyire régen tudott bármi is lekötni, mint a Fifa. Sosem voltam oda érte, most is csak azért raktam fel, mert hallgattam szobatársam gépérõl Hajdú és Faragó eszméletlen szócséplését, úgyanis immáron magyar kommentárral játszható a játék. Eszméletlen milyen hangulatot tudnak varázsolni.
Szóval jöjjön pár kép, a Fifa 2007-rõl!

Elöször is, az én kis büszke csapatom. MU, és mielött jönne a fikázás hogy milyen könnyü útat választottam, hogy nagy csapattal játszok, megjegyzem, a fokozat az nem alapszinten van. Az elsõ idényben a csapatot a végén nagy nehezen visszahúztam a 18. helyrõl a 12.ig.

No, õk lennének azok:

Ha a bal szélsõ guggoló figurát nem ismeritek fel nem gond, õt szerzõdtettem. J. Stead, és hatalmas játékos lett. Õ most a gólkirály, nem is kevés elönnyel.

Aztán akkor megmutatom mennyit fejlödtem én is a játék során. Az elsõ idény bénázása után, most igy néz ki a paletta (és egyben a játék menüjének a stilusa is):

Maga a játék, meccs alatt ilyesmi képet mutat:

Szabadrúgás Rooneyval. Bár nagyon ellenszenves egy figura, azért a tehetségét el kell ismerni. Ezt a helyzetet meg persze lehetetlen volt kihagyni 😛 :

Ez itt elvileg Saah kapúra lövése. Igy kimerevítve inkább bemelegítésnek tünik a dolog. Mellesleg itt észrevehetõek a sárfoltok. Emberünk ott sározódik, ahol a legtöbbet csuszkált a sártól ellepett pályán:

Itt egy jóütemû becsúszás közelrõl elkapott pillanata:

És legvégül a legszebb kép, a naplementés focipályáról, a sokszor átkozott, sokszor imádott kapusom háta mögülrõl fotózva:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Esrohnoil
Az elsõ része sokkal királyabb. 😊 Hangulatra is.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

mila69en
inkabb úgy mondanám hogy gothic 3 béta😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biza jó gém ez ha szabad megjegyeznem<#smile>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Nosztalgiázok picit.

Alien versus Predator 2.

BBird
Egy kis torna a csata elõtt sosem árt:

Játék címe: Dungeon Siege
Nem gyakran találkozok grafikai bugokkal, de ez most tényleg jó:

JÁTÉK: Ghost Recon - Advanced Warfighter
KÉP CÍME: Roncsautó rakéta üzemmódban <#wink>

(Sajnos sokat kellett tömörítenem, hogy 20K legyen. <#wilting>)

Maxtreme
jah csak nem ezzel a sebeséggel😊))

grebber
Ilyen graffal ömleszhetnék a jobbnál jobb game-eket!

Next PC upgrade: 2022

Kaszi46
Tudom, az életerõ csíkról ráismertem. amúgy nem én töröltem és nem is szóltam hogy töröljék.

*Posse*T.W.D*

Maxtreme
Már 1x leírtam, ha visszaolvasol láthatod.

Kaszi46
"Írd oda a játék címét is, amirõl a képek készültek!"<#hehe><#email>

*Posse*T.W.D*

Maxtreme
jaja 😊
Csak az a baj hogy elõszeretettel használnak sf-et..

(lol eltûntek a képek.. Törölve lett? Miért?

grebber
Nagyon jó mind a 2 része remélem a Midway csinál egy 3.-at is UE3-as motorral 😄

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
Gothic 3

Klassz képek<#eljen>.

Uccsó két képnél sry, nem figyeltem mentéskor, hogy mögötte van a régi<#hehe><#hehe>.

Heroes Of Annihilated Empires

Introja nagyon kemény amúgy<#eljen><#hawaii>. Fõleg mikor a gonosz erõk katonái csapkodják a pajzsukat és ordítanak, hergelik magukat....pffûûû hát az valami eszméletlen nagy<#eljen>.

Nekromenták (vagy, hogy írják) építkeznek és gyülekeznek

Nekromenták építkeznek és gyülekeznek 2

kampány - túlerõben az élõhalottak

kampány - fa vs élõhalottak

arty
+kösz!

Forza.

arty
OFFFFF brianza? uuuristen, lehet még nem néztem meg??? 😄 kedvenc pályám, szinte csak ezt ismerem rendesen 😉

Forza.

Istencsászár
Ez az ISI álltal nemrégiben kiadott pálya, amelyben 6 különbözõ vonal vezetés van, mivel a régi ovál rész is belekerült! Letöltés

arty
ez a monza melyik monza? 😄 külön leszedhetõ vagy vmi mod rakta be?

Forza.

ezt le kell szedni!!!!!

Fejes021
A grafika a lényeg, általában nem is játszható, csak a legújabb tech nológiákat demonstrálja (tech demó). Sajna mostanában a sok játék is csak grafban van ott de mögötte nincs semmi.

http://www.panoramio.com/user/518310

Istencsászár
Rf F1 2005

Sland
Akkor sem tudom, hogy mi az a TechDemo

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maxtreme
Vazze odaírtam hogy ----> Quest 3D TECHDEMO

Sland
Ez mi?

úgyértem játék, vagy progi mint a 3D MARK vagy mi?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maxtreme
Quest 3D techdemo

Tigristank
Akkor lesz mit bepótólnod, ha meglesz az új géped. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Sland
még kell várnom 2 hónapot hogy játszhassak vele...
Addig itt porosodik a vinyómon. Akárcsak a Stronghold Legends és a Riddick.
Ugyan ez lesz a Carbonnal meg a TDU val is és a Cobra 11-el is 😄

Jó, valakinek átjön, valakinek nem<#hehe>.

mila69en
hm......érdekes nekem teljesen át jött itt a gép elõtt ûlve is😄

Ok, így már vágom.

Jah....gépen keresztül nehéz<#hehe>.

Istencsászár
Jah, csak itt nem a mai világban harcolsz ( BF2 ), hanem egy kitalált jövõbéli fikcióban. Tehát ez a modelleken kívül egy az egyben BF2, ezért csak 1 mod, amit az EA teljes árú játékként ad ki... vond le a következtetést.

Istencsászár
Még egy pár bucka eksön

mila69en
nem érzed az ironiát😊

Mod? Már miért lenne mod? Teljesen különálló játék.

Maxtreme
Teniszeltem 1et 😊
(Top Spin)

Checkerboy
Eltûntek a hozzászólásaim???Aztamindenit...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Istencsászár
Annyira el lehet vele szórakozni mint a BF2-õvel... ez egy mod, semmi több, de igaz a legjobb az 1942 volt.