15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#6138 Crysis-tól évezredekre van ez... -
#6137 Hogyne lenne. Manapság már nem sok fejlesztő meri megkockáztatni, hogy egy játékából ki hagyja a multit.
Amúgy hallottam néhányaktól, hogy ennek az új STALKER-nek a grafja veri a Crysis-t. Nem tudom ebből mi igaz. De mindenesetre tényleg elég szép effektek vannak benne. A dinamikus füst láttán csak lestem pl. -
#6136 van ebben multi? -
#6135 Stalker - Clear Sky folyt.
-
#6134 Stalker - Clear Sky
Sajnos a textúrák minimumon vannak, az egyik kompromisszum a legjobb fényeffektekért cserébe.
-
#6133 ránézésre is jobb a fifánál?ezeken a képeken semmi más nem látszik mint a grafika,az új fifa grafikája pedig mérföldekkel jobb mint az új pesé -
gyuri12 #6132 Grat.:|
Végre fejlődött valamit a FIFA(nem vagyok egy Fifa fan,de el kell ismernem) és megint megy a piszkálódás... -
#6131 na ez már képek alapján is jobb a fifánál:) -
Neoncsoves #6130 jóféle xD -
#6129 PES 2009 DEMO
-
#6128 Clear sky part 2:
-
#6127 Stalker Clear Sky
-
#6126 ja. -
#6125 maxon megy? -
#6124 1nsane nekem is ott figyel a polcomon jó lenne egy 2nsane 1nsane 2...viszont az egy más tészta mint ez.1nsane fejleszzői csinálták a screamer 4x4-et ami inkább ehhez hasonlítható az is megvan.nekem tetszik a játék és nem a city-ék csinálták hanem egy új asszem valami cseh csapat. -
#6123 Szerintem mai viszonyban egy teljesen átlagosnak mondható játék, ami ha azt nézzük, hogy a City interactive készítette nem is rossz próbálkozás, bár hangulatban meg se közelíti a magyarok 1NSANE-jét. Csak azért próbáltam ki, mert a környezet textúra minőségét tekintve talán elfut majd nálam normálisan. El is futott default beállításon, 1024*768-ban játszható sebességgel, kb így is nézett ki, mint a képeken, de valahogy nem éreztem késztetést, hogy játszak vele, ezért 1 óra nyúzás után letöröltem. Az mindenesetre tetszett, hogy a free roam-ban az utakon közlekednek civilek is, bár az 1NSANE esetében erre a hiányosságra valamiért véletlenül sem gondoltam annak idején. :) -
#6122 Hogy én mióta vágyakozok az 1NSANE óta egy hasonló játékra. :O
Nagyon szépen köszi a képeket, ezt ki kell próbálni. -
#6121 na ilyenek kellenek ide:D -
#6120 MOTORM4X DEMO:Fejlesztőknek első játéka de nagyon jó szép grafika,jó fizika,törés nem annyira,koszolódás tuning, többféle verseny, free roam!
:D -
#6119 értettem:D
köszönöm:)
rakhatnátok be jó sport játékokból képeket
vagy iylen ismeretlenebb játékokból
mert Crysisből van 5000 meg a többiből is,kicsit sok és felesleges szerintem -
#6118 World in Conflict stratégia! -
#6117 Jobbfajta RTS, bázisépítgetés nélkül. -
#6116 ez milyen játék? -
#6115 Hogy ne csak új gamek legyenek, némi f.é.l.e.l.e.m. :)
Fear:
-
Hellsing47 #6114 tőlem is akkor egy kis warhead
-
#6113 és Crysis Warhead part 2
-
#6112 Crysis Warhead Part 1
-
#6111 Szerintem ilyen FEAR + Mátrix szerű lesz tőle a játék, az első pár perc biztos jó pofa vele, de nekem ezért nem éri meg leszedni 300 valahány megát. Főleg, hogy állítólag fagy egy bizonyos résznél. Nálam az ilyen játékok kerülősek. -
#6110 Ez valami mod Max Payne 2-höz?? Szerintem elég gusztustalanul nézki, ha szépíteni akartak rajta, szerintem nagyon elkúrták, nagyon műanyag kinézető az egész... :S -
mikiking #6109 Crysis Warhead
-
#6108 Közben part 2:
-
#6107 MP2:EoS : Plaza Raid
Előtte
Közben
Utána
-
#6106 nem tudom pontosan mitől függ még de majd kiderül viszont ennyit tudok már.ha kézifegyverrrel vagy akkor c+space és csap egy hatalmasat a földre lassítottban ha nehéz fegyverrel vagy ott is c+space éshátradől mint neo.shift plusz irány gombokkal lehet valamikor verekedni sajnos ha felveszek egy fegyvert akkor nem tudok normálisan kung fuzni de valahogy biztos lehet. ennyi eddig :D -
#6105 Ez rohadt jó, anno próbáltam. Csak sajna 1 bizonyos map után ki fog lépni töltés közben :(
Skippelheted azt a pályát, de sajna még lesz pár iylen.
arty: Nem vagyok :) -
#6104 Rendes oldalra vetődést, hogy csinálod ezzel a moddal, mert nekem mindig csak így pörög vagy mit csinál, ezért is nem játszottam vele. -
Neoncsoves #6103 ja ide se ártana egy HG... -
#6102 Maxtreme nem vagy itt házigazda? Jolenne ha képek lennének az állando offtopik helyett és moderálva lenne a topik ... :(
pl ez a hsz is mehetne a levesbe, hiszen képet én se raktam :( -
#6101 Max Payne 2: Elements of Style 1.5
Ha végigvitted az alapot és szeretnél egy akció játékot akkor ez a tied!
Imádom új mozdulatok,hangok,pályák stb.
-
#6100 hát nekem ugyis aza kedvencem igy nem kérdéses meg remélem nyomnak hozzá sok addont meg olyan modot ahol a férfiu babakat meglehet híni teázi a barbi házba -
#6099 Pedig 1 hónap elteltével, nude patchet is biztosítanak hozzá. Így már azért meggondolandó nem?