Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jah, de annélkül se textil, se folyadék szimuláció nincs, se a maraék fizika nem olyan részletes ...

Maxtreme
CellFactor.exe -EnablePhysX=false

ja igen..neked 😄D

micsoda az a trükk mert már egyzser kiakartam probálni azt csak nemtudtam 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

mila69en
😄D azért remélem egy két hurkagyurkát sikerûlt behúzniuk<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
Igen pont errõl beszéltem 😄DDD

Maxtreme
A vicc hogy 1 vagy 2 fps-el megy jobban a game pisixel :p 😄

Maxtreme
Gyanítom ezt nekem szántad 😊

Nem, nincs. Kis trükkel megy ez Pisix' is.
A Tr legendrõl az árnyékok le vannak lõve. Az zabáll rendesen. Más maxon van.
A Just Casue szintém maxon van.

mila69en
gondolom ez nem nekem jött😄DD amúgy eza ageia ez egy nagy kamu😄D nem kell hogy elinduljon a cellfactor

még a mai napig is ezen röhögök

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

van gyorsitókártyád is a 7600GT-d mellé? 😄
látom fejlesztettél 😄D

amugy az összes gém grafikai beállitásai maxon vannak?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Maxtreme
Igen 😞
Sajna az a rengeteg apró hiba totálisan lehúzza a játékot 😞

mila69en
just cause nagyon nagy lehetett volna... halenne benne egy minimális fizika is:/

Maxtreme
Cellfactor:

Tr legend

Just Cause:

robotnyk
kb 50 éve készül...
mila69en
dx8 modban sztem ez is suhan😊

arty
emlékszem, az elsõ kiszivárgott "demo" még a 9600PRO-mon is suhant 😊

Forza.

báttyó02
azért a 10év az nagyon erõs tulzás😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
hogyne futna
egyedül a dx9módban eszi elég szépen a gépet,dx8ban viszont jóval gyengébb konfigon mint a tied is fut mint a vaj

Kmarha
az rendben de errõl a játékról lassan 10 éve beszélünk oly régóta csinálják. Majdnem Duke for never vetélytársa lett 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Miért érdekes? 😛 Nem lesem állandóan a játék híreket.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Slig
jeezus a stalker. mióta várom már. csak a kérdés mien lessz a vasigénye? egyáltalán fog futni az én 2,8-as AMD, 6600 GT Geforce és 1 giga ramos gépemen?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

báttyó02
március második felében jelenik meg elvileg😊

mila69en
hm..ez érdekes😄D

Oké, thanks!<#wave> Jó játéknak ígérkezik<#eljen>. Mikorra várható? Googlen utána nézek, mert tényleg valahogy átsiklottam e felett.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

báttyó02
hú nem hallottál róla?😄 ritka😊
csernobilban játszódik,fps,regeteg rpg elemmel,real time AI-val stb.
google-ba ird be hogy stalker biztos hogy nem egy oldalt fog kiadni ahol tudsz róla olvasgatni😊
ja és ték😄

Ez milyen játék lesz? :S Amúgy jónak néz ki<#eljen>.

báttyó02
STALKER multi beta

arty
WTCC - The Race

Forza.

báttyó02
dik ird má be még vagy 5ször..

báttyó02
tomb raider legend

Supreme Commander

többi képem itt:
itt

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

saxicola
Screenshotok egy pár játékból:

http://www.gportal.hu/screenshots/

www.gportal.hu/bioshock

arty
Battlestations Midway

Forza.

arty
elkeféltem 😞

szal:

Forza.

arty
Supreme Commander DEMO (Total Annihilation készítõitõl)

Forza.

Esrohnoil
Látom a füstöt még mindig nem tudják normálisan megoldani. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

buldozer99
Test Drive Unlimited béta

Forca Barca

Sland
Battlestations Midway

Biztos hogy én vagyok a béna, de én a repülõs résznél máris elakadtam.
Mit kell csinálni azon kívül hogy ölöm a japókat? 😮

nem rosz játék, de lehetne szebb is...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

saxicola
www.gportal.hu/screenshots

www.gportal.hu/bioshock

teccik 😊
szedem is 😊

milyen játék amugy?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Maxtreme
Infernal:

Terminátor14
De mi lenne ha ezt nem ebben a topikban beszélnéd meg? Asszem enyhén off amit írogatsz már egy ideje...

CSAK a Fradi

Hamachi? Na ezt akarom én is kipróbálni valakivel. Van kedved este felé egyet multizni?

Ja gamespy szar, meg maga agamespy nekem is a gépen. Nem is használom, csak fent van. Rákattintok valamire és keerreg a gép és lefagy kék hiba üzi,h restartoljak. Nem mindig, de néha minden ok nélkül :S.

Hmuda
Na még egyszer: ott biztos van aki tudja a választ.

Ebbõl szerintem egyenesen következik, hogy fogalmam sincs, hogy miért problémázik. Nekem is egy kamu accot kellett csinálni a játékban, az igazi name/pass/mail kombót nem vette be.

De még ezzel is hibák vannak és szinte csak hamachin élvezhetõ a játék, mert a beépített gamespy kliens úgy sz*r ahogy van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

De nem ír oda senki 😛, te meg játszottál vele, szal te tudnál segíteni 😛.

pajti
<#eljen>Most én is ezt a nyúzom. <#vigyor3>-> /rF-Varano video/

Hmuda
Figy, nem viccbõl írtam a "Ott biztos van aki tudja a választ." mondatot. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Képzeld, tudom ,hogy van 😛. Akkor nézz be ide és mond el, mert senki nem ír oda.

Hmuda
Van erre megfelelõ topik. Ott biztos van aki tudja a választ.

Na és nekem nem válaszolsz? ->#3572

Hmuda
Test Drive Unlimited béta