Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
pedig ittvan cd-n,de nem lehet feltenni😞
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
fifa08-rol akartam képet betenni, de annyira randa, h még a 07et is alulmulja a demo 😞
Forza.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
SBK 2001 óta normális motoros játék nemlátott napvilágot...
Amúgy nemtudom, nekem nemvolta annyira bejövõs ez a játék inkább a freelancer tetszett mert az online, na de ezt a topikban kéne megvitatni 😊
Annak jó, aki nem tudja kezelni az X3-at, és kisebb gépigény mellett akar szép grafikát... szóval nekem tetszik 😄 (és ne nevessétek ki az elsõ képen a 25 FPS-t, az én gépemen az jó sebesség a mai játékoknál 😄)
Talán épp ezért nem voltam oda a Tr-ekért soha (jöhetnek a kövek 😄)
Viszont a legend bejön 😊
Úgyhogy inkább nekiestem újra legendsnek, nextgennel még úgy sem toltam még végig :Ð

Next PC upgrade: 2022
meg látom már magyaritottál rajta egy keveset 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Így néz ki ez a kõkemény valóság!
gs-ben szebben néz ki :|
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerintem ezek is nyugodtan perelhették volna az Epic-et mivel nemtudom milyen kezdetleges UE3-es de hogy nem használták ki az is biztos.
No mindegy beszéljenek a képek:
Ez a kedvencem legjobban kidolgozott a növényzet 😄
A víz sem víz inkább csak egy odarakott csillogo akármi de víz látszatát nem igazán kelti csak ottvan és kész!

Forza.
talán majd a friss 163as driver dob a dolgon egy kicsit, mert kifejezetten bioshock optimalizáció miatt jön ki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun