15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • hungary27
    sry ezt akartam
  • hungary27
    18 Wheels of Steel Haulin
  • kakaoskalacs
    Grid

TF2
  • The Protector
    Sztem jó 5let a konzolos képek berakása.Íg tudjuk h konzolon h néz ki egy game ami esetleg pc-re is kijött illetve látjuk mi a különbség.Vayg pedig sírhatunk egy egy konzol only game képeit nézegetve.Nekem csak a minőség számít a képeknél.A tc-ről mobillal lefényképezett dolgok annyira nem jók főleg mert egyáltalán nem jön át a grafia és a hangulat.
  • bujcsik555
    Combat Wings
    City Interactive-s,500Ft-s játék, egyszer el lehet vele játszani.

• Maxtreme
    Látom még kevés a warnod..
    Kell még pár..
    Egyáltalán nem mind1 hogy milyen platformon készült képeket rak be? Sőőőt n külön örülök neki, mert így nem csak (nagy részben) az épp aktuális PC-s slágerjátékokról készült sotikat látom.

Ha meg valami nem tetszik, olvasd el a banner alatt látható szöveget:

Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
    Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

kösziszia
  • Istencsászár
    Az a bajod hogy irirgy vagy. Nekem nincs gémer pécém, az itt látott játékok 99% el sem indul a jelenlegi masinán, mégis mindig nézegetem a topikot mert szépek a képek, mert ez a lényege. Ha ennyire zavar akkor nem kell ide járni, vagy fordulj a modikhoz hogy írják ki a bannerba azt hogy csak pécé képek a te kedvedért.
  • uHs Gerzson
    kickbandestroythx
  • Firerock
    nem a konzolosok fórumában vagyunk...
  • arty
    Firerock ... kértelek már legutobb, kértek mások is. Tedd meg. Huzz a ***** ***** *****-ba. Most.

A kedvedért még jonnek konzolos képek, akkor is fentiek vonatkoznak rád. Picsába vagy rakj képet.
  • ates84
    kthxbai
  • Snexi
    omg,mégegy megmondóember
    mért ne rakhatna xboxos képeket?
  • Szabi84
    én szívesen nézem a konzolos képeket is szóval ne, eddig sem volt gond vele
  • Firerock
    khhm
    nyissatok konzolosba is egy ilyen topicot és oda mehetnek az Xboxos képek
    kösziszia
  • arty
    Cobra 11 - Burning Wheels

osztott képernyős verseny vége a legjobb kocsival :D
  • arty
    Project Gotham Racing 4 (xbox 360)

• Gando
    váó ha lesz végre új gépem amin végre mennek az újabb dolgok is (ilyen szempontból még a crysis is új nekem :D) Akkor ezt biztosan kifogom próbálni, mert a hangulata a képek alapján nagyon bizarrnak tűnik, és imádom az ilyen jellegü játékokat :)
  • Snexi
    jó játék is :D
    az eu-s verzió februárban jön,elvileg itthon magyarul jön ki,nincs sok szöveg a játékban szóval nem hiszem hogy késni fog (vagy ha késni is fog akkor nem sokat szvsz)
  • Hmuda
    Én voltam, de ne vedd magadra.

De ezentúl majd odaszerkesztem ha ilyen több üzenetes megoldásnál véletlenül elmarad.
  • w77d
    jó játéknak néz ez ki. nálunk meg fog jelenni??
  • Snexi
    Cryostasis

• Snexi
    Cryostasis

• w77d
    oda kell írni minden kommentbe, mivel ha valaki utólag rákeres, akkor azokat nem adja ki ahol nem szerepel a címe..
  • Snexi
    3 kommentben raktam be a képeket (mert huszonvalahány volt)
    az első kommentbe odaírtam a címét,a második kettőben nem,de gondoltam hogy ki tudják következtetni hogy ugyanabból a játékból vannak a képek (mert nem olyan változatos a látványvilág hogy ne legyen felismerhető)
  • w77d
    valszeg nem írtad ki a játék nevét..
  • Snexi
    omg hova tüntek a képeim?(még ezenkívűl 2 kommentben voltak)valakinek nem tetszett és törölte?
  • Hellsing47
    csak angol nyelvi fájlok
  • Seth
    Van már angol változat??
  • Snexi
    Cryostasis

• Kaslerka #6550
    Alliance of Valiant Arms

• arty
    srácok, lehetne hogy nem offoljátok szarrá a topikot?
    95% baromságra jut 1-1 kép :(
  • Snexi
    még jó hogy mivel több mint 1 év telt el a megjelenés óta
  • Bence94
    nekem meg lowon, mediumon is szaggat bárcsak én is ezt mondhatnám, hogy szar a grafika fullon...
  • bcrics
    Hát én azért padlót fogok néha tőle:)...

De jah.nagy rajongója vok a just caus-nak ,,nekem tetszett az egész környezet..emiatt tetszik a crysis is,,

• Istencsászár
    Lekorlázotod magad egy platformra. Dead Space kiváló játék, Crísis is egy jó fps, de még pécén is akad jópár alkotás az elmult év/évekből, a többi platformról nem is beszélve.
  • mikiking
    miért ?
  • Istencsászár
    Nézegesd a Resident Evil 5öt.
  • mikiking
    és a Mostani játékok ,az természetesen idézőjelbe,csak lemaradt sorry ""
  • mikiking
    Egyébként ahogy igy elnezem a mai gameket,nemtom neked anno amikor The Matrix- Path of Neo-t jáccottam,nekem teljesen máshogy jottek le a gamek. nem volt túl csecsázva meg minden,de kurva nagy jatekelmenye volt.valahogyezek nem olyanok mint régen. The punisher is mien nagy játék volt már. Meg anno Call of duty 1 . Cod UO , meg Cod 2, NFS Underground 1, Max payne 1-2. grafikájukkal sem volt hiba,. Változnak az idők.
    Mostani játékok közül a Dead Space , Crysis Warhead meg a Double Agent volt az ami ütött. Többi felejtős
  • w77d
    ok, de én is nemrég tettem fel újra teljesen full grafikára és nem váltott ki belőlem akkora ámulást mint anno..