Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem nem engedet fel, mert incorrect password, epdig megnéztem gamespy-ban, hogy jól írtam be. Valaki azt írta, hogy gamespy oldalán kell regelni és jó lesz, na, de hol? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

arty
rFactor

Forza.

arty
GTR2 - BMW M3GTR mod

Forza.

Hmuda
"P"->Photo

Persze csak ha már megvan az Amateur szint és csak free-ride közben mûködik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Maxtreme
Õ bocsi elírtam a neved.. (még regge vót of korsz 😄)
Szal Sland 😄

Maxtreme
Ez a photomode-ot mivel lehet elõhozni? 😊

Stand: Sajna nem tudtam. 😞 Nem találtam az ehhez szükséges filet.

Grebber: 1024 medium 2xAA 4XAF, HDR off 23-30 fps. De a motion blur miatt folyamatosnak tûnik.=az a baj hogy nincs szinte semmi gfx beállítási lehetõség. Cska HDR on/off, felbontás, AA, level detail.)
Ráadásul gondolom a full még ennél is jobban fog futni.

zsakosfrodo2
Királyosak. 😄

Hmuda
Battlestations - Midway DEMO

Ég a Northampton ég, el ne aludjék!

Ezzel vége is volt a menetnek:

Agyaggalamblövészet:

Viszlát az örök vadászmezõkön:

Torpedók a víz alól nézve:

Egy sikeres sorozat eredménye:

Az egyik csata veszteséglistája:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Battlestations - Midway DEMO

Japán battleship kihajózik a kikötõbõl:

Japán repülõk vonulnak a célpontjuk felé:

Tengeralattjáró és cirkáló fut ki a tengerre:

Az amcsi csatahajó csúnyán megjárta:

Hát ez roppant kellemetlen lehetett, pont a lõszerraktárba csapódott. 😛

Egy sikeres torpedósorozat eredménye:

A flotta kihajózik:

Ez se húzza már sokáig:

A tankönyvben ezt úgy nevezik: BULLSEYE!

Küldjük õket a tenger fenekére, YARR!

mila69en
mibõl gondolod hogy az monte carlo rally?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

😄 a Monte Carlo rallyn nincsen murva XD

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hmuda
Ha már TDU, végre javítottak egy kicsit a beépített photomode-on:

grebber
Milyen beállítások mellett hogy teljesít 6600GT-vel?

Next PC upgrade: 2022

Sland
Láttam õket HWSW-n.
Tudtál nyúlkálni a gfx beállításokban?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maxtreme
TDU

robotnyk
wow kieg.

Maxtreme
Panzer elite Action

robotnyk
ha g25öt veszel, fenttartom a jogot, hogy ne sajnáljalak a lemaradásodért.. 😊
mila69en
hm... nekem is az van és semmi baja a pedálnak😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sland
Jaja, hallottam errõl a hibájáról.
Én Logitech G25-ben 😊 gondolkodok, de még annyi mindent akarok venni (új monitor, motort újrafényeztetem, +1GB RAM, TDU eredetiben stb stb), hogy majd csak késõbb lesz rá pénzem...
Nyáron valszeg összejön a pénz, suli nincs, egész nap lehet dolgozni 😛

Úgyhogy majd csak akkor fogom tudni behozni a lemaradásomat rFactor, LFS és egyéb szimulátorok terén. 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

arty
Logitech Momo, de ilyet nehogy vegyél (pedál probléma X idõ után (hiába nyomod fullra, kb. 80%ig megy fel ...))

Forza.

Sland
Kormánnyal játszod ugye?
Ha igen akkor milyen kormányod van?

arty
Rfactor, Nordschleife_RK, Megane és ETCC03 MOD

Forza.

arty
kizárt... mivel a képeken HDR látszik 😊

Forza.

