15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#6743 ezt én is leszedtem csak 1 csomó b'zi fájl volz amivel nem udtam mit kezdeni -
#6742 flight simulator 2004
-
Aspyrin #6741 Bioshock:
-
#6740 Más és jobb.Az előzőben a vér viszont sokkal jobb volt és ittt elég hülyék legalábbis a demóban az ellenfelek. -
#6739 Szerintem jobb lett! -
mikiking #6738 grafika jobb,vagy maradt ? -
#6737 INteraktívabb környezet.Felrúgod az asztal és fedezék.Vagy a kocsi ajtaját kinyitod és mögébújsz.De az alap koncepció megmaradt.Most így ennyi jut az eszembe. -
mikiking #6736 1-eshez képest változott valamit ? -
#6735 FEAR2 Project origin.Kedvcsináló.
-
#6734 Húzd lejjebb a brightnesst mert így szar. -
#6733 tudom volt már párszor, de nem tudok betelni a látvánnyal :D
Mirrors Edge
-
#6732 szerintem annyira nem szép -
#6731 Wow Azért szépen fejlődik a PC-s grafika... -
#6730 F.E.A.R 2 demó
-
#6729 motorosokat, csak aszt hadd fájjon a szívem:( -
#6728 Midnight Club: LA (xbox360)
-
#6727 Nekem se. Az nem tetszik benne, hogy minden olyan nagy, mi meg mászkálunk a kis emberkével. Ilyen tehetetlenség érzésem van a sok bazi szörnyekkel szemben. :D -
#6726 -
#6725 A második képen a tag hátán azt a kéznyomot utoljára a condemned-be láttam... -
#6724 Ezegyszar... -
#6723 Én itt néztem utána. Az egyik kedvenc oldalam. :-) -
#6722 Jó game -
#6721 cs leirán ennek a játéknak a gépigényét? -
#6720 az az esős ködös kép odaba*z :D -
#6719 ha kijön valami népszerű cucc, akkor meg egy játékból lesz sok kép sok usertől, szal... szerintem lapozd tovább, ha valami már sok, én is azt teszem ^^ -
#6718 ez hülyeség. topic lényege, hogy kedvenc képeidet felrakd a játékokból.. ha 100kedvenc képed van akkor annyi... -
#6717 annyira durván néznek ki a képek, mintha valami CG muvibol lennének a készítve -
#6716 Ez valami rohadt jól néz ki:D. Még képeketxD! -
#6715 Ez már túlzott korlátozás lenne. Ez a topik elsősorban a saját képek mutogatására készült, nem pedig arra, hogy másoknak megmutassa milyen egy játék (ez csak afféle bónusz).
Engem is irritál néha mikor egy játék az újdonság/divat miatt szinte kitulajdonítja a topikot, de ha egyszer valaki jó képeket csinált belőlük és be akarja rakni őket akkor csak a játék nevét kell odaírnia (és normális méretben kell feltöltenie), és maradhatnak. -
Aspyrin #6714 Mi lenne, ha szabályoznánk a napi feltöltések/játék limitjét júzerenként?
Arra gondolok, hogy pl. XY egy játékból mondjuk napi 4-5 képet töltene fel, nem azért, mert genyó vagyok, csak kissé egyhangú, amikor látok 20 új üzenetet, és azt egy ember alkotta meg.. Félreértések elkerülése végett: Hmuda, ez nem ellened szól. Láttam már pl. a Dark Sectorból is több tucat képet, nem beszélve pl. a Mirrors Edge-ről. Én úgy vagyok vele, hogy pár képből is el tudom dönteni, melyik játékot fogom kipróbálni, és egyébként is, a többségnek létezik saját topikja.
Szóval no offense, csak javaslat volt. -
#6713 Na jó, ígérem ma már ez az utolsó adag Silent Hunter IV.
Egy konvoj, de biztosra mentem és csak egy hajót céloztam be.
A kíséret veszettül keres, de szerencsére nincs szonárjuk, így nem tudnak megpingetni. Szépen, lassan, kussban eloldalogtam a tett színhelyéről.
A parancsom szerint ott kellett még maradnom a környéken. Még aznap jött egy másik konvoj, ezúttal tankerekkel...mint tudjuk az olaj elég gyúlékony.
Épp indultam volna vissza Pearl Harbourbe, mikor jött a szonárkezelő jelzése, hogy van egy új célpont. Elindulok felé...gyanús, hogy már 1000yard környékén se szólnak az őrök, hogy megvan a vizuális megerősítés...mint kiderült egy kicsit ködös az időjárás.
Megsoroztam a fedélzeti ágyúval, erre...HOLY SHIT!
Ha pár szúnyogcsípés szintű találattól akkorát robban, hogy kettétörik az egész hajó akkor több mint valószínű, hogy nem mogyorót szállított.
-
#6712 Nem hokimaszk, de amúgy ellenfél. Olyasmi mint egy kis boss... -
#6711 Ez a hokimaszkos akárki egy ellenfél lesz majd benne? Vagy játszható karakter vagy wtf?:D -
#6710 Silent Hunter IV
A Golden Gate híd.
San Francisco belvárosa, háttérben az a kis paca a vízen a tengeralattjáróm akar lenni. :-)
Ez csak egy magányos kereskedőhajó. Nem nagy cucc.
Sikeresen derékba törtem a karrierjét.
Sajnos a háború elején még nincs a csónakomon felszíni radar amivel távolról be tudnám lőni az ellenség helyzetét, így az éjszaka közepén lepett meg ez a kis katonai konvoj. Amint láttam, hogy túl nagy falat (arról nem is beszélve, hogy a szó legszorosabb értelmében felém tartottak), így merülés 300lábra, legénységnek szigorú "KUSS" parancs kiadva és vártunk, hogy elvonuljanak. Úgy tűnik valahogy mégis megszimatoltak valamit, mert mielőtt fölém értek volna, veszettül megindult a morzézés a falka tagjai között, mindegyik hajó felvillantotta a keresőfényeket és nevetséges mennyiségű fáklyát lőttek ki. Egyetlen szerencsém, hogy a fáklyák nem felém estek le és a rombolókíséret nem vette a fáradtságot, hogy elkezdjen pingelni. Ha észrevesznek akkor rövidúton a fenékre kerültem volna.
Többek között az ilyen pillanatokért érdemes játszani. :-)
-
#6709 Már megjelenés óta elő-elő vettem néha de csak az utóbbi időben próbáltam ki a manuális célzást és a különféle "Overhaul" modokat. Ez az egész élményt megsokszorozta.
Auto célzásnál csak rávittem a periszkópot az ellenségre oszt lőttem, 99%-ban találtam is, pár nap alatt ráuntam. Így meg, mikor minden találat hatalmas sikerélményt jelent, szinte letehetetlen. A grafikai tuning amit a modok adnak meg csak ráadás. :-) -
#6708 bejött neked nagyon ez a játék :) -
Neoncsoves #6707 Kurva jó ezeket a képeket nézegetni!!! Még még még ilyenekt :)) -
#6706 Ismét egy adag Silent Hunter IV
Bocs azoktól akiknek már a könyökükön jön ki, de nem tudok betelni vele. :-)
Éjszakai kifutás. Ilyenkor volt az, hogy még a család se tudhatta, hogy a fater kihajózott.
Most örülhet az aki nem fogékony a tengeribetegségre.
Adatok betáplálva...egyes torpedó a vízben.
Ez már egy másik célpont. Egy korábbi négyes sorozat (amiből szokás szerint három besült :P) elkapta a gépházat a hajó közepén így pár száz méter után leállt az egész tákolmány. Hogy befejezzem amit elkezdtem, ráküldtem az ágyúk alatti lőszerraktárra egy halat.
Most dől el, hogy ez a dög is be fog-e sülni...
Talált...de nem süllyedt...
Strapabíróbb a lőszerraktár védelme mint vártam...ráküldtem még két torpedót.
Ezek már sikeresen beszakították a lőszerraktárat, a robbanások az egész hajótestet megrázták. Ez se okoz több fejfájást a haditengerészetnek.
-
#6705 Dark Sector:
-
#6704 kszönöjük MSE