15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • arty
    -fav
  • mama 2
    Csak akkor istenítettem amikor még nem jelent meg. Most már szerintem is egy nagy tehén ürülék. De a Mirrors Edge az jó:). De ha már Lord of the rings: Conquest akkor:

Lord of the rings conquest:

• kuci06
    ...de a lord of the rings conquestet isteníted
  • mama 2
    Hát nekem ez a játék egyátalán nem jött be...
  • Maxtreme
    "Ebben a gameban 17-18 már szaggatás."

..és hol nem? :)
  • The Protector
    Lost Planet Colonies.Ezek a képek nem az új mapokról készültek de a garfika nagyon sokat fejlődott.Minden maxon kivétel az élsimítások és az árnyékok mediumon.25-50fps-el megy.Ebben a gameban 17-18 már szaggatás.

Odabasz a garf.
  • mama 2
    És tényleg:D.
    Köszi!
    Itt van a kép, majd lesz több is.

Mirrors Edge
  • The Protector
    Neki aztán mondhatod.

De hogy segítsek ha nincs semmi programod amibe átteszed jpg-be(minőség romlás van) akkor a képre jobb klikk társítás/paint/fájl/mentés másként/alul a fájltípust tallózod a jpg-re és kész is.Ja és mentsd el.
  • kuci06

• Maxtreme
    Tán lehet nem bmp-ket kéne feltöltögetni?
  • The Protector
    2mb lehet egy kép mérete maximum.talán az a hiba.
  • mama 2
    Utolsó off: Miért írja ki amikor töltöm fel a képet, egy idő után kiírja: sikertelen másolás:C. Mi a franc van?
  • grebber
    Már rájöttem a vásárlásra vettem AK-t annyi bőven elég.
    Más extra nem kell boldogulok magamtól is. A nevem pedig grebber!
  • The Protector
    Maxtreme és Garbber.Haver tolja xboxon a gamet és megkérdezem mit mivel csinálsz illetve milyen extrákat melyik gombal tud előhozni és úgy tudtok jűáátszani.Meg lefényképezhetem a shopot ahol lehet venni cuccokat h tudjátok mit vesztek meg.
  • The Protector
    Konzolra jelent me duda tudja a pék szép nagy csöndben kijött pc-re.Pedig lefújták.A game még csak oroszul van úgy ahogy a cryostasis is.
    Én ide szoktam feltenni a képeimet.

Arty:örülök neked
  • mama 2
    Ez nem konzolos játék? Vagy PC-re is kiadták? Érdekes mert a PCDOME-on van egy cikk ami szerint törölték a PC-s verziót. Igaz 2006-os.
    itt a cikk
    Amúgy én is próbáltam képeket feltölteni de sem a kepfeltöltőre, se a képfeltöltésre, se sehova nem engedi feltölteni. Ötlet?
  • arty
    Nem a halandósággal van a baj, hanem hogy csak a pofátok jár, képet meg nem raktok.

Idióták.
  • Maxtreme
    Akarom mondani "Mi is" :)
  • Maxtreme
    nem ue 3 :D
    Mis is azt hittük, de nem az :)

Hogy ne csak a pofázás legyen, ide is benyomok pár jobb képet a Dark Sectroból.

Nagyon korrekt cucc, számomra nagy meglepetés.
  • Maxtreme
    320x240/low/software mod.
  • The Protector
    Aha.A GTa4-ben van az a csillogós hülyegyerek.Tuti h nem vitte végig.De mi a francnak hazudja h végigvitte.Mintha attól több lenne vkinél.
    De bírnám ha vmit az a barny gyerek elbaszna és fehér képernyőt kapna a GTA4-ben akkor azzal jönne h olyan fasza a beállítása h minden csillog azért fehér a képernyő.
  • grebber
    GTA 4 topikban nem? Az a barny mester lesz akkor.Aki már állítólag rég végigvitte a gamet de azért elég sok küldetést megkérdez utánna mit is kell csinálni benne
  • The Protector
    Pontosan.Unom h mindenki megkérdezi h hogyan futna egy olyan grafika i motorral amivel egy rahedli gamet csináltak.Szal vhol számíthatan rá h jól futna vagy csak azt akarja hallani hogy:minden maxon,vagy kurvajól vagy stb.Nézd meg a GTA3 topikban az egyik hülye már 2 hete a csillogással van elfoglalva.
  • grebber
    Ez költői kérdés is lehetett volna amit feltett Maxtremenek.Hogya futna egy UE3-as game egy fasza gépen na hogy mégis? Minden maxon ennyire egyszerű!
  • The Protector
    Nem válaszol soha halandó embereknek.
  • Seth
    Oroszul már kijött, angolul meg coming soon
  • The Protector
    Ez van pc-re?Én úgy tudom h nem.
  • grebber
    Driverből be van kapcsolva AF és AA is!
  • mama 2
    Neked milyen beállításokon fut a játék?
  • Maxtreme
    AF nem müxik, vagy nem kapcsoltál rá?
    Mert ez így qrva ocsmány :)
  • Maxtreme
    Mirrors edge, utolsó képadag tõlem :)

• EK1TEP
    Újabb ótvaras UE3-as agyonHDRezett játék...
  • grebber
    Dark Sector!

• Snexi
    roszabb a gépem mint neked (8800gts,e6700,2gb ram,xp sp3) de nekem a 25fps még simán élvezhető (igaz hogy sokszor bemegy alá de átlag akörül van)
  • grebber
    Hát ha brutál géped van akkor felüdülés semmi más esetben nem az.Nekem pl a GTA 4 játszhatatlan hiába van minden koxon ritka ronda meg kevés is az fps.
  • Snexi
    engem egy idő után nyomasztott ez a fehéres steril világ
    nagy felüdülés volt utána gta4ezni
  • woy
    Mirror's Edge

• tonyr #6664
    érdemes kikapcsolni a segitö opciot, me gagyi h a csövek, ill deszkák pirosak mikor arra mész...
  • Solten
  • xido
    iszonyatosan bejön nekem a szín és képi világa a Mirror's-nak