Sland
Nekem SM 3.0-ra van beállítva és ott nem lehet az elsimítást benyomni

"..simán vitte"
végülis 12 FPS-el is ugy tünik mintha simán vinné...csak enyhén lassan <#hehe>

amugy te Sland élsimitást is rányomtad?😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sland
Jah, 1024*768-ban...
Nekem maxon 1280x1024-benn van hogy lemegy 20FPS-re a tiednél jobb konfiggal, úgyhogy... ^^

reaper4
ahha

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nekem amd64sempron 3000+ 1gbram 7600gt256 full grafon simán vitte😊)
annyi hogy élsimitás off
pedig szar asrock am2 alaplapom van😉

roblee
Call of Juarez!
Hát igen, nem sokat beszélnek errõl a game-rõl, pedig nagyon eltalálták a hangulatát! Jó a története is, fõleg, hogy két ember szemszögébõl követheted végig az eseményeket. Az egyik az üldözõ, a másik a menekülõ. Élvezetes. Kifejezetten élveztem a párbajokat és a "hatlövetû elõrántásos lövéseket" vagy minek nevezzem.<#vigyor>
Sajnos az AMD Athlon64 3200+ 1G RAM és az X1600Pro-m nem elég neki. Kicsit butítva futott csak.<#rinya>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

grebber
Call of Juarez!

Next PC upgrade: 2022

Call of Chutulu?

ehz mi? 😄

Sland
Képeid láttán kedvem támadt ehhez a játékhoz.
Gyorsan le is töltöttem, felraktam.
Már a fõmenü is kurvára tetszett.
Gyorsan felraktam mindent High-ra meg a lehetõ legnagyobbra, illetve 1280x1024-re.
Há' beszarás milyen hangulata van a játéknak. Nagyon jól néz ki és nagyon feelinges.

1280x1024 Legnagyobb részletesség mindenre, 20-70FPS

Itt van pár általam készített kép:

Just Cause//ha lenne benne fizika nálam az év játéka lenne...

Maxtreme
Bodri olyan furán viselkedsz mostanában. Csak nem vagy beteg? Elég szarul nézel ki

<#idiota>

Sland
az xbox360 volt
pc-re febuárban jön a teljes

chicco
hol lehet a test drive-ot letölteni,nem warez hanem most ezzel mi van hogy még mindig béta és az ign meg release date re szept x-et mond 2006 ban

STREEX
WOW:Burning Crusade

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sland
Február 22-23 körül

Még egy kis TDU

Egy kis összehasonlítás:

HDR és AA között érezhetõ a különbség, de az AF nem sokat javít a látványon...
(A kártyám nem tudja egyszerre a HDR-t és az AA-t megjeleníteni!)

HDR

4xAA 0xAF

HDR_2

4xAA 0xAF_2

4xAA 8xAF

4xAA 16xAF

fernando torres
mikor jön ki ez a game?

Maxtreme
Coj 😊

Tetszik, nagyon jó kis game minden értelemben.

Xsxxsx
HELP! Aim Racing (demo)
A névbeírásig jutottam el, entert nem fogad el, csak üres buborékablakok fogadnak. Hát ezt hogy kell elindítani?

Hmuda
Test Drive Unlimited

Ford GT

Chevrolet Corvette Stingray 69

Dodge Viper SRT10

Caterham CSR 260

Itt egy kicsit érdekesen áll az avatar karja, de hát annyi baj legyen. <#idiota>

Wiesmann Roadster MF3

mila69en
<#eljen>

hello

pontosan milyen progival csináljátok a screenshotokat? mert amit én csinálok Fraps-al azon a modellek és egyéb tárgyak-nah széle elég bénán néz ki..minta elmodott volna 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shodan
Richard Burns Rally. rally szimulátor ,nem nfs.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ez tetszik ez milyen játék?rbr?
pajti
RBR

arty
ird be a keresõbe alul, volt már fent 😊

Maxtreme: icipicit azért jobb a fizik, nameg a vezetõ végzetesen is megésrülhet... hát ennyit sikerült 2-3 év alatt beledolgozni 😄

Forza.