Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Milyen milyen 2k7-es? 😄 Te mirõl beszélsz? 😄
Agyon módoodsított ue2.0 (ami inkább ue2.5)
és igen.. van bent sm3.. Sõõt HDR, soft shadows, displacement maping, és egyéb nyalánkság is (nem csak patchel)😊
Nemtudom ebbe mi a fura. Azért mert ue2? és? Attól miért ne lehetne bent sm3?

Sland
Felraktam egy patchet és az sm1.1-et álállítottam sm3.0-ra

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

dante3
Szépek a képek és látom magyarosítva a game,kedvet kaptam egy kis pacifichoz,fel is teszem!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Alwares
De hogy a tökbe ha egyszer UT2k7-es a motorja, na mindegy... De ha nekem is full igy nézett ki akkor lehet már SM3-ba volt? Bár a franc tudja...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Maxtreme

Maxtreme
Mohpa

báttyó02
de van benne

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Alwares
Én úgy tudom nincsen benne SM3 mert UT2k4-es a motorja csak feltuningolva. Meg nekem is ugyanigy nézki...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

fernando torres
uhh ez nagyon szép(Y)

Sland
Splinter Cell Chaos Theory

1280x1024, SM3.0, HDR On, Minden a legnagyobbra, legrészletesebbre állítva 50-90FPS

Mára ennyi, remélem tetszenek a képek!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
FEAR

1280x960 Minden Maxon 25-140FPS 😄

Sland
Far Cry 1.34

1280x1024 Minden MAX. HDR-rel rondább volt. Szvsz egyáltalán nem szép játék 70-140FPS

Sland
The Chronicles of Riddic - Escape from Butcher Bay

1280x1024 Minden maximumra állítva, 25-120FPS

Õ megszólalt...

Sland
Test Drive Unlimited BETA

1280x1024, 4xAA, HDR OFF, 35-50FPS
Konfig az aláírásban

Gallardo Popsi

Audi TT Front

Audi TT a Beachen

Enzo

F430 + Vízesés

Brand-new F430

Ford próbaút

zorrobomber

zorrobomber
Titan Quest

zorrobomber

Maxtreme
Nekem is tetszik. VAayis csak tetszene, mert max 10 perc után rebootol tõle a gép 😞
Már mindent megpróbáltam amit lehet..
- Viszavettem a cput alap órajelre
- Másik vga driver
- Hankártya gyorsítás levétele (mivel az EAX-al gondja van, erre is gyanakodtam)
De semmi eredmény 😞

Seth
Na ezt tök sokan leszólták, pedig jó kis game. AMikor nekikezdtem elsõ pár pálya uncsi meg sablonos volt, de aztán megkedveltem, a végén meg nem tudtam abbahagyni, úgyhogy végig is toltam. Repkedõs részek remek lazításnak két fps pálya közt, a vége is elég izgi

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Mace griffin - Bounty hunter

Baromi jó game lenne, ha nem resetelné random a gépet 😞
1ébként a játék 2003-ban jelent meg (szal úgy tessék nézni a gfx-et, és ne a mai szinthez mérten 😄)
Amibe egyedüálló az az, hogy ötvözték az fps stílust, az ûrszim style-al 😊 (na ne tessék semmi komolyra gondolni, kint a zûrben is csak arcade piff puff megy : ) )

Maxtreme
Gene troopers part 2

mi a ... mind1 majd vhogy megoldom

Call of Duty

-Vagyunk mint az oroszok

-Bajtársiasság

-Haverrr... 😄

-Ezek a németek nem viccelnek ...

-Hozta volna a zászlót...tovább...

Maxtreme
Mi lesz abból ha ötvözzük a Half Life 2-õt, a Halot, és a Deus Ex-et?

Gene troopers 😊

arty
akkor saját tárhelyrõl 😞 kepup kitiltotta sg.hu-t? 😞

Forza.

arty
jajj, nemez... sry

Forza.

arty
Sland
Hogy tudok ilyen kis thumbnaillel, vagy mivel képet linkeni?
(Úgy hogy kettõ elférjen egymás mellé, mint ahogy Maxtreme csinálta régebben)

Maxtreme
Black and White 2 😊

arty
ok, feladom

Forza.

arty
hm, nem lehet pont a filenévben ?

Forza.

arty
jah, gondolom h nem volt eccerü 😊

nah, még két kép a Vegasbol, az elsõn elég vicces, ahogy a kis szobában, 0 berendezéssel 14 fps-re esik le a sebesség 😊 Igen, megcsinálták!

Forza.

Maxtreme
Énmeg thumbokat készíteni vagyok lusta <#idiota>

arty
a régi, thumbnailes linkjeid jobbak voltak... rákattintani ezekre lusta vagyok egyenként, igy meg a gagyi forummotor gagyi átméretezése miatt randák 😞

amugy a képek/game szép 😊

Forza.

Maxtreme
Alpha Prime

arty
még R6 Vegas(képek kicsit élesitve):

Forza.

arty
R6 Vegas

Forza.

UnknownAsshole
emléxem amikor gef4-esem volt és ezzel játszottam 😄

amikor kikell lõni a repülõ kerekét hát az nagyon gáz volt ! egy keréknek nem nevezhetõ, négyzet alakú dobozon gurult X)
báttyó02
etmatrix

Neverwinter Nights 2
Sland
3D Sex Villa 3.0-ból kérek sok-sok képet!
Kivi vagyok mennyiben más mint az elõzõ verziók

báttyó02
pes6

mila69en
Richard Burns Rally a legkomolyabb rallis játék ami valaha készûlt😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
sztem azért nehezebb, mert jobban "utánozza" a valóságot 😉 😛

Forza.

Hmuda
Attól, hogy nehéz vezetni a kocsit még nem lesz kevésbé arcade.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

robotnyk
kösz, akkor érdemes várni rá
arty
a francokat vérárkád ... 😊 ott pro szim módban azért kell küzdeni a kocsival. egy nfs-ben nem kell+ott mandiner kanyar is játszik 😞 azért az vér-árkád.

mila69en:
wr2-re ugyan ez igaz, csak sokkal könnyebb megfogni 😊 azért mindenki a wr2 felõl érdeklõdik, mert sztem az a _minimum_, ami ma kell egy élvezetes körözéshez 😊

Forza.

Hmuda
Azért Flatout is vér-arcade, bár meg kell hagyni hogy ott könyebb volt vezetni. Itt nagyon figyelni kell, hogy tényleg kénytelen vagy fékezni kanyarban mert úgy kirepül az úttestrõl vagy kezd el csúszkálni, hogy öröm nézni. Az egyetlen komolyabb viszonyítási alapom a GT4, ahhol mérföldekkel jobb a fizika (bár messze van a tökéletestõl), de ha egyszer valaki belejött ebbe, akkor nincs vele komolyabb probléma.

A törés a szokásos: játékos kocsikon egy karcolás sem, a forgalom meg úgy törik, hogy öröm nézni.

A rendõrök meg szigorúak, bár nem túl intelligensek. Minden második ütközésnél nõ egyel a körözés (mindegy mekkora a baleset, elég ha egy icipicit megkarcolod a nagy rohanásban, máris jelzi, hogy nõtt a körözés). Elsõnél egy zsaru üldöz, másodiknál minden arra tévedõ, a harmadiknál meg kordonokat raknak le. Itt a kordonok végre veszélyesek, mert nem lehet úgy áttörni õket mint az újabb NFS-ekben, hanem ki kell kerülni, mert ha belerombolsz akkor 90%, hogy nem tusz kikeveredni belõle és jön a birság. Az, hogy mennyire csökken a körözés az úgy vettem észre, hogy helyzetfüggõ. Free-roamban elég hamar leapad és ritkán találkozunk zsarukkal, de például egy csomagküldiben alig lehet õket levakarni, képesek percekig fenthagyni a körözést.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mila69en
én nem értem miért akarja mindenki a word racing fizikához hasonlítani? egybõl ez az elsõ kérdés hogy a wr fizikához milyen?😄 szvsz a wr-sem büszkélkedhet a fizikájával-.-

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
megkövetlek, az életben nem gondoltam, h vki már nyomja a gémet PC-n 😊

viszont, ezesetben a játék tényleg szép, és nem az úton útfélen feltûnõ gagyi fényhatások, csillogó takony-úttesttõl ... 😊

ok, nfs-hez képest jobb a fizika, de pl egy world racing-hez képest? egy flatouthoz képest? pl. törés van? rendõrök milyenek? 😊

Forza.