Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
<#eljen> csodálatos😄 amúgy most jött ki egy új multi béta állítolag nem lagzik

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
Stalker, a napszakváltás folyamata 😊)

mila69en
aza megjegyzés kihagyhatatlan volt<#eplus2>
node annyi baj legyen majd mindjárt felrakok valami gamát amirõl csinálom a shotokat közben meg fikkantok hogy on topic legyen<#nevetes1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Atkamon
Az oké hogy valaki mindig folytatja, de te valahogy mindig benne vagy...
Ki van írva fent: Ha valami nem teccik nem kell hangoztatni satöbbi.
AZ a megjegyzésed a CoD-ra: "Nagyon ocsmányul néz ki:/" szerintem durva nemteccést fejez ki... Csak akkor írj ha valami teccik, ha nem akkor maradj csöndben és azzal el is lehet kerülni az ilyen vitákat...

mila69en
azért mindíg csak csak akad valaki hogy felkeverje a trutyit

zsakosfrodo2
Pontosítok: csak te szórakozol.

"Ha valami nem tetszik akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."

Ahogy már más is idézte.

mila69en
engem nem érdekel ki mit gondol... mindíg akad valaki aki folytassa, flémhez egy ember nem elég.... tettem egy megjegyzést a codra azóta megy a cirkusz nem baj én is jól szórakozom

Atkamon
szerintem nem csak õ gondolja ezt... ne flémre használd a topikot hanem arra amire kell...

Sland
Hujjuj, ez kurvajól néz ki! 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mila69en
én meg ismét kérlek hogy te nekem ne osztogass hogy hova húzzak

arty
milán ismét kérnélek, h vagy legyél ontopik és tegyél be képet vagy huzz a francba ...

NFS:MW

Forza.

mila69en
de azt írtam-.- de nem tudom mibõl vonta le azta következtetést hogy fikkantottam ezzel a graw-ot

Atkamon
mér nem azt irtad?😊

mila69en
te nagyon ügyes vagy érdekesen értelmezted a graw-ra dobott kommentem
szerk: a többi az tény.... bizonyítsd be hogy a cod nem müanyag plasztik edition vagy a hl2 nem tom melyik modja ez vagy talán valamelyik episod lehet hogy nem fénylik a csajszi

Sland
olyan sárgás az egész.... pffff
Mindenben találsz valami gyengét. A cod az mûanyag, meg csillogós, a graw sárgás, a hl2 mod is csillogós mûanyag stb
<#taps>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mila69en
hee ismerjük egymást? nem is tom hol olvashattál tõlem olyat hogy szar a graw ha megtalálod akkor szolj nekem is köszi

mila69en
áhh EA játokat messzirõl kerülöm már jópár éve😊 de most komolyan ne mond hogy nem ilyen sárgás filigje van

Sland
neki minden szar játék...

Milo ha ez neked sárga akkor próbáld ki az NFS Most Wanted-ot! Mert az aztán tényleg sárga!

arty
1 éve jelent meg, akkor számitott durvának max. 😊

Forza.

báttyó02
dede,én nem is szoktam használni játék közbe,csak a képek kedvéért dobtam rá 😊
am nemtom én is ugyhalottam h gecidurva a gépigénye,de ahhoz képest 1024ben 4×os szüréssel 25-30fps 😮

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
ezt a homályosítós effektet nem lehet kikapcsoni belõle?:S olyan sárgás az egész.... amúgy komolyságos... meg a gépigénye is:S

báttyó02
GRAW

arty
Colin McRae Rally 5 (bár átkonvertálnák ezeket a csodás kocsikat valami értelmes játékba...)

Forza.

arty
a64x2_2560mhz/x1950pro - és nekem is szaggat ... van hogy 200fps és van h 23fps 😞 (1280x1024maxon, noAA)

CRC2005

Forza.

báttyó02
milyen gépen tolod?
nekem ez nagyon szaggatott(igaz a régi vidkarival)

Atkamon
Mint olvashattad NEM lehet szerezni...

mila69en
idefigyelj öreg senkisem kérdézet... nekem te nem pattogsz ha semmi szügség az ilyesmire akkor kusba is maradhattál volna

arty
nem dobtad fel egyáltalán, a gumi szintjére huztad le. a te szintedre.
fikázol mindent, képet nem raksz be. huzz el inne a francba, semmi szükség itt sem az ilyenekre.

Scarface

Forza.

az nem jó<#schmoll2>! honnan lehetne szerezni ilyen Buddykeyt?

Atkamon
Öh sajnos most nincs buddy key... Akkor csak úgy tudsz jáccani, ha fizetsz érte... 15 dollár havonta

Atkamon
Fileplanetrõl le tudod tölteni, én meg megpróbálok szerezni neked egy Buddy Key-t

#3690- honnan lehet megszerezni ezt a Matrix Online nevû játékot?

elõre is köszi

UnknownAsshole
Vietcong

Atkamon
Nah itt van egy-két kép a kedvenc játékomból: The Matrix Online

Sland
De nem vagy mod...

Alwares
Na ha én lennék itt a mod akkor kivágnám a fele hozzászolót....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mila69en
kicsit feldobtam a topicot😄 külömben meg ez hülyeség
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..." ugyanis bejövök nem tetszik cod fröccsöntött grafja teszek egy megjegyzést, nos mivan akkor ha nem jövök be többé.. akkor nem fogom látni azt ami lehet, hogy tetszik😄D érted😊 szóval mindenképp bekel jönnöm lekközelebb is

Slig
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..." sztem ezt érdemes lenne betartani mert annak semmi értelme h. lefikázod a játékok grafjait...

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Slig
csõ hallod ez mien kieg a hl2-höz és honnan lehet leszedni?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Sland
Nah szevasztok fiúk-lányok és picim<#law>
Megyek Lostot nézni, végre van idõm elkezdeni a harmadik évadot.
Arról nem rakok screenshotokat ha nem baj...

Truck Driver001
Mint a gyerekek..Nem tudjátok abbahagyni?Peace legyen mindenhol!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

mila69en
hát ami nem ilyen mûanyag fíling mint pl a sima hl2 az szép
nem is tudom ki találta ezt ki hogy csillogó embereket kell csinánli😄

buldozer99
most nem azért de neked mi a szép graf?:S

Forca Barca

mila69en
uhh már picim?😄 javuló tendenciát mutat a kapcsolatunk-.-
már ezt is így elplasztikozták:SS káréte pedig szép játék volt
ezekre nem én élvezek😊

buldozer99
odabasz😉

Forca Barca

Sland
Napi minimum 4-5 Játék...
Hol raktam én be annyit picim?

Ma 2 játékról raktam be képet.
Február másodikán be mertem rakni 3-4képet
Aztán január 20-án is be merészkedtem rakni párat

Tessék itt van még pár kép, így megvan a 3játék/1nap (Péntek...).
Verd ki rá lefekvés elõtt<#puszis>

báttyó02
😄D!

mila69en
tettem egy megjegyzést😊 és az elvakult plasztik fanok hamar nekem is ugrottak bár erre is számítottam😄 nem is véletlen tettem azta megjegyzést

mila69en
"No mindegy, nem vitázok tovább, úgyis te vagy az okosabb a bölcsebb a szebb stb."--->koszi hogy te is belátod<#eplus2> így tényleg nem kell tovább vitázni😊

kockaságról meg nekem olyan ne beszéljen aki napi minimum 4-5 játékról tesz be képeket a kedvenc topickjába ha nem tobb<#wink>