Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
#5539: Beállítás kérdése. Én az ENB serist erõltettem rá, és próbáltam finomhangolni. Sajna nem lett tökéletes.
Innen szedtem a textura packot
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ide képeket kellene beszurni, nem játékokrol meg virusirtokrol baromságokat beszélni
Forza.
De tulajdonképp még kussolnom és örülnöm kéne még így is a warez miatt. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rossz helyen nézted.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Per Aspera Ad Inferi.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
<#mf1>#mf1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De összességében jól néz ki.
Az meg hogy dumálni kell.. Ez rpg nem serious sam 😊 Nekem bejön nagyon.
No meg azsem utólsó hogy olvasószakkör az egész toltam vele kb 3órát abból 2,5-órát csak a szövegeket olvastam.
Next PC upgrade: 2022
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
theodor:
Te felraktad hozzá a textúrákat is? 😊
Ha igen, akkor melyiket? Nálad nem okozott olyan problémát hogy minden tereptárgy és textúra az orrod elõtt 2m-re jelenik meg? (feltételezem hogy az engine szarul kezeli a magasabb felbontású textúrákat)
én ezzel nyertem 15fps-t kb
játszhatatlan ez így
Nekem az alap cuccal amit lekapok az oldaltól 16FPS ami nagyon gyenge!
Anno én is próbálkoztam vele, de nem találtam meg a köztes értéket. 😊 De legalább a sebességen sikerült marha sokat optimizálnom 😄