Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Just Cause-ról képet ,,than you

Sland
Fogadjunk, még ki sem próbáltad!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maxtreme
Ráadásul a game is teljesen ugyanaz mint az elõzõ. (még a menü is.. csak más a színe)Részemrõl a demo után felejtõs 😊

arty
Xpand Rally Xtreme Demo (sajnos alig lett jobb az irányitás, mint az elõzõben... pedig lenne benne potenciál -> középpontja körül forgatható tégla, nem kocsi)

Forza.

Maxtreme
Menü nálam sincs.. A jobb alsó sarokba kell kattintani, a másik képernyõn pedig az elsõ sárga téglalapra 😄 😄

Szarfos drive lehúzással kiüthetõ :p

arty
Kösz! Megtetszett, leszedtem, tényleg jó, de az orosz nyelv miatt nálam még a szövegek sem látszanak, sem a menüpontok ... 15-20 inditás után nagyjábol réreztem hova kell klikkelni ... 15 perc game, semmire nem jöttem rá és uninstall... várom az angol nyelvõ teljes verziot, ami talán sosem jelenik meg 😞 Pláne, h sztárforsz 😞

Szerencsére a stilusban van még jó, hasonló játék: Powerdrome, és öö.. régebben, szintén orosz cucc volt, nemtom a nevét... még grafikailag is rendben volt, igértek multiplayert patchben, aztán az sem lett, namajd, ha beugrik a neve ... 😄

Prey

Forza.

Maxtreme
Aim Racing (demo)
Mive o(rosz 😄) game, sokat nem vártam tõle, de nagyon kellemeset csalódtam.
Piszkosul feelinges a cucc. A fizika, graf, gameplay, sebességérzet, optimizáció a helyén.
1edül kicsit talán a irányíthatóságon csiszolhatnának még, de az sem reménytelen. Könnyen szokható. (elõször nekem nagyon fura volt, aztán a 3-diok köröm már hiba nélkül nyomtam le 😊 )

SNAKE01
nekem nem tetszik ez a játék,olyan mûanyag hatása van a kocsiknak...

arty
eszméletlen szép ... 😮

TrackMania United (ATI1950pro)

Forza.

Sland
Kikapcsoltam minden HUD-ot. Így nyertem 5FPS-t és sokkal szebbek a képek

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sanyix
Mint ahogy a 9600-omon, mint minden dx9-es kártyánál 😊 9250 meg ugye dx8

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

arty
mert az sm2.0 ... na, ez tényleg OFF, képeket!

War Front Demo (RTS, FPS nézettel!) by Digital Reality (magyarok)

Forza.

az én 9800 asomon meg van koszolódás!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

arty
mert az még shader2.0-t sem tud ...

szép képek 😊 mind!

Forza.

Sland
Haverom 9250-jén nincs koszolódás TMU-ban<#hehe>

A játék a Test Drive Unlimited nevet viseli
Több kép: #3459

+Itt

Bazz mien game nak van ien gyönyörû grafja???

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

Ati kártyán is van😛

csináltam egy kis flatout 2 crash videót, nem nagy, 10 mega 😊

katt

Sland
R6: Vegas
1024*768 Minden ami lehet maxon, very high-on
20-65FPS

Sland
TM: United

Ati kártyákon van koszolódás?

CS@
VoyageCentury

Sardinia
Dakar ez most úgyis esedékes 😊
Athen meg még Egy
Algiers

arty
mégmég, végtelen képet elbirnék nézegetni ebbõl 😊 sok belsõnézetes is jöhet, ill ha van motorháztetõt 😊 thx

Forza.

Sland
múlthéten még nem volt meg a játék 😛

mila69en
mitõl lenne csúnyább mint pl: tegnap vagy a múlthéten?<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sland
TDU még mindig szép

arty
én is végigtoltam condemned-et, 10/10es game volt!

Forza.

mila69en
pont most toltam végig valamelyik nap és azt kell mondjam iszonyatosan jó a game<#eljen>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sland
Oks köszi, akkor Must have kateg. 😛

grebber
Fear engine csak jobban optimalizálva és szép 😄

Next PC upgrade: 2022

Sland
grafikára milyen?

Seth
Kép nélkül is azt mondom, simán megéri. Ha borzongani akarsz akkor ez a te játékod lesz. Fear-t leiskolázza szvsz

PSN ID.: Beegabor

Sland
Condemned Criminal Origins címû játékból tud valaki képeket berakni?
Csak el akarom dönteni a képek alapján hogy megéri e letölteni vagy sem

hát full nem bújhat el mögötte... maga a játék egyik esetében sem érdekelt annyira, de grafika terén jóval felülmúlja a cod2 a mohpa-t! Annyi, hogy a gépigény miatt nem mindenki bír vele rendesen játszani... azért van ott az a directx7-re váltás, és akkor megy atomul gyenge gépen is. Akkor viszont tényleg a mohpa a szebb... de d9-el, highon a cod2 már elég durva
mila69en
pár búúúúg<#nyes> inkább jópár búúg<#hehe>

báttyó02
mindenképpen érdemes kipróbálni ja 😊
az autók fizikája nagyon jól megvan csinélva,grafika is szép,viszont pár bug,és a lövöldözéses részek vannak elba**va
ja és nem kell neki erõmü,ami képeket csináltam róla simán fut,egyedül az árnyékok miatt akad be néha,és abszolut gyenge közép gépem van

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Seth
hát olvasgass bele a driv3er topikjába

roblee
A Driv3r-rõl érdeklõdnék. Láttam a képeket, amiket báttyó02 rakott fel és tetszenek. Szóval mit tudnátok mondani róla? Érdemes kipróbálni? Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Sland
Jah okés. Én ugy tudtam hogy 1.04-re lehet csak rárakni a magyarítást.

és igazad van, elírtam, nem pachet, hanem magyarítást 😊

báttyó02
miylen peccsre gondolsz 1.05 után? én feltettem az 1.05öt,rádobtam a magyarítást,és annyi

700×560felbontásra kell kicsinyíteni

Sland
1.05ös javítás után fel lehet rakni a patchet?

És hogy kell - a fórum motorját nem használva - képet linkelni?

báttyó02
splinter cell ct

Maxtreme
Még 1 kis mohpa 😊

Emelett a cod2 szvsz simán elbújhat gfx téren. (najó az arcok ott lehet hogy jobbak de akkor is.. Meghát az 1 évvel "öregebb") Ráadásul sokkal kisebb a vasigénye.

Seth
utolsó képen éppen felszáll vki a mennybe?? még a fénysugár is megvan hozzá <#idiota>

Half-Life2: deathmatch & team deathmatch
Minden max.-on(nem minden képen mert néhány serveren többen voltak)

báttyó02
igen,az valóban kicsit "érdekes"<#vigyor1><#idiota>

Seth
jajj annak a motornak milyen az árnyéka 😄

arty
gyönyörû képek! 😊 végre nem a forummotoros átméretezett borzalom, nincsenek cakkos élek ... igy kell 😊 teljesen kedvet csinál a driverhez, pedig tudom h sz*r 😄

Forza.

báttyó02
Driv3r

Pes6

arty
egyáltalán nem ronda az FC HDR-el, csak nem állitottad be jól... 😊

Forza.

Maxtreme
Magyarosítva nincs, csak magyarítva ill honosítva 😊