Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hmuda
Mármint a játékról? Brutális méretû terület (nem tudom pontosan melyik sziget van lemodellezve, asszem Honolulu), a leggyorsabb járgánnyal is majdnem egy óra csak körbemenni padlógázzal, plusz a belsõ területek dugig vannak autopályákkal és mellékutakkal. A fizika még erõsen arcade kategória, de mérföldekkel jobb mint a mostani NFS-ek bármelyike. Mivel béta, még tele van bugokkal, de elviselhetõek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

robotnyk
ítélet?
Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmuda
Ilyen rendes játék alatt (csak hát itt nem lehet úgy fényképezni ahogy jólesik, csak hátulról plusz bejátszások közben). A HDR miatt nincs AA (csak a képek kedvéért raktam fel rá, egyébként HDR off->4xAA).

Szóval még mindig Test Drive Unlimited BÉTA

A kollekcióm kábé egyharmada.

Plusz vezetés "élõben".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Pedig saját készítésûek, a játékban van beépített screenshot lehetõség, amivel elõre be lehet állítani a szöget, miegymást. Közel nem olyan részletes mint ami a GT4-ben van (pedig az meglehetõsen gyengébb vasra lett írva), de még viszonylag jó.

Jok a kommentek a kepekhez<#eljen>
arty
jól érzem, hogy ezeket a képeket nem te lõtted? 😉

erõsen fotosoppoltnak néz ki 😞 sztem ebben a topikban nem ezt kéne erõltetni 😊 (feltéve h nem te csináltad õket és a valoságban nem ilyen jóképû a game 😄 )

Forza.

Ja szép, csak ha jól hallottam fizetõs...

CoD képeimrõl valaki valami véleményt? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sland
Ha lehet akkor linkelj még párat a TDU topicba 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

acsati
ez szép
Hmuda
Test Drive Unlimited BÉTA

Call of Duty

Vörös Tér elfoglalása

A fiúk rohannak, én is megindulok, a gép meg ment

Megfordulni? Azt már nem! Nem akarom, hogy a népbiztosék, meg komisszárék leszedjenek, merthogy áruló lettem 😛.

Szóval rohanok elõre és figyelem közbe a többieket - persze ilyenkor egy-két golyó megtalál sajnos, de hát rohanni kell.

Ismét meghaltam - ez már csak így van. Még jó, hogy az egész virtuálisan zajlik és nem a valóságban élem át... azaz, csak átéltem volna.

Megint rohanok - hajj, ez a futás.... Fuss Forrest, fuss!

Sgt. (azt hiszem õrmester :S) Makarovval - nagy igazságot mondtál haver, de remélem egy népbiztos és komisszár se hallotta, mert lelõnek minket.

Makarovval végülis tovább mentünk és egy házba kitessékeltük a fritzeket, majd elfoglaltam új pozíciom. Aprítani kell a német tiszteket - mesterlövész puskávval tank ellen? Neeem, csak megnéztem magamnak a tankot.

Mesterlövész puskával nézelõdés - MG-nél ténykedõ németek. Tisztára olyan, mintha Vasili Zajcev lennék.

Na, megvan az egyik német tiszt - te se pofázol már a szegény közlegényeknek és alattad lévõbbeknek. Ezennel átpasszollak a túlvilágra.

Még egy parancsolgató tiszt - te is mész a kollégád után.

A tûzérség megint besegít - na, ez a tanknak ott betett rendesen

Call of Duty - Sztálingrád

Nagyon nagy ez a rész a CoD-ban<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#hawaii>... mindenkinek ajánlom nosztalgiázásra<#eljen>.

Hajón útban a part felé

Hajón útban a part felé 2

A hajóról épp lekerültem és figyelem a vonuló csapatokat

Parton nézelõdve

Katonák állnak sorban lõszerért és fegyverért

Kinek ez jut, kinek az: muníciót kaptam... verjem vele fejbe a fritzet, vagy mi? lol... mehetek fegyvert vadászni

Parton hátamat egy falnak vetve nézem a többieket

Parton hátamat egy falnak vetve nézem a többieket és egy újabb hajó érkezik a "kikötõben"

Az ellenség fennt, én pedig figyelem õket

Az orosz zászlót cipelõ elvtárs

Egy rádiós cseveg az egyik õrnaggyal telefonon

Egy rádiós cseveg az egyik õrnaggyal telefonon - csak, hogy emlékezzünk rá, ezért mégegyszer

Meghaltam

Lapulok a romnál és figyelek

Még egy partot figyelõs képecske

Feladatot kapok egy elvtárstól - ezt megjegyeztem haver. Legyek golyófogó? Na jó, üsse kõ.

