15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#5937 Irányítást télleg szokni kell de hogy ronda az kizárt.Én grafbuzi vagyok és tetszik! -
gyuri12 #5936 Hatalmas csalódás volt ez a játék, ronda, az irányítás béna,kicsit sem félelmetes.
Az egészben a legrosszabb,hogy minden jó ötlet a játékban szarul lett megoldva. -
#5935 Ez jól hangzik, átfáradnál az enbseries topicba, és elmondanád pontosan mit is kellene letöltenem? Mert a honlapon a downloads részben csak különböző játékokhoz találok letölthető tartalmat. -
#5934 Alone in The Dark
-
#5933 Aitd
-
#5932 szép -
#5931 a legujjab enb-vel abba már benne van a homályositás, és jól működik benne, ha pl lenézel akkor a kinti táj homályososik ha meg kinézel akkor pedig a müszerval, azaz dinamikus, csak állitgatni kell az ini fájt.
amugy nagyon sok játéknál működik nagyon jól pl: GTL, GTR, Lock on, Rfactor, meg sok más játékban is -
#5930 Ezzel az enb akármivel lehet hdr-t meg hasonlókat elérni játékokban?
Néztem a honlapot de csak pár játéknál írják hogy működik, a gtr pedig nincs közte. Felhomályosítanál hogy is sikerült megoldanod? -
#5929 ENB series:) -
#5928 Nem rossz!
Alapból van ilyen HDR vagy ez valami ENB Series? -
#5927 GTR EVO(max graf)
-
#5926 azért attól teljesen távol áll -
#5925 Ez mintha élő lenne baszod:O. -
#5924 nemmondod ?! :D nekem a képek láttán is beszaggat a gépem... -
#5923 Crysis + Mster Config v3.01 FINAL (FPS csökkenést eredményez)
-
#5922 rosszul hiszed. -
#5921 Nemhinnem hogy akkora baj ha .png a kép -
#5920 úgy van, png-ben... -
#5919 Ebben a játékban a víz messziről nézve akkor is komoly. :D
Annak idején a Vice city-hez volt ilyen High-Res textúrám a vízhez, és ott is messziről nézve olyan volt, mintha sok egyforma mozaikba rendezett textúrából állt volna a felszín. Közelről nézve viszont áll leejtős volt akkoriban. :) -
#5917 Tomb Raider Legend part2
-
#5916 Ok, nem vitázzunk ezen. Maradjunk annyiban, hogyha nekem egyszer lenne alkalmam 5 percre maxon tolni, engem az összefosás-hugyozás kergetne a látványtól. :D -
#5915 Víz,karaketerek arca,fegyverek meg a pálmák szépek de másra nem nagyon figyeltek. -
#5914 Én ha maxon tolhatnám a játékot, egy jó ideig eszembe se jutna, hogy észrevegyem, hogy csúnya a fű...nekem ez a Risen3D Doom jut. -
#5913 Pedig a Crysisban pl pont hogy rátett volna 2-3 lapáttal a fű növényzet fasza kidolgozása.
Reménykedjünk hogy a Crysis 2és 3-ban már szép lesz az is. -
Neoncsoves #5912 nem az hogy nagyon zavar, de istenem, 2008 van :| doom2ből lopott fű és növényzet textúrák nálam kibasszák a biztosítékot :) legalább valami újabb textúrát kapna -
#5911 Szerintem a Doom 2-ben szép a fű (már megint bocsi a Doom miatt, múltkor is be merészletem róla tenni képeket ide, és még azt is meg mertem kérdezni, hogy van-e még igény folytatásra, mert van még ám kép, de nem nagyon jött vissza válasz, szóval inkább nem rakok :( Pedig most új, Risen3D-s Doomom van, ami néhol meg tudja izzasztani a 6600 GT-met is.)
Amúgy ez a "fű" jelenség nehogy azt mond már, hogy zavar, amikor némely játékba hatalmas pörgés van, azt se tudod hol vagy...és te pont azt nézed, hogy a fű csúnya?
#5910: Doom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bocsi -
hitch #5910 sziasztok tudok mondani egy jó fps,tps játékot mert amik már a gépemen vannak azokat már unom.a régebbi játekok is jöhetnek.köszi -
#5909 Igen?
Kössz a tanácsot utána nézek! -
csgj #5908 Szedd le hozzá a patch-et, az lejjebb viszi a gépigényt. Sokkal lejjebb... -
#5907 Ez van sajnos.Bár Bioshockban télleg nem értem mert ott nagyon kevés a növényzet szerintem nem tehelte volna annyira a gépeket! -
#5906 Ebben az új Flat Out-ban nagyon sötétek lettek a pályák. Rosszabb lett mint volt és megnőtt a gépigénye is. -
Neoncsoves #5905 de akkor is, annyira rontja az összképet ez a 2000ból kiragadott növényzet textúra :( -
#5904 Ez nagyon egyszerű.A Crysis most hogy fut fasza gépeken? - Éppenhogy tűrhetően.No mármost gondold el ha a fű meg a levelek ki lennének dolgozva faszán.Ott aztán ki lehetne élvezni az a 0-5 fps-t.
-
Neoncsoves #5903 igazából azt nem értem, hogy télleg jó a grafika egy csomó játékban, de a fű az kva ronda. crysisban is milyen fos texturája van a leveleknek, a fűnek... :S -
#5902 Tomb Raider Legend
Next-Gen on
Next-Gen off
Nagyon gépigényes ez a next gen dolog szal sok helyen kikapcsoltam mert eléggé akadozott. -
#5901 Bioshock:
Szépek a fogaid Mari
Ez nem úszta meg szárazon
Na ne bohóckodjunk itt kérem
Big Dedi Laca
-
#5900 ha marketinges szar képek érdekelnének, elmennék egy gamerszájtra... vágod? -
#5899 Dehogy
Dehogynem
:D -
#5898 Spiderman 3 again :)
#5897: Ennyi erővel mindeni keressen képeket a neten, és szúrja be ide.. Sok értelme van.
Másrészről ez olyan render mint állat. -
#5897 ezek ingame kepek ;)
es nem promobol van ;)