Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A textúráknak igazából csak Vram/ram kell dögivel 😊 (az Enb mod már más kérdés. Oda 1 viszonylag brutál vga is kell. )
Szívesen végigtolnám így a játékot megint (ez a játék valahogy nem csúnyul, fõleg így), de gondolom az aláírásomban szereplõ gépen nálam is diavetítés lenne, annak ellenére, hogy régen teljesen maxon, élsimítással, 1280*1024-as felbontásba játszottam a HL2-t.
Idézném az elõzõ hozzászólásom:
Ugyanúgy müxik ahogy a többi játéknál.. be kell másolni a game mappájába, és az ini-t izlés szerint szerkeszteni.
De az aláírásodban szereplõ géppel én nem próbálkoznék, mert diavetítés lesz belõle.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Tudtommal az alá semmi nincs (a fusion packon kívül ami sokat nem ér)
Ismét HL2 képek
A Bloom miatt Ravenholm jóval sötétebb, miszikusabb. A textúrák pedig szintén rengeteget dobtak rajt 😊
#5586: Írtam már hogy ENB series... Ugyanúgy müxik ahogy a többi játéknál.. be kell másolni a game mappájába, és az ini-t izlés szerint szerkeszteni.
A textúrákat kb 10 gb anyagból raktam össze, innen onnan. (nagy részben a Fake factory cinematic modot használtam)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Azért így ez nagyon odvávg szvsz. Nem attól szép hogy shader hátán shader, meg agyon van bumpolva, olyan természetesnek hat 😊
(igen a bloomot még kicsit nem ártana precízebebn finomhangolnom, dehát a való életben is van olyan hogy vakít a fény 😊)) )
Szóval: Inkább hagyjuk.
(Gondolom videó)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Jól néz ki!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nv gt200 techdemo 😊

(félreértés elkerülése végett, nem a játékot bántom, ez pl kifejezetten azért lett írva, hogy az ember az átvezetõ videókat megnézze)
azt irja hogy nincs meg minden cfg fájl, pedig mindent leszettem, ill telepitettem, ill minden hl-om eredeti steam-es...
plz help !!!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
The Only One!