Átértem a megadott helyre és megint futhatok jutalmúl - ja, ugyanaz a felállás. Futok és vagy leszednek, vagy nem.

Végre már nem kell rohangálnom - na jó, még a romig ,de az már sima út - kicsi a fejem? zt vegyem bóknak? Lol.

A romahlmazban egy újabb rádiós/telefonos muksóval találom szembe magam

A nagy csata zajban a választ nem lehet hallani, ez már így van elég régóta

A muksó teljes zárótüzet akar - moat mondjam azt, hogy akarni a wc-n kell? Csak vicceltem.

Akarásnak itt nem nyögés a vége - hullik az égi áldás és az elvtársak elõre rohannak.

Jönnek ezerrel. Annyian vannak, mint az oroszok... vajon miért?

A bomba jól kisöpörte a németeket állásaikból - irány a Vörös Tér

Egy elhagyott orosz zászló - hé fiúk, nem kell valakinek? Áhh, rohannak a Vörös Térre.

I.C.ram
Akkor sem adnék ki ilyen munkát a kezeim közül. Attól még hogy valami sok melõ, lehet jól is csinálni.
arty
egy elfekvõ Il2 shot:

Forza.

wesker24
Oblivion

Teljes Daedric Armor szettben + Daedric fegyverek

arty
és a mai árkád délutánom utolsó "gyöngyszeme", Juiced (sm3 support, pedig nem mai gyerek):

Forza.

wesker24
Oblivion

Teljes Glass Armor szettben + Glass fegyverek

arty
MotoGP3:

Forza.

arty
GTI Racing:

Forza.

arty
Nyálveszély!!! 😊

Outrun2 Coast2coast, O2SP-Girlfriend mód, E szakasz (legnehezebb) megnyerése:

Forza.

Hmuda
Én midnig "Zolin" borultam.

"Hey, it's that "arrow-through-the-head" guy again..."

:-)

Maxtreme
bizony 😊

Seth
plusz a helyszínek között is van egy két egyedi és gyönyörûséges. Ja és gyors,nem akad

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Aki nem vágná mirõl van szó, annak itt 1 rövidke, átvezetõ-bõl készített vid 😄

Letöltés

Maxtreme
jaja 😄 😄
Soxor hangosan röhögök az átvezetõkön 😄 😄

"give me the keys (kiss)" <#idiota><#nevetes2>

Seth
nagy hülyeség, pozítiv értelemben 😄

0Fritz0
ArmA: Armed Assault

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Maxtreme
Armed and dangerous:

Anno valahogy teljesen kimaradt az életembõl. Mos pótolom 😄
Valami eszméletlenül elmeháborodott cucc 😄

Xsxxsx
sztem meg egyvalaki lassul és az a többiek számára begyorsul lsd:túl a sövényen

Maxtreme
Max úgy lehetne megoldani mint a fearben 😊
Ha 1valaki "lassul" akkor mindenki 😊

sehogy sem lehet benne multizni... sajnos. De furcsa is lenne, mert képzeld el, hogy elõtted vetõdik a fickó, vagy lassított mozgásban van...te pedig normális sebességû idõben, ami nehezen jönne össze
Mi igénytelen munka? A magyarosítás, vagy a kép berakás? Képeknél elismerem, hogy a mandalorian résznél sajnos úgy sikerült, hogy látszott felûl a képnek a teteje vagy mi, de hát errõl nem tehetek, mert többinél nincs úgyse ilyesmi. Fordítás: próbálj te akkor lefordítani egy olyan játékot, melynek cselekménye szerte ágazó és több százezer mondat vár arra, hogy magyarrá varázsold... vagy még annál is több. Lehet, hogy nem jó egy-két helyen a fordítás, de legalább megpróbálták és már van hozzá félig-meddig magyarosítás.

Hy!
Max Payne 2-õbe lehet multizni?...vagy csak akkor ha eredeti?

