15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Neoncsoves #6661 te elakadnál már az első mapon :) gg bye -
#6660 Mirror's Edge
-
#6659 Mirrors Edge
[IMG]Kép[/IMG]
-
#6658 van topikja, sztem ott kérdezd -
#6657 Jó ez a Mirror's Edge? -
#6656 Én nem rakok képeket, mert nincs AA a Mirror's Edgemen, de nem tudom nem megjegyezni, mennyire gyönyörű ez a játék. -
#6655 k
véleményem azért elmondhatom szvsz.:| -
gyuri12 #6654 Egy játék világát nem szokás fikázni olyankor,ha direkt olyan,amilyen.... -
#6653 lyaly gyurikám tudom mi a történet,mikor játszottam vele,megértettem.tudok angolul kincsem,ja és tudom hogy direkt ilyen.:( -
gyuri12 #6652 DIrekt ilyen, a történetet el kéne olvasnod. -
#6651 valóban élettelenek is.ez a játék egyetlen gyenge pontja,túl steril,túl tökéletes a világ,de semmi ember,semmi élet sehol.plaza-n végigrohansz üres.1-2 szereplő,párszor lőnek ránk,heli és ennyi kb az egész történet.nagyon szép játék ez tény,de üres..mintha csak valami teszt volna.egy teszt ahol bemutatják hogy mit tudnak kihozni,egy új fícsör.:c -
#6650 Jaja, profi munka... -
#6649 Nem az a lényege... a játék képi világa és a pályák dizájna tökéletes. -
#6648 Nemcsak tűnnek élettelenek is néha lőnek ránk páran meg egyszer kétszer helikopter is üldöz azt annyi. -
#6647 nagyon szépen néz ki, de túl steril a környezet, élettelennek tűnnek a pályák -
EK1TEP #6646 Erre a játékra lehet aztmondani hogy úgy is néz ki mint a képeken!
Nem agyon ps-ezett képeket mutogattak nekünk! -
#6645 Ja csak törnék meg az 1.01-es patchet és akkor a PhysX is menne már fagyás nélkül. -
#6644 ez fasza -
#6643 Dobod el azt a fegyvert azt se tudom hogy kell ebbe lőni, demóbe talán kettőt lőttem egy mp4el... amikor el kellett venni egy fegyvert egy karaktertől 20 percig nem tudtam mit csinálni mert nem tudtam melyik gombal lehet, meg nem is akartam h még véletlenül se kerüljön a kezem ügyébe. -
#6642 Tőlem is mirrors edge
-
#6641 Mirrors Edge
-
#6640 képeket emberek!!!! sok a duma!!! minden játéknak van topikja ... -
#6639 Én nem a média hanem az userek körében aratott dicséretekről beszéltem!
Dead Spacre-ről rosszat talán nem is olvastam.Mirrors Edgere meg most kiprobálás után egy rossz szavam nincs rá!
Csak sajnos bármennyire is tetszik pénzt nem adok érte.Mocskos köcsög warezhuszár vagyok ez ellen nem tudok mit tenni. -
#6638 még el is irtam :D
Lotro az a mmo :D
-
#6637 www.gamerankings.com
PC (82.2%) | X360 (79.5%) | PS3 (78.9%)
Ja rosszkor jött ki az biztos. Durva volt a tavalyi őszi/téli konzolos felhozatal.
-
#6636 LotrO? -
#6635 Csak úgy van értelme hogy egy embert sem lősz le fegyverrel, a vége pokoli nehéz, de akinek tetszik elsőre csak így érdemes végigjátszani, mert ez a lényege... elején kevés a katona, a végén meg túl sok. -
#6634 Ez nem teljesen igaz. E3on és egyéb rendezvényeken nagy figyelmet kapott, mármint ilyen-olyan díjakkal jutalmazták előre, mert lényegében egy uj frencsájz és stílus, de miután a végleges változatot megkapták a teszterek nem aratott nagy sikert sehol sem. 7 pontokat adtak rá, és ez nagyban befolyásolta a sikertelenséget + ez a novemberi megjelenés sem tett jót hiszen Fable2, GoW2 és egyebek jöttek ki, és inkább azt vették és azok meg is kapták a 9-10 pontokat, szóval rossz időben, rossz fogadtatással. -
#6633 Úgy látom a Lord of the Rings Conquest egy nagy szar lett. A képeid is ezt tükrözik.
Ezért kár volt az EA-nak meghosszabbítani a filmes jogokat. -
#6632 Harci részek?Eddig 3 pályát vittem végig ott annyi volt a harci rész hogy elrohantam a fegyveresek mellett amelyikek mellett nemtudtam azt felrugtam ennyi.Semmi ördöngösség menekülni futni kell. -
#6631 Mindenki azért sírt, hogy ma a kiadók nem mernek kockáztatni és csak a szar folytatásokat nyomják a gamer arcába évről évre. Az EA most 2 eredeti játékot is kiadott és mi lett a vége? Bukás. A Dead Space talán behozta az árát, de a Mirror's Edgeből csak 60 000 fogyott konzolra az USÁ-ban. -
#6630 Olvastam, hogy a harc részek elág frusztrálók, Fáradtanm leünli kikapcsolódni jó, vagy csak tiszta fejjel lehet jáccani? -
#6629 Nagyon jó.Frankón egyedi mint pl a Dead space.Csak sajna alig vették őket ezért nem lettek kirobbanó sikerek bár sok elismerést kaptak.
-
#6628 Ez jó game ez?:D -
#6627 de tényleg ez hogy? miért?
-
#6626 pfff bazz, ez is ilyen alul-felül csíkos, mint az assassin? -
#6625 10 színt? -
#6624 Mirrors Edge (kurvajól optimalizált game igaz kb 10 színt használ csak)
1280*1024 minden maxon 16xQ AA
-
#6623 The Lord Of The Rings Conquest
-
#6622 Simán megérte érte a kemény fél kiló :)