Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
De ha még ez sem lenne elég 😄

xD

robotnyk
rútul elbántak vele.
Maxtreme
Hl2 Ep2 retextured + enyhén átszabott Alyx 😄

berczely
Hát ez a játék még mindíg ütõs grafikályú!
Kajakra mintha nálunk a 10emeleteseket nézném 😊

Bence94
az enb-t hogyan lehet ráerõltetni más játékra? mert pl.a pro streethez "nincs" ilyen mód mégis ráraktad.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
Még pár HL2-es kép:

#5539: Beállítás kérdése. Én az ENB serist erõltettem rá, és próbáltam finomhangolni. Sajna nem lett tökéletes.
Innen szedtem a textura packot

Bence94
ez honnan van mármint a tuning? egy kicsit szerintem elvan túlozva helyenként a bloom.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
Half-Life 2 (némi bloom meg textúra tuningal 😊) )

arty
itt nincsenek hasznos kommentek, a tiéd sem az és az enyém sem.

ide képeket kellene beszurni, nem játékokrol meg virusirtokrol baromságokat beszélni

Forza.

fery02
Igen, az ilyennek nagyon örülök én is. Különösen akkor, amikor az új, beállításokról általam megfeledkezett AVG-vel lefuttatok egy rendszer ellenõrzést, és automatikusan törli a gépen tárolt crack fájlokat, és szedhetem le õket újra a netrõl. 😊
De tulajdonképp még kussolnom és örülnöm kéne még így is a warez miatt. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RatBaG
az ilyen hasznos kommenteket akár meg is spórolhatod magadnak

Per Aspera Ad Inferi.

davidka003
Amúgy meg crack maga egy vírus, mivel a játékot támadja meg, hogy eredeti CD nélkül is elinduljon. Sok hülye vírusírtó ez miatt észleli vírusnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
"ahol néztem, ott mindenhol csak az volt."

Rossz helyen nézted.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

RatBaG
ahol néztem, ott mindenhol csak az volt. plusz gondolom nem véletnül jelent meg pont most itt is a játék...

Per Aspera Ad Inferi.

fery02
Ezt most úgy írod, mintha csak vírusos tört verzió lenne a játékból.

STREEX
part two (and last)

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

mama2
Nekem nem jelzett vírust. Amúgy igen, jó játék.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

RatBaG
na és jó? én nem "vettem meg" a vírus miatt...

Per Aspera Ad Inferi.

ChuckyHUN
Megvan nekem is már a bánya végén tartok😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fery02
amilyen maga a rajzfilm is...

úristen ez milyen beteg játék?😄😄😄

STREEX
Happy tree friends: False alarm

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Maxtreme
Az uccsó Mass Effect képadag tõlem 😊

w77d
van benne valami 😄

már meg van nagyon király mod
<#mf1>

hol lehet letölteni az enb modot?

Istencsászár
Ez egyre rondább lesz😄 hagyni kéne ugy ahogy a fejlesztõk sok éve megálmodták.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GTA San Andreas + Álltalam módosított ENB Series mod

grebber
Tudom hogy rpg játszottam már párral de szöveg tekintetében ez nagyon komoly.Amúgy meg kinek mi a gyönyörû.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Amugy Shepördel kéne tolni ami az alap karakter, és az tökéletesen kidolgozott... ez a csaj elég gány munka.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ez egy RPG, a duma a lényege amit rövid akció részek kötnek össze, bár igyis sok van benne... a grafika meg gyönyörû, ebben a stílusban ennél szebbet nemigen találsz.

szerintem vedd le az enb-t róla mert mitha rajta se lenne😊
Maxtreme
Tény hogy helyenkét baromi ronda tud lenni (aszem a Voyager bolygó volt az ahol az ûrhajót le kellett zúzni az ajtóval.. na az a hely ocsmány.. KB 2002-es szint)
De összességében jól néz ki.

Az meg hogy dumálni kell.. Ez rpg nem serious sam 😊 Nekem bejön nagyon.

grebber
Én is nemrég kezdtem el tolni vele.Grafikától többet vártam.
No meg azsem utólsó hogy olvasószakkör az egész toltam vele kb 3órát abból 2,5-órát csak a szövegeket olvastam.

Next PC upgrade: 2022

Gyönyörû, és best game 😊
Maxtreme
Mass Effect Part 2:

Maxtreme
Mass effect képdömping következik 😊)

Part1:

kakaoskalacs
<#eljen>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ChuckyHUN
Nem mûködik vele a multi szal innentõl elásta amgát nálam!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hát sztem bõven elég ennyi efekt...talán a "HDR"-en lehetne növelni egy kicsit.

TDU zok és láttam már HDR-t😊 de szerintem a "ha nincs ló, jó a szamár" elven gondolkodsz akkor gyönyörû. inkább legyen ilyen mint az a dx8as szar gta grafika...
nekem ez így faxául mûxik és tetszik is! nem voltak ilyen gondjaim. Textúrákat csak az útt textúráit cseréltem le meg némi "HD" effektet
Maxtreme
Egyébként már cska 1 harci kérdésem lenne (sorry az offért)
theodor:
Te felraktad hozzá a textúrákat is? 😊
Ha igen, akkor melyiket? Nálad nem okozott olyan problémát hogy minden tereptárgy és textúra az orrod elõtt 2m-re jelenik meg? (feltételezem hogy az engine szarul kezeli a magasabb felbontású textúrákat)

Maxtreme
Jah.
1-2n rajt maradt az fps szám..

"UseOcclusions=0"
én ezzel nyertem 15fps-t kb
hát maga a HDR effekt nem ilyen.... az a depth of field meg mega lol....
játszhatatlan ez így

Sebesség optimalizálás?
Nekem az alap cuccal amit lekapok az oldaltól 16FPS ami nagyon gyenge!

Maxtreme
Miért neked tetszik hogy kiégeti a szemed a nagy fehérség? 😊 Akkor nem szóltam😊)
Anno én is próbálkoztam vele, de nem találtam meg a köztes értéket. 😊 De legalább a sebességen sikerült marha sokat optimizálnom 😄

tudom. próbáltam én mindenhogy, de szerintem, ha nincs rajta depthoffield, meg blom, akkor már minek az enb? ott van az elõzõ enb verzió, abban még nem volt depth (homály....) és egy kalap szarpástétom az egész, ahogy kinéz... akkor inkább mosódjon (így legalább tûrhetõbb) mint, h szar csillogó, villogó, árnyéknélküli, fakó, semmi esztétikai feeling-et nem nyújtó szar legyen (inkább játszok sima grafal akkor...)
Lunatic83
<#worship>

Xbox Live: Lunatic HUN