15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • hungary27
    ezt én is leszedtem csak 1 csomó b'zi fájl volz amivel nem udtam mit kezdeni
  • w77d
    flight simulator 2004

• Aspyrin
    Bioshock:

• The Protector
    Más és jobb.Az előzőben a vér viszont sokkal jobb volt és ittt elég hülyék legalábbis a demóban az ellenfelek.
  • grebber
    Szerintem jobb lett!
  • mikiking
    grafika jobb,vagy maradt ?
  • The Protector
    INteraktívabb környezet.Felrúgod az asztal és fedezék.Vagy a kocsi ajtaját kinyitod és mögébújsz.De az alap koncepció megmaradt.Most így ennyi jut az eszembe.
  • mikiking
    1-eshez képest változott valamit ?
  • The Protector
    FEAR2 Project origin.Kedvcsináló.

• The Protector
    Húzd lejjebb a brightnesst mert így szar.
  • w77d
    tudom volt már párszor, de nem tudok betelni a látvánnyal :D

Mirrors Edge

• Snexi
    szerintem annyira nem szép
  • Solten
    Wow Azért szépen fejlődik a PC-s grafika...
  • grebber
    F.E.A.R 2 demó

• ChuckyHUN
    motorosokat, csak aszt hadd fájjon a szívem:(
  • AntiHero
    Midnight Club: LA (xbox360)

• fery02
    Nekem se. Az nem tetszik benne, hogy minden olyan nagy, mi meg mászkálunk a kis emberkével. Ilyen tehetetlenség érzésem van a sok bazi szörnyekkel szemben. :D
  • mama 2
  • SZilaJMaGGoT
    A második képen a tag hátán azt a kéznyomot utoljára a condemned-be láttam...
  • AudiQuattro
    Ezegyszar...
  • Hmuda
    Én itt néztem utána. Az egyik kedvenc oldalam. :-)
  • Solten
    Jó game
  • hungary27
    cs leirán ennek a játéknak a gépigényét?
  • ScarY MAN
    az az esős ködös kép odaba*z :D
  • robotnyk
    ha kijön valami népszerű cucc, akkor meg egy játékból lesz sok kép sok usertől, szal... szerintem lapozd tovább, ha valami már sok, én is azt teszem ^^
  • w77d
    ez hülyeség. topic lényege, hogy kedvenc képeidet felrakd a játékokból.. ha 100kedvenc képed van akkor annyi...
  • mila69en
    annyira durván néznek ki a képek, mintha valami CG muvibol lennének a készítve
  • mama 2
    Ez valami rohadt jól néz ki:D. Még képeketxD!
  • Hmuda
    Ez már túlzott korlátozás lenne. Ez a topik elsősorban a saját képek mutogatására készült, nem pedig arra, hogy másoknak megmutassa milyen egy játék (ez csak afféle bónusz).

Engem is irritál néha mikor egy játék az újdonság/divat miatt szinte kitulajdonítja a topikot, de ha egyszer valaki jó képeket csinált belőlük és be akarja rakni őket akkor csak a játék nevét kell odaírnia (és normális méretben kell feltöltenie), és maradhatnak.
  • Aspyrin
    Mi lenne, ha szabályoznánk a napi feltöltések/játék limitjét júzerenként?

Arra gondolok, hogy pl. XY egy játékból mondjuk napi 4-5 képet töltene fel, nem azért, mert genyó vagyok, csak kissé egyhangú, amikor látok 20 új üzenetet, és azt egy ember alkotta meg.. Félreértések elkerülése végett: Hmuda, ez nem ellened szól. Láttam már pl. a Dark Sectorból is több tucat képet, nem beszélve pl. a Mirrors Edge-ről. Én úgy vagyok vele, hogy pár képből is el tudom dönteni, melyik játékot fogom kipróbálni, és egyébként is, a többségnek létezik saját topikja.

Szóval no offense, csak javaslat volt.
  • Hmuda
    Na jó, ígérem ma már ez az utolsó adag Silent Hunter IV.

Egy konvoj, de biztosra mentem és csak egy hajót céloztam be.

A kíséret veszettül keres, de szerencsére nincs szonárjuk, így nem tudnak megpingetni. Szépen, lassan, kussban eloldalogtam a tett színhelyéről.

