Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
micsoda az a trükk mert már egyzser kiakartam probálni azt csak nemtudtam 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem, nincs. Kis trükkel megy ez Pisix' is.
A Tr legendrõl az árnyékok le vannak lõve. Az zabáll rendesen. Más maxon van.
A Just Casue szintém maxon van.
még a mai napig is ezen röhögök
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
látom fejlesztettél 😄D
amugy az összes gém grafikai beállitásai maxon vannak?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
egyedül a dx9módban eszi elég szépen a gépet,dx8ban viszont jóval gyengébb konfigon mint a tied is fut mint a vaj
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
スラッグ
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
csernobilban játszódik,fps,regeteg rpg elemmel,real time AI-val stb.
google-ba ird be hogy stalker biztos hogy nem egy oldalt fog kiadni ahol tudsz róla olvasgatni😊
ja és ték😄
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Biztos hogy én vagyok a béna, de én a repülõs résznél máris elakadtam.
Mit kell csinálni azon kívül hogy ölöm a japókat? 😮
nem rosz játék, de lehetne szebb is...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
szedem is 😊
milyen játék amugy?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
CSAK a Fradi
Ja gamespy szar, meg maga agamespy nekem is a gépen. Nem is használom, csak fent van. Rákattintok valamire és keerreg a gép és lefagy kék hiba üzi,h restartoljak. Nem mindig, de néha minden ok nélkül :S.
Ebbõl szerintem egyenesen következik, hogy fogalmam sincs, hogy miért problémázik. Nekem is egy kamu accot kellett csinálni a játékban, az igazi name/pass/mail kombót nem vette be.
De még ezzel is hibák vannak és szinte csak hamachin élvezhetõ a játék, mert a beépített gamespy kliens úgy sz*r ahogy van.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun