Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Forza.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
(Mozgás közben eszméletlen így képeken annyira nem jön át)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Forza.
Egyik pillanatban az arcom elé teleportál az egyik ilyen genyó a cuki pofijával és majd leestem a székrõl. Szépen indult a kapcsolatunk. 😛
Ez meg egy szimpatikus Necro.
Az egyik állomás bejárata.
Egy elhullott gyík.
Barlang.
Hent.
Aranyos küllemû sisak, kár, hogy ami most van annak az értékei jobbak.
Csá jenõ, szabadságoltak a Wolf Brigade-bõl?
Lássuk csak, hová is akarok menni?
A jelenlegi sisakom (bár ez inkább maszk). Volt már egy halom nyersanyagom, és megláttam ezt a jószágot a craft-árusnál.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mitteccikmondani?
Pirszinges leányzó.
Come get some.
Csendélet.
Mamlasz kekeckedik.
Az egyik kedvenc "tereptárgyam". Elhullott katonák tetemei! 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
vki moderálhatna kettõt 😉
Forza.
Egyébként erre a padlós dologra (Deluxe mapping) még a q1 motor is képes kisebb módosítás után :p
Mai nap jött ki ez az apró (400mb) multis game. A prezentáló képek alapján (katt) gondoltam beszezem, aztán meglesem hogy milyen. Természetesen sokat nem vártam tõle.
Maga a game annyira nem lenen rossz (no semmi xtrát nem kell várni, sima quake szerû agyatlanság, gyenge kivitelben)
De a vasigény b*szki, naa aaaaz nem 1xû. Komolyan mondom ilyen fps számokat utoljára a TNT2-mön láttam.
..és akkor jöjjneek a "várva várt" képek, amibõl összesen 8 darab lesz. Mindenképp érdemes 1 pillantást vetni a jobb felsõ sarokban elhelyezkedõ FPS számlálóra.
Mindezt egy x1950GT típusú vgaval. Aranyos nem? 😊
Azért szereztem be, mert az elõzetese képeken jóval gyengébb volt a gfx, mondom legalább majd lehet vele multizni jól, mert mindenkinél elmegy.. El ám.. A fejlesztõk menjenek a pi.. 😊
Nem azt mondom h ronda, de ezt a vasigény semmi nemi nem indokolja. Pláne egy mp-s játéknál ahol az a cél minél több fps-el fusson.
Egyébként aki ismeri az Ut99-et és a 2003-at (van oyan aki nem? 😄) Annak 1-2 dolog ismerõs lesz. A menüzene fõleg.. Meg a mapok.
Enyhe koppintásnak lehetünk szem és fültanúi.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036