A parancsom szerint ott kellett még maradnom a környéken. Még aznap jött egy másik konvoj, ezúttal tankerekkel...mint tudjuk az olaj elég gyúlékony.

Épp indultam volna vissza Pearl Harbourbe, mikor jött a szonárkezelő jelzése, hogy van egy új célpont. Elindulok felé...gyanús, hogy már 1000yard környékén se szólnak az őrök, hogy megvan a vizuális megerősítés...mint kiderült egy kicsit ködös az időjárás.

Megsoroztam a fedélzeti ágyúval, erre...HOLY SHIT!

Ha pár szúnyogcsípés szintű találattól akkorát robban, hogy kettétörik az egész hajó akkor több mint valószínű, hogy nem mogyorót szállított.
  • sQr
    Nem hokimaszk, de amúgy ellenfél. Olyasmi mint egy kis boss...
  • AtiRadish
    Ez a hokimaszkos akárki egy ellenfél lesz majd benne? Vagy játszható karakter vagy wtf?:D
  • Hmuda
    Silent Hunter IV

A Golden Gate híd.

San Francisco belvárosa, háttérben az a kis paca a vízen a tengeralattjáróm akar lenni. :-)

Ez csak egy magányos kereskedőhajó. Nem nagy cucc.

Sikeresen derékba törtem a karrierjét.

Sajnos a háború elején még nincs a csónakomon felszíni radar amivel távolról be tudnám lőni az ellenség helyzetét, így az éjszaka közepén lepett meg ez a kis katonai konvoj. Amint láttam, hogy túl nagy falat (arról nem is beszélve, hogy a szó legszorosabb értelmében felém tartottak), így merülés 300lábra, legénységnek szigorú "KUSS" parancs kiadva és vártunk, hogy elvonuljanak. Úgy tűnik valahogy mégis megszimatoltak valamit, mert mielőtt fölém értek volna, veszettül megindult a morzézés a falka tagjai között, mindegyik hajó felvillantotta a keresőfényeket és nevetséges mennyiségű fáklyát lőttek ki. Egyetlen szerencsém, hogy a fáklyák nem felém estek le és a rombolókíséret nem vette a fáradtságot, hogy elkezdjen pingelni. Ha észrevesznek akkor rövidúton a fenékre kerültem volna.

Többek között az ilyen pillanatokért érdemes játszani. :-)
  • Hmuda
    Már megjelenés óta elő-elő vettem néha de csak az utóbbi időben próbáltam ki a manuális célzást és a különféle "Overhaul" modokat. Ez az egész élményt megsokszorozta.

Auto célzásnál csak rávittem a periszkópot az ellenségre oszt lőttem, 99%-ban találtam is, pár nap alatt ráuntam. Így meg, mikor minden találat hatalmas sikerélményt jelent, szinte letehetetlen. A grafikai tuning amit a modok adnak meg csak ráadás. :-)
  • Kandurex
    bejött neked nagyon ez a játék :)
  • Neoncsoves
    Kurva jó ezeket a képeket nézegetni!!! Még még még ilyenekt :))
  • Hmuda
    Ismét egy adag Silent Hunter IV

Bocs azoktól akiknek már a könyökükön jön ki, de nem tudok betelni vele. :-)

Éjszakai kifutás. Ilyenkor volt az, hogy még a család se tudhatta, hogy a fater kihajózott.

Most örülhet az aki nem fogékony a tengeribetegségre.

Adatok betáplálva...egyes torpedó a vízben.

Ez már egy másik célpont. Egy korábbi négyes sorozat (amiből szokás szerint három besült :P) elkapta a gépházat a hajó közepén így pár száz méter után leállt az egész tákolmány. Hogy befejezzem amit elkezdtem, ráküldtem az ágyúk alatti lőszerraktárra egy halat.

Most dől el, hogy ez a dög is be fog-e sülni...

Talált...de nem süllyedt...

Strapabíróbb a lőszerraktár védelme mint vártam...ráküldtem még két torpedót.

Ezek már sikeresen beszakították a lőszerraktárat, a robbanások az egész hajótestet megrázták. Ez se okoz több fejfájást a haditengerészetnek.
  • Maxtreme
    Dark Sector:

• Firerock
    kszönöjük MSE