Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
farps?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Naaa, neked hogyan sikerült képet készíteni róla? Lenyomtam printszkrín billt és paintbe akartam másolni, majd menteni, de semmi ehh. Jó képek egyébként

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mila69en
azta mega giga loller😄DD ezt meg kell lesnem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sland
2.8GHZ Intel 1.5G RAM Sapphrie Radeon 9600XT

25 FPS mindenhol
Demo nem tetszik

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Fejes021
milyen géped van és mennyire jáccható rajta? tapasztalatok?

http://www.panoramio.com/user/518310

Sland
Istencsászár

<#idiota><#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igen, ez tény. Bár nem tudom, én meg szoktam nézegetni a linkelt dolgokat is... ha érdekel. No de sebaj, majd elleszek itt valahogy.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

eZo
Pro Evolution Soccer 6

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Istencsászár
Kimásolod a linket és ugy megnézed, nem sg-n keresztül.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Esrohnoil
Viszont a galériában látható képeket igen összenyomja. Azokat nem lehet vhogy az eredeti méretükben megtekinteni?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Istencsászár
Ha linkeled nincs meg a hatása, vagy nem nézik meg, vagy elkerüli a figyelmet... ezért kell képként berakni. Szerencsére az sg motor méretezi õket, ami nagy elõrelépés és hasznos dolog...

De, jó a netem és elég gyors egy ilyen topikhoz, de ez már rengeteg kép 😛.

Esrohnoil
Nem elég gyors a neted. 😛

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

robotnyk
napi 3-4 hsz, max 1-2szer kell bejönnöd. ez a topik erre van, akár minden hszbe lehetne 10 kép.
Szerintem meg ne írj hülyeséget😛. Mégis miért járok ide? Mert tetszik és nem poénból raktam be képeket én se, de ez így akkor se jó😛PP.

Alwares
Szerintem ha nemtetszik ne nézd meg a topicot...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Vazzz, nem lehetne mégis, hogy linkelve tegyétek be? Annyi kép van már, hogy tökre belassul a netem betöltésnél, pedig ez egy jó net ám.

mila69en
nem volt ojan rossz eza gamma bár a vége nem tetszett annyira

Maxtreme
na még1 adag😊 (gondolom már unjátok mint állat :p 😄 nembaj <#vigyor>)

Maxtreme
Még 2 matrixos vid by me 😄
Video 1
Video 2

Összméret 50 mb. Az elsõ a jobb 😄

Maxtreme
Igen az 😊
Sztem a patchek javítottak a dolgon. Én még bugba nem nagyon futottam bele, pedig már elég sokáig elvittem.. 😊

Istencsászár
Ez az utólag megjelent Mátrix gém? azt megnéztem, igen warez 😄, de valami brutálisan bugos és grafikai hibás, akadós szemét volt. A hangulata és maga a gém bejött, de nemsokáig bírtam vele ilyen körülmények közt játszani...

Maxtreme
Csináltam 1 kis gameplay múvit a matrixból 😊 (20mb jobb klikk hivatkozás mentése más néven)
Aki még nem ismeri a játékot, annak erõsen ajánlott megnézni. 😊
Természetesen ennél jóval több van a játékban, ez csak 1kis 1 vs 1 bunyó.

Mivel nem sokára jön Force of Corruption, ezért egy kis Star Wars Empire at War kép sor.

Star Wars Emprie at War

Üzenet

Halálcsillag gyártása folyamatban

Kész a Halálcsillag

Carida-i ûrcsata - kezdés

Halálcsillag

Carida-i ûrcsata - benne a közepén

Carida-i ûrcsata - gyõzelem

Carida-i ûrcsata - vége és az eredmény

http://sgupload.uw.hu/1161621066.jpg

Harc Caridáért a földön - magányos lépegetõ

Harc Caridáért a földön - erõsítés érkezik

Harc Caridáért a földön - csata és Vader az élen

Harc Caridáért a földön - mindenki elõre

Harc Caridáért a földön - jönnek a bombázók

Istencsászár
Buggal még nem találkoztam ( grafikain kívül ) ami a gémpéljben zavart vagy hátráltatott volna... egyetlen óriási hibája van, hogy nincs benne fizika-fizikai szimuláció és ezzel el is cseszték az egészet, pedig ez simán év egyik durranása lehetett volna, de ezek ellenére sem tudom letenni mivel a hangulat brutálisan jó, a grafika gyönyörû ( nem mindenhol de összességében szép ), az akciók hangulatosak, sok a jópofa mozgás és trükközés, és a bejárható terep nagyon nagy... ezzel a helikopterrel csak egy részét jártam be, de meguntam😊) majd valami gyorsabb repcsivel feltérképezzük😄😄

mila69en
jó lenne ez ha nem lenne egy búg halmaz:/

Istencsászár

Maxtreme
Megen mátriksz 😄

Istencsászár

Forró nyári napnyugta.

arty
Alarm Für Cobra 11 - Cobra Demo

Forza.

