Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Bs again

báttyó02
ferkráj

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maxtreme
Bioshock

UnknownAsshole
Half Life 2: Episode One

Istencsászár
Örülök hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
Hát én megnéztem a 07-et és az is jó szar. Elképzelem hogy valaki ezért mint teljes árú játékért fizetett...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
A Motogp-rõl inkább ne beszéljünk a THQ dögöljön meg ott ahol van, hogy kiadta azt a szart, 2006-ban, meg most 2007ben. A 2õ jóv volt, csak azóta semmit sem fejlõdött az egész igy nekem már az sem etalon, 1szerûen szánalom amit azzal tesznek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

báttyó02
jaja nem megy sajna:\
pedig ittvan cd-n,de nem lehet feltenni😞

Istencsászár
Nincs, ha jól emléxem xp alatt nem ment nekem mikor 1szer próbáltam.

arty
motogp2? sbk2001-re emlékszem, meloban nyomtuk egymás ellen, nagyon jo volt! képed nincs róla? (saját készitsü!) nincs vmi gfx tuning mod rá? 😄

fifa08-rol akartam képet betenni, de annyira randa, h még a 07et is alulmulja a demo 😞

Forza.

báttyó02
nekem tetszik😊 hangok nem túl jók,de maga az irányítás az elég jó...mikor kanyarbol kijövök alig bírom rendesen egyenesbe visszahozni a motort😮

Istencsászár
Gagyi egy gém😊

SBK 2001 óta normális motoros játék nemlátott napvilágot...

báttyó02
Super-Bikes RC

báttyó02
Unreal 2

Maxtreme
part2 😊

báttyó02

AntiHero
BIOSHOCK:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

UnknownAsshole
Mér lennél kinevetve, ez a topik nem arrol szól hogy kinek van jobb képe hanem ki tud szép képeket készíteni. BF2-t full high-on 800*600ba 4x AA futtattam volt vagy 5-10 fps-em <#smile>

Amúgy nemtudom, nekem nemvolta annyira bejövõs ez a játék inkább a freelancer tetszett mert az online, na de ezt a topikban kéne megvitatni 😊
báttyó02
Tiger Woods08

Spaceforce - rogue universe

Annak jó, aki nem tudja kezelni az X3-at, és kisebb gépigény mellett akar szép grafikát... szóval nekem tetszik 😄 (és ne nevessétek ki az elsõ képen a 25 FPS-t, az én gépemen az jó sebesség a mai játékoknál 😄)

grebber
World in Conflict:

Ez is az csak gyengébb beálitásokkal

Next PC upgrade: 2022

UnknownAsshole
BATTLEFIELD 2

UnknownAsshole
vanám tsötse a csajnak 😄
Maxtreme
lehet.. 😄
Talán épp ezért nem voltam oda a Tr-ekért soha (jöhetnek a kövek 😄)
Viszont a legend bejön 😊

Istencsászár
Eltunyultál 😊, a TR mindig is arról volt híres hogy megkell érte szenvedni, a Anniversary a sorozat egyik legjobb része, remekmû.

Maxtreme
A napokban nekiestem az új Tr-nek, aztán az X-edik map után rájöttem h nekem ez kúva' nehéz <#lama><#idiota>
Úgyhogy inkább nekiestem újra legendsnek, nextgennel még úgy sem toltam még végig :Ð

L Viper
L Viper
Ezûstös csillogás ( Falcon 4 RedViper )

AntiHero
Medal of Honor Airborne:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber
Nem amiatt ronda amiatt csak recés alapból nemszép de ez csak az én véleményem!

hát ha az élsimitás hiánya ennyire megrondítja a játékot az szomorú :\
meg látom már magyaritottál rajta egy keveset 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

robotnyk
maxon jól néz ki, és jól is fut. melleleg hangulata is van.
grebber
Igen minden maxon van kivéve élsimitást mert hiába kapcsolm be nincsen.Init buherálni kell akkor lesz de nem tudom mit kell!
Így néz ki ez a kõkemény valóság!

ez a full grafika?
gs-ben szebben néz ki :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Medal of Honor Airborne:

Szerintem ezek is nyugodtan perelhették volna az Epic-et mivel nemtudom milyen kezdetleges UE3-es de hogy nem használták ki az is biztos.
No mindegy beszéljenek a képek:

Ez a kedvencem legjobban kidolgozott a növényzet 😄

A víz sem víz inkább csak egy odarakott csillogo akármi de víz látszatát nem igazán kelti csak ottvan és kész!

báttyó02
Pes6

arty
sztem mindkettõ (gow és ez is) perfektül néz ki 😊 technikailag nemtom mit birna még egy mai hw, de "müvészileg" tényleg lenyûgözõ mindkettõ.

Forza.

Istencsászár
Ez is olyan játék mint a Doom3 és társai hogy mozgás közben kell ámulni, képekrõl nem jön vissza, lehet hogy a krjájzis képeken szebb ( nekem inkább sterilnek tünik ), de már nem esek hanyatt egy kép láttán mert olyan hûde... azért az Unreal engine nem mai gyerek, habár az UT3 még nem jelent meg, szvsz a Gears Of War ( 2006 közepe ) nekem szebbnek tünt mint a Bioshock.

robotnyk
unreal 2.5, nem 3. igen, technikailag nem egy crysis, de kit érdekel, ha mûvészileg köröket ver gyakorlatilag bármire?
robotnyk
jogos. tálcáról valamiért nem tudok 8*ost állítani, szóval nvidia vezérlõpultból toltam most fel mindent (image quality high, 16*af, 16*q aa). viszont nekem nincs ilyen sasszemem, hogy észrevegyem a különbséget, legalábbis bioshockban nem. utána kipróbáltam company of heroesban, ott határozottan látszik (kicsit lassabb is lett :p)

talán majd a friss 163as driver dob a dolgon egy kicsit, mert kifejezetten bioshock optimalizáció miatt jön ki.
SNAKE01
MÉG BIOSHOCK:

berczely
Hát ezek a képek szépek és jók de nem vagyok lenyûgözve!Ugye ez Unreal Engine 3-as?Mert ha az elég gyengusz.Mind1 majd ma én is kipróbálom.

SNAKE01

arty
ez az életben nem 8xAA 😊sztem ezen a képen egyáltalán nincsen is AA 😊

Forza.

robotnyk
szintén bioshock, de csak egy kép

(16*AF, 8*AA, full)
grebber
Igen full!

Hmuda
Na ha már BioShock:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

berczely
Hát elég érdekes! Ez a full grafika?Én még most szedem csak még nem próbáltam ki.

grebber
Még Bioshock:

grebber
Rohadjon meg hogy nincs egy normális oldal ahova a képeket lehet feltölteni!

Aztmondták ez jó: http://www.imagevenue.com azt hiába teszem be képként tessék üres mezõt tesz be 😞