Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah mégegyszer 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Bioshock játékból:

Remélem bejönnek majd a képek!

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Star Trek Voyager: Elite Force II

Aki szereti az St univerzumot és az FPSeket, annak kötelezõ, jól kidolgozott változatos hangulatos, a mai gépeken maximumin élvezhetõ.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Enosh Chan
Wow nagyon jol nez ki! Ez melyik Star Trek jatek mert nem vagyok tisztaban a roviditeseivel 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Istencsászár
ST: EF 2 a még a mai napig díjnyertes Q3 motorral, egyszerûen szép a játék pedig kiváló!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

bulba
CS: Szürcs
Map: de_wanda

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

berczely
S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl

Maxtreme
még 😊

Maxtreme
GTI Racing

Nem is rossz ez a cucc. Sõõt 😊

Maxtreme
Bár nemtudom milyen géped van, de elõre szólok hogy a vasigénynek rendesen odavaág a moddolás.
Pl fathernál 6600GT-vel rendsen tud szaggatni helyenként.

kössz
igy lehet végigjátszom újra

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Maxtreme
aláírásom..

akkor mit csináltál vele?
sokkal szebb

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Maxtreme
nem 😊

hmm..ez eddig is igy nézett ki? :-o

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Maxtreme
Resi4 😊

Istencsászár
A THQ elmehet a fenébe a MotoGp liszenszével, a 07 és akkora trágya lett mint az elõz részek, a kettõ volt a sorozat legjobbja, azt utána erõs hanyatlás ami mai napig tart, de mondjuk leglább a hangok fejlõdtek és nem trumixgépek😊, de a grafika a mozgás az lehangoló, tele buggal meg mindennel...

Istencsászár
Az eddigi összes dx10 az, mert ameddig nem jönnek az only d10 gémek addg lehet venni õket borzalmas pénzekért, csak hát eljõ az idõ amikor már ténylegesen áttérés lesz a dx10re ezeket meg lehet használni dx9re😊))

Istencsászár
140? 80ért x360, a maradék pénzen pár game, nem akad, nem kell butítani stb😊, vagy a maradékból egy mezei pécé netezésre😊)

arty
8600GT borzalom sz*r, azt semmiképp ne. hahó, senki nem olvas teszteket?
mind1, ez itt nagyon offtopik 😊

Forza.

Köszi szépen
Slig
Asus M2A-VM alaplap, AMD X2 4200+ proci, Geforce 8600 GT, 320 gigás samsung vinyó, 1, esetleg 2 gb ddr800 ram. Ramélem segítettem.

スラッグ

Kissé OFF lesz, akinek szemét, szívét, kicsiny törékeny lelkét ez mélyen bántja, messzire kerülje el a hozzászólást.
Nos, cimborám megbízott (a marha!), hogy szedjek össze neki egy gépet. Pontosítok. Kb 120-140 e forintot szánna a gépe lecserélésére, ebbõl az összegbõl kellene kigazdálkodni egy olyan alaplapot, processzort, videokártyát, amelyek együtt viselhetõ teljesítményt nyújtanak.
Eddig egész jó volt a terve, csakhogy én a hardware-ek egymáshoz való viszonyában nem vagyok annyira otthon, így hát gondoltam, kérek néhány tippet.
Akinek van jó tanácsa, vagy egy, az összegbõl kigazdálgodhatót konfiguráció-tipjje, azt szívesen látom.

Bocsi az off-ért, de úgy hiszem, ebben a topicban lelhetek a legtöbb segítõ kézre, lábra, s egyéb végtagra (polipok elõnyben).
ScarY MAN
köszi😄

...

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ScarY MAN
honnan szedted?😄

...

báttyó02
😄
én ráraktam egy 2006os modot,nagyon komoly,sokkal élethübb is lett töle a gém

ScarY MAN
neeee...en is most raktam fel par napja a moto gp 2-t nosztalgiabol xD

...

báttyó02
nba 07

MotoGP 2

Maxtreme
Csõ
Nem a játék nem evett semmit. 1ébként olvasni tudsz? Oda van írva..

Még 1kis wr2:

wesker24
Two Worlds

Ogre VS Iron Golem <#vigyor>

Cyclops VS Iron Golem <#vigyor>

nah ezt szeretjük benned, mindig jó sok képet csinálsz, és nagyrészt jó graffal csak így tovább

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

csõ
nem tudnad megmondani a jatek evet??
miche
párdon, olvasni tudni kéne 😊

miche
ezek a képek melyik játékból vannak? van valami köze a gearhead garage-hez?

Maxtreme
wr2 😊

Anno mikor megjelent nemigazán foglalkoztam vele. Kár volt mert baromi jó 😊

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

AntiHero
Honnan van meg? Nem találom sehol😞 PÜt írhatnál😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Maxtreme
Switchball

kúrv@ jó game 😊 Anno a Ballance is faxányosan lekötött, ebben az esetben sincs másképp 😊

arty
Cross Racing Championship

Forza.

Maxtreme
Sztalker 😊

Nekem eddig különösebben nem tetszett a game grafikája, de a (és talán a képek annyira nem adják visssza) csatornában nagyon kellemeset csalódtam bent. Eszméletlen ahogy kinéz. 😊

Gundark
Falcon 4 RV. Ez pedig egy Eurofighter Typhoon belülrõl 😊

arty
sztem bárki látna ... annyi a különbség, hogy a hûdegyors-dx10 képeken a fraps fps számláloja jo 30-50%-al kisebb lesz 😄

Forza.

Maxtreme
De egyébként lófax difi sincs a 2 között, hiába is ajnározzák nekem hogy dx10-el húdenagyonszép a játék. Aki lát különbséget, maxra húzott dx9 és dx10 között, kérném bizonyítsa képekkel 😊

Maxtreme
9

buldozer99
DX9

Forca Barca

AntiHero
Ez DX10? vagy cska DX 9?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

robotnyk
<#worship>