Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Forza.
Szarfos drive lehúzással kiüthetõ :p
Szerencsére a stilusban van még jó, hasonló játék: Powerdrome, és öö.. régebben, szintén orosz cucc volt, nemtom a nevét... még grafikailag is rendben volt, igértek multiplayert patchben, aztán az sem lett, namajd, ha beugrik a neve ... 😄
Prey

Forza.
Mive o(rosz 😄) game, sokat nem vártam tõle, de nagyon kellemeset csalódtam.
Piszkosul feelinges a cucc. A fizika, graf, gameplay, sebességérzet, optimizáció a helyén.
1edül kicsit talán a irányíthatóságon csiszolhatnának még, de az sem reménytelen. Könnyen szokható. (elõször nekem nagyon fura volt, aztán a 3-diok köröm már hiba nélkül nyomtam le 😊 )

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
War Front Demo (RTS, FPS nézettel!) by Digital Reality (magyarok)

Forza.
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD
A játék a Test Drive Unlimited nevet viseli
Több kép: #3459
+Itt
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD
1024*768 Minden ami lehet maxon, very high-on
20-65FPS

Ati kártyákon van koszolódás?

Forza.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN ID.: Beegabor
Csak el akarom dönteni a képek alapján hogy megéri e letölteni vagy sem
az autók fizikája nagyon jól megvan csinélva,grafika is szép,viszont pár bug,és a lövöldözéses részek vannak elba**va
ja és nem kell neki erõmü,ami képeket csináltam róla simán fut,egyedül az árnyékok miatt akad be néha,és abszolut gyenge közép gépem van
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
és igazad van, elírtam, nem pachet, hanem magyarítást 😊
700×560felbontásra kell kicsinyíteni
És hogy kell - a fórum motorját nem használva - képet linkelni?
Emelett a cod2 szvsz simán elbújhat gfx téren. (najó az arcok ott lehet hogy jobbak de akkor is.. Meghát az 1 évvel "öregebb") Ráadásul sokkal kisebb a vasigénye.
PSN ID.: Beegabor
Minden max.-on(nem minden képen mert néhány serveren többen voltak)
Forza.