Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Aki szereti az St univerzumot és az FPSeket, annak kötelezõ, jól kidolgozott változatos hangulatos, a mai gépeken maximumin élvezhetõ.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pl fathernál 6600GT-vel rendsen tud szaggatni helyenként.
igy lehet végigjátszom újra
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
sokkal szebb
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mind1, ez itt nagyon offtopik 😊
Forza.
スラッグ
Nos, cimborám megbízott (a marha!), hogy szedjek össze neki egy gépet. Pontosítok. Kb 120-140 e forintot szánna a gépe lecserélésére, ebbõl az összegbõl kellene kigazdálkodni egy olyan alaplapot, processzort, videokártyát, amelyek együtt viselhetõ teljesítményt nyújtanak.
Eddig egész jó volt a terve, csakhogy én a hardware-ek egymáshoz való viszonyában nem vagyok annyira otthon, így hát gondoltam, kérek néhány tippet.
Akinek van jó tanácsa, vagy egy, az összegbõl kigazdálgodhatót konfiguráció-tipjje, azt szívesen látom.
Bocsi az off-ért, de úgy hiszem, ebben a topicban lelhetek a legtöbb segítõ kézre, lábra, s egyéb végtagra (polipok elõnyben).
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
én ráraktam egy 2006os modot,nagyon komoly,sokkal élethübb is lett töle a gém
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nem tudnad megmondani a jatek evet??
*Posse*T.W.D*
kúrv@ jó game 😊 Anno a Ballance is faxányosan lekötött, ebben az esetben sincs másképp 😊
Nekem eddig különösebben nem tetszett a game grafikája, de a (és talán a képek annyira nem adják visssza) csatornában nagyon kellemeset csalódtam bent. Eszméletlen ahogy kinéz. 😊
Forza.