Jó játék<#eljen>, csak nem tudtam végig vinni, mer egy három dimenziós lépcsõs házban, ami az ûrben volt, elakadtam. Na de nem baj.

Maxtreme
Akarom mondani:
Matrix: Path of Neo😊

Maxtreme

Maxtreme
Matrix path the neo

Istencsászár
Mer az is 😄😄😄😄

arty
ez tisztára world racing engine-nek tünik 😊

nem a synetic csinálja? (megyek nézem is meg 😊 ) kösz a kedvcsinálot!

Forza.

Jeff Gordon
10 kép következik:
F1Challenge 99-02 Index mod Talladega 500
jellemzö: full gáz, over 400 km/h speed, és kb 10-20centis távolság.
nagyon lehet élvezni, a küzdelem óriási, remélem a képek visszaadják 😊

The only speedometer is in your head.

Kmarha
Én még kihozok belõle új és új kupákat, majd csak útána váltok valami neves brazil csapathoz 😊 Vagy egy kevéssbé ismert másodosztályhoz.

Egyébbként egy kép csak kicsibe jelent meg. Ez lenne az, mely mutatja Steadnek milyen jól sikerült a .. khmm.. beilleszkedés a csapatba. Mindenkii naaagyon szereti 😉:

Valahogy mindig a Sims jutt eszembe e képrõl, ahogy ott lebeg a fejük felett két kis szivecske 😊))

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jah amúgy második szezonom Fifába és elejétõl kezdve Manchaster Uniteddel nyomulok, bár lehet, hogy szezon végén majd elmegyek más klubba picit.

Alien versus Predator 2 multi képek:

MU rulz<#eljen>.

Kmarha
lehet hogy szebb 😄 nekem az élmény fontosabb, és tényleg, a magyar kommentár sokat dobb rajta 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

acsati
szerintem a fifa 07 nagyon ronda én csak a magyar kommentárok miatt játszok vele de egy idö után biztos megunom. Egy nhl vagy nba sokkal szebb!
Kmarha
No még egy kis gyüjtemény a Fifa 07 világából.

Elsõnek hogyan is nézz ki a bevonulás. Még pályán kívül, felmérve, ki mennyire remeg az igzalomtól:

Itt pl a dühtõl remeg fõhõsünk, de hát erre mondják, IJ:

Egy kis beállás a fényképmanusoknak.. de tisztára valami énekkar jutt az eszembe róluk:

Hát itt nem a cipõt csókolgatják 😊. Annyira édesek, és ráadásul a csapatom két legjobb csatárja. A Kicsi és a Nagy:

Egy kis dicsekvés is hadd jöjjön:

A végére pedig egy kis összevágás, arról az emberemrõl, akin a legnehezebb kiigazodni. Sosem tudja az ember, hogy most jót mondott e neki, vagy nem. Azt hiszem a kép magáért beszél. Az "egyarcú" Smith:

Hmuda
WH40k - Dark Crusade

A "fõhõs" a játék elején.

Tech-pap meg robbantani.

Imperial Guard vonulás.

Imperial Guard vonulás 2.

Imperial Guard szemle.

Terminátorok egy medic-kel.

Két Apothecary.

A Necronok avaratja.

Necronok pózolnak.

-1 Monolith

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Esrohnoil
Az elsõnek nem ilyenrajzfilmszerû a grafja, mint a 2.-nak.
Nekem a Gold verzió van meg belõle, és hatalmas hangulata van. Néha még most is elõvesszük haverokkal. 😊

Nemtom, rég volt már és akkoris csak picit toltam, mer nekem valamiért kifagy, de nem baj, jó nekem a 2 és kész.

Sland
Alarm für Cobra 11: NITRO Demo

Konfig: 2.8GHz Intel, 1.5GB RAM, 9600XT 128MB

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Esrohnoil
Gondolom nem próbáltad az elsõt multiban, v. a single kampány részét képezõ bónusz küldetéseket, amik sokkal durvábbak mint a kampány alap küldetései. 😊