I.C.ram
Tele van félrefordításokkal egy a magyarosítás 😞 Nagyon igénytelen munka 😞
Hmuda
Szépnek mindenképpen szép és a modellek is sokkal normálisabban ki vannak dolgozva mint a Legacy-ban (elég csak a Borg kockát megnézni), csak sajnos hihetetlenül nincs kiegyensúlyozva. Négy kocka percekig lövi a Galaxy pajzsát mire az eltünik, leszednek 25%-ot a burkolatból, de a pajzs máris kezd visszatöltõdni, vagy a másik, hogy a Sovereign-t meg egyetlen kocka úgy gyõz le, hogy még a pajzsot se kell lehámoznia, mikor a védelem még csak a felénél van, a hajót máris kezdik kiüríteni, mert így is sérül a burkolat, stb, stb.

Plusz amit még észrevettem, hogy a kocka fegyverei nincsenek rendesen elrendezve. Van két torpedóvetõ az egész hajón, amik úgy vettem észre, hogy két-két hardpointon vannak elhelyezve, mindegyik a kocka két átellenes oldalán, csakhát ugye a hajónak hat oldala van.

Seth
az biztos hogy igényesebb mint az új star trek game ^^

Istencsászár
Nagyon szép és hangulatos képek, a mod mennyire részletes? érdemes vele foglalkozni?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hmuda
Nexus: Jupiter Incident - Universe at War (StarTrek) mod

Föderáció versus Romulánok

Föderáció versus Borg

Mivan? :S

báttyó02
pazdet O_O

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Itt véletlen a harmadik és negyedik kép felcserlélõdött... szóval ahol Xarga szövege van, oda "tegyétek" Xarga képét és ahol Zuka, ott Zuka legyen... sry a hibáért.

Star Wars Knights of the Old Republick 2

Mandalorianoknál

Mandalore a parancsnok

Xarga, a mandaloriaiak kiképzõje, vagy mije - Kurmust kell megtalálnom épp

Mandalorianok gyakorolnak

Zuka, a mandaloriaiak javítója

Mandalorian õrmester - az egész harci kör irányítója, felügyelõje

Harc Kex, a raktáros ellen karddal

Tagren ellen - épp telibe kapott

Tagren ellen harc- hátul a nézõk

Tagren ezt mondta, miután nyert - azonban, mituán én gyõztem le, jóhogy mást mondott... csak arról nem sikerült képet készítenem

Bralor - õ ellen nem lehet harcolni, mert a mindenkori bajnok és felkell kûzdeni magam a ranglétrán, hogy kiállhassak vele

Bralor ellen - miután mindenkit legyõztem

Lézerkarddal Bralor ellen

Bralor is legyõzve - bár azért ököllel is közel jártam hozzá

Ezt a fegyvert kaptam Bralor legyõzése után

Star Wars Knights of the Old Republic 2

Nagy igazságot mondtál Atton - lol

Atris segédjeinek egyike - másnéven Handmaiden

Loppak Slusk-nál

Loppak Slusk-nál 2

Loppak Slusk-nál 3

Mérges Twilek csaj

Az egyik Handmaiden csajszi csatlakozott és most ebbe a cuccba járkál

A Handmaiden csajszi szintet lépett

A Handmaiden csajszi az Eban Hawkon mutatott pár Echani fogást a kedvemért - a gyakorlás sikerrel zárult

A Handmaiden csajszi közelharc közben - pont a Dezanti Zhug fejvadászok szívnak

Teloson - azt hiszem - tengerpart mentén egy állattal harc

Végre megvan a lézerkard - leírás

Star Wars Knights of the Old Republic 2

Twilek csávó

Tõzsdénél a izé lény

Chobbo Habat küldönce

Balhé lóg a levegõben

Atton kiakadt kissé hehe

Az új útitárs - Bao-Dur

Dezanti Zhug - egy fejvadász család és értem jöttek

Fogat verseny betöltés

Fogat verseny - gyakorlás

Fogat verseny gyakorlásának végeredménye a verseny szervezõtõl

A tapadó gránát a robbanás után - az a kék izé az

A Peraguson felszállás elõtt nagy harc - a hajó lézerágyújával söprögetek

Ramana a twilek

Harc Peraguson

Atris

én meg lehet veszek egy GeForce 5600 GT 128 mb es vga t 15000 é havertól

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

roblee
Majd jövõ karácsonyra azt kérem!<#vigyor>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

mila69en
ram kevés lesz neki😊 hogy jól fusson kéne még egy giga😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

roblee
Nekem 3Gig AMD Athlon, 1Gig Ram, Radeon X1600Pro-m van. Akkor ezzel a konfiggal jól fog menni,igaz? A hétvégén leszedem, már tudom is honnan.<#vigyor>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"