Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Szóval még mindig Test Drive Unlimited BÉTA
A kollekcióm kábé egyharmada.
Plusz vezetés "élõben".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
erõsen fotosoppoltnak néz ki 😞 sztem ebben a topikban nem ezt kéne erõltetni 😊 (feltéve h nem te csináltad õket és a valoságban nem ilyen jóképû a game 😄 )
Forza.
CoD képeimrõl valaki valami véleményt? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Vörös Tér elfoglalása
A fiúk rohannak, én is megindulok, a gép meg ment
Megfordulni? Azt már nem! Nem akarom, hogy a népbiztosék, meg komisszárék leszedjenek, merthogy áruló lettem 😛.
Szóval rohanok elõre és figyelem közbe a többieket - persze ilyenkor egy-két golyó megtalál sajnos, de hát rohanni kell.
Ismét meghaltam - ez már csak így van. Még jó, hogy az egész virtuálisan zajlik és nem a valóságban élem át... azaz, csak átéltem volna.
Megint rohanok - hajj, ez a futás.... Fuss Forrest, fuss!
Sgt. (azt hiszem õrmester :S) Makarovval - nagy igazságot mondtál haver, de remélem egy népbiztos és komisszár se hallotta, mert lelõnek minket.
Makarovval végülis tovább mentünk és egy házba kitessékeltük a fritzeket, majd elfoglaltam új pozíciom. Aprítani kell a német tiszteket - mesterlövész puskávval tank ellen? Neeem, csak megnéztem magamnak a tankot.
Mesterlövész puskával nézelõdés - MG-nél ténykedõ németek. Tisztára olyan, mintha Vasili Zajcev lennék.
Na, megvan az egyik német tiszt - te se pofázol már a szegény közlegényeknek és alattad lévõbbeknek. Ezennel átpasszollak a túlvilágra.
Még egy parancsolgató tiszt - te is mész a kollégád után.
A tûzérség megint besegít - na, ez a tanknak ott betett rendesen

Nagyon nagy ez a rész a CoD-ban<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>... mindenkinek ajánlom nosztalgiázásra<#eljen>#eljen>.
Hajón útban a part felé
Hajón útban a part felé 2
A hajóról épp lekerültem és figyelem a vonuló csapatokat
Parton nézelõdve
Katonák állnak sorban lõszerért és fegyverért
Kinek ez jut, kinek az: muníciót kaptam... verjem vele fejbe a fritzet, vagy mi? lol... mehetek fegyvert vadászni
Parton hátamat egy falnak vetve nézem a többieket
Parton hátamat egy falnak vetve nézem a többieket és egy újabb hajó érkezik a "kikötõben"
Az ellenség fennt, én pedig figyelem õket
Az orosz zászlót cipelõ elvtárs
Egy rádiós cseveg az egyik õrnaggyal telefonon
Egy rádiós cseveg az egyik õrnaggyal telefonon - csak, hogy emlékezzünk rá, ezért mégegyszer
Meghaltam
Lapulok a romnál és figyelek
Még egy partot figyelõs képecske
Feladatot kapok egy elvtárstól - ezt megjegyeztem haver. Legyek golyófogó? Na jó, üsse kõ.
Átértem a megadott helyre és megint futhatok jutalmúl - ja, ugyanaz a felállás. Futok és vagy leszednek, vagy nem.
Végre már nem kell rohangálnom - na jó, még a romig ,de az már sima út - kicsi a fejem? zt vegyem bóknak? Lol.
A romahlmazban egy újabb rádiós/telefonos muksóval találom szembe magam
A nagy csata zajban a választ nem lehet hallani, ez már így van elég régóta
A muksó teljes zárótüzet akar - moat mondjam azt, hogy akarni a wc-n kell? Csak vicceltem.
Akarásnak itt nem nyögés a vége - hullik az égi áldás és az elvtársak elõre rohannak.
Jönnek ezerrel. Annyian vannak, mint az oroszok... vajon miért?
A bomba jól kisöpörte a németeket állásaikból - irány a Vörös Tér
Egy elhagyott orosz zászló - hé fiúk, nem kell valakinek? Áhh, rohannak a Vörös Térre.

Forza.
Outrun2 Coast2coast, O2SP-Girlfriend mód, E szakasz (legnehezebb) megnyerése:

Forza.
"Hey, it's that "arrow-through-the-head" guy again..."
:-)
PSN ID.: Beegabor
Soxor hangosan röhögök az átvezetõkön 😄 😄
"give me the keys (kiss)" <#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Anno valahogy teljesen kimaradt az életembõl. Mos pótolom 😄
Valami eszméletlenül elmeháborodott cucc 😄
Max Payne 2-õbe lehet multizni?...vagy csak akkor ha eredeti?
Plusz amit még észrevettem, hogy a kocka fegyverei nincsenek rendesen elrendezve. Van két torpedóvetõ az egész hajón, amik úgy vettem észre, hogy két-két hardpointon vannak elhelyezve, mindegyik a kocka két átellenes oldalán, csakhát ugye a hajónak hat oldala van.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Föderáció versus Romulánok
Föderáció versus Borg

Mandalorianoknál
Mandalore a parancsnok
Xarga, a mandaloriaiak kiképzõje, vagy mije - Kurmust kell megtalálnom épp
Mandalorianok gyakorolnak
Zuka, a mandaloriaiak javítója
Mandalorian õrmester - az egész harci kör irányítója, felügyelõje
Harc Kex, a raktáros ellen karddal
Tagren ellen - épp telibe kapott
Tagren ellen harc- hátul a nézõk
Tagren ezt mondta, miután nyert - azonban, mituán én gyõztem le, jóhogy mást mondott... csak arról nem sikerült képet készítenem
Bralor - õ ellen nem lehet harcolni, mert a mindenkori bajnok és felkell kûzdeni magam a ranglétrán, hogy kiállhassak vele
Bralor ellen - miután mindenkit legyõztem
Lézerkarddal Bralor ellen
Bralor is legyõzve - bár azért ököllel is közel jártam hozzá
Ezt a fegyvert kaptam Bralor legyõzése után
Nagy igazságot mondtál Atton - lol
Atris segédjeinek egyike - másnéven Handmaiden
Loppak Slusk-nál
Loppak Slusk-nál 2
Loppak Slusk-nál 3
Mérges Twilek csaj
Az egyik Handmaiden csajszi csatlakozott és most ebbe a cuccba járkál
A Handmaiden csajszi szintet lépett
A Handmaiden csajszi az Eban Hawkon mutatott pár Echani fogást a kedvemért - a gyakorlás sikerrel zárult
A Handmaiden csajszi közelharc közben - pont a Dezanti Zhug fejvadászok szívnak
Teloson - azt hiszem - tengerpart mentén egy állattal harc
Végre megvan a lézerkard - leírás
Twilek csávó
Tõzsdénél a izé lény
Chobbo Habat küldönce
Balhé lóg a levegõben
Atton kiakadt kissé hehe
Az új útitárs - Bao-Dur
Dezanti Zhug - egy fejvadász család és értem jöttek
Fogat verseny betöltés
Fogat verseny - gyakorlás
Fogat verseny gyakorlásának végeredménye a verseny szervezõtõl
A tapadó gránát a robbanás után - az a kék izé az
A Peraguson felszállás elõtt nagy harc - a hajó lézerágyújával söprögetek
Ramana a twilek
Harc Peraguson
Atris
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive