15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#6259 Hmm hogy mért nem hozza be, na mind1 majd megnézitek azon a fórumon :) -
#6258 Nemtudom érdekel-e bárkit is, meg ügye elég jó net is kell hozzá, de
ITTVAN egy hasonló, viszont külföldi fórum sok sok magasabb felbontású és grafikai beállítású screenshottal :)
PL:
Stalker Clear Sky:
Crysis:
Team Fortress 2
-
#6257 jaa hát azota van hozzá vasad:DD ahogy nézem nem nagyon tuningolták a gfx-et -
polux #6256 MotoGP 08
-
#6255 Igen orosz nyelvű verzió jött csak ki.Nagyon szépen fut semmi akadozás nem volt mint elődjében a memoria szarakodása végett!
Nagyon remélem az előző rész példájára ezt is magyarul fogják nálunk kiadni! -
#6254 Igen a ruszkiknál már kijött, így létezik belőle egy fullos verzió, de sajna csak orosz nyelven kommunikál. Ha nem vágod a nyelvet, akkor max arra jó, mint egy gyengécske demo, sétálsz autózol egy karikát meg körbenézel. Ami az előzetesek és az első rész után a legkomolyabb meglepetés volt benne részemről, hogy gyönyörű szépen fut a játék. -
#6253 jaaaa akkor már értem:DD -
#6252 miről szól? -
#6251 Eh milyen grafika :OOO
Az a sziget veri a crysis grafikát xD
De am ténylegszép! szvsz -
#6250 nem,szerintem a jövőből érkezett a post -
#6249 nemáááááááááááááá kijött? -
#6248 ez meg mi?:D -
#6247 White Gold
-
#6246 Dead Space
-
#6245 T V T
-
#6244 Dead Space
-
mikiking #6243 szép tájképek -
#6242 Deer Hunter Tournament
-
gyuri12 #6241 És itt is meglehet azt csinálni,mint a jó öreg tigrisek tudtak? 60 darab T34-est egy Tigrissel szétkergetni.:) -
#6240 Szép Tigris. :) -
#6239 szimulátor!!!nagyon faja game én mivel szeretem a szimulátort meg a tankokat is kicsit elfogult vagyok:) de sok hiányosság van azért pl a tutorial hiánya de ha kiismered magad akkor élvezetes. -
gyuri12 #6238 Ez szimulátoros,valósághű játék,vagy inkább árkád?
10-ből hány pontos? -
#6237 T34 VS. TIGRIS
-
#6236 car fry 2 :)
-
#6235 nba 2k9
-
#6234 No akkor énis :) Far Cry 2
-
#6233 Far cry 2
-
#6232 A magyar megjelenést eltolták Novemberre. -
mikiking #6231 hogyérted,hogy eltolták ? -
#6230 Igen eltolták.
Far Cry 2
-
#6229 eszméletlen brutál durva jó lett eza gém:D az ai kicsit nyomi:D most azon filozok hogy megrendeljem kintről vagy várjak az itthoni megjelenésre...
tényleg eltolták itthon novemberre? -
#6228 Far Cry 2
-
-
#6226 aztakurva mennyi ikerpár jött el a meccsre XD -
#6225 NBA 2k9
-
#6224 Call of duty 4
-
#6223 Crysis warhead
-
#6222 PES 2009
-
#6221 A Far Cry esetében is Így volt. A szabadban is szép volt, de mikor átváltott belső térre a környezet, előjöttek mindenféle shader-ek, meg a legkülönbözőbb látványos effektek. A Crysis-sal még nem játszottam... -
#6220 Én is remélem,mert akkor lehet többet kihoznak belőle mint a Crytek.Belső terek okádékok menj be egy bódéba elhányom magam kb olyan a kidolgozása.Sehogy nem illik a kinti világ grafikai színtjéhez.